Σήμερα το απόγευμα κατά τις εφταμισι με οχτώ, κατεβαινοντας για τσάρκα στα κεντρικά πήρα το Μετρό.
Περιμένοντας λοιπόν να ερθει ο συρμός, ηρθαν και έκατσαν δίπλα μου ένας ηλικιωμένος γύρω στα 75, μαζί με τον γιο του γυρω στα 40. Ο πατέρας τα χε βάλει μαζί του και του έλεγε δε μ αγαπάς καθόλου αφού δε θέλεις να έχει ο πατέρας σου γκόμενα. Αναστεναζε ο τύπος λες και τον βαλαν φυλακή. Το στόμα του βρωμαγε κάτι μεταξύ ψόφιου αρουραίου, άπλυτη μασχάλη από αριστερή αλληλέγγυα και αρρωστο συκώτι που φωναζε βοήθεια απ την υπερκαταναλωση αλκοόλ. Με ρώτησε τι ώρα είναι κι αφου του είπα με ρώτησε αν ειχε δίκιο για το λόγο που έβριζε το γιο του. Εγώ κοντοσταθηκα για λίγο κ πριν προλάβω να απαντήσω μου λέει, "αα συμφωνείς κι εσυ μαζι του εε, είσαι φασίστας, γιατί να μη θέλει να έχω γκόμενα. Εγώ χαμογέλασα και του απάντησα, εαν μπορεις να βρεις δυο οχι μια. Στα νιατα του πρεπει να ήταν μεγαλος μερακλής ο μπάρμπας. Ήρθε το Μετρό, τον χαιρέτησα και αμέσως σκεφτηκα καλά που υπάρχουν κι αυτοι και μας κάνουν να γελάμε και λίγο με την τρέλα τους.
Τελος παντων, πισω στα δικά μας λοιπόν έχουμε και λέμε
Φ71 οροφος, Αλάνα, λατινα με bbw σώμα, λευκό δέρμα και γυαλια
Παολα μέτρια προς ωραία φατσα, σοκολατί δέρμα, κανονικό πρόγραμμα
Φ71 ισογειο, Αννα ξανθιά νεαρή λατινα με κωλαρα και μικρο σχετικά στήθος με νορμάλ και πρωκτικό με +20
Φ65 οροφος, η γνωστή μαυρουλα Μπεκυ με νορμάλ
Φ69 οροφος, η ξανθιά μιλφαρα γνωστη γυρολογος Εμμυ η Τσεχα (λέμε τωρα)
Φ72 υπογειο, η Έρικα με κανονικο σωμα και η λατινα Χριστίνα με bbw σωμα, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε
Φ59 οροφος, η σκουροχρωμη λατινα Εμμυ με νορμάλ
Φ69 ισογειο η Ρωσίδα Βικυ, ήταν δωμάτιο
Φιλιππίδου οροφος, η Καρολίνα και η μολδαβη μιλφαρα με το πλαστικό βυζι η Νικόλ, με ελ.στοματικο, ισπανικό και 69
Φ56, Αντρεα με γυαλακια και Μερλινα, με κανονικό σώμα και με νορμάλ πρόγραμμα και οι δυο
Φωκ 17 οροφος η Ρωσίδα Μόνικα που ήταν δωμάτιό
Φωκ 27 σκαλακια η Εμμανουέλα με ελ.στοματικο τελειωτικό.
Φυλής 84 ισόγειο, 65 ισογειο, 105άρια, 109αρια κλειστά
Φωκαίας 9, 7αρια, 13 υπόγειο, 27 υπόγειο κλειστά
Γενικά οι ιδιες και οι ίδιες, μια στασιμοτητα και δεν υπάρχει πλεον τίποτα καινούργιο και τίποτα το ιδιαίτερο.
Αυτά για σήμερα..