Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
Που είναι ρε η Μαρία η βυζού; Τη βρήκατε; Ανυπομονώ ποτε θα ξαναφάω μια ξεγυρισμένη φολάρα.
Ρε αλεπουδιαρη τις θέλεις όλες δικές σου; Και λες ψέμματα; ( κάνω χιούμορ)Μην κάνει το κόπο κάνεις και κατέβει φυλής,το 90% κλειστά τώρα live.
Μουναρα είναι από ότι ξέρω. Αν πας πες μου αν είναι για να έρθωκαλησπερα,παρα την κωλοβροχη π εχει λεω να κατεβω,αυτη η Τζουλια στο φυλησ 134 νομιζω ,λεει?δεν την εχω δει απο κοντα,μονο απο φωτο,μην περασω κ φαω φολα
έλα ντε και είναι και εφτάψυχεςΠόσες Σαμπίνες κίττυ υπάρχουν;
Βικτωρια Διδυμου 27 μεχρι κ πριν κανα 2μηνο, εκτοτε δεν την εχω ξαναπετυχει..Καλησπερα μυστες!!....καμια καλη κυρια-κορασιδα με τριχωτο μουνακι?Παιζει τιποτα καλο?
Λόγω παύσης λειτουργίας ΜΜΜ άραγε ή και αυτά συμμετέχουν στο εθνικό πένθος;Μην κάνει το κόπο κάνεις και κατέβει φυλής,το 90% κλειστά τώρα live.
Η Λατινα είναι αυτή;Μάγκες, δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο πριν αλλά επέστρεψε το κοντοπούτανο η Τζούλια, με το μυτερό βυζάκι, από Φ. 84 & Φ. 65. Ήταν διακοπές είπε το μωρό, της σπατουλάρισα καλά τα ποδαράκια, οι επόμενοι θα τα βρήκανε λαμπίκο![]()
Όχι, Ρουμανάκι είναι.Η Λατινα είναι αυτή;
Την ώρα που το έγραψα ηταν ανοιχτά μόνο Φώκαιας 13,25,27 και από Φυλής τα 65,71 και κάνα δυο αλλά.Φιλιπιδου και τα δύο ανοιχτά.Ρε αλεπουδιαρη τις θέλεις όλες δικές σου; Και λες ψέμματα; ( κάνω χιούμορ)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πόξερει κανεις αν η Κωνσταντινα η αγριννιωτισα απο Βέργας 7 πρωι γλυφει αρχιδια και περνει πρωτοβουλιες και γλυφει παντου εννοω ποιο χαμηλα?
Αν το σηκωσουν πέστους οτι ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ.... !#$!%$!!Ξέρουμε αν το άγκυρας 12 είναι ανοιχτό τώρα; Πήρα τηλ αλλά δεν το σήκωναν! Θενξ μάγκες!
Τι σου κάνανε;Αν το σηκωσουν πέστους οτι ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ.... !#$!%$!!
Ρουμάνα??? Δ η λαδηΌχι, Ρουμανάκι είναι.