Είδες την γνωστή Ειρήνη από Φωκαίας 17β στο 19 ;Σήμερα το πρωί τις είδα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είδες την γνωστή Ειρήνη από Φωκαίας 17β στο 19 ;Σήμερα το πρωί τις είδα
Το 69 ήθελες να γράψεις αλλά δεν πειράζει!Πέρασα κι εγώ με την φολοΑννα την ταιλανδη στο φυλής 39
Ανεβάζω κριτική.
Ξέρεις αν δουλεύει και το απόγευμα η Ειρήνη?Η ειρήνη ήταν στο Φωκαίας 19 το πρωί και η Άννα στο Φωκαίας 17β
Ε ναι σου λέω και μένα παράξενο μου φάνηκε και πρωί μάλιστα,αλλά αυτή ήταν
Σωστά, εκεί την πρωτοδοκίμασα πέρυσι το καλοκαίρι.Έχει υπάρξει και άλλες φορές στο 19.
Έχει πέσει πολυ η απόδοση της...Νωρίς το πρωί,κατά τις 8, πήρα την Κατερίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, τίμια στις υπηρεσίες χωρίς όμως να βγάζει την πουτανιά που χρειάζεται για να σε ενθουσιάσει... Η Καρίνα από τις 10 του Νοεμβρίου στο πόστο της.
Η Κατερίνα που λες μηπως ειναι μια πιτσιρικα κοκκινομάλλα?Νωρίς το πρωί,κατά τις 8, πήρα την Κατερίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, τίμια στις υπηρεσίες χωρίς όμως να βγάζει την πουτανιά που χρειάζεται για να σε ενθουσιάσει... Η Καρίνα από τις 10 του Νοεμβρίου στο πόστο της.
Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...Πέρασα κατά τις 5 με την Μίρα από Λιοσίων 73 ...κλασικά ουρά ..ήμουν ο δεύτερος...μέσα στο δωμάτιο μου λέει πάει μήνας...έχει πέσει η απόδοση τής.. επίσης έχει αδυνατίσει αρκετά... περίεργο που έχει μαζέψει όλο το χαρτί...κάνει επικίνδυνο τρίψιμο μουνιού στο Πούτσο..δεν δοκίμασα να την χύσω στο στόμα.. φιλιά δίνει ..γλώσσα έβαλα λίγο...μετά σπίτι Βαραγα γαργαρες με Listerine..δεν νομίζω να είναι από τις τοπ επιλογές γενικά
Όπως λέει και ο κύριος Γιάννης... Γλύστρισε κατά λάθος!!!Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.
Μολδαβη ειναι η τσατσα (Βερα) !!!!!Αλβανιδα ναι, Μολδαβη όχι. Εκτός κι αν εγώ είμαι Γιαπωνέζος και δεν το ξερω.....
Όχι,μιλφ είναι.Η Κατερίνα που λες μηπως ειναι μια πιτσιρικα κοκκινομάλλα?
Της τον έβαλες ακαποτα ;Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.