Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (23 μέλη και 249 επισκέπτες)

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
0
Προσοχη αμα πετυχετε μια ξανθια πρεπει να ειναι απο τα κατω σπιτακια της ιασωνος που λεει συνεχεια πιπα νο πλαστικ εχω ακουσει πως στο δωματιο δεν ισχυει αυτο

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.885
Πόντοι
14.936
Την καλησπέρα μου...

Προχθές 3η βραδυνη.
Φώκαιας 13 επάνω Λατινακι μινιόν Κατερίνα...
Τίναξα πέταλα και μου κόπηκε η ανάσα απο την ένταση..

Παναθεμα με ήθελα και στράγγισμα μετα με τελειωτικο τσιμπουκι κάπου αλλού
έτσι για την απιστία..

Αννίτα 65 β..

Τσιμπουκι που κατέληξε γαμησι.

Αυτά είναι..

Μαλλί μπαμπάκι ψωλη φαρμάκι...

Και πάμε στο σήμερα και συγκεκριμένα στο πριν λίγο...

Χιλιοτραγουδισμενη και αποφάσισα επίσκεψη...
Ιβαννα η Ιβανκα 2 ονόματα μου είπε η γλυκύτατη υπηρεσία του οίκου...

Φωτιά το μικρο...
Ηδη εγινε στανταρακι...
Έφυγα πιο καυλωμενος από ότι πήγα στον ιδιο δρόμο για Αλιονα...

Μου στέγνωσε τα αρχιδια και με καληνυχτησε λέγοντας μου ότι χάρηκε που είμαι καλα...
Και εγώ χάρηκα κουκλί που είσαι πάντα γαματη...

Μπάσιμο στο αμάξι και επιστροφή στο τσαρδί...

Εφαγα κατι μπουγάτσες από το μεσημέρι και κάτω από τους ηχους των Sepultura και του άλμπουμ
Arise μπαίνω για μπάνιο και ξεκούραση μετα..

Χρωστάω κριτικές και θα τις γράψω το ορκίζομαι μόλις αράξω λίγο..
Το νου σας και καλα γαμησια αλάνια μου...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ...
FweusLKWYAAGT9F

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.947
Πόντοι
2.036
Χιλιοτραγουδισμενη και αποφάσισα επίσκεψη...
Ιβαννα η Ιβανκα 2 ονόματα μου είπε η γλυκύτατη υπηρεσία του οίκου...
Αυτή που ακούγεται ότι ίσως έχει ό,τι υπάρχει από ΣΜΝ; :confused:
και κάτω από τους ηχους των Sepultura και του άλμπουμ
Arise μπαίνω για μπάνιο και ξεκούραση μετα..
:rockon::rockon::rockon::headbaning2:
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ...
Η Ρωμανία κι αν επέρασεν,
ανθεί και φέρει κι άλλο!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
66
Like
20.885
Πόντοι
14.936

Gamikos18

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος αν η Αντριαννα από Χωματιανου 11β που σταμάτησε, εργάζεται κάπου αλλού; Σε κάποιο στούντιο ίσως;

funkykingston

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Like
11
Πόντοι
0
Βέργας 7 σήμερα πρωί......Τσιμπουκαρα από BBW Κωνσταντίνα..........τις προάλλες απόγευμα.... Στο μπουρδέλο της οδού Έλλης..... Τσιμπουκαρα από σούπερ μιλφαρα Κρίστι .....και τις δύο φορές τελειωτικό μέχρι τελευταίας σταγόνας σπέρματος.....στα φιλόξενα ζεστά στόματα των ιερειων του έρωτα...
Όσον αφορά την Κωνσταντίνα, σε αρκετά παλαιότερα ποστ εδώ την έχουν περιγράψει 140 150 κιλά ξέρω γω. Ισχύει όντως ή έχει αλλάξει. Είδα φωτογραφίες της σε άλλο site και δεν μου φαίνεται για τόσο πολύ

Hunter05

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο συγκεκριμένο οίκο.ειχε κοπέλες αστέρια κ ευχάριστες υπηρεσιες κ τώρα έχει μπάζα κοπέλες κ υπηρεσιες μάπα.ειδικα αυτός ο πουσταρας είναι ο λόγος που δεν πατάω απόγευμα

Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο συγκεκριμένο οίκο.ειχε κοπέλες αστέρια κ ευχάριστες υπηρεσιες κ τώρα έχει μπάζα κοπέλες κ υπηρεσιες μάπα.ειδικα αυτός ο πουσταρας είναι ο λόγος που δεν πατάω απόγευμα
Τι παίζει δηλαδή γιατί έχω να πάω κάνα μήνα πάντως παλιά θυμάμαι μια τσατσά ξανθιά

gkas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
386
Πόντοι
21
Όσον αφορά την Κωνσταντίνα, σε αρκετά παλαιότερα ποστ εδώ την έχουν περιγράψει 140 150 κιλά ξέρω γω. Ισχύει όντως ή έχει αλλάξει. Είδα φωτογραφίες της σε άλλο site και δεν μου φαίνεται για τόσο πολύ
Σε ποιο site?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.498
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα. Αν θυμάμαι καλά, για να συνεισφέρω στην ιστορική συζήτηση_όντως ήταν μέσα στις γιορτές του 2008 προς το 2009. Μετά τα συμβάντα, ο βασιλικός
στο μπαλκόνι της άτυχης δολοφονημένης γκιλφ στο 67, υπήρχε ανθισμένος επί χρόνια. Μετά μαράθηκε επί χρόνια, .... τώρα τον ξανά βλέπουμε ανθισμένο;! Πολύ συγκινητικό. Ο δολοφόνος νομίζω χτυπούσε κάθε Τρίτη. Η πρώτη φορά ήταν η δολοφονημένη στο Λ 67, την επόμενη Τρίτη, ήταν η θεία Τάνια στο Αλκιβιάδου 16. Και οι δύο αυτές απ' όσο θυμάμαι είχαν αγοράσει τον οίκο, εμέναν μέσα και δεν είχαν υπηρεσία. Το συγκεκριμένο Αλκιβιάδου, έμεινε σφραγισμένο για ψυχολογικούς λόγους επί αρκετό καιρό, και μετά το αγόρασε/πήρε η Βραζιλιάνα
Κορίνγκα, η οποία ήταν και μέλος εδώ. Αυτή που είχε ιδρύσει το studio Βριλησσού 12 και της το έκλεισαν_ μετά νομίζω δούλευε στο Δοξάτου 2 και Σερρών. Την επόμενη και τελευταία Τρίτη ο δολοφόνος έκανε το λάθος και πήγε σε πολυσύχναστό οίκο_ απ' όσο θυμάμαι στο Διδυμου 8Α επάνω. Εκεί τον καταλαβαν και τον κυνήγησαν,μάλλον πελάτες. Είπαν ότι ήταν κάποιος σκουρόχρωμος, δεν ξέρω αν τον έπιασαν ή αν διέφυγε. Αυτά όσο θυμάμαι από τα ιστορικά αυτά γεγονότα . Να είστε καλά.
Όχι η Τάνια, άλλη ήταν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.426
Πόντοι
47.129
Γνωρίζει κάποιος αν η Αντριαννα από Χωματιανου 11β που σταμάτησε, εργάζεται κάπου αλλού; Σε κάποιο στούντιο ίσως;

ούτε 24 ώρες εγγεγραμενος στο σαητ και ζητάς τέτοιες πολύτιμες και κρυφές πληροφορίες? ποιος νομίζεις ότι είσαι? Βαλε αθλητικά ξεκίνα ενημερώσεις και βλέπουμε ..

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
607
Πόντοι
306
Άνετα 140- 150 κιλά .... Δεν νομίζω να υπάρχουν φώτο σε σάιτ.....

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.357
Πόντοι
746
Ξύπνησα σήμερα φορτωμένος να πάω ακόμα Ιωαννίνων που είχα δει το βράδυ ότι την έχουν πρωί στο πρόγραμμα και λέω ας πάρω τηλ πρώτα! Ούτε στο πρόγραμμα είναι τώρα ούτε είναι εκεί! Τι διάολο δεν θα την πετύχουμε ποτέ. Οχι τπτ άλλο μην και δεν αξίζει στο τέλος :lipsrsealed:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.195
Πόντοι
6.495

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
148
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλους! Ψάχνω πρωινή βάρδια κάποια για τελειωτικό στο στόμα και γλωσσοφιλα.

Παίζει κάτι καλό; Ευχαριστώ!

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
74
Like
16.795
Πόντοι
13.636

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.120
Πόντοι
361
ούτε 24 ώρες εγγεγραμενος στο σαητ και ζητάς τέτοιες πολύτιμες και κρυφές πληροφορίες? ποιος νομίζεις ότι είσαι? Βαλε αθλητικά ξεκίνα ενημερώσεις και βλέπουμε ..
και στο Μακεδονία Τv έχει τηλεπωλησεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.357
Πόντοι
746
Ξύπνησα σήμερα φορτωμένος να πάω ακόμα Ιωαννίνων που είχα δει το βράδυ ότι την έχουν πρωί στο πρόγραμμα και λέω ας πάρω τηλ πρώτα! Ούτε στο πρόγραμμα είναι τώρα ούτε είναι εκεί! Τι διάολο δεν θα την πετύχουμε ποτέ. Οχι τπτ άλλο μην και δεν αξίζει στο τέλος :lipsrsealed:
Για Αλινα λέω!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
7.315
Πόντοι
3.446
πρέπει να είναι η πιο εύσωμη κοπέλα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά αυτό τον καιρό ('ντάξει, με μια μικρή επιφύλαξη, δεν τις έχω δει όλες). Το 140 δεν μου ακούγεται και τόσο υπερβολικό νούμερο.

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.535
Πόντοι
201
Καλά σου φάνηκε, δεν είναι τόσο πολύ. Πρέπει να έχει χάσει κάνα δυο κιλά τώρα τελευταία και έχει γίνει σαν μοντελάκι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom