Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (25 μέλη και 174 επισκέπτες)

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.865
Πόντοι
7.195
σφηνάκι
Άνοιξε το (κλειστό 2 χρόνια) Ρεμούνδου 21 ισόγειο.
Μιά νεαρή κοντή με μαύρα μαλλιά, Λίζα, είχε.
Ο τσάτσος μου είπε θα έρθουν κι άλλα κορίτσια και σύντομα θα ανοίξει και ο όροφος.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
Μάγκες ένα έχω να πω. Καλά τα γαμησια, ωραίο το μουνι. Αλλά προσοχή με τις γυναίκες που εκπορνεύονται με το ζόρι και ειδικά τα ανήλικα.. είναι άλλο να είσαι ιερόδουλη σαν δουλειά και άλλο εμπόριο λευκής σαρκός.. είναι κρίμα ! Ειδοποίησα την αστυνομία για ένα σπιτάκι, προχτές που πήγα είδα κάτι περίεργο και έπρεπε να το αναφέρω.. ας είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.982
Πόντοι
47.170
Tην Καλησπερα μου Κωσταντινε.....η Κριστη απο Ελλης 3 την εχεις πετυχει πουθενα αλλου????κυτταξα για κριτικες αλλα δεν την βρηκα....γνωριζεις κατι????Καλα να περνας....
υσ.Αν διαβασει ο Smirnis ας ριξει ενα ραπορτο....
Διδύμου 8β, Διδύμου 18, Αλκαμενους 117, Βέργας 6, Ιωαννίνων 3 κλπ

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.781
Πόντοι
11.096
Έχω τρελή όρεξη να πάω να γλύφω μουνι και κώλο. Ποιες προτείνεται που να είναι γενικά καθαρές
Εβελίνα, η γυναίκα με την κωλοτρυπίδα κρυσταλλος! Με γευση μέντα παρακαλω!! Όσο και να βάλεις τη γλώσσα μέσα πίκρα δεν θα βρεις!!
Σε άλλες παρουσες αυτή την εποχή στο 20αρικο δεν ξέρω.

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
530
Πόντοι
81
Μάγκες ένα έχω να πω. Καλά τα γαμησια, ωραίο το μουνι. Αλλά προσοχή με τις γυναίκες που εκπορνεύονται με το ζόρι και ειδικά τα ανήλικα.. είναι άλλο να είσαι ιερόδουλη σαν δουλειά και άλλο εμπόριο λευκής σαρκός.. είναι κρίμα ! Ειδοποίησα την αστυνομία για ένα σπιτάκι, προχτές που πήγα είδα κάτι περίεργο και έπρεπε να το αναφέρω.. ας είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα
Για πες μας...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.982
Πόντοι
47.170
Good News!:thumbsup:

Δεν ξέρω αλλά τους οίκους ανοχής της Ρεμούνδου πάντα τους είχα μέσα στην καρδιά μου!

Οι οίκοι αυτοί είναι σε μία ωραία πολύ ήσυχη γειτονιά και έχουν μία τρομερή παλιά όμορφη αρχιτεκτονική....που σε ταξιδεύουν πίσω στην δεκαετία του 50'.

Και φυσικά εκεί είχαν παιχτεί οσκαρικές σεξαρες!

Τι να πρωτοθυμηθω από τις κορασίδες?

Το τέλειο στήσιμο στα 4 της Νίκης καυλουσκα....και να μου λέει Ντάβαη χύνω!

Να παίζω σαν να είναι μπάλες του μπάσκετ με τις 7αρες φυσικές βυζάρες της Κορίνας!

Η της τεράστιες και μακριές ρογες της Έλενας που της πιπιλαγα σαν να ήθελα να πιω γάλα!

Η την Νάντια να μου είναι στα 4 και να χορεύει twerk και να μου χαμογελάει!

Η τα παθιασμένα καυτά ρωσικά γλωσσοφιλα και ακαπωτα τσιμπούκια με Τελειωτικό στο στόμα των καυλομουναρων Αντζέλικας και Ιβανας!
Ακόμη το μετανιώνω που δεν της πήρα παρτουζα αυτές τις αλογες!

Η το ιεραποστολικό με το τέλειο άνοιγμα των πανέμορφων ποδιών της Λαρισας....που θα ζήλευε ακόμη και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών!

Όμορφες αναμνήσεις.....

Μακάρι να της ξαναζήσουμε.....

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Να προσθέσω και Ντενισ(ζ)α?

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.585
Πόντοι
726
Εβελίνα, η γυναίκα με την κωλοτρυπίδα κρυσταλλος! Με γευση μέντα παρακαλω!! Όσο και να βάλεις τη γλώσσα μέσα πίκρα δεν θα βρεις!!
Εμένα μου αρέσει να μυρίζει και να βγάζει πίκρα και ας ακούγομαι ανώμαλος ! Αν ήταν να γλείφουμε μουνια και κωλους και να γευόμαστε σαμπουάν τότε θα γλείφαμε τα σαμπουάν από την αρχή! Ο κωλος είναι κωλος !

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Εμένα μου αρέσει να μυρίζει και να βγάζει πίκρα και ας ακούγομαι ανώμαλος ! Αν ήταν να γλείφουμε μουνια και κωλους και να γευόμαστε σαμπουάν τότε θα γλείφαμε τα σαμπουάν από την αρχή! Ο κωλος είναι κωλος !

