Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (29 μέλη και 202 επισκέπτες)

Kasifox

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που είναι τα μεγαλύτερα βυζιά της πίατσας; Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο και χοντρή να είναι δεν με νοιάζει. Απλά να είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ.

Ευχαριστώ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
630
Πόντοι
96
πρέπει να είναι η πιο εύσωμη κοπέλα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά αυτό τον καιρό ('ντάξει, με μια μικρή επιφύλαξη, δεν τις έχω δει όλες). Το 140 δεν μου ακούγεται και τόσο υπερβολικό νούμερο.
Το χειροτερότερο (ΙΜΗΟ) είναι πως τα βυζιά της Κωνσταντίνας είναι πολύ μικρά για τα κιλά της... :(

... και ως γνωστόν το αντρικό αντίστοιχο [χοντρής χωρίς (τα ανάλογα) βυζιά] είναι:

Να είσαι μαύρος, να την έχεις μικρή και να μην ξέρεις μπάσκετ :coffee::priest:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που είναι τα μεγαλύτερα βυζιά της πίατσας; Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο και χοντρή να είναι δεν με νοιάζει. Απλά να είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ.

Ευχαριστώ
Από Αχιλλέως (κατεύθυνση προς πλατεία Μεταξουργείου) στρίψε δεξιά στην Κολοκυνθούς και μπες στον πρώτο οίκο.. :cool2::rockon:
Άμα τολμήσεις να γαμήσεις όποια δεις εκεί μέσα, βάλε κριτική να μας πεις όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες! :hi:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.216
Πόντοι
206
Από Αχιλλέως (κατεύθυνση προς πλατεία Μεταξουργείου) στρίψε δεξιά στην Κολοκυνθούς και μπες στον πρώτο οίκο.. :cool2::rockon:
Άμα τολμήσεις να γαμήσεις όποια δεις εκεί μέσα, βάλε κριτική να μας πεις όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες! :hi:
Tι παίζει εκεί;Μαυρίλα και μπιχλα;

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.111
Πόντοι
446
Μελισσα Λιοσιων 73 κοκκινομάλλα έχει τσιμπήσει κάνεις;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ρεμπεκκαρα με δικαιωνει για τα καλα μου λογια οταν τη πρωτοειδα

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
Έχω πληροφορία από έγκυρη πηγή ότι η Μπιούτι είναι στο πόστο της σήμερα...
Αν προλάβει κανείς να τσεκάρει :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.053
Πόντοι
81

Joachim Peiper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
392
Πόντοι
300
03:50 αρκετη πιτσιρικαρια στη Φυλης
Καταθεση στον οικο μετα το βενζιναδικο εκ δεξιων στο ισογειο (μετα την κλειστη γκριζα λατινούπογα) , ευχαριστημένος

Γυρισα σπιτι αραζω καναπε και πινω μια απολαυστικα δροσιστικη φαντα

Hunter05

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα
Θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος αν η Μόνικα από Φιλιππίδου 11Β έχει επιστρέψει και το κυριότερο αν δουλεύει αλλού
Ευχαριστώ αλάνια μου

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.411
Πόντοι
2.591
03:50 αρκετη πιτσιρικαρια στη Φυλης
Καταθεση στον οικο μετα το βενζιναδικο εκ δεξιων στο ισογειο (μετα την κλειστη γκριζα λατινούπογα) , ευχαριστημένος

Γυρισα σπιτι αραζω καναπε και πινω μια απολαυστικα δροσιστικη φαντα
Φαντα γιατί είχαμε τίποτα ρομαντικό;;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
Αν κάποιος πέτυχει Αλινα Ιωαννίνων 3 ισόγειο ή πάνω ας στείλει μια εδώ μπας και την πετύχουμε κι εμείς ! ευχαριστώ !

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.347
Πόντοι
4.460
...εθεαθει καινουργια ρεκλαμα απο το αλκαμενους113-Ειρηνοσπιτο στο διπλανο σαητ με την μορφη ενεργου μελους.Προφανως οι δουλειες εχουν πεσει.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.252
Πόντοι
3.246
Δοκιμάστηκε προσφάτως η Κ.Βιολέτα Λατινοκαυλάκι Μαρ.59 ημι-υπόγα 2η βάρδια, ομορφούλι με καλό κορμί και άψογο στητό βυζάκι, καλό σφιχτό κωλαράκι, μόνο κακό πώς ήταν αξύριστη στα πόδια, βασικά σε κορμί (εκτός στήθους) μοιάζει πολύ με την Μία από Φ71 αλλά με ποιο γλυκιά φάτσα και ποιο στενό μνί.

Επειδή όμως μου θύμισε την Μία, που είχα να πάρω μήνες, το επόμενο πρωί πήγα και σε αυτήν, έχει ξεψαρώσει πολύ αλλά και το μνί της έχει χαλαρώσει επίσης πολύ, βέβαια, σκουπίζοντας λίγο το τζέλ και με τις αντίστοιχες στάσεις βρίσκεις κόντρα, καλή ήταν και αυτή για Λατίνα.
Αυτά τα λατινοκορμιά ρε πούστη, απαλό δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδες, ακόμα και οι χοντρούλες...

Stallone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
888
Πόντοι
990
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες!
Παλιός μύστης και τελευταία πήγαινα σε στανταρακια αλλά τελευταία έχω ψιλοβαρεθεί να πηγαίνω Άγκυρας με τα ίδια πρόσωπα και επειδή άκουσα προχθές από μύστη ότι στο Αλκ 113 ειρηνοσπιτο πήρε μετάλλιο και κάνει θεραπεία είπα να κόψω για λίγο τα ασκουφωτα και να πάω σε ποιο Safe καταστάσεις γιατί πρέπει να προσέχουμε μύστες...(Τώρα θα μου πείτε μετά από 20ετη θητεία ρε μύστη τώρα το σκέφτηκες) όταν ήμαστε ελεύθερη κάπως δεν το μετράμε αλλά τώρα δεσμευμένοι πρέπει να προσέχουμε.

Για δώστε μου τα φώτα σας ρε μύστες τι υπάρχει πρωινό στανταρακι που να κάνει πίπα μόνο με σκούφο( για να μην μπαίνω σε πειρασμό)και να κάνει προκαταρκτικά καλά με βυζιά και κολάρα???
Γιατί εάν πάω και ρωτήσει με η χωρίς δυστυχώς παλι θα ενδώσω στον πειρασμό....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom