n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 264.363
- Πόντοι
- 46.232
τίποτα δεν είχε, απόλυτη ηρεμίαφίλε @n.smirni76 έχε το νου σου έχει επεισόδια εκεί γύρω στα βέργας με
πέτρες και μολοτοφ!
τίποτα δεν είχε, απόλυτη ηρεμίαφίλε @n.smirni76 έχε το νου σου έχει επεισόδια εκεί γύρω στα βέργας με
πέτρες και μολοτοφ!
τη περιγραφή δε την είδες φίλε μου...Ξερω τι ρωταω φιλε, η τσα2 στο κουζινακι την εχει φωναξει Αννα και μια φορα την παρουσιασε σαν Μπελα
χαχαχχαχαχα γελαω με την Λολητα,ουτε καν να ξεντυθουμε,παλι καλα χαρη στις ενημερωσεις σας να μην πεταμε λεφτα σε καραφολες,μπραβοΦυλης 137Α Τζουλια-Αλεξανδρα σκουροχρωμη λατινα δεν ελεγε τιποτα,η Τζουλια ειχε ενα δωματιο,τρια ατομα σαλόνι φυγαμε.Φυλης 109Β Ροντικα,διδυμου 22 οροφος,Ολγα,Διδυμου 27 κλειστα,το 16 ανοιχτο φως κλειστη πορτα.Ιασωνος 2β κατι χρεπια κοντες χοντρες,οπου φυγει φυγει,Ιασωνος 46 οροφος Μαιρη με ελευθερο στοματικο ειπε ο μπυροκοιλιας τσατσος και αλλη μια δωματιο,Μαραθωνος γωνια Λολιτα δωματιο εφυγα τρεχοντας,τι να μπω να μην προλαβω να ξεντυθω,διπλα υπογειο Ιζαμπελα δωματιο,εχω περασει πολλες φορες αξιζει η κοπελα ειναι καλη με ελυθερο στοματικο και καλη συμετοχη,στον ημιοροφο μια καινουργια Ευα την ειπε ο Τσατσος με απλο προγραμμα,ξανθια,δεν μου γεμισε το ματι,νωχελικο σαλοναρισμα και απλο προγραμμα δεν μπηκα,στο τελευταιο δεξια η γκρανι Χριστινα,εδω μπηκα καλη ειναι εχω ξαναπερασει,αν ξεπερασεις λιγο την φατσα της κατα τα αλλα γλυφει τα παντα,καλη αλλα οχι για αλλη φορα,δυο φορες εχω περασει φτανει.Το Κωσταντινουπολεως 166 υπογειο για μιση ωρα δωματιο η Αννα μου ειπε η 2τσα,εφυγα.
Η ναταλι κι εμένα πολυ ψοφια μου φανηκε. Άλλος συναγωνιστής περναει καλα, μαλλον ειναι η εξαίρεσηΠριν λίγο καταδρομική στο φυλής 134 να δω τις λατινες που πολυσυζητουνται. Μπαίνω και είχε 4 δωμάτια γεμάτα και κάνα 2 να περιμένουν να μπουν και άλλους 3-4 να δουν. Έκατσα κ εγώ να δω τι γίνεται. Πράγματι η πρώτη που βγήκε μια τζανινα αν δεν κάνω λάθος, ίσως το καλύτερο μουνι αυτή την στιγμή στο 20ρικο. Η άλλη μια χοντρέλο με μεγάλα βυζια κ μαντέψτε.. όλοι περίμεναν να μπουν στην μουναρα. Έφυγα και ο μόνος Λόγος ήταν γιατί η αναμονή ήταν τουλάχιστον 30-40 λεπτά και κατηφόρισα Λιοσίων 73 και φιλιοστηκα άσχημα απο μια Ναταλί Ρουμάνα στην οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και μέσα ήταν ανένδοτη ότι δεν κάνει. Από τα υπόλοιπα ψόφια κομοδίνο. Καλά να πάθω.. καλό βράδυ
Αποτυχια πλεον το 73α συνολικα.Λυπάμαι πολύ που δεν πέρασες καλά με την κυρία.
Είχα γράψει και εγώ πριν λίγο καιρό ότι η απόδοση της είχε πέσει κατακόρυφα.
Παλιά ήταν σκυλί του πολέμου!
Γράψε όμως ξεκάθαρα και με κενά να γλυτωσουν οι άλλοι.
Λιοσίων 73Α
Ναταλία Μολδαβα νομίζω
Ελεύθερο και 69
Δεν κάνει τίποτα.
Κοροϊδεύει.
Αν έχει ψυχολογικά και αυτή να κάτσει σπίτι.
Τι είναι αυτη η κωλαρου? Δουλεύει σε δελο? Ποιο?ναι αυτη ειναι,στο επισημο site τους ομως την εχουν βγαλει οπως και τις αλλες.!!!!
Φυλής 134Α.Τι είναι αυτη η κωλαρου? Δουλεύει σε δελο? Ποιο?
Ακόμα θυμάμαι και γελάω με αυτούς που έλεγαν και χτυπιοντουσαν ότι δεν ήταν λατίνες αλλά γυφτορουμανες χαχαχα και μας κορόιδευαν που γράφαμε, είχε δυνατές σε υπηρεσίες, τα τελευταία 2,5χρόνια με τη διευκόλυνση πια του το να έρθουν στην Ευρώπη έχουν έρθει και απίστευτα "κομμάτια"αλλα ισχύει ότι τις γυρίζουν απο δω και από κειΌχι πολύ παλιά όι λατινες που ερχόντουσαν είχαν καλό όνομα,σπάνια να έπεφτες σε λατίνα να μη κάνει καλό κρεβάτι,ειδικά στο Άγιου Πέτρου ερχόντουσαν κάτι δυναμίτες.
Τώρα έχουν έρθει τόσες πολλές που έχω μπερδευτεί ποιες δουλευν και που,όσες έχω πάρει την τελευταία 2τια είναι από μέτριες έως κακες,άσε που άμα βρεις καμιά και ταιριάξεις στο κρεβάτι μπορεί να πας την επόμενη μέρα και να έχει εξαφανιστεί.
Υψηλό ρίσκο οι λατινες.
φυλης 134 και οχι 137 ειναι Αλεξανδρα πολυ μετρια και Τζουλια πολυ ομορφη ωραιο προσωπο ωραιο λωλο πεταχτο βυζια 2αρια σιλικονη οχι ωραια,κανονικο προγραμμα αν και νομιζω με παραπανω λεφτα θα κανει και τα αλλα που ξερει !!! ευχαριστη λιγο fake χαριτωμενιές αλλα στο συνολο αξιζει καποιος ανεφερε οτι ειναι διαφορετικη Τζουλια απο φυλης 84 και 65 πριν 10 μερες περιπου? ισχυει?χαχαχχαχαχα γελαω με την Λολητα,ουτε καν να ξεντυθουμε,παλι καλα χαρη στις ενημερωσεις σας να μην πεταμε λεφτα σε καραφολες,μπραβο
απορώ που το αναφέρεις, είναι χρόνια κλειστό.Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.
Την άλλη Τζούλια π λένε δεν την έχω δει,ας πει κάποιος π έχει πάρει κ τις 2 ποια είναι καλύτερη,κ γενικά.πως ήταν η άλλη Τζούλια εμφάνισιακα , καλύτερη από την φυλής 134 ή οχιφυλης 134 και οχι 137 ειναι Αλεξανδρα πολυ μετρια και Τζουλια πολυ ομορφη ωραιο προσωπο ωραιο λωλο πεταχτο βυζια 2αρια σιλικονη οχι ωραια,κανονικο προγραμμα αν και νομιζω με παραπανω λεφτα θα κανει και τα αλλα που ξερει !!! ευχαριστη λιγο fake χαριτωμενιές αλλα στο συνολο αξιζει καποιος ανεφερε οτι ειναι διαφορετικη Τζουλια απο φυλης 84 και 65 πριν 10 μερες περιπου? ισχυει?