vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.219
- Πόντοι
- 5.827
Πιο αργά, δεν προλαβαίνω να σε γράφω στα @@ μου.Για άλλη μια φορά δεν ξέρεις τι σου γίνεται και γράφεις μόνο για να γράψεις.
Πιο αργά, δεν προλαβαίνω να σε γράφω στα @@ μου.Για άλλη μια φορά δεν ξέρεις τι σου γίνεται και γράφεις μόνο για να γράψεις.
Μια χαρά είναι για τα χοντράΚαλημέρα τύποι αφήστε τα μισή και πιάστε το γαμησι!!! Μόλις έκανα μια ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ στην Άννα υπογα βέργας παρόλο που δεν είναι κάτι το τρελό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καυλώνω τ πηδάω ίσως να φταίει το μουνάκι της που κρατιέται καλά και δεν έχει γίνει σαν μουστοκούλουρο
στο φυλης 134 πξγα σημερα πρωι μονο Λανα χοντρη,η Τζουλια εδω και μερες απουσιαζει εχει περιοδο δεν ξερω αν θα ξαναερθειΠριν λίγο καταδρομική στο φυλής 134 να δω τις λατινες που πολυσυζητουνται. Μπαίνω και είχε 4 δωμάτια γεμάτα και κάνα 2 να περιμένουν να μπουν και άλλους 3-4 να δουν. Έκατσα κ εγώ να δω τι γίνεται. Πράγματι η πρώτη που βγήκε μια τζανινα αν δεν κάνω λάθος, ίσως το καλύτερο μουνι αυτή την στιγμή στο 20ρικο. Η άλλη μια χοντρέλο με μεγάλα βυζια κ μαντέψτε.. όλοι περίμεναν να μπουν στην μουναρα. Έφυγα και ο μόνος Λόγος ήταν γιατί η αναμονή ήταν τουλάχιστον 30-40 λεπτά και κατηφόρισα Λιοσίων 73 και φιλιοστηκα άσχημα απο μια Ναταλί Ρουμάνα στην οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και μέσα ήταν ανένδοτη ότι δεν κάνει. Από τα υπόλοιπα ψόφια κομοδίνο. Καλά να πάθω.. καλό βράδυ
Την τριτη τον πηρε κανονικα ελευθερο χωρις προφυλακτικό και παντα ρωταει μέ ή χωρίς ...Πριν λίγο καταδρομική στο φυλής 134 να δω τις λατινες που πολυσυζητουνται. Μπαίνω και είχε 4 δωμάτια γεμάτα και κάνα 2 να περιμένουν να μπουν και άλλους 3-4 να δουν. Έκατσα κ εγώ να δω τι γίνεται. Πράγματι η πρώτη που βγήκε μια τζανινα αν δεν κάνω λάθος, ίσως το καλύτερο μουνι αυτή την στιγμή στο 20ρικο. Η άλλη μια χοντρέλο με μεγάλα βυζια κ μαντέψτε.. όλοι περίμεναν να μπουν στην μουναρα. Έφυγα και ο μόνος Λόγος ήταν γιατί η αναμονή ήταν τουλάχιστον 30-40 λεπτά και κατηφόρισα Λιοσίων 73 και φιλιοστηκα άσχημα απο μια Ναταλί Ρουμάνα στην οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και μέσα ήταν ανένδοτη ότι δεν κάνει. Από τα υπόλοιπα ψόφια κομοδίνο. Καλά να πάθω.. καλό βράδυ
Η Τζούλια ήταν ; Γιατί ο Τσάτσος είπα ότι έχει περίοδοΠριν λίγο καταδρομική στο φυλής 134 να δω τις λατινες που πολυσυζητουνται. Μπαίνω και είχε 4 δωμάτια γεμάτα και κάνα 2 να περιμένουν να μπουν και άλλους 3-4 να δουν. Έκατσα κ εγώ να δω τι γίνεται. Πράγματι η πρώτη που βγήκε μια τζανινα αν δεν κάνω λάθος, ίσως το καλύτερο μουνι αυτή την στιγμή στο 20ρικο. Η άλλη μια χοντρέλο με μεγάλα βυζια κ μαντέψτε.. όλοι περίμεναν να μπουν στην μουναρα. Έφυγα και ο μόνος Λόγος ήταν γιατί η αναμονή ήταν τουλάχιστον 30-40 λεπτά και κατηφόρισα Λιοσίων 73 και φιλιοστηκα άσχημα απο μια Ναταλί Ρουμάνα στην οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και μέσα ήταν ανένδοτη ότι δεν κάνει. Από τα υπόλοιπα ψόφια κομοδίνο. Καλά να πάθω.. καλό βράδυ
