You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περίεργο γιατί αυτή η Νικολ είναι Ρωσίδα και όχι Ρουμάνα! Όπως και να έχει μακάρι να έρθει!Αυτή η Νικόλ που λες του Μεταξουργείο ειναι Ρουμανία αλλα έρχεται αυτες τις μερες μου είπε ενας τσάτσος
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.748
- Πόντοι
- 46.232
υπάρχει Νικόλ και Ρουμάνα και Μολδαβη οπότε μπορεί να έχει μπερδευτείΠερίεργο γιατί αυτή η Νικολ είναι Ρωσίδα και όχι Ρουμάνα! Όπως και να έχει μακάρι να έρθει!
dinossaraek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 452
- Πόντοι
- 300
Επέστρεψε σήμερα το κορίτσι. Γεμάτο το υπόγειο της Βέργας. Θα ειναι μέχρι τις 10 το βράδυ μου είπε.είναι ΚΛΕΙΣΤΑ, ΜΗΝ πας
ωωωω, χιονίζει αλάνια μου
NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 782
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα ομάδα! Καμία καλή πρόταση για ελεύθερο στοματικό πρωινή βάρδια σήμερα? Λιωσίων και γύρω + φυλής και γύρω! Ευχαριστώ!
Koulameakous?
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την ίδια ερώτηση-απορια έχω και εγώ! Ας μας πούνεΚαλησπέρα ομάδα! Καμία καλή πρόταση για ελεύθερο στοματικό πρωινή βάρδια σήμερα? Λιωσίων και γύρω + φυλής και γύρω! Ευχαριστώ!
dinossaraek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 452
- Πόντοι
- 300
Μόνικα στο Βέργας 3Καλησπέρα ομάδα! Καμία καλή πρόταση για ελεύθερο στοματικό πρωινή βάρδια σήμερα? Λιωσίων και γύρω + φυλής και γύρω! Ευχαριστώ!
Αντριάννα Χωματιανού 11 πάνω
Μπαρμπορα Βεργας 6 υπόγειο
NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 782
- Πόντοι
- 361
Thank you. Ξέχασα να γράψω ηλικία μαχ 35! Εν τέλη μιας και δεν είχε απαντήση κανείς πήγα στην τύχη λιωσίων και περάσα με Ιωάννα. ΠΟΛΥ καλό τσιμπούκι αλλά στα υπόλιπα λίγο μεχ. Εντομετάξη και τα 2 73α και β δεν έκανα οι κοπελές 69. Τι φάση γιατί σταμάτησαν?
dinossaraek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 452
- Πόντοι
- 300
Αντριάννα και Μόνικα είναι κάτω από 30 νομίζω. Η Μπαρμπορα πρέπει να είναι εκεί γύρω στα 35-36. Καλή συνέχεια αδερφέThank you. Ξέχασα να γράψω ηλικία μαχ 35! Εν τέλη μιας και δεν είχε απαντήση κανείς πήγα στην τύχη λιωσίων και περάσα με Ιωάννα. ΠΟΛΥ καλό τσιμπούκι αλλά στα υπόλιπα λίγο μεχ. Εντομετάξη και τα 2 73α και β δεν έκανα οι κοπελές 69. Τι φάση γιατί σταμάτησαν?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.025
- Πόντοι
- 5.975
35-36. .. Nα πούμε και πόσο ήταν η Μπάρμπορα , τότε .. στο Φ 71 πάνω ... διότι αφορά και τις δικές μας ηλικίες ..
