Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (22 μέλη και 244 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.943
Πόντοι
2.036
Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Πιο άνετα θα πήγαινες με τα μέσα, κόκκινη γραμμή Ηλιούπολη προς Ομόνοια και αλλαγή πράσινη γραμμή ΗΣΑΠ προς Βικτώρια.. Ούτε κίνηση, ούτε πρόβλημα πάρκινγκ κλπ. Εγώ από πέρσι δεν πηγαίνω με το αυτοκίνητο

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
0
Αυριο θα παω τον φιλο μου θελει να παει με ιερδουλη μου ειπε αλλα θα ειναι η παρθενικη του φορα εχετε καποιο στανταρακι να τον παω ; Μην μου πειτε βλακειες οπως τον μητσο μπαμπολα στο αλλο σχολιο

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
12
Like
3.831
Πόντοι
2.727
Οταν εμενα Αττική ηταν μεσα στα ποδια μου τα σπιτακια.... οταν μετακόμισα Ανθουπολη όμως...δεν ειχε καμια σχεση η αποσταση. Και βαλε και την κίνηση ...αστο καλύτερα. Τωρα Ηλιουπολη? Περιπου 10χλμ αποσταση ειναι. "Κλαιω" για την πλακα, δεν το παιζω θυμα οπως γραφεις. Αν εισαι κομπλεξικος ι και την λες στον οποιονδήποτε που γράφει κατι...τοτε εχεις πρόβλημα, κοιταξε το. Χαβαλε κάνουμε εδω μεσα...για χαλαρωσε λιγο
Αστο φιλε εχει 2-3 φυντανια δω μεσα που επειδη μενουν κοντα κ πανε κ γραφουν νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα..
Απλα τουλαχιστον ασχολησου κ διαβασε λιγο εφοσον εισαι βυζιας οτι ηταν ανθρακας η ενημερωσης για αυτη την Μαρια, κλασσικο 3,5αρι ειναι μη σου πω 3αρι αμα νταρντανοφερνει..
Δεν υπαρχουν μασταρια για μερακληδες, εδω ολοι κανα γκωλο ψαχνουν, κωλακηδες ειναι

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.642
Πόντοι
28.786
Αυριο θα παω τον φιλο μου θελει να παει με ιερδουλη μου ειπε αλλα θα ειναι η παρθενικη του φορα εχετε καποιο στανταρακι να τον παω ; Μην μου πειτε βλακειες οπως τον μητσο μπαμπολα στο αλλο σχολιο
Δεν σου άρεσαν τα μανεκέν της Κολοκυνθούς?

Τέλος πάντων, μπορείτε να πάτε σ' ένα σπίτι με Σκανδιναβές, κυρίως Σουηδέζες...

Φυλής 99 η διεύθυνση

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.642
Πόντοι
28.786
Αστο φιλε εχει 2-3 φυντανια δω μεσα που επειδη μενουν κοντα κ πανε κ γραφουν νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα..
Απλα τουλαχιστον ασχολησου κ διαβασε λιγο εφοσον εισαι βυζιας οτι ηταν ανθρακας η ενημερωσης για αυτη την Μαρια, κλασσικο 3,5αρι ειναι μη σου πω 3αρι αμα νταρντανοφερνει..
Δεν υπαρχουν μασταρια για μερακληδες, εδω ολοι κανα γκωλο ψαχνουν, κωλακηδες ειναι
Την είδες? Τη πήρες?
Ή απλά υποθέτεις?

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.120
Πόντοι
361
Εγω θα προτιμούσα να πας τον φίλο σου φυλής 84α στην κουκλάρα Ράνια.ειναι καλή και πολύ τίμια.και αν της πεις ότι είναι πρώτη φορά θα τον προσέξει περισσότερο.

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
207
Πόντοι
0
Δεν σου άρεσαν τα μανεκέν της Κολοκυνθούς?

Τέλος πάντων, μπορείτε να πάτε σ' ένα σπίτι με Σκανδιναβές, κυρίως Σουηδέζες...

Φυλής 99 η διεύθυνση
Ευχαριστώ θα ρίξω μια περατζαδα ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω θα προτιμούσα να πας τον φίλο σου φυλής 84α στην κουκλάρα Ράνια.ειναι καλή και πολύ τίμια.και αν της πεις ότι είναι πρώτη φορά θα τον προσέξει περισσότερο.
Ωραιος θενκς

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
4
Like
737
Πόντοι
81

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
352
Πόντοι
20
Επειδη εχει πεσει ξαεραηλα απο βυζια...ακομα και 3αρι να ειναι θα παω. Πχ η βικτωρια στο βεργας 6 υπογειο μια χαρα ειναι απο το τιποτα. Οσο για τους εξυπνακιδες δυστυχώς....τι να πεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
352
Πόντοι
20
Πιο άνετα θα πήγαινες με τα μέσα, κόκκινη γραμμή Ηλιούπολη προς Ομόνοια και αλλαγή πράσινη γραμμή ΗΣΑΠ προς Βικτώρια.. Ούτε κίνηση, ούτε πρόβλημα πάρκινγκ κλπ. Εγώ από πέρσι δεν πηγαίνω με το αυτοκίνητο
Απο τοτε που πηρα αυτοκινητο και κατα καιρους μηχανη....εχω παψει να παιρνω ΜΜΜ. Εχω ξεσυνηθιισει να το πω...δεν ξερω. Αλλα δεν παω πουθενα χωρις το οχημα μου

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.943
Πόντοι
2.036
Απο τοτε που πηρα αυτοκινητο και κατα λαιρους μηχανη....εχω παψει να παιρνω ΜΜΜ. Εχω ξεσυνηθιισει να το πω...δεν ξερω. Αλλα δεν παω πουθενα χωρις το οχημα μου
Για εκεί, όπως και για κέντρο Αθήνας & Πειραιά είναι παίδεμα, το αυτοκίνητο τουλάχιστον..