Ρε φιλε χτες την βρήκες ; Εγώ πήγα προχτές και με λέει ο Τσάτσος έχει περίοδο δεν θα είναι αυτές τις μερες .φιλε εκει πηγα σημερα για την Τζουλια να δω πως ειναι κ οντως ειναι πολυ καλο μουνι αλλα μεσα μετρια πραματα,νορμαλ προγραμμα ,στο οποιο της πονουσε το στομα κ δεν χαρηκα πιπα,επισης δεν στηνοταν καλα στα τεσσερα ενω εχει κολαρα,ξενερα,τωρα για Τζανινα δεν ξερω,ειναι αλλη?ειναι η ιδια?αν μπορεισ μπες στους διπλα κ μπες στο φυλης 134 π δειχνει τισ κοπελες να μασ πεις αν ειναι η Τζουλια ή οχι,ευχαριστω
Smirnis επειδη γραφεις Μπελα και Αννα μηπως ηταν η Ανναμπελα καποια απ αυτες γιατι εχω την εντυπωση οτι την εφαγε η μαρμαγκα..καιρο εχει ν ακουστεισυνέχεια live
Κολωνού 27α Μπέλα μελαχρινή Ρουμάνα με γυαλάκια κανονικό ωραίο σώμα 2αρι στητο βυζι, Μιμή μελαχρινή λατινα σώμα με πιασίματα 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, μεγάλο κωλο και Τζίνα ψηλή μελαχρινή λατινα με γυαλάκια, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, τατουάζ ψηλά στο αριστερό κωλομερι και 2-3 ακόμη, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27γ Λίζα μελαχρινή χοντρή λατινα, με 4-4.5αρια βυζια, μικρά τατουάζ και Άννα καστανή κοντή παχουλη λατινα με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27β Ντανιελα μελαχρινή κοντή λατινα παχουλη με 1.5-2αρι βυζι, πεταχτη κωλαρα, απλό πρόγραμμα, η Τζούλια η Ρουμάνα με το φουλ πρόγραμμα μετά τις 1400.
σοβαρά την κάνεις την ερώτηση? είναι ξεκάθαρο το τι γράφω,δεν αναφέρω Ανναμπέλα πουθενά... στο ένα ήταν η Μπέλα η Ρουμάνα μαζί με άλλες δύο και στο υπόγειο η Άννα μαζί με άλλη, πιο ξεκάθαρο και με λεπτομέρειες δε μπορώ να το γράψω.Smirnis επειδη γραφεις Μπελα και Αννα μηπως ηταν η Ανναμπελα καποια απ αυτες γιατι εχω την εντυπωση οτι την εφαγε η μαρμαγκα..καιρο εχει ν ακουστει
Η Τζούλια ήταν ; Γιατί ο Τσάτσος είπα ότι έχει περίοδο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε φιλε χτες την βρήκες ; Εγώ πήγα προχτές και με λέει ο Τσάτσος έχει περίοδο δεν θα είναι αυτές τις μερες .
τι να σου πω εχθες βραδυ κατα τις 10.30 εκει ητανΗ Τζούλια ήταν ; Γιατί ο Τσάτσος είπα ότι έχει περίοδο
Ρε φιλε χτες την βρήκες ; Εγώ πήγα προχτές και με λέει ο Τσάτσος έχει περίοδο δεν θα είναι αυτές τις μερες .
Για πεςΒρε Παρασκευα τα εγραψα και ποιο πανω για την συγκεκριμενη,αλλα αποτι φαινεται σε ετρωγε ο κωλος σου κι εσενα να δοκιμασεις το ομορφο κουβανακι,φαινεται δεν εισαι απο τους τυχερους κι εσυ που παιρνουν εξτρα υπηρεσιες εκτος προγραμματος,οπως κι εγω.!!![]()
εγώ κατάλαβα ότι ο συναγωνιστής @hustler σου απάντησε για τη Ναταλί και όχι για τη Τζούλια, αν όντως γι αυτή σου απάντησε (ας το διευκρινήσει)να πω και γω ότι όντως κάνει ελεύθερο στοματικό και σε ρωτάει στο δωμάτιο.Η Τζούλια ήταν ; Γιατί ο Τσάτσος είπα ότι έχει περίοδο
παρακαλω αν καποιος δει Τζουλια ή καρολινα στο φυλης 134 ας κανει τον κοπο να ενημερωσει αμεσα,να γλιτωσουμε αδικο κοπο να πηγαινουμε ...τι να σου πω εχθες βραδυ κατα τις 10.30 εκει ηταν
δες το ποστ 170.163 τα γραφω εκει.Για πες
Δεν λες κάτι για extra,λες ότι Φιλια δαχτυλιασμα ξεχαστετα,δλδ απλό πρόγραμμα όπως έγραψα ...τώρα αν μπορεί ας απαντήσει ο συναγωνιστής π πήγε χτες,να μας πει η Τζανινα π ειδε είναι η Τζούλια ή άλλη?δες το ποστ 170.163 τα γραφω εκει.