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 8.998
- Πόντοι
- 1.936
Υπ'οψην.Το Διδυμου 22 ανοιγει λιγακι αργα μερικες φορες.Αν την πετυχεις κατα κυριο λογο στην πρωτη βαρδια μαζι με την αλλη την πουτανοφατσα την Ολγα.Καλησπέρα μύστη, προσπαθώ να πετύχω την Μαριάννα, τι ώρα την πέτυχες περίπου?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 8.998
- Πόντοι
- 1.936
Τελειωτικο,πηγαινε στις θειτσες Βερονικα και Ελενη στο Διδυμου 8.Επισης σε οποιαδηποτε στο Διδυμου 27 αν το βρεις ανοιχτο.Μιλαμε παντα πρωινες βαρδιεςΜόνικα στο Βέργας 3
Αντριάννα Χωματιανού 11 πάνω
Μπαρμπορα Βεργας 6 υπόγειο
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Στιγμές απείρου κάλλους πριν λίγο στη Φυλής υπό το τσουχτερό κρύο, πολλά κλειστά και ελάχιστο κόσμο να τσαρκάρει. Ο τσάτσος στο Φυλής 65 έξω από την πόρτα να φωνάζει σε έναν στο τηλέφωνο και να λογομαχεί έντονα. Στο Φωκαίας 19 που είχα πάει για τη Μαρίνα ήταν σήμερα η Ρίτα και αφού μου έκανε τα σκέρτσα της για να περάσω της είπα ότι θα κάνω βόλτα και μου απάντησε στα ρώσικα, λογικά βρίζοντάς με. Τέλος στο Φωκαίας 25 όπου έχουν ανιχνευτή στην πόρτα με είχαν και περίμενα, ενώ η κοπέλα τελικά δεν ήταν στο δωμάτιο και βγήκε να σαλονάρει κανονικά όταν μπήκαν κι άλλοι. Εντάξει μπορεί να μην πέρασα αρκετές φορές και να έφαγα άσχημη φόλα την τελευταία φορά φεύγοντας άχυστος όπου ποιος ξέρει τι βλακείες θα της είπε για μένα μετά η κοπέλα, αλλά όχι και τέτοια αντιμετώπιση. Γενικά μου άνοιξε η καρδιά.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 64
- Like
- 20.263
- Πόντοι
- 13.636
Λογικά Σουκι θα σε είπε η Ρίτα αλλά αν δεν σου κάνει κόπο... μας λες και εμάς τι άλλο είδες? Και ποια τελικά ήταν στο 25?Στιγμές απείρου κάλλους πριν λίγο στη Φυλής υπό το τσουχτερό κρύο, πολλά κλειστά και ελάχιστο κόσμο να τσαρκάρει. Ο τσάτσος στο Φυλής 65 έξω από την πόρτα να φωνάζει σε έναν στο τηλέφωνο και να λογομαχεί έντονα. Στο Φωκαίας 19 που είχα πάει για τη Μαρίνα ήταν σήμερα η Ρίτα και αφού μου έκανε τα σκέρτσα της για να περάσω της είπα ότι θα κάνω βόλτα και μου απάντησε στα ρώσικα, λογικά βρίζοντάς με. Τέλος στο Φωκαίας 25 όπου έχουν ανιχνευτή στην πόρτα με είχαν και περίμενα, ενώ η κοπέλα τελικά δεν ήταν στο δωμάτιο και βγήκε να σαλονάρει κανονικά όταν μπήκαν κι άλλοι. Εντάξει μπορεί να μην πέρασα αρκετές φορές και να έφαγα άσχημη φόλα την τελευταία φορά φεύγοντας άχυστος όπου ποιος ξέρει τι βλακείες θα της είπε για μένα μετά η κοπέλα, αλλά όχι και τέτοια αντιμετώπιση. Γενικά μου άνοιξε η καρδιά.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Δε θυμάμαι τι με είπε, στο 25 πάνω ήταν η Λία. Επίσης να κάνω και μια ενημέρωση, αν και αργά, από τα υπόλοιπα που επισκέφθηκα:Λογικά Σουκι θα σε είπε η Ρίτα αλλά αν δεν σου κάνει κόπο... μας λες και εμάς τι άλλο είδες? Και ποια τελικά ήταν στο 25?
Φυλής 69: Βίκυ και Λάνα
Φυλής 71: Νικόλ και Ρωξάνη
Φυλής 65: Έλλη
Φυλής 74 δεξιά: Άντζελα
Φυλής 71 είναι στην αρχή όπως αρχίζουμε ; Επισης η Νίκολ έχεις δοκιμάσει ;Δε θυμάμαι τι με είπε, στο 25 πάνω ήταν η Λία. Επίσης να κάνω και μια ενημέρωση, αν και αργά, από τα υπόλοιπα που επισκέφθηκα:
Διαγραμμένο μέλος 224645
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Αυτη η Βίκυ απο το 69 δεν υπάρχει απίστευτη μεσα στο δωμάτιο!Δε θυμάμαι τι με είπε, στο 25 πάνω ήταν η Λία. Επίσης να κάνω και μια ενημέρωση, αν και αργά, από τα υπόλοιπα που επισκέφθηκα:
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Ναι, το κάτω. Το πάνω καιρό έχει να ανοίξει. Παλιότερα την είχα πάρει δύο φορές, κάνει απλό πρόγραμμα, οπότε για μένα δεν έχει κάποιο ενδιαφέρον.Φυλής 71 είναι στην αρχή όπως αρχίζουμε ; Επισης η Νίκολ έχεις δοκιμάσει ;
Καλά άμα σου φαίνεται τώρα απίστευτη, που να την έβλεπες και παλιά...Αυτη η Βίκυ απο το 69 δεν υπάρχει απίστευτη μεσα στο δωμάτιο!
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 940
- Πόντοι
- 361
Έγινε, να σαι καλάΥπ'οψην.Το Διδυμου 22 ανοιγει λιγακι αργα μερικες φορες.Αν την πετυχεις κατα κυριο λογο στην πρωτη βαρδια μαζι με την αλλη την πουτανοφατσα την Ολγα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις