dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.253
- Πόντοι
- 746
Όταν πάω να γαμήσω στα μπουρδελάκια πάντα με πιάνει πολύ χέσιμο
Να το κοιτάξεις αυτό.
Ίσως τα μπουρδέλα σε πειράζουν στο στομάχι.
Όταν πάω να γαμήσω στα μπουρδελάκια πάντα με πιάνει πολύ χέσιμο
καπου μεταξυ 42-48 χρονωνΤι ηλικία είναι περίπου?
παιζει τελικα;νομιζα εφυγε/σε τι βαρδια την ειδες?Μάγκες η Κίρα από λ73α είναι φόλα προσοχή
Έχει κανείς γνώμη για εμμυ λ73β? Πχ Περιγραφή,χαρακτήρα
χτες β βαρδια ηταν στο Φ65Ρε μάγκες η μπιουτη που εξαφανίστηκε;
Τζούλια ότι καλύτερο αν λέμε την ίδιαΠρωινη βιαστικη εισκεψη.
Φυλης 65 Ισογειο μια μικροκαμωμενη, νομιζω Τζουλια και Συλβια στο δωματιο.
Φυλης 65 οροφο Χριστινα ''Τσεχα΄΄΄΄΄΄''.
Φυλης 84 οροφο με τη λαμπα να αναβοσβηνει μαλλον η Σονια.
Φωκαιας 17 Ισογειο η Αλεξανδρα στο δωματιο.
Φωκαιας 19 η Ναταλια ''Ρωσιδα'', η πιο ωραια παρουσια απο ολες.
Πολυ καλη αυτη!! 100% περνας καλα την εχω παρει αρκετες φορεςΗ Άννα στο Ιωαννίνων 3 στον όροφο, προχωρημένης ηλικίας milf, ωραίο σώμα και καλή συμμετοχή. Μπορεί να σε πιάσει λίγο στην πάρλα, βέβαια, λόγω χαρακτήρα, αλλά δεν νομίζω να περάσεις άσχημα.
Για τη Ναταλία συμφωνώ. Από τις παραπάνω είναι το καλύτερο καβλακι.Πρωινη βιαστικη εισκεψη.
Φυλης 65 Ισογειο μια μικροκαμωμενη, νομιζω Τζουλια και Συλβια στο δωματιο.
Φυλης 65 οροφο Χριστινα ''Τσεχα΄΄΄΄΄΄''.
Φυλης 84 οροφο με τη λαμπα να αναβοσβηνει μαλλον η Σονια.
Φωκαιας 17 Ισογειο η Αλεξανδρα στο δωματιο.
Φωκαιας 19 η Ναταλια ''Ρωσιδα'', η πιο ωραια παρουσια απο ολες.
Αξίζει εμφανισιακά η κοπέλα μυστη ;Περασα προχτες το απογευμα με την Ιβανα απο Δ27, η οποία μου γυαλισε κωλοτρυπα αδιαμαρτηρητα για οση ωρα ηθελα και σε οποια σταση γουσταρα. Για τους φαν του ειδους προτεινεται!
Την Κορινα την νταρντανοβυζαρου λες κορινακι?Εγαμευθει το Κορινακι στο Φιλιππιδου 11 ισογ στην 3η βαρδια.Παρουσα η Αλικη η οποια δεν προλαβαινε να χαϊδευει νεανικες ανακοντες.Οι γεροι και ασχημοι ειναι ασφαλεις σαν και μενα,δεν πλησιαζει καν.
Με σωρια δωματιων τα κοριτσια Λιλια και Κορινα.Η Λιλια πατσαβουριασε αρκετα αλλα οι βυζαρες,βυζαρες.
Το αλλο,η Κορινα ειναι λιγακι αχρωμο,αοσμο αλλα ωραιο νταρντανικο κορμι.Μελαχρινη,λιγο ψυχρη,αργο ηδονικο μπουκιτσι με καποτουλα κυριοι,σεξακι διεκπαιρεωτικο σε μια σταση , στα 4 εχθες, και ομορφα βογγητα που κανουν ατμοσφαιρα.Για μια φορα καλη ειναι.
Νομιζω ενα καφε εκει κοντα παιρνεις και κατι..και εξυπηρετεισαι..ε πιο χαζο θρεντ πεθαινεις...Βλέπω να μπαίνει θρέντ.
Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο σε διάφορους χώρους του έρωτα μέσα η έξω απο αυτό ή σε κοντινό σημείο.
στο μαγαζί αυτό πάντα προσέχουν με τα κινητά. Μου έχει συμβεί και σε άλλα. Και δεν τους δίνω άδικο. Πρόσφατα κάποιος μαλάκας εδώ δεν επιχείρησε να ανεβάσει φωτογραφία και βίντεο αν θυμάμαι καλά;2 παρατηρήσεις απ' τις τελευταίες μέρες που έχω δει στην πιάτσα..Πρώτον αυτο τ κοντοπουτανο η Βανέσα απ' Ιάσωνος 20 είναι πολύ ανοιχτή πηγάδι λέμε παρότι είναι πετιτ κ γενικά αλλιώς το παίζει στ σαλόνι αλλιώς είναι μέσα βαριέται που ζει..Και δεύτερον πήγα με ένα φιλαράκι χωματιανου 11 β στην Αλεξάνδρα αυτή η κωλογρια η τσατσά με τα γυαλιά πολύ καργιολα στην αρχή μας επριξε επειδή δεν ξέραμε το κορίτσι κ μετά έχουν τεράστιο πρόβλημα με τα κινητά απ' ότι ξέρω έχει πέσει θύμα η Αλεξάνδρα την έχουν βγάλει βίντεο αλλά η γριά έκανε σαν τρελή η κοπέλα ήταν μέσα κ δεν μας άφησε ν βγάλουμε τ κινητά...Άσε όταν πέρασε ο φίλος μου εμένα δεν με άφησε ν κάτσω στ σαλόνι η θα περάσεις μου λέει η θα περιμένεις κάτω ...
Έχουν γίνει τα στούντιο - φυλης , η φυλης - Μεταξουργείο και το Μεταξουργείο παραμένει πλεμπα.... Έχουν έρθει και αυτες οι λατινες που βλέπεις το σώμα καυλωνεισ και στο δωμάτιο είναι ταφοσ...αλλά όσο πηγαίνουνε με λατινες και έχουν ζήτηση τόσο θα μας για φέρνουνΔυστυχώς, όλες οι ωραίες πουτάνες του 20άρικου έχουν εξαφανιστεί από την πιάτσα.
Κάθε πέρυσι και καλύτερα!
Έχω ακούσει Σάββατα 2 ρη βάρδια είναι ισχύει;;χτες β βαρδια ηταν στο Φ65
Και εσύ βρε φίλε μου πήγες στην Βανέσα??????δεν βλέπεις της ενημέρωσης που γράφουμε??δεν κάνει η κοπέλα τώρα.παλια ναι.τωρα όχι δεν αξίζει για τίποτα. Ρωτήστε και τους παλιούς ξέρουν καλύτερα από εμένα.και κάτι άλλο που ξέχασα να σου πω.ξερω ότι έχει φύγει από το ι20.δεν ξέρω αν έχει ξανά πάει εκεί θα σου πω ψέματα.αλλα την Τετάρτη που πήγα ήταν άλλη κοπέλα γιατί έχει φύγει από εκεί.και συγκεκριμένα ήταν ένας άνδρας Τσάτσος μεγάλης ηλικίας.2 παρατηρήσεις απ' τις τελευταίες μέρες που έχω δει στην πιάτσα..Πρώτον αυτο τ κοντοπουτανο η Βανέσα απ' Ιάσωνος 20 είναι πολύ ανοιχτή πηγάδι λέμε παρότι είναι πετιτ κ γενικά αλλιώς το παίζει στ σαλόνι αλλιώς είναι μέσα βαριέται που ζει..Και δεύτερον πήγα με ένα φιλαράκι χωματιανου 11 β στην Αλεξάνδρα αυτή η κωλογρια η τσατσά με τα γυαλιά πολύ καργιολα στην αρχή μας επριξε επειδή δεν ξέραμε το κορίτσι κ μετά έχουν τεράστιο πρόβλημα με τα κινητά απ' ότι ξέρω έχει πέσει θύμα η Αλεξάνδρα την έχουν βγάλει βίντεο αλλά η γριά έκανε σαν τρελή η κοπέλα ήταν μέσα κ δεν μας άφησε ν βγάλουμε τ κινητά...Άσε όταν πέρασε ο φίλος μου εμένα δεν με άφησε ν κάτσω στ σαλόνι η θα περάσεις μου λέει η θα περιμένεις κάτω ...