Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.425
- Πόντοι
- 4.510
Δίπλα στο βενζινάδικο στον όροφο... Ενα μελαχρινό Κορίνα νμζ όνομα απογευματινή βάρδια...Λέει τπτ;
Γνωστή και μη εξαιρετέα... αν και δεν έχω δοκιμάσει, το ένστικτό μου βγάζει τάσεις ξεπέτας και δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα τα καλύτερα για του λόγου της...Δίπλα στο βενζινάδικο στον όροφο... Ενα μελαχρινό Κορίνα νμζ όνομα απογευματινή βάρδια...Λέει τπτ;
την εχω παρει 2 φορες κατι το σπουδαιο δε μου εχει μεινει.Στο σεξ βαζει ολο το χερι της απο κατω και γενικα ετσι και ετσι,εμφανηση βεβαια μαρεσει εμενα πολυ.Δίπλα στο βενζινάδικο στον όροφο... Ενα μελαχρινό Κορίνα νμζ όνομα απογευματινή βάρδια...Λέει τπτ;
Αυτό με κέρδισε κ εμένα η εμφάνισητην εχω παρει 2 φορες κατι το σπουδαιο δε μου εχει μεινει.Στο σεξ βαζει ολο το χερι της απο κατω και γενικα ετσι και ετσι,εμφανηση βεβαια μαρεσει εμενα πολυ.
ναι αλλα στο δωματιο πολυ μετρια,ειναι ομως ενα ωραιο σεξυ κοριτσι.Αυτό με κέρδισε κ εμένα η εμφάνιση
Αυτό ακριβώςναι αλλα στο δωματιο πολυ μετρια,ειναι ομως ενα ωραιο σεξυ κοριτσι.
τη πρωτη φορα δε προλαβα καν να χυσω ηταν πολυ μετρια τη δευτερη λιγο καλυτερη εχυσα αλλα και παλι δε μου εμεινε και πολυ.Αυτό ακριβώς
Μακρυά τότε.... χαχαχαχτη πρωτη φορα δε προλαβα καν να χυσω ηταν πολυ μετρια τη δευτερη λιγο καλυτερη εχυσα αλλα και παλι δε μου εμεινε και πολυ.
Είναι όντως φόλα η Μαρίνα... Το ένστικτο σου δούλεψε σωστά!Tην εισα σημερα, πραγματικο αλογο, ομως μου βγαζει κατι σαν φολα...
Δυστυχως διαλεξα την Μαρια απο φωκαιας 25α ομως μετρια πραγματα. Μελαχρινο κοτοπουτανο μαυριδερη με 3+ βυζομπαλα και κακοφτιαγμενο κωλο.
Πιπα ανευ μετρια, που οταν καυλωσα μου ειπε λογω μεγεθους μονο μια σταση. Φουλ ξενερα, δεν μου ερχοταν να χυσω με τιποτα και απλα οταν κτυπησε δευτερη φορα την πορτα η τσατσατης ειπα να την χυσω στο στηθος πραγμα που εκανα. Εγω δεν με αυτην ξανα
Δεν ξανά έχω δει κάτι παρόμοιο.Χθες το μεσημερι στο 73β επι της λιοσιων ενα παλουκαρι; γυρω στα 25 ανεβαινε τις σκαλες. Το περιεργο ειναι οτι φορουσε ενα ολοσωμο κολλητο μι νι. Στην αρχη δεν πιστευα στα ματια μου. Το ειδαμε κι αυτο, σκεφτηκα. Μεσα με τρεμαμενη και αγχωμενη φωνη ζητησε να κανει ποδολαγνιες.
Υγ.- Ελλαδα εισαι ετοιμη ..!?
Χαχαχαχα πολύ περίεργο πρώτη φορά το βλέπω 25 χρόνων νεότατος άνθρωπος κάθεται και ντύνεται με φούστα σε μπουρδέλο σα βλάκας και δε του πάει κιολας,αυτό το μίνι είναι για αδύνατες γραμμές αυτός είναι ατσουμπαλος,μια κωλαρα,μια Κεφαλά,μια Πλαταρα,αποτυχία τελείως.Δεν ξανά έχω δει κάτι παρόμοιο.
Αρχικα σκέφτηκα μήπως έχουμε απόκριες,
αλλά μάλλον δεν έχουμε.
Αυτός ο τύπος κάτι άλλο επιδιώκει,
τώρα τι μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.
Ακόμα κ gay η αμφισεξουαλικος να είναι η να θέλει αυταρχικό η ποδολαγνιες όπως λέει σίγουρα δεν θα ήταν απαραιτητος να ντυθεί έτσι.
Δεν ξανά έχω δει κάτι παρόμοιο.
Αρχικα σκέφτηκα μήπως έχουμε απόκριες,
αλλά μάλλον δεν έχουμε.
Αυτός ο τύπος κάτι άλλο επιδιώκει,
τώρα τι μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.
Ακόμα κ gay η αμφισεξουαλικος να είναι η να θέλει αυταρχικό η ποδολαγνιες όπως λέει σίγουρα δεν θα ήταν απαραιτητος να ντυθεί έτσι.
Που δουλεύει παιδιά η κοπέλα φυλής πείτε και αριθμότην εχω παρει 2 φορες κατι το σπουδαιο δε μου εχει μεινει.Στο σεξ βαζει ολο το χερι της απο κατω και γενικα ετσι και ετσι,εμφανηση βεβαια μαρεσει εμενα πολυ.
Ειναι στο Φυλής 65Α, το αριστερό με τις σκάλες, συνήθως στη 2η βάρδιαΠου δουλεύει παιδιά η κοπέλα φυλής πείτε και αριθμό
Tο προσωπο ετσι κι αλλιως ειναι θολο κ δεν διακρινονται χαρακτηριστικα....βάζεις πάντα κάτι στο προσωπο
Ολα αυτα με τις δυο παραπανω κορασιδες ειναι κ θεμα κατευθυνσης απο συνεχομενο μαρκετινγκ. Παλιοτερα επι της οδου φυλ. ειχε μοντελε τεμαχια μερα-νυχτα. Επισης νωρις τις Κυριακες αν ηταν τυχερος καποιος επεφτε σε ρεπατζουδες (πολυ καλες) απο στουντιο. Τωρα που η αποδοση σε εμφανιση εχει πεσει λογω (προσφορας κ ζητησης) των λ'μεταναστων; κτλπ.. Φερνουν στους οικους αντοχης ο'τι να ναι. Και τα καλα διοχετευονται σε στου, χοτελ, ή ντιλιβερυ. Φυσικα μετα σε οτι απομενει στα μπου. Στους στραβους οπως λεει κι η παροιμια θα ξεχωρισει ο μονοφθαλμος.Σε έμπειρους χυστες που θέλουν την καλή απόδοση της Μί.. να σπεύσουν μετά από μερικές μέρες.
Μάλλον την λάθος Βίκυ λέω βέβαια ...Ευχαριστώ αδερφέ..
Εγώ με αυτή είχα περάσει καλά αν και ο πλαστικός κώλος με εμπόδιζε να γαμήσω όπως το είχα στο μυαλό μου, με άφησε όμως και τελείωσα στο στόμα της, είχα πάει μέρα με 0 κίνηση και έκατσα τουλάχιστον 12-13 λεπτά χωρίς βιασύνη, όμορφο πρόσωπο οκ πλαστικό βυζί, κακός πλαστικός κώλος που δεν ξέρω γιατί τον έβαλε.Tην εισα σημερα, πραγματικο αλογο, ομως μου βγαζει κατι σαν φολα...
Δυστυχως διαλεξα την Μαρια απο φωκαιας 25α ομως μετρια πραγματα. Μελαχρινο κοτοπουτανο μαυριδερη με 3+ βυζομπαλα και κακοφτιαγμενο κωλο.
Πιπα ανευ μετρια, που οταν καυλωσα μου ειπε λογω μεγεθους μονο μια σταση. Φουλ ξενερα, δεν μου ερχοταν να χυσω με τιποτα και απλα οταν κτυπησε δευτερη φορα την πορτα η τσατσατης ειπα να την χυσω στο στηθος πραγμα που εκανα. Εγω δεν με αυτην ξανα