Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (16 μέλη και 213 επισκέπτες)

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
855
Πόντοι
81
Μέλισσα ... μια καινούρια από Λιοσίων 73 αλυσίδα, λέει τίποτα απο εμφάνιση κ υπηρεσίες ?
Την ειδα προχθες καλή φάνηκε μεσα στα σκοταδια δουλευε μαζι με την ξανθιά το ζυμαρακι βέβαια δεν περασα στο δωμάτιο

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.959
Πόντοι
3.760
Screenshot_2024-12-29-23-05-42-148_com.android.chrome.jpg

:hi:
....δεν θα εδνα ποτε ξανα φραγκο για το Στελλι.Δεν αξιζε καλα καλα το 20αρικο.Για παραπανω δεν ειναι.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.195
Πόντοι
6.495
Χτες απόγευμα στο Φωκ 27β έπαιζε μια Έλενα ψηλή με σχεδόν 4αρια βυζιά που την παρουσίασε σαν καινούργια η τσα2. Μπήκα, ελεύθερο.Μετρια πίπα χωρίς περαιτέρω περιποίηση, στενή σχετικά. Από πάνω και στα τέσσερα όπου και τελείωσα. Έχει παίξει και αλλού?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.680
Πόντοι
28.786
Χτες απόγευμα στο Φωκ 27β έπαιζε μια Έλενα ψηλή με σχεδόν 4αρια βυζιά που την παρουσίασε σαν καινούργια η τσα2. Μπήκα, ελεύθερο.Μετρια πίπα χωρίς περαιτέρω περιποίηση, στενή σχετικά. Από πάνω και στα τέσσερα όπου και τελείωσα. Έχει παίξει και αλλού?
Έχει ξαναεμφανιστεί πριν καμμιά δεκαετία, αλλά μου διαφεύγει το μαγαζί.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
260
Like
12.983
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου, κλειστή από μπάτσους η Φυλής στο ύψος της Φωκαίας
Φυλής 67 η Ντιάνα με την αεροδιαστημική κωλάρα. Η Σάρα στην επόμενη βάρδια
Φωκαίας 27 το πάνω κλειστό, το κάτω ανοικτό αλλά δεν μπήκα

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
49
Like
3.817
Πόντοι
11.020
Προ ολίγου, κλειστή από μπάτσους η Φυλής στο ύψος της Φωκαίας
Φυλής 67 η Ντιάνα με την αεροδιαστημική κωλάρα. Η Σάρα στην επόμενη βάρδια
Φωκαίας 27 το πάνω κλειστό, το κάτω ανοικτό αλλά δεν μπήκα
καλημερα. Η αλλη Ντιανα απο το 65?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.293
Πόντοι
5.827

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.836
Πόντοι
736

NickoRM

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
139
Πόντοι
0
Ρε μαγκες την Αννα απο Χωμάτινου μια ετσι λεπτουλα την εχει δει κανεις ;δεν την βρισκω εκει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.521
Πόντοι
2.036
....δεν θα εδνα ποτε ξανα φραγκο για το Στελλι.Δεν αξιζε καλα καλα το 20αρικο.Για παραπανω δεν ειναι.
Αυτή την έπαιρνα πριν καμιά διετία στο Κολωνού 48 παλιό στο 10αρικο.
Καλουτά ήταν αλλά αυστηρά για 10 ευρώ.
Τώρα μου έγινε βίζιτα??

Εγώ πάντως μια χαρά πέρασα το Σάββατο μαζί της, αντέχει κοπάνημα, ρίχνει μπινελίκια και τα πήρε και στο στόμα, αν σε ψήνει το σώμα/φάτσα δεν είναι και πεταμένο το 20άρι, βέβαια αν την συγκρίνεις με καμιά Ντάρια, είναι 1-2 βαθμούς κάτω.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.680
Πόντοι
28.786
Στάση αστραπή μόνο στο Φωκαίας 27 όροφος που το βρήκα ανοιχτό:uzi::uzi:

Υπηρεσία ο κυρ Χρήστος κ η γάτα Βερόνικα
IMG_20250516_141226.jpg

IMG_20250516_141201.jpg

Δουλεύει η λατίνα Μέλανι, γλυκιά μελαχρινή, με μεγάλα τατουάζ στο αριστερό χέρι. Νορμάλ πρόγραμμα.

Εδώ έγινε η κατάθεση :fuck2::fuck2:
Είναι γλυκιά, δέχεται γαμήσι με εναλλαγές στάσεων κ ένταση...

Συνέχεια στη κριτική...

Πορνοαναμνήσεις...
Το στουντέλο Ευνείδων 3 λειτούργησε την επταετία 2010-2017 στο Γκάζι με τιμές από 20€ έως 50€. Η φωτογραφία είναι του 2011.
IMG_20250515_202952.jpg

Για την ιστορία, πριν γίνει οίκος η είσοδος ήταν παράθυρο. Η είσοδος ήταν πλαϊνή κ περνούσε απ' τη κουζίνα κ έτσι έκαναν το παράθυρο πόρτα...

Φωτό η καλτ κάρτα του οίκου:headbaning1::headbaning1:
IMG_20250515_203839.jpg

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
354
Πόντοι
20
Καλημέρα πέρασα από βεργας 2 να δω την Μαρία! Πρόκειται για την ξανθιά που είχα γράψει κι εγώ ότι πέρασα μεγάλα βυζια μάλλον προς 50αρα με κοιλιτσα αλλά ωραία στα νιάτα της! Μέσα για μένα δεν άξιζε καθόλου! Πέρασα κι από Ιωαννίνων να δω αλινα στο 3 και κάτω όπου μου είπαν ότι δεν δουλεύει τέτοια κοπέλα εκεί και στο πάνω όπου ήταν μόνο μια βικτωρια!
Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.405
Πόντοι
2.246
Εγώ πάντως μια χαρά πέρασα το Σάββατο μαζί της, αντέχει κοπάνημα, ρίχνει μπινελίκια και τα πήρε και στο στόμα, αν σε ψήνει το σώμα/φάτσα δεν είναι και πεταμένο το 20άρι, βέβαια αν την συγκρίνεις με καμιά Ντάρια, είναι 1-2 βαθμούς κάτω.
Και εγώ που την έχω δοκιμάσει όταν δούλευε στο Διδύμου 22 είχα περάσει πολύ καλά μαζί της, το τιμάει το 20 €.
Τώρα σε σύγκριση με την Ντάρια που λες, ναι η Ντάρια είναι ποιο όμορφη από την Στέλλα. Από υπηρεσίες όμως, η Στέλλα είναι ανώτερη.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.521
Πόντοι
2.036
Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Εσύ όλο κλαις , μήπως σου αρέσει να το παίζεις θύμα?

Επίσης από ποτέ η Ηλιούπολη είναι μακριά από το κέντρο ?

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
354
Πόντοι
20
Εσύ όλο κλαις , μήπως σου αρέσει να το παίζεις θύμα?

Επίσης από ποτέ η Ηλιούπολη είναι μακριά από το κέντρο ?
Οταν εμενα Αττική ηταν μεσα στα ποδια μου τα σπιτακια.... οταν μετακόμισα Ανθουπολη όμως...δεν ειχε καμια σχεση η αποσταση. Και βαλε και την κίνηση ...αστο καλύτερα. Τωρα Ηλιουπολη? Περιπου 10χλμ αποσταση ειναι. "Κλαιω" για την πλακα, δεν το παιζω θυμα οπως γραφεις. Αν εισαι κομπλεξικος ι και την λες στον οποιονδήποτε που γράφει κατι...τοτε εχεις πρόβλημα, κοιταξε το. Χαβαλε κάνουμε εδω μεσα...για χαλαρωσε λιγο

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.103
Πόντοι
441
Σωστά, τέλος δεύτερης βάρδιας.

Πολύ στενή όντως.
Είναι άστρωτη .
Τα πρώτα 10.000 χλμ είναι.
Μην ανεβάζετε τις στροφές.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.632
Πόντοι
201
αλλη μια ευχαριστη συνευρεση με την Ειρηνη αλκαμενους 113 μονος μου στο σαλονι,περασα αμεσως, σε λιγα λεπτα ειμασταν αγκαλια,ευχαριστη,ομορφη ,συμμετεχει,για αλλη μια φορα περασα καλα μαζι της...

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
129
Like
27.680
Πόντοι
28.786
αλλη μια ευχαριστη συνευρεση με την Ειρηνη αλκαμενους 113 μονος μου στο σαλονι,περασα αμεσως, σε λιγα λεπτα ειμασταν αγκαλια,ευχαριστη,ομορφη ,συμμετεχει,για αλλη μια φορα περασα καλα μαζι της...
Καλά στέφανα!
beres-gamoy.jpg

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.959
Πόντοι
3.760
Σημερα γισ τη Ρανια ειχαν πιασει στασιδι 3 συναγωνιστες στο σαλονο και ολα τα δωματια γεματα.Ο κυρ Βασιλης βαρης και ακεφος χωρις στιχομυθιες και αναγγελιες ομηρκες.Βαρεσε τα μπουτουθ κουδουνια και γκαριζε να βγει εξω το Ρενι.
Πιτσιλιστηκε η πετιτ Αννα στο 109 ισογειο της Φυλης.Σχεδον περαμενο το εικοσαρικο.Οχι οτι δεν καθεται να γαμηθει η κοπελα.Φιλοτιμη ειναι αλλα κατι με τα ευμεγεθη παπαρια που δεν μπορει να παρει,κατιε τα μουσια που δεν σε αφηνει να την γλειφομουνιασεις,καπου σπαζεσαι μπορω να πω.Περαν αυτου,μην περιμενετε πολλα.Λιγακι φερνει στην Πενελοπη κρουζ.Εχει σχετικα καλο σωματακι,πεσμενα βυζακια συμπαθητικο κωλαρακι.Τσιμπουκακι αματσουρικο,ρηχο αλλα χωρις χερι.Δςν βιαζεται να αφησει την πουτσα απο το στομα της αφου δυσκολευεται λιγακι να σε ικανοποιησει με συνουσια στα 4.Στο ιεραποστολικο λιγακι κλεβει αλλα καπως καλυτερα τα πραματα.Απλο ξεμπουκωμα.
Μαζι της η Βικτωρια το βλαχαδερο με πολυ μορτικο υφος και κουνημα του τυπου,καλως το εικοσαρικο...Αυτα.
Εντυπωση μου εκανε η πιπινα Μελανι.Σκουροχρωμο λατινακι ετων 22 ειπε ο συμπαθεις τσατσος.Ωραιο κορμακι με ελαφρα πιασιματακια.Στα υπ'οψη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom