καλησπερα,παρα την κωλοβροχη π εχει λεω να κατεβω,αυτη η Τζουλια στο φυλησ 134 νομιζω ,λεει?δεν την εχω δει απο κοντα,μονο απο φωτο,μην περασω κ φαω φολα
Μάγκες, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πριν αλλά επέστρεψε το κοντοπούτανο η Τζούλια, με το μυτερό βυζάκι, από Φ. 84 & Φ. 65. Ήταν διακοπές είπε το μωρό, της σπατουλάρισα καλά τα ποδαράκια, οι επόμενοι θα τα βρήκανε λαμπίκο
καλησπερα,παρα την κωλοβροχη π εχει λεω να κατεβω,αυτη η Τζουλια στο φυλησ 134 νομιζω ,λεει?δεν την εχω δει απο κοντα,μονο απο φωτο,μην περασω κ φαω φολα
Βικτωρια Διδυμου 27 μεχρι κ πριν κανα 2μηνο, εκτοτε δεν την εχω ξαναπετυχει..
Μπαρμπορα Βεργας 6, και οι 2 τριμμαρισμενες, οχι οτι παρατησαν το ξυραφι δηλαδη, μαλιστα τυγχανουν απο τις καλυτερες του 20ευρου κατα τη γνωμη μου...
Μάγκες, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πριν αλλά επέστρεψε το κοντοπούτανο η Τζούλια, με το μυτερό βυζάκι, από Φ. 84 & Φ. 65. Ήταν διακοπές είπε το μωρό, της σπατουλάρισα καλά τα ποδαράκια, οι επόμενοι θα τα βρήκανε λαμπίκο
Την ώρα που το έγραψα ηταν ανοιχτά μόνο Φώκαιας 13,25,27 και από Φυλής τα 65,71 και κάνα δυο αλλά.Φιλιπιδου και τα δύο ανοιχτά.
Μετά άμα άνοιξαν και αλλά δεν ξέρω, Μεταξουργείο ανοιχτά κανονικά.
Πριν λίγο καταδρομική στο φυλής 134 να δω τις λατινες που πολυσυζητουνται. Μπαίνω και είχε 4 δωμάτια γεμάτα και κάνα 2 να περιμένουν να μπουν και άλλους 3-4 να δουν. Έκατσα κ εγώ να δω τι γίνεται. Πράγματι η πρώτη που βγήκε μια τζανινα αν δεν κάνω λάθος, ίσως το καλύτερο μουνι αυτή την στιγμή στο 20ρικο. Η άλλη μια χοντρέλο με μεγάλα βυζια κ μαντέψτε.. όλοι περίμεναν να μπουν στην μουναρα. Έφυγα και ο μόνος Λόγος ήταν γιατί η αναμονή ήταν τουλάχιστον 30-40 λεπτά και κατηφόρισα Λιοσίων 73 και φιλιοστηκα άσχημα απο μια Ναταλί Ρουμάνα στην οποία ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και μέσα ήταν ανένδοτη ότι δεν κάνει. Από τα υπόλοιπα ψόφια κομοδίνο. Καλά να πάθω.. καλό βράδυ