milfs.nd.dilfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 207
- Πόντοι
- 0
Προσοχη αμα πετυχετε μια ξανθια πρεπει να ειναι απο τα κατω σπιτακια της ιασωνος που λεει συνεχεια πιπα νο πλαστικ εχω ακουσει πως στο δωματιο δεν ισχυει αυτο
Αυτή που ακούγεται ότι ίσως έχει ό,τι υπάρχει από ΣΜΝ;Χιλιοτραγουδισμενη και αποφάσισα επίσκεψη...
Ιβαννα η Ιβανκα 2 ονόματα μου είπε η γλυκύτατη υπηρεσία του οίκου...
και κάτω από τους ηχους των Sepultura και του άλμπουμ
Arise μπαίνω για μπάνιο και ξεκούραση μετα..
Η Ρωμανία κι αν επέρασεν,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ...
Αυτή αυτή...Αυτή που ακούγεται ότι ίσως έχει ό,τι υπάρχει από ΣΜΝ;
Η Ρωμανία κι αν επέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο!
Όσον αφορά την Κωνσταντίνα, σε αρκετά παλαιότερα ποστ εδώ την έχουν περιγράψει 140 150 κιλά ξέρω γω. Ισχύει όντως ή έχει αλλάξει. Είδα φωτογραφίες της σε άλλο site και δεν μου φαίνεται για τόσο πολύΒέργας 7 σήμερα πρωί......Τσιμπουκαρα από BBW Κωνσταντίνα..........τις προάλλες απόγευμα.... Στο μπουρδέλο της οδού Έλλης..... Τσιμπουκαρα από σούπερ μιλφαρα Κρίστι .....και τις δύο φορές τελειωτικό μέχρι τελευταίας σταγόνας σπέρματος.....στα φιλόξενα ζεστά στόματα των ιερειων του έρωτα...
Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο συγκεκριμένο οίκο.ειχε κοπέλες αστέρια κ ευχάριστες υπηρεσιες κ τώρα έχει μπάζα κοπέλες κ υπηρεσιες μάπα.ειδικα αυτός ο πουσταρας είναι ο λόγος που δεν πατάω απόγευμα
Τι παίζει δηλαδή γιατί έχω να πάω κάνα μήνα πάντως παλιά θυμάμαι μια τσατσά ξανθιάΈχουν γίνει πολλές αλλαγές στο συγκεκριμένο οίκο.ειχε κοπέλες αστέρια κ ευχάριστες υπηρεσιες κ τώρα έχει μπάζα κοπέλες κ υπηρεσιες μάπα.ειδικα αυτός ο πουσταρας είναι ο λόγος που δεν πατάω απόγευμα
Σε ποιο site?Όσον αφορά την Κωνσταντίνα, σε αρκετά παλαιότερα ποστ εδώ την έχουν περιγράψει 140 150 κιλά ξέρω γω. Ισχύει όντως ή έχει αλλάξει. Είδα φωτογραφίες της σε άλλο site και δεν μου φαίνεται για τόσο πολύ
Όχι η Τάνια, άλλη ήταν.Καλησπέρα. Αν θυμάμαι καλά, για να συνεισφέρω στην ιστορική συζήτηση_όντως ήταν μέσα στις γιορτές του 2008 προς το 2009. Μετά τα συμβάντα, ο βασιλικός
στο μπαλκόνι της άτυχης δολοφονημένης γκιλφ στο 67, υπήρχε ανθισμένος επί χρόνια. Μετά μαράθηκε επί χρόνια, .... τώρα τον ξανά βλέπουμε ανθισμένο;! Πολύ συγκινητικό. Ο δολοφόνος νομίζω χτυπούσε κάθε Τρίτη. Η πρώτη φορά ήταν η δολοφονημένη στο Λ 67, την επόμενη Τρίτη, ήταν η θεία Τάνια στο Αλκιβιάδου 16. Και οι δύο αυτές απ' όσο θυμάμαι είχαν αγοράσει τον οίκο, εμέναν μέσα και δεν είχαν υπηρεσία. Το συγκεκριμένο Αλκιβιάδου, έμεινε σφραγισμένο για ψυχολογικούς λόγους επί αρκετό καιρό, και μετά το αγόρασε/πήρε η Βραζιλιάνα
Κορίνγκα, η οποία ήταν και μέλος εδώ. Αυτή που είχε ιδρύσει το studio Βριλησσού 12 και της το έκλεισαν_ μετά νομίζω δούλευε στο Δοξάτου 2 και Σερρών. Την επόμενη και τελευταία Τρίτη ο δολοφόνος έκανε το λάθος και πήγε σε πολυσύχναστό οίκο_ απ' όσο θυμάμαι στο Διδυμου 8Α επάνω. Εκεί τον καταλαβαν και τον κυνήγησαν,μάλλον πελάτες. Είπαν ότι ήταν κάποιος σκουρόχρωμος, δεν ξέρω αν τον έπιασαν ή αν διέφυγε. Αυτά όσο θυμάμαι από τα ιστορικά αυτά γεγονότα . Να είστε καλά.
