You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.595
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, θα συμφωνούσα απόλυτα για footjobΠέτυχα στον δρόμο όταν πήγαινε για δουλειά πάνω στην αλλαγή την Ζήνα κολομβιανη από το φυλής 71β και είδα ότι έχει ωραίο pedicure φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία και της τα τράβηξα για τους φίλους πατουσάκιδες.
Είναι ότι πρέπει για footjob. Στο πρόγραμμα λέει ότι κάνει κώλο αλλά ούτε καν τα έχουμε πει αυτά εξάλλου ότι κλέβουν και το έχουν βάλει ως κράχτη στο menu.

Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 19.183
- Πόντοι
- 3.246
ΝΤΟΥΥΥΥΥ!Mολις εφτασε στο Βεργας 7 υπερηψωμενο ισογειο η Σαμπίνα.
Κουκλα οπως παντα.
![]()

Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.822
- Πόντοι
- 2.836
Ποια είναι αυτή συναγωνιστη;Σου εχω και αλλα να δω αν θα το βρεις απο ποιας είναι. Οποιος το βρει να στειλει.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.262
- Πόντοι
- 731
Αύριο τέτοια ώρα θα είμαι εκεί..Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο.
Θα γίνει πανικός θα τη σκίσει τη γατούλα ο μασκοφόρος γαμιάς![]()
Πες της να μην λείπει...
ΚΡΗΤΙΚΟΣ97
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 299
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου , θα μπορούσες να στείλεις μήπως σε προσωπικό μήνυμα το βίντεο με την Λίνα ; Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το δω όταν το ανέβασες .Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο.
Καλά γαμήσια , να 'σαι καλά .
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.394
- Πόντοι
- 47.129
Φωκαιας 25 ισογειο Μανταλινα και Σαρα. Ομορφουλα η Μανταλινα αλλα πιο ομορφη η Σάρα. Ρουμάνες και οι δυο.
Περασα με Σαρα οπου της εγλειψα τα κωλομερια και την αδυνατη μουναρα της όπου έχυσε φυσικα και με ποτισε μουνοζουμα.
Φωκαίας 25 οροφος Νατασσα κοντη Κολομβιανή μιλφ με άκυρη φάτσα.
Περασα με Σαρα οπου της εγλειψα τα κωλομερια και την αδυνατη μουναρα της όπου έχυσε φυσικα και με ποτισε μουνοζουμα.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.458
- Πόντοι
- 9.846
Είχε και μια μιλφαρα Ελένη το πρωί. Ωραίο γυναικακι. Δεν την είχα ξαναδεί. Μέχρι και χειραψία μου έδωσε και φιλί δεξιά αριστερά σταυρωτά στο μάγουλο λες και ήταν η ξαδέρφη μου από το κωριο. Κορμάκι ανευ κυτταρίτιδας αλλά τσουπωτο. Περί τις 13:00 πήγα.Φωκαιας 25 ισογειο Μανταλινα και Σαρα. Ομορφουλα η Μανταλινα αλλα πιο ομορφη η Σάρα. Ρουμάνες και οι δυο.
Διαγραμμένο μέλος 237364
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Για πρωινό ξεχαρμάνιασμα ποιο προτείνεται
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 311
- Πόντοι
- 26
σε ευχαριστω.τι ωρες ειναι εκει?Αν εννοεις την Αννα ται ειναι ωραιο μωρακι αλλα απο υπηρεσίες δεν ειναι καλη..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 7.695
- Πόντοι
- 1.056
Εγω την εχω παρει μια φορα αλλα δεν ηταν τοσο χαλια..άμα η φαντασιώσή σου είναι να σε κοιτάνε με ξινίλα σαν να έχεις κάνει έγκλημα...
και το λέω εγώ που την έχω πάρει 5 φορές
Κοιτα το προγραμμα που ανεβαζουν οι πιο εμπειροι, νομιζω 1η βαρδιασε ευχαριστω.τι ωρες ειναι εκει?
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 16.595
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, μου θυμίζεις τον Μαύρο Θάνατο στις δόξες του!Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο .
Θα γίνει πανικός θα τη σκίσει τη γατούλα ο μασκοφόρος γαμιάς

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!

Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 9.519
- Πόντοι
- 2.036
Φόρεσα την κουκούλα μου και περιμένω τη Σαμπίνα να έρθει δωμάτιο.
Ήσουν απ'έξω και περίμενες , 50' μετά περιμένεις δωμάτιο, οπότε πάνω από 1 ώρα σίγουρα σύνολο για 1 μανίκι, μεγάλη υπομονή , λογικό να γαμήσεις σαν βόδι μετά .... χαχαχα.
Παρότι δεν είδα το βίντεο, για κάποιο λόγο μου την βάρεσε και πήγα και εγώ στην Λίνα πάλι χθές, όσο περίμενα, βγαίνει ένας από τους ποιο βρωμερούς Πάκιδες που έχω δει από το δωμάτιο (οπότε τελικά παίρνει και πάκιδες σαν αυτόν τον μπίχλα και μετά ξινίζει..),
από το άλλο δωμάτιο βγαίνει η Λίνα με νεύρα και παίρνει άλλη καπότα βρίζοντας, έσπασε η καπότα στον τύπο που ήταν μαζί της μέσα γιατί ήταν πολύ μεγάλος, σκάει άλλος πελάτης και του λέει η τσατσά, εσύ μην ξανάρθεις μέχρι τις 7 του μήνα... οτινάναι, καλτίλα στο φούλ, μέσα κλασικά τζέλ, ξινίλα, ιδρωτίλα(δυστυχώς) αλλά στα 4 έκατσε και τον έφαγε καλά, αυτά τα κωλομέρια... πέτρα είναι ρε πούστη.
alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.211
- Πόντοι
- 446
Θα αποκτήσει παιδί ο πακηςΉσουν απ'έξω και περίμενες , 50' μετά περιμένεις δωμάτιο, οπότε πάνω από 1 ώρα σίγουρα σύνολο για 1 μανίκι, μεγάλη υπομονή , λογικό να γαμήσεις σαν βόδι μετά .... χαχαχα.
Παρότι δεν είδα το βίντεο, για κάποιο λόγο μου την βάρεσε και πήγα και εγώ στην Λίνα πάλι χθές, όσο περίμενα, βγαίνει ένας από τους ποιο βρωμερούς Πάκιδες που έχω δει από το δωμάτιο (οπότε τελικά παίρνει και πάκιδες σαν αυτόν τον μπίχλα και μετά ξινίζει..),
από το άλλο δωμάτιο βγαίνει η Λίνα με νεύρα και παίρνει άλλη καπότα βρίζοντας, έσπασε η καπότα στον τύπο που ήταν μαζί της μέσα γιατί ήταν πολύ μεγάλος, σκάει άλλος πελάτης και του λέει η τσατσά, εσύ μην ξανάρθεις μέχρι τις 7 του μήνα... οτινάναι, καλτίλα στο φούλ, μέσα κλασικά τζέλ, ξινίλα, ιδρωτίλα(δυστυχώς) αλλά στα 4 έκατσε και τον έφαγε καλά, αυτά τα κωλομέρια... πέτρα είναι ρε πούστη.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 266.452
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live επιγραμματικα
Καλύμνου 48α Όλγα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Καλύμνου 48β Πωλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Μαγνησίας 1 Εβελινα και Άννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Μαγνησίας 11 κλειστό.
Φυλής 109β Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 109α Βικτόρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Φυλής 105 δεξιά Μαριλεξ λατινα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 105 αριστερά κλειστό.
Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγκυρας 12α Νταρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αλινα καστανή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πολλά πιασίματα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, αυταρχικό και ποδολαγνεια, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ όπου προσφέρουν και μασαζακι.
Αγκυρας 9 Ρωξανη και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
Καλύμνου 48α Όλγα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Καλύμνου 48β Πωλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Μαγνησίας 1 Εβελινα και Άννα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Μαγνησίας 11 κλειστό.
Φυλής 109β Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 109α Βικτόρια, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
Φυλής 105 δεξιά Μαριλεξ λατινα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 105 αριστερά κλειστό.
Αγκυρας 12β Αντριαννα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Αγκυρας 12α Νταρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Αλινα καστανή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πολλά πιασίματα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, αυταρχικό και ποδολαγνεια, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ όπου προσφέρουν και μασαζακι.
Αγκυρας 9 Ρωξανη και Μαρίνα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 266.452
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια live επιγραμματικα
Φυλής 54α, 54β, 56, 66α & 66δ κλειστά.
Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 72 αριστερά & 72 δεξιά κλειστά.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59αρια κλειστά.
Φυλής 61 Καρολίνα και Σολ λατινες, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11β Καρολίνα και Τανια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Βαλερία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α κλειστό.
Φυλής 65β Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84αρια κλειστά.
Φυλής 86α Κάρολ από Βραζιλία, μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί ωραίο πρόσωπο, ψιλοκανονικο σώμα με 2αρι συν βυζι και ενισχυμένο κωλο, τατουάζ στη δεξιά κλειδα και νομίζω ένα ακόμη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Ναταλί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 69β γύρισε από την επαρχία η Τατιάνα η μέντορας της Σαμπινας, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71 Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 71α κλειστό
Φυλής 54α, 54β, 56, 66α & 66δ κλειστά.
Φυλής 72 δεξιά Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 72 αριστερά & 72 δεξιά κλειστά.
Φυλής 74 αριστερά Μάγια, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59αρια κλειστά.
Φυλής 61 Καρολίνα και Σολ λατινες, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Φιλιππιδου 11β Καρολίνα και Τανια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Βαλερία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α κλειστό.
Φυλής 65β Κορινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84αρια κλειστά.
Φυλής 86α Κάρολ από Βραζιλία, μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί ωραίο πρόσωπο, ψιλοκανονικο σώμα με 2αρι συν βυζι και ενισχυμένο κωλο, τατουάζ στη δεξιά κλειδα και νομίζω ένα ακόμη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Ναταλί με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 69α κλειστό.
Φυλής 69β γύρισε από την επαρχία η Τατιάνα η μέντορας της Σαμπινας, με ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 71 Τίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 71α κλειστό
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 266.452
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Φωκαίας 27Β κάτω Ιρήνα, απλό πρόγραμμα, μη πάτε τώρα έχει 8 άτομα...
Φωκαιας 27α περίμεναν κοπέλα.
Φωκαιας 25β, Ελένη, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό αλλά το αποφεύγει.
Φωκαιας 25α περίμεναν κοπέλα.
Φωκαιας 19 Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 17α Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.
Φωκαίας 27Β κάτω Ιρήνα, απλό πρόγραμμα, μη πάτε τώρα έχει 8 άτομα...
Φωκαιας 27α περίμεναν κοπέλα.
Φωκαιας 25β, Ελένη, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό αλλά το αποφεύγει.
Φωκαιας 25α περίμεναν κοπέλα.
Φωκαιας 19 Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17β Κλεοπάτρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 17α Μόνικα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 266.452
- Πόντοι
- 46.232
Όχι και μιλφαρα... 24 ετών είναι η κοπελίτσα...Είχε και μια μιλφαρα Ελένη το πρωί. Ωραίο γυναικακι. Δεν την είχα ξαναδεί. Μέχρι και χειραψία μου έδωσε και φιλί δεξιά αριστερά σταυρωτά στο μάγουλο λες και ήταν η ξαδέρφη μου από το κωριο. Κορμάκι ανευ κυτταρίτιδας αλλά τσουπωτο. Περί τις 13:00 πήγα.

Ελένη Ρουμάνα από το London... (5.3) | Φωκαίας 25Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φωκαίας 25Β (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 5.3
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις