Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.570
- Πόντοι
- 4.646
Ναι, τύπε! Βάλε μυαλό στους ανεγκέφαλους ΑΚΑ καμικάζι!Πρέπει να είσαι άρρωστος είτε στο μυαλό είτε στο σώμα για να γαμάς πουτάνες χωρίς προφυλακτικό.

Ναι, τύπε! Βάλε μυαλό στους ανεγκέφαλους ΑΚΑ καμικάζι!Πρέπει να είσαι άρρωστος είτε στο μυαλό είτε στο σώμα για να γαμάς πουτάνες χωρίς προφυλακτικό.
Κατάλαβα θα περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να μαυρίσω κ μετά θα πάω να το παίξω πάκι.Παντως αυτό που προτιμάει τά πακια με ξεπερνάει αυτοί βρωμάνε σαν ασβοί από χιλιόμετρα.Βάλε λίγο τη μούρη στο φουγάρο κ θα περάσεις ζάχαρη μετά με Βανέσσα![]()
Τ ώρες είναι η κοπέλα;Κοντοπουτανο με ωραίο σώμα θα πω.αλλα... αγένεια,αναιδης, καλύτερες προτιμήσεις σε πακιά,ινδούς,για τους Έλληνες τους έχουμε στο γράψιμο.κριμα γιατί είναι όμορφη κοπέλα. ζητώ συγγνώμη από τους μύστες.
Τ ώρες είναι η κοπέλα;απόγευμα δλδ 18.00 μέχρι 23.00 εγώ βέβαια την πέτυχα και πιο αργά χθες!
Τύπε μάλλον να κάνει βίζιτες στην επαρχία την είδες.Όλοι οι ξένοι και οι ξένες μιλούν ελληνικά με κάποια ξένη προφορά. Η Σόνια ήταν 100% Ελληνίδα από κωμόπολη της Νότιας Ελλάδας, όπου την είχα συναντήσει τυχαία και κάναμε για λίγο κουβέντα. Μετά από λίγες μέρες σταμάτησε οριστικά να εργάζεται ως πόρνη στην Ελλάδα.
Να την προσέχετε την Λούνα εμένα μου έκλεψε 50 ευρώ από το πορτοφόλι .όταν της το είπα άρχιζε να φωνάζει. Προσοχή στην συγκεκριμένη λατιναΓια την Ρούμπη από Φιλιππίδου τι ξέρεις;
Μια φορά είχα ρωτήσει συναγωνιστή που έβγαινε από το δωμάτιο και μου είπε μέτρια πράγματα...
Είναι μικρόσωμη και σχετικά νεαρή λατίνα που στο σαλόνι δεν βγαίνει με πολλή όρεξη.
Oooo, δεν το περίμενα από αυτήν, καλά έκανα και της τα έριξα όλα στα κωλομέρια την Μ.Δευτέρα να μάθει.Να την προσέχετε την Λούνα εμένα μου έκλεψε 50 ευρώ από το πορτοφόλι .όταν της το είπα άρχιζε να φωνάζει. Προσοχή στην συγκεκριμένη λατινα
Λυκείου ? 3η βάρδια ? ούτε δίπλωμα δεν έχουν ακόμα, πώς κατεβαίνουν?3η βάρδια
Αυτά επιγραμματικά, η φάση γενικά ήταν εκδρομή λυκείου, περιέργως λίγοι οι ξένοι.
Γιατί μάλλον τους ξεπετάει πιο γρηγορα και οι περισσότεροι είναι λογικά μικροτσουτσουνοι, οπότε την παιρναει οσο πιο ανώδυνα την ωρα γι' αυτήν. Μπορεί και να το σκέφτομαι λάθος και να υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό.Κατάλαβα θα περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να μαυρίσω κ μετά θα πάω να το παίξω πάκι.Παντως αυτό που προτιμάει τά πακια με ξεπερνάει αυτοί βρωμάνε σαν ασβοί από χιλιόμετρα.
Σε ποιάν αναφέρεστε συναγωνιστά;Πρωινή κατάθεση στο νέο πετιτ Μινιόν ρωσσιδακι
Δεκτική και με μουνακι να κατεβάζει καταρράκτες
Πιστονιασα ερωτικά και στο τέλος δυνατά!
Ωραίο γαμησακι και είς αλλά με υγεία
Χρόνια πολλά μπουρδελιαρηδες και καλά γάμησια
⁷Αλίμονο....!!
Επιστήμονας του bou...
Απορώ πως τα θυμάστε όλα αυτά...διευθύνσεις...ονόματα...ωράρια...κ.τ.λ
Σίγουρα θα είσαστε και τόσο καλοί μαθητές στο σχολείο...
Αυτό σημαίνει διατριβή...!!!
Δώσε info μάστορα...Πρωινή κατάθεση στο νέο πετιτ Μινιόν ρωσσιδακι
Δεκτική και με μουνακι να κατεβάζει καταρράκτες
Πιστονιασα ερωτικά και στο τέλος δυνατά!
Ωραίο γαμησακι και είς αλλά με υγεία
Χρόνια πολλά μπουρδελιαρηδες και καλά γάμησια
Γιατί μάλλον τους ξεπετάει πιο γρηγορα και οι περισσότεροι είναι λογικά μικροτσουτσουνοι, οπότε την παιρναει οσο πιο ανώδυνα την ωρα γι' αυτήν. Μπορεί και να το σκέφτομαι λάθος και να υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό.
Για Λ73 μου κάνει ?⁷
Δώσε info μάστορα...
Σε ποια αναφερεσε;;;
Άχρηστη....
Στο Αλκαμενους 113 ...ι Μελισσα.Κοντουλι ,ζουμπουλι κοριτσακι με γυαλακια.Προγραμμα υπερ απλο....
Κ εγώ αυτό που λες σκέφτομαι δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό.Κ μου φαίνεται κ λίγο ρίσκο να πάω μήν φάω φόλα κ το ποίο σημαντικό μήν κολλήσω κ κανένα παρασιμο.Γιατί μάλλον τους ξεπετάει πιο γρηγορα και οι περισσότεροι είναι λογικά μικροτσουτσουνοι, οπότε την παιρναει οσο πιο ανώδυνα την ωρα γι' αυτήν. Μπορεί και να το σκέφτομαι λάθος και να υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό.
Το έχουμε πει αδερφέ...Άχρηστη.
Απορώ που δεν το καραμουζιάζουν άλλοι συναγωνιστές.