Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τσάμπα δε θα πας γιατί θα κάνεις μια ενημέρωση να μάθουμε και οι υπόλοιποι αν υπάρχει κατι αξιόλογο στην 3η βαρδια.3η βάρδια έχει κάτι αξιόλογο στο βρωμερό μετάξι ή θα πάω τζάμπα?
Πήγα για στοχευμενη κατάθεση στο πορνο μωλ στην ισσωνος , στο πάνω δεξιά μπας και πετύχω το όμορφο ,νεσρο και αδνατο ρωσιδσκι,μιλάει μια χαρά τα ελληνικά, την Μελίνα που παίρνει 15 ευρω εχουμε ανοιχτες εκρομμοτητες απο τοην προηγουμενη αγωνιστικη οπου με φολιασε ,αλλά δυστυχώς στη θεση της ήταν η Άννα σμια νεαρή πολύ χοντρή η οποία συνήθως δουλεύει ως τσατσά της Μελίνας αυτή έπαιρνε 10 ευρώ,απλό πρόγραμμα και αναρωτήθηκα ποιος θα την γαμησει έτσι θεοχοντρη... τεσπα. Στο κατω δεξια η λατινα κορινα μεγαλη φολα την πηρα πριν μια βδομαδα. Ειχε φυγει στο 6 λεπτο μονη της.....Στου Μεγαλου αλεξανδρου 21 ισόγειο και όροφος 2 καινούργιες λατινες τίποτα το ιδιαίτερο και σηκώθηκα έφυγα για σπίτι......δεν είχα όρεξη να μιαινοβγαινω .....κατά τις 03 00 σχεδόν τα μισά ηταν ανοιχτά.Τσάμπα δε θα πας γιατί θα κάνεις μια ενημέρωση να μάθουμε και οι υπόλοιποι αν υπάρχει κατι αξιόλογο στην 3η βαρδια.
Από το κακό στο χειρότερο.αλλα τέτοια που είναι αυτό της αξίζει.οι περισσότερη με καταλαβαίνουν.καλες τσάρκες παίδες.Βανέσα έχει μετακομίσει Ιάσωνος 37Β Για όσους δε ξέρουν.
Πολύ ναζι στο σαλόνι αλλά μέσα πλέον αρχίζει και φωλιαζει ,δεν έχει πουτανια μεσα στο δωμάτιο,θα έλεγα.... τυπικο συζυγικο γαμησι ,ενώ οι προσδοκίες σου πριν μπεις βλέποντας αυτό το κοντοπουτανο στο σαλόνι είναι πολύ μεγάλες μετά απογοητευεσαι....Από το κακό στο χειρότερο.αλλα τέτοια που είναι αυτό της αξίζει.οι περισσότερη με καταλαβαίνουν.καλες τσάρκες παίδες.
Φίλε μου έτσι είναι όπως τα λες.σε ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις.ας πάει στο δεκαδικό καλύτερα.και μόνο για πακιδες όπως έχει και πολύ συμπάθεια τώρα τελευταία.Πολύ ναζι στο σαλόνι αλλά μέσα πλέον αρχίζει και φωλιαζει ,δεν έχει πουτανια μεσα στο δωμάτιο,θα έλεγα.... τυπικο συζυγικο γαμησι ,ενώ οι προσδοκίες σου πριν μπεις βλέποντας αυτό το κοντοπουτανο στο σαλόνι είναι πολύ μεγάλες μετά απογοητευεσαι....
15 δεν τα αξίζει σίγουρα......τουλάχιστον αν θέλει 15 ευρω να δώσει το μικροσκωπικο της κωλαρακι να το ξεσκισουνε τα πακιά που γουσταρει από ότι κατάλαβα κσι να δέχεται χυσιμο στο στομα ,διότι από όσο ξέρω δεν τα κάνει αυτά στο ανακοινωθέν της πρόγραμμα.Φίλε μου έτσι είναι όπως τα λες.σε ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις.ας πάει στο δεκαδικό καλύτερα.
Όχι φίλε μου τέτοια δεν κάνει.ειναι σοβαρή κοπέλα.χαχαχαχαχα. αλλά να σου πω την αλήθεια θα πάω πάλι κάποια στιγμή να δω πως θα είναι μέσα από περιέργεια.15 δεν τα αξίζει σίγουρα......τουλάχιστον αν θέλει 15 ευρω να δώσει το μικροσκωπικο της κωλαρακι να το ξεσκισουνε τα πακιά που γουσταρει από ότι κατάλαβα κσι να δέχεται χυσιμο στο στομα ,διότι από όσο ξέρω δεν τα κάνει αυτά στο ανακοινωθέν της πρόγραμμα.
Η Βανέσσα τα παίρνει στο στόμα;;Καλά όλες σοβαρες και καθαρές το παίζουν....η άλλη πρόσφατα ανακοινώνει στο σαλόνι ελεύθερο τελειωτικό μπσινο μέσα και ζητάω πιπα με προφυλσκτικο και στο τέλος της λέω έλα άνοιξε το στόμα σου να σε. Χυσω ...και μου λέει δεν κανω τίποτα χωρίς προφυλακτικο.....εδώ τρελαίνεσαι διότι την έχει χυσει στο στομα το μισό λεκανοπέδιο μεταφορικά πάντα....
Όχι από όσο ξέρω ,σε αλλη αναφέρομαι....Η Βανέσσα τα παίρνει στο στόμα;;
Καρινα ;Ένα καλό ξεφόρτωμα πρωϊ πρωϊ πριν την δουλειά το είχα ανάγκη .
Μ.Α28