Γνωρίζει κάποιος αν η Αντριαννα από Χωματιανου 11β που σταμάτησε, εργάζεται κάπου αλλού; Σε κάποιο στούντιο ίσως;
Άνετα 140- 150 κιλά .... Δεν νομίζω να υπάρχουν φώτο σε σάιτ.....Όσον αφορά την Κωνσταντίνα, σε αρκετά παλαιότερα ποστ εδώ την έχουν περιγράψει 140 150 κιλά ξέρω γω. Ισχύει όντως ή έχει αλλάξει. Είδα φωτογραφίες της σε άλλο site και δεν μου φαίνεται για τόσο πολύ
Θα βάλουν αλλά ψάχνουν ευρυγώνιο φακό με μεγάλο εύρος...Άνετα 140- 150 κιλά .... Δεν νομίζω να υπάρχουν φώτο σε σάιτ.....
Ντιάνα Μολδαβεζα Μεγ.Αλεξάνδρου 28 υπογειοΚαλημέρα σε όλους! Ψάχνω πρωινή βάρδια κάποια για τελειωτικό στο στόμα και γλωσσοφιλα.
Παίζει κάτι καλό; Ευχαριστώ!
και στο Μακεδονία Τv έχει τηλεπωλησεις.ούτε 24 ώρες εγγεγραμενος στο σαητ και ζητάς τέτοιες πολύτιμες και κρυφές πληροφορίες? ποιος νομίζεις ότι είσαι? Βαλε αθλητικά ξεκίνα ενημερώσεις και βλέπουμε ..
Για Αλινα λέω!Ξύπνησα σήμερα φορτωμένος να πάω ακόμα Ιωαννίνων που είχα δει το βράδυ ότι την έχουν πρωί στο πρόγραμμα και λέω ας πάρω τηλ πρώτα! Ούτε στο πρόγραμμα είναι τώρα ούτε είναι εκεί! Τι διάολο δεν θα την πετύχουμε ποτέ. Οχι τπτ άλλο μην και δεν αξίζει στο τέλος![]()
πρέπει να είναι η πιο εύσωμη κοπέλα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά αυτό τον καιρό ('ντάξει, με μια μικρή επιφύλαξη, δεν τις έχω δει όλες). Το 140 δεν μου ακούγεται και τόσο υπερβολικό νούμερο.Όσον αφορά την Κωνσταντίνα, σε αρκετά παλαιότερα ποστ εδώ την έχουν περιγράψει 140 150 κιλά ξέρω γω. Ισχύει όντως ή έχει αλλάξει. Είδα φωτογραφίες της σε άλλο site και δεν μου φαίνεται για τόσο πολύ
Καλά σου φάνηκε, δεν είναι τόσο πολύ. Πρέπει να έχει χάσει κάνα δυο κιλά τώρα τελευταία και έχει γίνει σαν μοντελάκιΌσον αφορά την Κωνσταντίνα, σε αρκετά παλαιότερα ποστ εδώ την έχουν περιγράψει 140 150 κιλά ξέρω γω. Ισχύει όντως ή έχει αλλάξει. Είδα φωτογραφίες της σε άλλο site και δεν μου φαίνεται για τόσο πολύ