Αν θέλεις πίκρα φάει κοκορέτσι ρεεέεεεε τύπε..
Το μουνί & ο κώλος πρέπει να μοσχομυρίζουν...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.871
Πόντοι
6.030
Αν το μουνί δεν έχει γεύση φραγκοστάφυλο δεν λέει.

.-

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.623
Πόντοι
40.423
και το σαμπουαν πικρο ειναι ρε παιχτη ομως :confused:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.820
Πόντοι
3.446
Ποιες μέρες κ τη βάρδια βρίσκουμε την κορασίδα Εβελινα στο περγαμου 1? Έχει κάποιο πρόγραμμα η θα ρίξουμε χαρτιά πριν πάμε προς αυτή την κατεύθυνση??

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.781
Πόντοι
11.096
Ποιες μέρες κ τη βάρδια βρίσκουμε την κορασίδα Εβελινα στο περγαμου 1? Έχει κάποιο πρόγραμμα η θα ρίξουμε χαρτιά πριν πάμε προς αυτή την κατεύθυνση??
Συνήθως απόγευμα, ασταθές όμως το πρόγραμμα της.

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.781
Πόντοι
11.096
Είσαι η προσωποποιηση του μερακλή! Σου βγάζω το καπέλο!
Πάντως προτιμω την ευωδία σαπουνιού, οχι αψητου κοκορετσιου...

christos(3)

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2020
Κριτικές
6
Like
185
Πόντοι
0
Good News!:thumbsup:

Δεν ξέρω αλλά τους οίκους ανοχής της Ρεμούνδου πάντα τους είχα μέσα στην καρδιά μου!

Οι οίκοι αυτοί είναι σε μία ωραία πολύ ήσυχη γειτονιά και έχουν μία τρομερή παλιά όμορφη αρχιτεκτονική....που σε ταξιδεύουν πίσω στην δεκαετία του 50'.

Και φυσικά εκεί είχαν παιχτεί οσκαρικές σεξαρες!

Τι να πρωτοθυμηθω από τις κορασίδες?

Το τέλειο στήσιμο στα 4 της Νίκης καυλουσκα....και να μου λέει Ντάβαη χύνω!

Να παίζω σαν να είναι μπάλες του μπάσκετ με τις 7αρες φυσικές βυζάρες της Κορίνας!

Η της τεράστιες και μακριές ρογες της Έλενας που της πιπιλαγα σαν να ήθελα να πιω γάλα!

Η την Νάντια να μου είναι στα 4 και να χορεύει twerk και να μου χαμογελάει!

Η τα παθιασμένα καυτά ρωσικά γλωσσοφιλα και ακαπωτα τσιμπούκια με Τελειωτικό στο στόμα των καυλομουναρων Αντζέλικας και Ιβανας!
Ακόμη το μετανιώνω που δεν της πήρα παρτουζα αυτές τις αλογες!

Η το ιεραποστολικό με το τέλειο άνοιγμα των πανέμορφων ποδιών της Λαρισας....που θα ζήλευε ακόμη και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών!

Όμορφες αναμνήσεις.....

Μακάρι να της ξαναζήσουμε.....

:rose: :rose: :rose: :rose: :rose:
Δεν νομίζω να μείνει ανοιχτό. Μένω στη περιοχή και ξέρω πολύ καλά ότι η τύπισσα που έχει το παιδικό σταθμό έχει πολύ καλό " δόντι", και είναι πολύ μεγάλη καριολα. Μακάρι πάντως να μείνει ανοιχτό και ν ανοίξουν και τα άλλα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Αλλη μια επιτυχημένη κατάθεση στη μουνάρα Ρίτα στο Κολωνου 32.
Καθε φορά που την παιρνω ειναι και καλύτερη. Σήμερα μου έκανε το χατίρι και εχωσε το δαχτυλο της τερμα μεσα στο μουνι της το ποτισε καλα με υγρα και μου το εδωσε να το γλειψω.. απόλυτη καύλα.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.857
Πόντοι
746
Ρε μάγκες πέρασα πριν 5 λεπτά απο φ65β για ν δω Γουέντι π είπε ένας φίλος εδώ αλλά είδα μια κορινα που μ έψησε παρότι δν είμαι του σκιννυ! Ωστόσο διάβασα κάτι κριτικές κ είδα ότι ήταν μούφα μεσα! Αν έχετε καμία πρόσφατη εμπειρία καλύτερη απο τις γραφόμενες πείτε γιατί μ τρώει ο κωλος μ :headbang::headbang:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.115
Πόντοι
1.056
i-lysi-stin-karafla-gif.903118

Αυτο θελει η Κορινα με τον γεματο κουβα του δωματιου βεβαια:birdman:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.857
Πόντοι
746
i-lysi-stin-karafla-gif.903118

Αυτο θελει η Κορινα με τον γεματο κουβα του δωματιου βεβαια:birdman:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Χαχαχαχααχααχχαχα τόσο κακό ε; Θα το κάψω δλδ το 20αρικο κριμα ρε πούστη και έχει πολύ δυνατό στήσιμο!

• Like
Αντιδράσεις: 968
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom