You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το χειροτερότερο (ΙΜΗΟ) είναι πως τα βυζιά της Κωνσταντίνας είναι πολύ μικρά για τα κιλά της...πρέπει να είναι η πιο εύσωμη κοπέλα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά αυτό τον καιρό ('ντάξει, με μια μικρή επιφύλαξη, δεν τις έχω δει όλες). Το 140 δεν μου ακούγεται και τόσο υπερβολικό νούμερο.
... και ως γνωστόν το αντρικό αντίστοιχο [χοντρής χωρίς (τα ανάλογα) βυζιά] είναι:
Να είσαι μαύρος, να την έχεις μικρή και να μην ξέρεις μπάσκετ

Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Από Αχιλλέως (κατεύθυνση προς πλατεία Μεταξουργείου) στρίψε δεξιά στην Κολοκυνθούς και μπες στον πρώτο οίκο..Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που είναι τα μεγαλύτερα βυζιά της πίατσας; Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο και χοντρή να είναι δεν με νοιάζει. Απλά να είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ.
Ευχαριστώ

Άμα τολμήσεις να γαμήσεις όποια δεις εκεί μέσα, βάλε κριτική να μας πεις όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες!

Tι παίζει εκεί;Μαυρίλα και μπιχλα;Από Αχιλλέως (κατεύθυνση προς πλατεία Μεταξουργείου) στρίψε δεξιά στην Κολοκυνθούς και μπες στον πρώτο οίκο..
Άμα τολμήσεις να γαμήσεις όποια δεις εκεί μέσα, βάλε κριτική να μας πεις όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες!![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Οχι! Κάτι γυναικάρες με τεράστιες βυζάρεςTι παίζει εκεί;Μαυρίλα και μπιχλα;
funkykingston
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
προσπάθησα να το παραθέσω αλλά μου έσβησαν το μήνυμαΣε ποιο site?
funkykingston
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
μάλιστα...Άνετα 140- 150 κιλά .... Δεν νομίζω να υπάρχουν φώτο σε σάιτ.....
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Ρεμπεκκαρα με δικαιωνει για τα καλα μου λογια οταν τη πρωτοειδα
Περπάτημα κάνει καλό
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 28
- Like
- 9.427
- Πόντοι
- 3.446
Έχω πληροφορία από έγκυρη πηγή ότι η Μπιούτι είναι στο πόστο της σήμερα...
Αν προλάβει κανείς να τσεκάρει
Αν προλάβει κανείς να τσεκάρει

Όπου φύγει φύγει......Μελισσα Λιοσιων 73 κοκκινομάλλα έχει τσιμπήσει κάνεις;
giorgiodelafuentes2
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.053
- Πόντοι
- 81
Επιβεβαιώνω. Κατά τις 20:30 ήταν στο Φ65 όροφος μαζί με Μπέκυ.Έχω πληροφορία από έγκυρη πηγή ότι η Μπιούτι είναι στο πόστο της σήμερα...
Αν προλάβει κανείς να τσεκάρει![]()
Joachim Peiper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 392
- Πόντοι
- 300
03:50 αρκετη πιτσιρικαρια στη Φυλης
Καταθεση στον οικο μετα το βενζιναδικο εκ δεξιων στο ισογειο (μετα την κλειστη γκριζα λατινούπογα) , ευχαριστημένος
Γυρισα σπιτι αραζω καναπε και πινω μια απολαυστικα δροσιστικη φαντα
Καταθεση στον οικο μετα το βενζιναδικο εκ δεξιων στο ισογειο (μετα την κλειστη γκριζα λατινούπογα) , ευχαριστημένος
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.347
- Πόντοι
- 4.460
.....μαυριλα...Επιβεβαιώνω. Κατά τις 20:30 ήταν στο Φ65 όροφος μαζί με Μπέκυ.

Φαντα γιατί είχαμε τίποτα ρομαντικό;;03:50 αρκετη πιτσιρικαρια στη Φυλης
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.347
- Πόντοι
- 4.460
...εθεαθει καινουργια ρεκλαμα απο το αλκαμενους113-Ειρηνοσπιτο στο διπλανο σαητ με την μορφη ενεργου μελους.Προφανως οι δουλειες εχουν πεσει.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.246
Δοκιμάστηκε προσφάτως η Κ.Βιολέτα Λατινοκαυλάκι Μαρ.59 ημι-υπόγα 2η βάρδια, ομορφούλι με καλό κορμί και άψογο στητό βυζάκι, καλό σφιχτό κωλαράκι, μόνο κακό πώς ήταν αξύριστη στα πόδια, βασικά σε κορμί (εκτός στήθους) μοιάζει πολύ με την Μία από Φ71 αλλά με ποιο γλυκιά φάτσα και ποιο στενό μνί.
Επειδή όμως μου θύμισε την Μία, που είχα να πάρω μήνες, το επόμενο πρωί πήγα και σε αυτήν, έχει ξεψαρώσει πολύ αλλά και το μνί της έχει χαλαρώσει επίσης πολύ, βέβαια, σκουπίζοντας λίγο το τζέλ και με τις αντίστοιχες στάσεις βρίσκεις κόντρα, καλή ήταν και αυτή για Λατίνα.
Αυτά τα λατινοκορμιά ρε πούστη, απαλό δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδες, ακόμα και οι χοντρούλες...
Επειδή όμως μου θύμισε την Μία, που είχα να πάρω μήνες, το επόμενο πρωί πήγα και σε αυτήν, έχει ξεψαρώσει πολύ αλλά και το μνί της έχει χαλαρώσει επίσης πολύ, βέβαια, σκουπίζοντας λίγο το τζέλ και με τις αντίστοιχες στάσεις βρίσκεις κόντρα, καλή ήταν και αυτή για Λατίνα.
Αυτά τα λατινοκορμιά ρε πούστη, απαλό δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδες, ακόμα και οι χοντρούλες...
Stallone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 888
- Πόντοι
- 990
Καλησπέρα σε όλους τους μύστες!
Παλιός μύστης και τελευταία πήγαινα σε στανταρακια αλλά τελευταία έχω ψιλοβαρεθεί να πηγαίνω Άγκυρας με τα ίδια πρόσωπα και επειδή άκουσα προχθές από μύστη ότι στο Αλκ 113 ειρηνοσπιτο πήρε μετάλλιο και κάνει θεραπεία είπα να κόψω για λίγο τα ασκουφωτα και να πάω σε ποιο Safe καταστάσεις γιατί πρέπει να προσέχουμε μύστες...(Τώρα θα μου πείτε μετά από 20ετη θητεία ρε μύστη τώρα το σκέφτηκες) όταν ήμαστε ελεύθερη κάπως δεν το μετράμε αλλά τώρα δεσμευμένοι πρέπει να προσέχουμε.
Για δώστε μου τα φώτα σας ρε μύστες τι υπάρχει πρωινό στανταρακι που να κάνει πίπα μόνο με σκούφο( για να μην μπαίνω σε πειρασμό)και να κάνει προκαταρκτικά καλά με βυζιά και κολάρα???
Γιατί εάν πάω και ρωτήσει με η χωρίς δυστυχώς παλι θα ενδώσω στον πειρασμό....
Παλιός μύστης και τελευταία πήγαινα σε στανταρακια αλλά τελευταία έχω ψιλοβαρεθεί να πηγαίνω Άγκυρας με τα ίδια πρόσωπα και επειδή άκουσα προχθές από μύστη ότι στο Αλκ 113 ειρηνοσπιτο πήρε μετάλλιο και κάνει θεραπεία είπα να κόψω για λίγο τα ασκουφωτα και να πάω σε ποιο Safe καταστάσεις γιατί πρέπει να προσέχουμε μύστες...(Τώρα θα μου πείτε μετά από 20ετη θητεία ρε μύστη τώρα το σκέφτηκες) όταν ήμαστε ελεύθερη κάπως δεν το μετράμε αλλά τώρα δεσμευμένοι πρέπει να προσέχουμε.
Για δώστε μου τα φώτα σας ρε μύστες τι υπάρχει πρωινό στανταρακι που να κάνει πίπα μόνο με σκούφο( για να μην μπαίνω σε πειρασμό)και να κάνει προκαταρκτικά καλά με βυζιά και κολάρα???
Γιατί εάν πάω και ρωτήσει με η χωρίς δυστυχώς παλι θα ενδώσω στον πειρασμό....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις