Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μύστη, θα συμφωνούσα απόλυτα για footjobΠέτυχα στον δρόμο όταν πήγαινε για δουλειά πάνω στην αλλαγή την Ζήνα κολομβιανη από το φυλής 71β και είδα ότι έχει ωραίο pedicure φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και της τα τράβηξα για τους φίλους πατουσάκιδες.
Είναι ότι πρέπει για footjob. Στο πρόγραμμα λέει ότι κάνει κώλο αλλά ούτε καν τα έχουμε πει αυτά εξάλλου ότι κλέβουν και το έχουν βάλει ως κράχτη στο menu.
ΝΤΟΥΥΥΥΥ!Mολις εφτασε στο Βεργας 7 υπερηψωμενο ισογειο η Σαμπίνα.
Κουκλα οπως παντα.
![]()
Ποια είναι αυτή συναγωνιστη;Σου εχω και αλλα να δω αν θα το βρεις απο ποιας είναι. Οποιος το βρει να στειλει.
Αύριο τέτοια ώρα θα είμαι εκεί..Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο.
Θα γίνει πανικός θα τη σκίσει τη γατούλα ο μασκοφόρος γαμιάς![]()
Φίλε μου , θα μπορούσες να στείλεις μήπως σε προσωπικό μήνυμα το βίντεο με την Λίνα ; Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δω όταν το ανέβασες .Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο.
Είχε και μια μιλφαρα Ελένη το πρωί. Ωραίο γυναικακι. Δεν την είχα ξαναδεί. Μέχρι και χειραψία μου έδωσε και φιλί δεξιά αριστερά σταυρωτά στο μάγουλο λες και ήταν η ξαδέρφη μου από το κωριο. Κορμάκι ανευ κυτταρίτιδας αλλά τσουπωτο. Περί τις 13:00 πήγα.Φωκαιας 25 ισογειο Μανταλινα και Σαρα. Ομορφουλα η Μανταλινα αλλα πιο ομορφη η Σάρα. Ρουμάνες και οι δυο.
Περασα με Σαρα οπου της εγλειψα τα κωλομερια και την αδυνατη μουναρα της όπου έχυσε φυσικα και με ποτισε μουνοζουμα.
Φωκαίας 25 οροφος Νατασσα κοντη Κολομβιανή μιλφ με άκυρη φάτσα.
σε ευχαριστω.τι ωρες ειναι εκει?Αν εννοεις την Αννα ται ειναι ωραιο μωρακι αλλα απο υπηρεσίες δεν ειναι καλη..
Εγω την εχω παρει μια φορα αλλα δεν ηταν τοσο χαλια..άμα η φαντασιώσή σου είναι να σε κοιτάνε με ξινίλα σαν να έχεις κάνει έγκλημα...
και το λέω εγώ που την έχω πάρει 5 φορές
Κοιτα το προγραμμα που ανεβαζουν οι πιο εμπειροι, νομιζω 1η βαρδιασε ευχαριστω.τι ωρες ειναι εκει?
Μύστη, μου θυμίζεις τον Μαύρο Θάνατο στις δόξες του!Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο .
Θα γίνει πανικός θα τη σκίσει τη γατούλα ο μασκοφόρος γαμιάς
Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο.
Θα αποκτήσει παιδί ο πακηςΉσουν απ'έξω και περίμενες , 50' μετά περιμένεις δωμάτιο, οπότε πάνω από 1 ώρα σίγουρα σύνολο για 1 μανίκι, μεγάλη υπομονή , λογικό να γαμήσεις σαν βόδι μετά .... χαχαχα.
Παρότι δεν είδα το βίντεο, για κάποιο λόγο μου την βάρεσε και πήγα και εγώ στην Λίνα πάλι χθές, όσο περίμενα, βγαίνει ένας από τους ποιο βρωμερούς Πάκιδες που έχω δει από το δωμάτιο (οπότε τελικά παίρνει και πάκιδες σαν αυτόν τον μπίχλα και μετά ξινίζει..),
από το άλλο δωμάτιο βγαίνει η Λίνα με νεύρα και παίρνει άλλη καπότα βρίζοντας, έσπασε η καπότα στον τύπο που ήταν μαζί της μέσα γιατί ήταν πολύ μεγάλος, σκάει άλλος πελάτης και του λέει η τσατσά, εσύ μην ξανάρθεις μέχρι τις 7 του μήνα... οτινάναι, καλτίλα στο φούλ, μέσα κλασικά τζέλ, ξινίλα, ιδρωτίλα(δυστυχώς) αλλά στα 4 έκατσε και τον έφαγε καλά, αυτά τα κωλομέρια... πέτρα είναι ρε πούστη.
Όχι και μιλφαρα... 24 ετών είναι η κοπελίτσα...Είχε και μια μιλφαρα Ελένη το πρωί. Ωραίο γυναικακι. Δεν την είχα ξαναδεί. Μέχρι και χειραψία μου έδωσε και φιλί δεξιά αριστερά σταυρωτά στο μάγουλο λες και ήταν η ξαδέρφη μου από το κωριο. Κορμάκι ανευ κυτταρίτιδας αλλά τσουπωτο. Περί τις 13:00 πήγα.