Κλαίω Έχει τίποτα σήμερα καλό τέτοια ώρα?Live Ιασωνος τρελο γελιο, δυο μαύροι προσπαθούν να γαμησουν και δε μπορούν. Τους βλέπουν οι μικρές και τους λένε NO NO εσυ BIG! Ο ενας με κοιτούσε με απορία και γελαγε. Εγω δεν μπορώ να κανω τίποτα του λεω, δεν εχω κονε να σε βαλω![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 256592
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2025
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Αραξε λίγο τι μουνι γαμαγες άνθρωποι είναι οι κοπέλες όχι ζώα.Τι μουνι γαμαγαμε ρε παιδιά με μόνο 10 ευρώ ας ηταν και φολα μεσα χαλάλι της!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Να δοκιμάσω να πάω αύριο πρωί ή είναι μόνο απόγευμα;
milfs.nd.dilfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 223
- Πόντοι
- 0
Απο μεταξι για μιλφ η αννα απο τα πανω σπιτακια μετα τα φαναρια ειναι η πιο vfm στο 10€ οσες φορες πηγα με εκανε να τελειωσω και εχει πολυ καλη διαθεση χαμογελαστη και καυλιαρα
Έτσι σεβασμός και εκτίμηση στις κοπέλες άνθρωποι είναι και μάλιστα με μεγάλη συνεισφορά στη κοινωνία φανταστείτε να μην υπήρχαν...τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώΑραξε λίγο τι μουνι γαμαγες άνθρωποι είναι οι κοπέλες όχι ζώα.
Διαγραμμένο μέλος 256592
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2025
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Τεράστιο ευχαριστώ,ειδικά σε αυτές των 10 και 20 ευρώ,να είναι καλά όλες μια προς μια.Εντάξει Μεταξουργείο δε γαμαω συχνά καθόλου αλλά οκ.Έτσι σεβασμός και εκτίμηση στις κοπέλες άνθρωποι είναι και μάλιστα με μεγάλη συνεισφορά στη κοινωνία φανταστείτε να μην υπήρχαν...τους χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ
Έτσι ακριβώςΤεράστιο ευχαριστώ,ειδικά σε αυτές των 10 και 20 ευρώ,να είναι καλά όλες μια προς μια.Εντάξει Μεταξουργείο δε γαμαω συχνά καθόλου αλλά οκ.
Διαγραμμένο μέλος 249893
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 855
- Πόντοι
- 81
Τις ιεροδουλες τις σέβομαι περισσότερο απο τις τάχα μου παρθενες που κυκλοφορουν εκεί έξω
Οι ιεροδουλες πηδιουνται για να βγάλουν λεφτά ενώ οι έξω πηδιουνται χωρίς να εχουν λόγο επειδή απλα οι περισσότερες ειναι πουτανες
Οι ιεροδουλες πηδιουνται για να βγάλουν λεφτά ενώ οι έξω πηδιουνται χωρίς να εχουν λόγο επειδή απλα οι περισσότερες ειναι πουτανες
Διαγραμμένο μέλος 256592
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2025
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Όποιος δε σέβεται τις ιερόδουλες απλά ψωφο,πηδιουνται για 10 και 20 ευρώ έλεος θα σέβεστε.Οι έξω το παίζουν κύριες και είναι οι χειρότερες τανες.Οι ιερόδουλες στον λένε τουλάχιστον είμαι Τάνα.Ευγε στις ιερόδουλες των 20 ευρώ αυτές που συχνάζω δηλαδή.Τις ιεροδουλες τις σέβομαι περισσότερο απο τις τάχα μου παρθενες που κυκλοφορουν εκεί έξω
Τα κορίτσια μας είναι τα καλύτερα παιδιά με χρυσή καρδιά και αισθήματα εγώ προσωπικά έχω κρατήσει φιλίες με κάποια από αυτά και αισθάνομαι πολύ περήφανος για αυτόΌποιος δε σέβεται τις ιερόδουλες απλά ψωφο,πηδιουνται για 10 και 20 ευρώ έλεος θα σέβεστε.Οι έξω το παίζουν κύριες και είναι οι χειρότερες τανες.Οι ιερόδουλες στον λένε τουλάχιστον είμαι Τάνα.Ευγε στις ιερόδουλες των 20 ευρώ αυτές που συχνάζω δηλαδή.
ΚαλοοοοΜήπως να πηγαίνουμε κιόλας να τις γαμάμε στη θέση όσων δεν έχουν όρεξη για βόλτα, έρευνα, και ενημέρωση;![]()
makao
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.932
- Πόντοι
- 1.291
Λίγα πράγματα. Εγω κατέληξα Μπελα τελικά. Άσχημες, όμορφες είχανε γεμάτα δωμάτια, πολύς κόσμοςΚλαίω Έχει τίποτα σήμερα καλό τέτοια ώρα?
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.331
- Πόντοι
- 3.246
Την πήρες στα 10 ?Τι μουνι γαμαγαμε ρε παιδιά με μόνο 10 ευρώ ας ηταν και φολα μεσα χαλάλι της!
Στα 15 ήταν και είναι ακόμα φαντάζομαι.
Τι καλά θα ήταν να είχαμε φωτός από τις κοπελες και να μη χάνουμε το χρόνο μας..
Από την μία θες φώτο να μην χάνεις χρόνο, από την άλλη να σε πληρώνουν κιόλας, ρε Troll της μεγάλης εβδομάδας, τράβα κάτσε κάτω από την γέφυρα πάλι.Καλή η ιδέα σου! Να μου πληρώνουν να γαμαω τσομπα απλα για feedback
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.759
- Πόντοι
- 1.436
Καλησπέρα, τύποι.
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη Μαρία, γνωστή στο Μεταξουργείο. Τουλάχιστον μέχρι πριν τρία χρόνια που την πήρα τελευταία φορά.
Χοντρή, Αλβανίδα γύρω στα τριάντα, με απλό πρόγραμμα.
Καστανό μαλλί, όχι ιδιαίτερα μακρύ και 2άρι-2,5άρι στήθος. Έπαιζε και το 2017-18 και έδινε και κώλο (δεν την είχα προλάβει τότε). Την πετύχαινα αρχικά Ιάσονος 31Β υπόγειο και έπειτα Περδίκκα 3. Όποιος έχει πληροφορίες για το πού παίζει, θα ήμουν ευγνώμων.
Είχα γράψει κάποτε κριτική εδώ:
www.bourdela.com
Εξυπακούεται ότι θα ανταποδώσω με αναλυτική ενημέρωση.
Να είστε καλά!
Θα ήθελα να ρωτήσω για τη Μαρία, γνωστή στο Μεταξουργείο. Τουλάχιστον μέχρι πριν τρία χρόνια που την πήρα τελευταία φορά.
Χοντρή, Αλβανίδα γύρω στα τριάντα, με απλό πρόγραμμα.
Καστανό μαλλί, όχι ιδιαίτερα μακρύ και 2άρι-2,5άρι στήθος. Έπαιζε και το 2017-18 και έδινε και κώλο (δεν την είχα προλάβει τότε). Την πετύχαινα αρχικά Ιάσονος 31Β υπόγειο και έπειτα Περδίκκα 3. Όποιος έχει πληροφορίες για το πού παίζει, θα ήμουν ευγνώμων.
Είχα γράψει κάποτε κριτική εδώ:

Tὸ ἡμερολόγιο ἑνὸς φαλαινογαμιᾶ (6.8) | Περδίκκα 3 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Περδίκκα 3 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από The Keeper με βαθμολογία 6.8
Εξυπακούεται ότι θα ανταποδώσω με αναλυτική ενημέρωση.
Να είστε καλά!

grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 848
- Πόντοι
- 81
Η Βανέσα είχε δουλέψει και στο ανάκτορο που λέγαμε Κολωνού 23 γωνία ?
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 201
- Like
- 52.614
- Πόντοι
- 36.228
Σήμερα παίχτες, μέρα που είναι, καλό θα ήταν να δείξουμε σεβασμό και κατάνυξη στο βάρος που φέρνει η σημερινή μέρα!!!
Από εμένα σήμερα μια φωτογραφία από έναν οίκο που ξυπνάει αναμνήσεις από τις πρώτες μου τσάρκες στην εφηβεία, με κοντά παντελόνια...
Πορνοαναμνήσεις...
Αγησιλάου 3
Από εμένα σήμερα μια φωτογραφία από έναν οίκο που ξυπνάει αναμνήσεις από τις πρώτες μου τσάρκες στην εφηβεία, με κοντά παντελόνια...
Πορνοαναμνήσεις...
Αγησιλάου 3
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.106
- Πόντοι
- 48.067
Η Βανέσα είχε δουλέψει και στο ανάκτορο που λέγαμε Κολωνού 23 γωνία ?
Eχει δουλεψει και στο Κολωνου 23 ισογειο παραδιπλα στο Κ23 υπογειο και Ιασωνος 20β, και στο Λεωνιδου 28 ισογειο, και τωρα δουλευει στο Ιασωνος 37 ισογειο, την εχω γαμησει σε ολα αυτα τα μαγαζια και σε ολα τα δωματια τους

grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 848
- Πόντοι
- 81
Οκ τότε.
Δεν μοιάζει με 15 άχρονο..μην τρέξετε όλοι οι πορνοανωμαλοι.
Δεν μοιάζει με 15 άχρονο..μην τρέξετε όλοι οι πορνοανωμαλοι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις