I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Μετά τις 15 ΣεπτέμβρηΚαλησπέρα συναγωνιστές
Μήπως ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από Φωκαίας 17 μπας και γαμήσουμε κανένα μουνί της προκοπής…
Μετά τις 15 ΣεπτέμβρηΚαλησπέρα συναγωνιστές
Μήπως ξέρει κανείς αν έχει γυρίσει η Ειρήνη από Φωκαίας 17 μπας και γαμήσουμε κανένα μουνί της προκοπής…
Ευχαριστώ αδερφέ..Αν δεν σου απάντησε κανείς Ι46β
Είναι και μυνησημο αν σε σε πάρει γραμμη ο άλλος η άλλη...βάζεις πάντα κάτι στο προσωπο..(και δεν έχει να κάνει που την ανεβάζεις)Νταξει ρε τυπε. Γιατι με κολλητο μινι κανεις περιηγηση στα μπου. δηλαδη κ φοβασαι;
Ξερεις αν δουλεύει 2η βάρδια κ που ;Πέρασα με Μαργκό πριν κάνα δυορο με πολύ καλές εντυπώσεις.αυτη και η Μύρα είναι από τα καλύτερα τεμάχια αυτό τον κερό.
Ανεβάζω κριτική
Απλώς γίνεται καλό προμοΠαντως εγώ που πήγα να την δω, δεν είναι τόσο εμφανίσιμη. Απορώ γιατί τέτοιος χαμος. Ισως κάνει κάτι καλο μέσα που δεν ξέρω
Εγώ έφτασα 17:05.. βγαίνοντας από το αμάξι έπεσα πάνω της..Πέρασα με Μαργκό πριν κάνα δυορο με πολύ καλές εντυπώσεις.αυτη και η Μύρα είναι από τα καλύτερα τεμάχια αυτό τον κερό.
Ανεβάζω κριτική
ΈμμυΞερει κάνεις ποια είναι Φώκαιας 13;
Δεν ξέρωΞερεις αν δουλεύει 2η βάρδια κ που ;
Σαμιανιδι μου φανικαι και μένα μα μέσα δίνεται.Εγώ έφτασα 17:05.. βγαίνοντας από το αμάξι έπεσα πάνω της..
Με μια φόρμα απλή αθλητική και ένα σάκο στην πλάτη και σαγιονάρες..
δεν σου πάει τό μυαλό ότι αυτό το σαμιαμηδι μέσα στο δωμάτιο είναι τόσο καλό.
Να περάσουμε τότε να την γαμήσουμε να την ενισΧΥΣΟΥΜΕ την κοπέλα.Όταν πάει κάθε 3 και λίγο ταξιδάκια με τη μουναροπιπινα θα χρειαστεί και λεφτά...
Tην εισα σημερα, πραγματικο αλογο, ομως μου βγαζει κατι σαν φολα...Φωκαιας 19 Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Χαμηλοκώλης φαίνεται πάντως ο "παίχτης"Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?
Αν κοιτάς τον κωλο του έχεις ένα μικρό θεματακι,μήπως τον μελωνεις το λουκουμα?Χαμηλοκώλης φαίνεται πάντως ο "παίχτης"
Όχι φίλε. Λουκουμά μόνο με ζαχαρίτσα.Αν κοιτάς τον κωλο του έχεις ένα μικρό θεματακι,μήπως τον μελωνεις το λουκουμα?
Πολύ περίεργο ων πάντως ο τύπος έχει πεσμένο μικρό κωλο και από πάνω μια Κεφαλά σα το ζουγκλακο,δε ντράπηκε να μπει με φούστα σε αυτά τα χάλια στο μπουρδέλο?Όχι φίλε. Λουκουμά μόνο με ζαχαρίτσα.
που τον πετυχες αυτον μωρε?τεφαρικι παιδι πετυχες.Περιεργο κωλο εχει,μια πλαταρα απο πανω σα γομαρι,μια κεφαλα σα γουρουνι και σε συνδιασμο με το μινι ειναι κωμικος,πως καταντησε ετσι η ελλαδα?Φανταζομαι μολις τον ειδε η τσατσα και η πουτανα το βαλανε στα γελια.Εχει ντυθει σα κατι κοτες κυριλε σα τη λαγκαρντ μονο το ταγερακι του λειπει,η λαγκαρντ σε θρευταρι βερσιον.Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?