SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.979
- Πόντοι
- 6.196
Η γνωστη ανεξαρτητη?Εχει νημα.Η καποια μπουρδελιαρα?υπαρχει elvira milf γνωριζει κσποιος
Η γνωστη ανεξαρτητη?Εχει νημα.Η καποια μπουρδελιαρα?υπαρχει elvira milf γνωριζει κσποιος
η γνωστηΗ γνωστη ανεξαρτητη?Εχει νημα.Η καποια μπουρδελιαρα?
Googlαρε ελβιρα bourdelaη γνωστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
λινκ εχουμε η δεν υπαρχει πλεον
δε τοβγαζειGooglαρε ελβιρα bourdela
Αποκλειεται,κανονικα βγαινει,στειλε μου σε λιγο να σου στειλω linkδε τοβγαζει
Λογικά, καθημερινές εκεί είναι...ξέρετε αν σήμερα δουλεύει η Μαρσέλα Μαραθώνος? Μην περάσω τσάμπα... ή αν υπάρχει κανα τηλ. να ρωτήσω...
Η Μαρσελα αν δεν έχει αλλάξει κάτι και εκτός έκτακτων περιπτώσεων δουλεύει Τρίτη Πέμπτη και Σαββατοκύριακοξέρετε αν σήμερα δουλεύει η Μαρσέλα Μαραθώνος? Μην περάσω τσάμπα... ή αν υπάρχει κανα τηλ. να ρωτήσω...
Πηγαινε φυλής 69β να σε περιποιηθει η Βίκυ από τις καλες περιπτώσεις ειδικά τώρα που εχει χάσει και τα κιλά που πήρεΠολυ Μπαζολατινες γεμισαμε.... καντε επειγόντως εμπάργκο απο αυτες τις φολες, γιατι θα ξεχάσουμε το παθιασμένο γαμησι. Θέλουμε ξανα Βαλκανια!! Θέλουμε Ρωσία!!! Αυτες ξερουν μονο να μας περιποιουνται οπως πρεπει.
Today I wanted some of the new-old pieces that appeared in Ankara (Alisa) and in Fylis on the 109th floor (Anna)
Instead, on the 109th floor, we had Olga and Victoria, and then we had the other Victoria, my favorite inert material that I no longer like for some inexplicable reason. So I left. I headed to Ankara where I was looking for the new girl Alisa at Ankara 9, but instead I found my beloved Daria. I chose not to miss the opportunity since I had been pistoning her for a long time. I fucked her well in two positions, missionary and like dogs, she sucked me very well, I sucked her pussy a lot, I cummed and left.
Πέρασα και μου είπε από την άλλη εβδομάδα... και αν... λέω μα καλά τόσο πολύ???... μου είπε ναι ναι....Η Μαρσελα αν δεν έχει αλλάξει κάτι και εκτός έκτακτων περιπτώσεων δουλεύει Τρίτη Πέμπτη και Σαββατοκύριακο
η γνωστη
Εδώ.Καλησπερα παιδια, επειδη ειδα οτι δεν υπηρχε θεμα για τη συγκεκριμενη ειπα να ανοιξω ενα.
Εδω ειναι το site της:
Και εδω καποιες κριτικες που εχουν γραφτει γ αυτην:
Ποια ειναι η γνωμη σας και αν αξιζει η ολη φαση?
η γνωστη
Καλημέρα αγόρια, επιτέλους λίγο ήλιος σήμερα...
![]()
Καλημέρα αγόρια, όμοορφη Κυριακή να έχουμε!
![]()
Εάν εννοείς αυτή.Καλημέρα αγόρια και χρόνια πολλά στους Γιώργηδες (είστε και πολλοί)!!
![]()
ergaleioΕάν εννοείς αυτή.
Η Άννα που λές, έχει πάντως αρκετά σφιχτό μουνάκι και αν την ψήσεις λίγο σε αφήνει να τα ρήξεις και στον πάτο της εκτός από κοιλιά.
...........
Μπράβο ρε γίγαντα !!! Αυτό το απίστευτο πατόμουνο με την αμερικάνικη σημαία έλεγα.Την Άννα λες... φόραγε πολλές φορές και σετ βρακάκι σουτιέν με αμερικανική σημαία χαχα... πετιτ φάση... τσιμπουκαρα και στα 4 τρελή κωλαρα αλλά... την χάσαμε...
Λίγο πιο μεγάλο βυζί και πιο μεγαλόσωμη η Κίρα. Γνώμη μου.Το σώμα της Κίρα από Λ73α/β ακριβώς (εκτός από το piercing, +τατουάζ).