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
12
Like
3.831
Πόντοι
2.727
Την είδες? Τη πήρες?
Ή απλά υποθέτεις?

Αυτα ειναι 5αρια, ειχε τετοια?

5αρια.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
19
Like
5.943
Πόντοι
2.036
Συναγωνιστες καλησπερα, Ξερουμε καμια μαυρη με ωραιο κωλο ?
Έμμυ, Φυλής 66Δ, πετίτ όμορφο μωράκι με κωλαράκι μάλαμα! :P:smitten::erection:
Συνήθως 3η βάρδια..
(σπανίως και 2η)
Και Νέσση, Λεωνίδου 28 2η βάρδια, για μερακλήδες..

Τελευταία τροποποίηση:

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
50
Like
5.680
Πόντοι
3.491
Στάση αστραπή κατά τις 13:00:uzi::uzi:

Βέργας 6 υπόγειο Μπάρμπαρα με φουλ. Δύο παππούδες αναμονή, μάλιστα ο ένας συμπλήρωνε ΠΡΟ-ΠΟ όσο περίμενε:confused:

Βέργας 2 Μαρία η ξανθιά κοντή μιλφ με τα 5άρια βυζιά:tits:Πρόγραμμα νορμάλ.

Εδώ έγινε η κατάθεση :fuck2::fuck2:

Μέτριες προς καλές εντυπώσεις, δεν αντέχει πολύ σφυροκόπημα...
Παίρνει όμως αβέρτα το κοκτέιλ στα μεγάλα μαστάρια της:jade:

Συνέχεια στη κριτική...

Το ωραίο είναι πως εγώ δεν τη θυμόμουν και αυτή μου είπε πως την είχα πάρει στο Λιοσίων 79 ισόγειο:sunglasses:
Μνήμη το μιλφάκι, όχι αστεία...

Λιοσίων...Εκπτώσεις στα χαλιά, εκπτώσεις κ στην ορθογραφία:rockon::rockon:
IMG_20250323_161038.jpg

Πορνοαναμνήσεις...
Ένα ταξίδι πίσω στην εφηβεία...
Αγησιλάου 17 κ Αγησιλάου 17 υπόγειο
Περισσότερες φορές ανοιχτό ήταν το υπόγειο...
IMG_20250426_141115.jpg

IMG_20250426_141131.jpg

Το ντουί της λάμπας μένει εκεί για να μας σκαλίζει τις αναμνήσεις...
IMG_20250426_141123.jpg
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν στο Αγησιλάου 7 που έφερνε κατι trans σαν allien (η μήπως στο.17 υπόγειο που πόσταρες;)
Πηγαίναμε με τα ποδήλατα.
Δύο έμπαιναν μέσα και δύο έξω να τα φυλάμε όλα μην μας τα κλέψουν.
Είχε μέσα στο 7 ένα blue black light για να μην διακρίνεις τίποτε από το ναυάγιο.
Θυμάμαι μόνο μια ατάκα μιας τρανς τότε.
Μας βλέπει πιτσιρίκια και ρωτάει : καλέ! Εσείς γαμάτε και ... δορυφορικές γυναίκες ; Ούτε που μας έκοψε να καταλάβουμε τι εννοούσε . Το μόνο που θυμάμαι ήταν το ένα στήθος σιλικόνης είχε ξεφύγει από το κεντράρισμα και "έβλεπε" αλλού.

Συνημμένα

• Screenshot_2025-05-16-22-48-07-993_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2025-05-16-22-48-07-993_com.google.android.apps.maps.jpg
    299,6 KB · Εμφανίσεις: 5

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.642
Πόντοι
28.786
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν στο Αγησιλάου 7 που έφερνε κατι trans σαν allien (η μήπως στο.17 υπόγειο που πόσταρες;)
Πηγαίναμε με τα ποδήλατα.
Δύο έμπαιναν μέσα και δύο έξω να τα φυλάμε όλα μην μας τα κλέψουν.
Είχε μέσα στο 7 ένα blue black light για να μην διακρίνεις τίποτε από το ναυάγιο.
Θυμάμαι μόνο μια ατάκα μιας τρανς τότε.
Μας βλέπει πιτσιρίκια και ρωτάει : καλέ! Εσείς γαμάτε και ... δορυφορικές γυναίκες ; Ούτε που μας έκοψε να καταλάβουμε τι εννοούσε . Το μόνο που θυμάμαι ήταν το ένα στήθος σιλικόνης είχε ξεφύγει από το κεντράρισμα και "έβλεπε" αλλού.
Στο Αγησιλάου 7 θυμάμαι τραβέλια και στο 38.
Ωραία ιστορία...

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.642
Πόντοι
28.786

Αυτα ειναι 5αρια, ειχε τετοια?

5αρια.jpg
Εγώ για 5άρια τα είδα...κάπως έτσι.
Κάτω από 4 δεν είναι με τίποτα...άσε να λένε...

genocidal-humanoid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Κριτικές
12
Like
421
Πόντοι
290
Καλησπερα, λεω να πεταχτω για ειρηνη στο αλκαμενους αυριο. Δουλευει τα σαββατα κανονικα ?

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
12
Like
3.831
Πόντοι
2.727
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom