Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (23 μέλη και 246 επισκέπτες)

wolf1

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2010
Κριτικές
39
Like
966
Πόντοι
1.010
express τσάρκα σήμερα το μεσημέρι ,στην 1η πρωϊνή βάρδια . Επιβεβαίωσα πως στο Ιάσωνος 31 δεξιά έχουμε επανεμφάνιση της νεαρής Ελληνίδας Ρέας (καλλιτεχνικό) με την πατροπαράδοτη λαχταριστή αχαλοδοκωλάρα. Είχε δωμάτιο όταν πέρασα και η Τσατσά προς τιμήν της δεν ενόχλησε με χτυπήματα πόρτας ή άλλα μιαρά συνθηματικά.
Βγήκε αεράτη κ χαλαρή. Θα σφυροκοπηθεί εάν κ εφόσον κάτσει η φάση. Προτεραιότητα όμως έχουν ποιο ώριμα κορίτσια της 1ης μεταξένιας βάρδιας

Kasifox

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που είναι τα μεγαλύτερα βυζιά της πίατσας; Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο και χοντρή να είναι δεν με νοιάζει. Απλά να είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ.

Ευχαριστώ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
570
Πόντοι
96
πρέπει να είναι η πιο εύσωμη κοπέλα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά αυτό τον καιρό ('ντάξει, με μια μικρή επιφύλαξη, δεν τις έχω δει όλες). Το 140 δεν μου ακούγεται και τόσο υπερβολικό νούμερο.
Το χειροτερότερο (ΙΜΗΟ) είναι πως τα βυζιά της Κωνσταντίνας είναι πολύ μικρά για τα κιλά της... :(

... και ως γνωστόν το αντρικό αντίστοιχο [χοντρής χωρίς (τα ανάλογα) βυζιά] είναι:

Να είσαι μαύρος, να την έχεις μικρή και να μην ξέρεις μπάσκετ :coffee::priest:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.947
Πόντοι
2.036
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που είναι τα μεγαλύτερα βυζιά της πίατσας; Όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο και χοντρή να είναι δεν με νοιάζει. Απλά να είναι ΤΕΡΆΣΤΙΑ.

Ευχαριστώ
Από Αχιλλέως (κατεύθυνση προς πλατεία Μεταξουργείου) στρίψε δεξιά στην Κολοκυνθούς και μπες στον πρώτο οίκο.. :cool2::rockon:
Άμα τολμήσεις να γαμήσεις όποια δεις εκεί μέσα, βάλε κριτική να μας πεις όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες! :hi:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.139
Πόντοι
206
Από Αχιλλέως (κατεύθυνση προς πλατεία Μεταξουργείου) στρίψε δεξιά στην Κολοκυνθούς και μπες στον πρώτο οίκο.. :cool2::rockon:
Άμα τολμήσεις να γαμήσεις όποια δεις εκεί μέσα, βάλε κριτική να μας πεις όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες! :hi:
Tι παίζει εκεί;Μαυρίλα και μπιχλα;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.320
Πόντοι
6.246
Ρεμπεκκαρα με δικαιωνει για τα καλα μου λογια οταν τη πρωτοειδα

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
982
Πόντοι
81

Joachim Peiper

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
3
Like
259
Πόντοι
0
03:50 αρκετη πιτσιρικαρια στη Φυλης
Καταθεση στον οικο μετα το βενζιναδικο εκ δεξιων στο ισογειο (μετα την κλειστη γκριζα λατινούπογα) , ευχαριστημένος

Γυρισα σπιτι αραζω καναπε και πινω μια απολαυστικα δροσιστικη φαντα

Hunter05

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα
Θέλω να μάθω αν ξέρει κάποιος αν η Μόνικα από Φιλιππίδου 11Β έχει επιστρέψει και το κυριότερο αν δουλεύει αλλού
Ευχαριστώ αλάνια μου

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
25
Like
1.841
Πόντοι
1.071
03:50 αρκετη πιτσιρικαρια στη Φυλης
Καταθεση στον οικο μετα το βενζιναδικο εκ δεξιων στο ισογειο (μετα την κλειστη γκριζα λατινούπογα) , ευχαριστημένος

Γυρισα σπιτι αραζω καναπε και πινω μια απολαυστικα δροσιστικη φαντα
Φαντα γιατί είχαμε τίποτα ρομαντικό;;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.357
Πόντοι
746
Αν κάποιος πέτυχει Αλινα Ιωαννίνων 3 ισόγειο ή πάνω ας στείλει μια εδώ μπας και την πετύχουμε κι εμείς ! ευχαριστώ !

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.959
Πόντοι
3.760
...εθεαθει καινουργια ρεκλαμα απο το αλκαμενους113-Ειρηνοσπιτο στο διπλανο σαητ με την μορφη ενεργου μελους.Προφανως οι δουλειες εχουν πεσει.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.533
Πόντοι
2.036
Δοκιμάστηκε προσφάτως η Κ.Βιολέτα Λατινοκαυλάκι Μαρ.59 ημι-υπόγα 2η βάρδια, ομορφούλι με καλό κορμί και άψογο στητό βυζάκι, καλό σφιχτό κωλαράκι, μόνο κακό πώς ήταν αξύριστη στα πόδια, βασικά σε κορμί (εκτός στήθους) μοιάζει πολύ με την Μία από Φ71 αλλά με ποιο γλυκιά φάτσα και ποιο στενό μνί.

Επειδή όμως μου θύμισε την Μία, που είχα να πάρω μήνες, το επόμενο πρωί πήγα και σε αυτήν, έχει ξεψαρώσει πολύ αλλά και το μνί της έχει χαλαρώσει επίσης πολύ, βέβαια, σκουπίζοντας λίγο το τζέλ και με τις αντίστοιχες στάσεις βρίσκεις κόντρα, καλή ήταν και αυτή για Λατίνα.
Αυτά τα λατινοκορμιά ρε πούστη, απαλό δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδες, ακόμα και οι χοντρούλες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom