Είδες την γνωστή Ειρήνη από Φωκαίας 17β στο 19 ;Σήμερα το πρωί τις είδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νωρίς το πρωί,κατά τις 8, πήρα την Κατερίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, τίμια στις υπηρεσίες χωρίς όμως να βγάζει την πουτανιά που χρειάζεται για να σε ενθουσιάσει... Η Καρίνα από τις 10 του Νοεμβρίου στο πόστο της.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.321
- Πόντοι
- 21.636
Το 69 ήθελες να γράψεις αλλά δεν πειράζει!Πέρασα κι εγώ με την φολοΑννα την ταιλανδη στο φυλής 39
Ανεβάζω κριτική.
Το έχω πει και θα το ξαναπώ.
Η Άννα είναι ψυχούλα!
Αν δεν της πας κόντρα και την αφήσεις να πιστέψει ότι αυτή έχει τον έλεγχο, μετά την κάνεις ότι θέλεις.!
Δεν είναι τυχαίο που είχε - έχει συνέχεια δωμάτια και μάλιστα μισής ή μιας ώρας.
Ξέρεις αν δουλεύει και το απόγευμα η Ειρήνη?Η ειρήνη ήταν στο Φωκαίας 19 το πρωί και η Άννα στο Φωκαίας 17β
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Ε ναι σου λέω και μένα παράξενο μου φάνηκε και πρωί μάλιστα,αλλά αυτή ήταν
Έχει υπάρξει και άλλες φορές στο 19.
Σωστά, εκεί την πρωτοδοκίμασα πέρυσι το καλοκαίρι.Έχει υπάρξει και άλλες φορές στο 19.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.158
- Πόντοι
- 47.129
Έχει πέσει πολυ η απόδοση της...Νωρίς το πρωί,κατά τις 8, πήρα την Κατερίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, τίμια στις υπηρεσίες χωρίς όμως να βγάζει την πουτανιά που χρειάζεται για να σε ενθουσιάσει... Η Καρίνα από τις 10 του Νοεμβρίου στο πόστο της.
Πριν ενα χρόνο εδινε ζουμερα γλωσσοφιλα και δεχοταν και πνιξιμο οταν την γαμουσα, τωρα τίποτα...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.914
- Πόντοι
- 19.485
δεν άντεξα να μην το ποστάρω, τώρα το άκουσα, έσκασα στο γέλιο!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.967
- Πόντοι
- 3.246
Μαραθώνος 59 δεξί Τάνγια ρωσίδα πάρα πολύ καλή απλό
πρόγραμμα αλλά από
εμφάνιση αρκετά πάνω απ το μέσο όρο! Είναι τώρα απογευματινή βάρδια
πρόγραμμα αλλά από
εμφάνιση αρκετά πάνω απ το μέσο όρο! Είναι τώρα απογευματινή βάρδια
Η Κατερίνα που λες μηπως ειναι μια πιτσιρικα κοκκινομάλλα?Νωρίς το πρωί,κατά τις 8, πήρα την Κατερίνα στο Ιάσονος 46 όροφος, τίμια στις υπηρεσίες χωρίς όμως να βγάζει την πουτανιά που χρειάζεται για να σε ενθουσιάσει... Η Καρίνα από τις 10 του Νοεμβρίου στο πόστο της.
Ανταπόκριση από Φιλ11πάνω.
Ντιάνα και Μάνια.
Η Ντιάνα απουσιάζε κάποιους μήνες και επέστρεψε. Η Μάνια καινούργια (η τουλάχιστον καινούργια σ'εμένα).
Δοκιμή Μάνιας λόγω εμφανίσεως. Αρκετά εμφανίσιμη, αν και το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο, έχει την πουτανιά να σε κάνει να περάσεις. Εν ολίγοις, ήταν αρκετά βιαστική, με το που κάθισε στο κρεβάτι έσκισε προφυλακτικό και το βάζει σε πεσμένο πέος. Μετά ενώ δεν πέτυχε ούτε καν 50άρα στύση, κάθεται πάνω μου και προσπαθεί να το βάλει μέσα της. Πώς δεν έβαλα τα γέλια. Ώπα ώπα της λέω κάτσε λίγο... Αρχίζει λίγο προκαταρκτικά και κάτι γίνεται. Πάλι βιασύνη να μπω να τελειώνουμε (πάντα με γλυκό τρόπο βέβαια, όχι μούτρα. Αν είχε και μούτρα, δεν θα μας είχε βρει το τέλος). Γενικά, δεν προτείνεται. Έχει απανωτά δωμάτια από 18αρικα 20αρικα και δεν την νοιάζει. Αυτό εκλαμβάνω από την περίπτωσή της. Αρκετά μέτρια πράγματα. Βγαίνοντας είχε κλεισμένα δωμάτια και σαλόνι γεμάτο πιτσιρίκια (που καβλώνουν με την χειραψία).
Από την άλλη, η Ντιάνα μπορεί για κάποιους (συμπεριλαμβανομένων εμού) να υστερεί λίγο σε σώμα, να μην είναι ουάου, αλλά είναι το γλυκό κορίτσι, πολύ περιποιητική, θα σε ευχαριστήσει, δεν θα βιαστεί και θα φύγεις έχοντας περάσει καλά. Αλλά επειδή δεν ικανοποιούμαστε τελικά με αυτά και η εμφάνιση όσο και να κάνει τραβάει, δοκιμάζουμε και δοκιμάζουμε, μέχρι τελικά να αναθεωρήσουμε. C' est la vie.
Η τσα2 η γνωστή χαλαρή τύπισσα που δεν θα ενοχλήσει κλπ.
Ντιάνα και Μάνια.
Η Ντιάνα απουσιάζε κάποιους μήνες και επέστρεψε. Η Μάνια καινούργια (η τουλάχιστον καινούργια σ'εμένα).
Δοκιμή Μάνιας λόγω εμφανίσεως. Αρκετά εμφανίσιμη, αν και το πρόσωπό της είναι ταλαιπωρημένο, έχει την πουτανιά να σε κάνει να περάσεις. Εν ολίγοις, ήταν αρκετά βιαστική, με το που κάθισε στο κρεβάτι έσκισε προφυλακτικό και το βάζει σε πεσμένο πέος. Μετά ενώ δεν πέτυχε ούτε καν 50άρα στύση, κάθεται πάνω μου και προσπαθεί να το βάλει μέσα της. Πώς δεν έβαλα τα γέλια. Ώπα ώπα της λέω κάτσε λίγο... Αρχίζει λίγο προκαταρκτικά και κάτι γίνεται. Πάλι βιασύνη να μπω να τελειώνουμε (πάντα με γλυκό τρόπο βέβαια, όχι μούτρα. Αν είχε και μούτρα, δεν θα μας είχε βρει το τέλος). Γενικά, δεν προτείνεται. Έχει απανωτά δωμάτια από 18αρικα 20αρικα και δεν την νοιάζει. Αυτό εκλαμβάνω από την περίπτωσή της. Αρκετά μέτρια πράγματα. Βγαίνοντας είχε κλεισμένα δωμάτια και σαλόνι γεμάτο πιτσιρίκια (που καβλώνουν με την χειραψία).
Από την άλλη, η Ντιάνα μπορεί για κάποιους (συμπεριλαμβανομένων εμού) να υστερεί λίγο σε σώμα, να μην είναι ουάου, αλλά είναι το γλυκό κορίτσι, πολύ περιποιητική, θα σε ευχαριστήσει, δεν θα βιαστεί και θα φύγεις έχοντας περάσει καλά. Αλλά επειδή δεν ικανοποιούμαστε τελικά με αυτά και η εμφάνιση όσο και να κάνει τραβάει, δοκιμάζουμε και δοκιμάζουμε, μέχρι τελικά να αναθεωρήσουμε. C' est la vie.
Η τσα2 η γνωστή χαλαρή τύπισσα που δεν θα ενοχλήσει κλπ.
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 3.184
- Πόντοι
- 3.412
Πέρασα κατά τις 5 με την Μίρα από Λιοσίων 73 ...κλασικά ουρά ..ήμουν ο δεύτερος...μέσα στο δωμάτιο μου λέει πάει μήνας...έχει πέσει η απόδοση τής.. επίσης έχει αδυνατίσει αρκετά... περίεργο που έχει μαζέψει όλο το χαρτί...κάνει επικίνδυνο τρίψιμο μουνιού στο Πούτσο..δεν δοκίμασα να την χύσω στο στόμα.. φιλιά δίνει ..γλώσσα έβαλα λίγο...μετά σπίτι Βαραγα γαργαρες με Listerine..δεν νομίζω να είναι από τις τοπ επιλογές γενικά
theogenis01
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η Ντιαννα μπανανα με προκαλεσε παρα πολυ για να μπω στο δωματιο μπορει να δοκιμασω καποια στιγμη.Παντα απογευμα δουλευει μου ειπε.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 543
- Like
- 85.158
- Πόντοι
- 47.129
Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...Πέρασα κατά τις 5 με την Μίρα από Λιοσίων 73 ...κλασικά ουρά ..ήμουν ο δεύτερος...μέσα στο δωμάτιο μου λέει πάει μήνας...έχει πέσει η απόδοση τής.. επίσης έχει αδυνατίσει αρκετά... περίεργο που έχει μαζέψει όλο το χαρτί...κάνει επικίνδυνο τρίψιμο μουνιού στο Πούτσο..δεν δοκίμασα να την χύσω στο στόμα.. φιλιά δίνει ..γλώσσα έβαλα λίγο...μετά σπίτι Βαραγα γαργαρες με Listerine..δεν νομίζω να είναι από τις τοπ επιλογές γενικά
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 26.321
- Πόντοι
- 21.636
Όπως λέει και ο κύριος Γιάννης... Γλύστρισε κατά λάθος!!!Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Μου το έκανε και εμενα, ειχα μπει ολος μεσα της και δεν ειχα καταλάβει τίποτα γιατί ειχαμε πλακωθεί στα γλωσσοφιλα και ειχε αποσπάσει την προσοχη μου... προσοχή με τα γλωσσοφιλα.
Τα είχα περιγράψει και στην κριτική μου!!!

apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.794
- Πόντοι
- 456
Μολδαβη ειναι η τσατσα (Βερα) !!!!!Αλβανιδα ναι, Μολδαβη όχι. Εκτός κι αν εγώ είμαι Γιαπωνέζος και δεν το ξερω.....
Όχι,μιλφ είναι.Η Κατερίνα που λες μηπως ειναι μια πιτσιρικα κοκκινομάλλα?
Της τον έβαλες ακαποτα ;Αυτο το τριψιμο που κάνει με το μουνι πανω στην ακαποτη πουτσα είναι επικίνδυνο...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις