Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (19 μέλη και 202 επισκέπτες)

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
686
Πόντοι
361
Πέρασα με την Βάνα από ΜΑ21, φοβερό κορμί όντως, ειδικά για 10€, η τσατσά ανακοίνωσε και ελεύθερη πίπα και με ρώτησε η Βάνα στο δωμάτιο πως θέλω, της είπα να μου φορέσει το πλαστικό, μίας και ο χώρος δε με εμπνέει. Μέσα τυπικά πράματα αλλά δεκτική σε βαθειά μπασιματα. Αρνητικό ότι δέχεται Πακιστανούς.

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
Σήμερα το απόγευμα κατά τις εφταμισι με οχτώ, κατεβαινοντας για τσάρκα στα κεντρικά πήρα το Μετρό.
Περιμένοντας λοιπόν να ερθει ο συρμός, ηρθαν και έκατσαν δίπλα μου ένας ηλικιωμένος γύρω στα 75, μαζί με τον γιο του γυρω στα 40. Ο πατέρας τα χε βάλει μαζί του και του έλεγε δε μ αγαπάς καθόλου αφού δε θέλεις να έχει ο πατέρας σου γκόμενα. Αναστεναζε ο τύπος λες και τον βαλαν φυλακή. Το στόμα του βρωμαγε κάτι μεταξύ ψόφιου αρουραίου, άπλυτη μασχάλη από αριστερή αλληλέγγυα και αρρωστο συκώτι που φωναζε βοήθεια απ την υπερκαταναλωση αλκοόλ. Με ρώτησε τι ώρα είναι κι αφου του είπα με ρώτησε αν ειχε δίκιο για το λόγο που έβριζε το γιο του. Εγώ κοντοσταθηκα για λίγο κ πριν προλάβω να απαντήσω μου λέει, "αα συμφωνείς κι εσυ μαζι του εε, είσαι φασίστας, γιατί να μη θέλει να έχω γκόμενα. Εγώ χαμογέλασα και του απάντησα, εαν μπορεις να βρεις δυο οχι μια. Στα νιατα του πρεπει να ήταν μεγαλος μερακλής ο μπάρμπας. Ήρθε το Μετρό, τον χαιρέτησα και αμέσως σκεφτηκα καλά που υπάρχουν κι αυτοι και μας κάνουν να γελάμε και λίγο με την τρέλα τους.

Τελος παντων, πισω στα δικά μας λοιπόν έχουμε και λέμε

Φ71 οροφος, Αλάνα, λατινα με bbw σώμα, λευκό δέρμα και γυαλια
Παολα μέτρια προς ωραία φατσα, σοκολατί δέρμα, κανονικό πρόγραμμα

Φ71 ισογειο, Αννα ξανθιά νεαρή λατινα με κωλαρα και μικρο σχετικά στήθος με νορμάλ και πρωκτικό με +20

Φ65 οροφος, η γνωστή μαυρουλα Μπεκυ με νορμάλ

Φ69 οροφος, η ξανθιά μιλφαρα γνωστη γυρολογος Εμμυ η Τσεχα (λέμε τωρα)

Φ72 υπογειο, η Έρικα με κανονικο σωμα και η λατινα Χριστίνα με bbw σωμα, πρόγραμμα δεν ανακοινώθηκε

Φ59 οροφος, η σκουροχρωμη λατινα Εμμυ με νορμάλ

Φ69 ισογειο η Ρωσίδα Βικυ, ήταν δωμάτιο

Φιλιππίδου οροφος, η Καρολίνα και η μολδαβη μιλφαρα με το πλαστικό βυζι η Νικόλ, με ελ.στοματικο, ισπανικό και 69

Φ56, Αντρεα με γυαλακια και Μερλινα, με κανονικό σώμα και με νορμάλ πρόγραμμα και οι δυο

Φωκ 17 οροφος η Ρωσίδα Μόνικα που ήταν δωμάτιό

Φωκ 27 σκαλακια η Εμμανουέλα με ελ.στοματικο τελειωτικό.

Φυλής 84 ισόγειο, 65 ισογειο, 105άρια, 109αρια κλειστά

Φωκαίας 9, 7αρια, 13 υπόγειο, 27 υπόγειο κλειστά

Γενικά οι ιδιες και οι ίδιες, μια στασιμοτητα και δεν υπάρχει πλεον τίποτα καινούργιο και τίποτα το ιδιαίτερο.
Αυτά για σήμερα..

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.157
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Τέλη 2ης βάρδιας...

Λιοσίων 73β Καταλίνα, Μαριάννα λατίνες, Πάολα, Έμμυ. Όλες με ελεύθερη φλογέρα

Λιοσίων 73α Ρωξάνη λατίνα ασχημούλα, Στέφανι, Έλλη που πήρα χθες κ η καινούρια Μία. Λατίνα μελαχρινή με κανονικό κορμί, που παραπατούσε στα τακουνια... Ελεύθερη φλογέρα όλες

3η βάρδια...

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Αλίσα πιτσιρίκα σοβιετική με καροτί μαλλιά. Κυτταρίτιδα στο κώλο. Ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω περιμένανε κοπέλα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα κ εδώ περιμένανε...

Πορνοαναμνήσεις...
Αλκιβιάδου 30 κ Λιοσίων 76άρια
IMG_20250419_155028.jpg

Συνημμένα

• IMG_20250406_140845.jpg
    IMG_20250406_140845.jpg
    5,2 MB · Εμφανίσεις: 18

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.157
Πόντοι
35.948
Στην 3η βάρδια:ak::ak:

Φυλής 109α Ελένη στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα (νομίζω)

Φυλής 109β κλειστό

Φυλής 105 Λουτσιάνα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Φιλιππίδου 11β Καρολίνα κ Νικόλ με ελεύθερη φλογέρα

Φιλιππίδου 11α Ναταλία Βουλγάρα κ Ναόμι με ελεύθερη φλογέρα

Φυλής 59 κάτω Τζένιφερ κ Σοφία λατίνες χοντρές:turkydance:

Φυλής 66δ Έμμυ Τζαμάικα :assshake:

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.770
Πόντοι
201
Τους παίρνουν επειδή τελειώνουν σε 2 λεπτά - εύκολο χρήμα. Αν μια είναι καπάτσα παίρνει 10 πακια σε 1 ώρα. Σε ορισμένα μπουρδελα μόνο που κάθεσαι στο στρώμα κινδυνεύεις. High risk low reward.

Όσο καυλωμένος κι αν είσαι, αν δεν καυλώσει και η σύντροφος δεν χύνεις γρήγορα!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.157
Πόντοι
35.948
Συνέχεια...
Φωκαίας 13 ισόγειο Σάρα λατίνα

Φωκαίας 25 όροφος Καρίνα κ Ρόζα λατίνες

Φωκαίας 25 ισόγειο Σάρα είδα...

Φωκαίας 27 σκαλάκια Νάταλι είπαν στο δωμάτιο...

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
επιστροφη απο την τσαρκα στο Μεταξι λιγο πριν την ληξη της 2ης Βαρδιας κατα τις 22:30 περιπου....

Το πρωτο ακυρο το φαγαμε στο Κολωνου 11 οπου πηγα για την πετιτ Ντανιελα ή Νταρια αλλα ηταν κλειστα.

Δευτερο ακυρο στο Ιασωνος 1β δεξια πορτα οπου πηγα για την μιλφ Βαλερια αλλα και παλι κλειστα...

Τελικα πετυχα και τιμηθηκε μετα απο πολυ καιρο την μαυρουλα Βικη στο Ιασωνος 19πανω...ανεβαινει κριτικη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.481
Πόντοι
9.115
Στην 3η βάρδια:ak::ak:

Φυλής 109α Ελένη στο δωμάτιο. Νορμάλ πρόγραμμα (νομίζω)

Φυλής 109β κλειστό

Φυλής 105 Λουτσιάνα λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Φιλιππίδου 11β Καρολίνα κ Νικόλ με ελεύθερη φλογέρα

Φιλιππίδου 11α Ναταλία Βουλγάρα κ Ναόμι με ελεύθερη φλογέρα

Φυλής 59 κάτω Τζένιφερ κ Σοφία λατίνες χοντρές:turkydance:

Φυλής 66δ Έμμυ Τζαμάικα :assshake:

Συνέχεια...
Φωκαίας 13 ισόγειο Σάρα λατίνα

Φωκαίας 25 όροφος Καρίνα κ Ρόζα λατίνες

Φωκαίας 25 ισόγειο Σάρα είδα...

Φωκαίας 27 σκαλάκια Νάταλι είπαν στο δωμάτιο...
Σταθερά πράγματα η βραδινή βάρδια,μια βδομάδα (ίσως και παραπάνω) οι ίδιες και οι ίδιες :confused::confused:. Μάλλον δεν αντέχουν το ξενύχτι οι υπόλοιπες :think::think:. Αν περάσεις από Κωνσταντινουπόλεως λογικά θα δεις Αναστασία/Μισέλ στο αριστερό και Ελένη/Αλινα στο δεξί :confused::confused:

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
801
Πόντοι
81
Ε, ναι νομίζω το είχα γράψει, με το που γαργαλήσει πόρτα η τσατσά πετάγεται, επίσης, άλλη η Σόφι που δουλεύει 3η βάρδια και κατ'εξαίρεση 2η και άλλη η Σοφία που είναι 1η-2η και κατ'εξαίρεση 3η βάρδια.

Αυτό δεν είναι το στάνταρ ? όταν κάνουν αυτή την δουλειά όλη μέρα σιγά μην κάνουν και γυμναστική, τρώνε και όλο απ'εξω.

Ναί, κάπως το μαθαίνουν, έχω πετύχει 2 φλωράκια Κορεάτες 24χρ. στο Φ56, ήταν σε πρόγραμμα ανταλλαγής και το μάθανε απο συμφοιτητές και ήρθαν για "εξερεύνηση" , δεν ξέρω αν πέρασαν με καμία αλλά ήταν φούλ χεσμένοι.

Θα το ξαναπώ καθώς το έχω ζήσει, βεβαίως και υπάρχουν, στην Γερμανία, πολλά "σπίτια" του 50ρικου σε όλες τις μεγάλες πόλεις, επίσης και σε πολλά fkk αν και δεν έχω πάει ακόμα, αν εξαιρέσεις την είσοδο, στο 50ρικο είναι το 20'-30' όσο ξέρω.
Ναί, στο 20€ δεν παίζει , ίσως σε κανά τροχόσπιτο (ούτε σε αυτά έχω πάει) και ναι είναι λίγο σπάνιο αλλά όχι και μοναδικό, μήν ξεχνάμε τις διαφορές στα εισοδήματα, το Μετάξι έχει μία μοναδικότητα βέβαια, όντως μάλλον παγκοσμίως.
Στο Μαρόκο γαμάς μπάζα όπως μετάξι με 10ε επίσης

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.157
Πόντοι
35.948
Επιστροφή Μαραθώνος, με έτρωγε η περιέργεια να δω τι θα φέρουν:happy:

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Σόφι η ξανθιά ψιλή λατίνα με ελεύθερη φλογέρα

Κάτω κλειστό

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Καρολίνα ξανθιά λατίνα αρκετά εμφανίσιμη, με ωραίο κωλί.
Νορμάλ πρόγραμμα

Εδώ έγινε η κατάθεση :zfuck::zfuck:
Η κοπέλα είναι εντελώς άπειρη, αλλά τον τρώει ωραία κ το στήσιμο στα τέσσερα κόλαση:bigdick:

Μια νυχτερινή λήψη του παλιού Αχιλλέως 48
IMG_20250424_005055.jpg

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.157
Πόντοι
35.948
Φεύγοντας με το αυτοκίνητο από Φυλής, το μέρος είχε μετατραπεί σε παιδική χαρά από φασαριόζους πιτσιρικάδες :jerking2:
Βλέπω να βάζουνε τραμπάλες κ κούνιες στα μπουρδέλα σε λίγο:headbaning2:

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
389
Πόντοι
21
Αυτή η Λίλιαν από Ιάσωνος 32 πλέον τι ώρες δουλεύει έχω πάει δέκα φορές κ ποτε δεν είναι εκεί επίσης η Βαλέρια από Ι1β αποσυρθεί?ένα καλό πράγμα έγινε εκεί στα ακριτικά και εξαφανίστηκε έλεος τι να πω πηξαμε στις φολολατινες αηδία καταντησε

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
Ξέρει κάποιος αν δουλεύει σήμερα η Μίρα φυλής 86α??

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
284
Πόντοι
21
Προσπαθώ να θυμηθώ ποιά είναι γιατί αποκλείεται να μην την έχω πάρει αλλά δεν μου έρχεται η φάτσα με τίποτα, πλαστικό βυζί με piercing που δεν άφηνε να το γλύψεις μην πάθει λοίμωξη ? όχι η άλλη η Βάνα που ήταν ανοιχτόχρωμη σχετικά με λίγο μυτόγκα στο πάνω έτσι ?
DmtrsxXx έγραψε:
Βεργας 7 υπογειο κλειστο.
Που είναι η Λίκα οεο...

Χτες το πρωί ήταν η Άννα η γνωστή milf. Η τσατσα είπε πως η Λίκα έφυγε πατρίδα...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.587
Πόντοι
20.705
Βέργας 7 η Άννα και η Στέλλα από Διδύμου 22 όροφος
Αλκαμένους 113 η σκίνη Μαριάννα και η φολοΜελίσσα
Λιοσίων 73 Β η μαυροτσούκαλη καλλίγραμμη λατίνα Μία που δυσκολεύεται με τα τακούνια
Μαραθώνος από δεξιά προς αριστερά Όλγα-Μαρσέλα/Βίκη λατίνα όμορφη-Αναστασία
Φυλής 71 κάτω Κάτια-Μία-Ντιάνα
Φωκαίας 27 κάτω Ιρίνα

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom