koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 14.474
- Πόντοι
- 4.460
....δεν θα εδνα ποτε ξανα φραγκο για το Στελλι.Δεν αξιζε καλα καλα το 20αρικο.Για παραπανω δεν ειναι.
....δεν θα εδνα ποτε ξανα φραγκο για το Στελλι.Δεν αξιζε καλα καλα το 20αρικο.Για παραπανω δεν ειναι.
Έχει ξαναεμφανιστεί πριν καμμιά δεκαετία, αλλά μου διαφεύγει το μαγαζί.Χτες απόγευμα στο Φωκ 27β έπαιζε μια Έλενα ψηλή με σχεδόν 4αρια βυζιά που την παρουσίασε σαν καινούργια η τσα2. Μπήκα, ελεύθερο.Μετρια πίπα χωρίς περαιτέρω περιποίηση, στενή σχετικά. Από πάνω και στα τέσσερα όπου και τελείωσα. Έχει παίξει και αλλού?
καλημερα. Η αλλη Ντιανα απο το 65?Προ ολίγου, κλειστή από μπάτσους η Φυλής στο ύψος της Φωκαίας
Φυλής 67 η Ντιάνα με την αεροδιαστημική κωλάρα. Η Σάρα στην επόμενη βάρδια
Φωκαίας 27 το πάνω κλειστό, το κάτω ανοικτό αλλά δεν μπήκα
Και πέρσι το καλοκαίρι είχε δουλέψει μια Ελένη εκεί.Έχει ξαναεμφανιστεί πριν καμμιά δεκαετία, αλλά μου διαφεύγει το μαγαζί.
Αυτή την έπαιρνα πριν καμιά διετία στο Κολωνού 48 παλιό στο 10αρικο.
Άλλη κοπέλαΚαι πέρσι το καλοκαίρι είχε δουλέψει μια Ελένη εκεί.
Αυτή την έπαιρνα πριν καμιά διετία στο Κολωνού 48 παλιό στο 10αρικο.
Καλουτά ήταν αλλά αυστηρά για 10 ευρώ.
Τώρα μου έγινε βίζιτα??
Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....Καλημέρα πέρασα από βεργας 2 να δω την Μαρία! Πρόκειται για την ξανθιά που είχα γράψει κι εγώ ότι πέρασα μεγάλα βυζια μάλλον προς 50αρα με κοιλιτσα αλλά ωραία στα νιάτα της! Μέσα για μένα δεν άξιζε καθόλου! Πέρασα κι από Ιωαννίνων να δω αλινα στο 3 και κάτω όπου μου είπαν ότι δεν δουλεύει τέτοια κοπέλα εκεί και στο πάνω όπου ήταν μόνο μια βικτωρια!
Και εγώ που την έχω δοκιμάσει όταν δούλευε στο Διδύμου 22 είχα περάσει πολύ καλά μαζί της, το τιμάει το 20 €.Εγώ πάντως μια χαρά πέρασα το Σάββατο μαζί της, αντέχει κοπάνημα, ρίχνει μπινελίκια και τα πήρε και στο στόμα, αν σε ψήνει το σώμα/φάτσα δεν είναι και πεταμένο το 20άρι, βέβαια αν την συγκρίνεις με καμιά Ντάρια, είναι 1-2 βαθμούς κάτω.
Εσύ όλο κλαις , μήπως σου αρέσει να το παίζεις θύμα?Εγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2
Οταν εμενα Αττική ηταν μεσα στα ποδια μου τα σπιτακια.... οταν μετακόμισα Ανθουπολη όμως...δεν ειχε καμια σχεση η αποσταση. Και βαλε και την κίνηση ...αστο καλύτερα. Τωρα Ηλιουπολη? Περιπου 10χλμ αποσταση ειναι. "Κλαιω" για την πλακα, δεν το παιζω θυμα οπως γραφεις. Αν εισαι κομπλεξικος ι και την λες στον οποιονδήποτε που γράφει κατι...τοτε εχεις πρόβλημα, κοιταξε το. Χαβαλε κάνουμε εδω μεσα...για χαλαρωσε λιγοΕσύ όλο κλαις , μήπως σου αρέσει να το παίζεις θύμα?
Επίσης από ποτέ η Ηλιούπολη είναι μακριά από το κέντρο ?
Σωστά, τέλος δεύτερης βάρδιας.
Πολύ στενή όντως.Χτες απόγευμα στο Φωκ 27β έπαιζε μια Έλενα ψηλή με σχεδόν 4αρια βυζιά που την παρουσίασε σαν καινούργια η τσα2. Μπήκα, ελεύθερο.Μετρια πίπα χωρίς περαιτέρω περιποίηση, στενή σχετικά. Από πάνω και στα τέσσερα όπου και τελείωσα. Έχει παίξει και αλλού?
Καλά στέφανα!αλλη μια ευχαριστη συνευρεση με την Ειρηνη αλκαμενους 113 μονος μου στο σαλονι,περασα αμεσως, σε λιγα λεπτα ειμασταν αγκαλια,ευχαριστη,ομορφη ,συμμετεχει,για αλλη μια φορα περασα καλα μαζι της...
Πιο άνετα θα πήγαινες με τα μέσα, κόκκινη γραμμή Ηλιούπολη προς Ομόνοια και αλλαγή πράσινη γραμμή ΗΣΑΠ προς Βικτώρια.. Ούτε κίνηση, ούτε πρόβλημα πάρκινγκ κλπ. Εγώ από πέρσι δεν πηγαίνω με το αυτοκίνητοΕγω περασα γυρω στις 15:00 να ρω απο κοντα τις βυζαρες της Μαριας που ακουω(βεργας 2) και ηταν κλειστο!!!! Γαμω την γκαντεμια μου μεσα!! Ερχομαι μια στο τοσο κεντρο Αθήνα και να το πετύχω κλειστο?? Και ειδικα πρωι...δεν πρόκειται στο κοντινό μελλον να ξανα περάσω. Εφυγα απο το μακρινό Περιστέρι που εμενα και μενω ακομα πιο μακρια(Ηλιούπολη) και δεν εχω χρονο για τσαρκες στα σπιτακια της ηδονης....
Είμαι να σκασω!!!! Γουσταρω ΒΥΖΑΡΕΣ , εχω κολλημα μεγαλο. Αν δεν εχει μεγαλα βυζια δεν γαμαω. Μονο απόγευμα αν θα περασω προς τα κατω για να δω γονεις. Ειμαι να σκασω....αφου εκατσε δουλειά για κεντρο Αθήνα και το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν να ξεκλεψω χρόνο να δω τα μασταρια της Μαριας απο βεργα1 2