You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγκες ένα έχω να πω. Καλά τα γαμησια, ωραίο το μουνι. Αλλά προσοχή με τις γυναίκες που εκπορνεύονται με το ζόρι και ειδικά τα ανήλικα.. είναι άλλο να είσαι ιερόδουλη σαν δουλειά και άλλο εμπόριο λευκής σαρκός.. είναι κρίμα ! Ειδοποίησα την αστυνομία για ένα σπιτάκι, προχτές που πήγα είδα κάτι περίεργο και έπρεπε να το αναφέρω.. ας είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Έχω τρελή όρεξη να πάω να γλύφω μουνι και κώλο. Ποιες προτείνεται που να είναι γενικά καθαρές
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.964
- Πόντοι
- 47.170
Διδύμου 8β, Διδύμου 18, Αλκαμενους 117, Βέργας 6, Ιωαννίνων 3 κλπTην Καλησπερα μου Κωσταντινε.....η Κριστη απο Ελλης 3 την εχεις πετυχει πουθενα αλλου????κυτταξα για κριτικες αλλα δεν την βρηκα....γνωριζεις κατι????Καλα να περνας....
υσ.Αν διαβασει ο Smirnis ας ριξει ενα ραπορτο....
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.779
- Πόντοι
- 11.096
Εβελίνα, η γυναίκα με την κωλοτρυπίδα κρυσταλλος! Με γευση μέντα παρακαλω!! Όσο και να βάλεις τη γλώσσα μέσα πίκρα δεν θα βρεις!!Έχω τρελή όρεξη να πάω να γλύφω μουνι και κώλο. Ποιες προτείνεται που να είναι γενικά καθαρές
Σε άλλες παρουσες αυτή την εποχή στο 20αρικο δεν ξέρω.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 530
- Πόντοι
- 81
Για πες μας...Μάγκες ένα έχω να πω. Καλά τα γαμησια, ωραίο το μουνι. Αλλά προσοχή με τις γυναίκες που εκπορνεύονται με το ζόρι και ειδικά τα ανήλικα.. είναι άλλο να είσαι ιερόδουλη σαν δουλειά και άλλο εμπόριο λευκής σαρκός.. είναι κρίμα ! Ειδοποίησα την αστυνομία για ένα σπιτάκι, προχτές που πήγα είδα κάτι περίεργο και έπρεπε να το αναφέρω.. ας είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.964
- Πόντοι
- 47.170
Να προσθέσω και Ντενισ(ζ)α?Good News!
Δεν ξέρω αλλά τους οίκους ανοχής της Ρεμούνδου πάντα τους είχα μέσα στην καρδιά μου!
Οι οίκοι αυτοί είναι σε μία ωραία πολύ ήσυχη γειτονιά και έχουν μία τρομερή παλιά όμορφη αρχιτεκτονική....που σε ταξιδεύουν πίσω στην δεκαετία του 50'.
Και φυσικά εκεί είχαν παιχτεί οσκαρικές σεξαρες!
Τι να πρωτοθυμηθω από τις κορασίδες?
Το τέλειο στήσιμο στα 4 της Νίκης καυλουσκα....και να μου λέει Ντάβαη χύνω!
Να παίζω σαν να είναι μπάλες του μπάσκετ με τις 7αρες φυσικές βυζάρες της Κορίνας!
Η της τεράστιες και μακριές ρογες της Έλενας που της πιπιλαγα σαν να ήθελα να πιω γάλα!
Η την Νάντια να μου είναι στα 4 και να χορεύει twerk και να μου χαμογελάει!
Η τα παθιασμένα καυτά ρωσικά γλωσσοφιλα και ακαπωτα τσιμπούκια με Τελειωτικό στο στόμα των καυλομουναρων Αντζέλικας και Ιβανας!
Ακόμη το μετανιώνω που δεν της πήρα παρτουζα αυτές τις αλογες!
Η το ιεραποστολικό με το τέλειο άνοιγμα των πανέμορφων ποδιών της Λαρισας....που θα ζήλευε ακόμη και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών!
Όμορφες αναμνήσεις.....
Μακάρι να της ξαναζήσουμε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα μου αρέσει να μυρίζει και να βγάζει πίκρα και ας ακούγομαι ανώμαλος ! Αν ήταν να γλείφουμε μουνια και κωλους και να γευόμαστε σαμπουάν τότε θα γλείφαμε τα σαμπουάν από την αρχή! Ο κωλος είναι κωλος !Εβελίνα, η γυναίκα με την κωλοτρυπίδα κρυσταλλος! Με γευση μέντα παρακαλω!! Όσο και να βάλεις τη γλώσσα μέσα πίκρα δεν θα βρεις!!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Εμένα μου αρέσει να μυρίζει και να βγάζει πίκρα και ας ακούγομαι ανώμαλος ! Αν ήταν να γλείφουμε μουνια και κωλους και να γευόμαστε σαμπουάν τότε θα γλείφαμε τα σαμπουάν από την αρχή! Ο κωλος είναι κωλος !
Αν θέλεις πίκρα φάει κοκορέτσι ρεεέεεεε τύπε..
Το μουνί & ο κώλος πρέπει να μοσχομυρίζουν...
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.869
- Πόντοι
- 6.030
Αν το μουνί δεν έχει γεύση φραγκοστάφυλο δεν λέει.
.-
.-
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.619
- Πόντοι
- 40.423
και το σαμπουαν πικρο ειναι ρε παιχτη ομωςΕμένα μου αρέσει να μυρίζει και να βγάζει πίκρα και ας ακούγομαι ανώμαλος ! Αν ήταν να γλείφουμε μουνια και κωλους και να γευόμαστε σαμπουάν τότε θα γλείφαμε τα σαμπουάν από την αρχή! Ο κωλος είναι κωλος !
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.446
Ποιες μέρες κ τη βάρδια βρίσκουμε την κορασίδα Εβελινα στο περγαμου 1? Έχει κάποιο πρόγραμμα η θα ρίξουμε χαρτιά πριν πάμε προς αυτή την κατεύθυνση??Εβελίνα, η γυναίκα με την κωλοτρυπίδα κρυσταλλος! Με γευση μέντα παρακαλω!! Όσο και να βάλεις τη γλώσσα μέσα πίκρα δεν θα βρεις!!
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.779
- Πόντοι
- 11.096
Συνήθως απόγευμα, ασταθές όμως το πρόγραμμα της.Ποιες μέρες κ τη βάρδια βρίσκουμε την κορασίδα Εβελινα στο περγαμου 1? Έχει κάποιο πρόγραμμα η θα ρίξουμε χαρτιά πριν πάμε προς αυτή την κατεύθυνση??
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.779
- Πόντοι
- 11.096
Είσαι η προσωποποιηση του μερακλή! Σου βγάζω το καπέλο!Εμένα μου αρέσει να μυρίζει και να βγάζει πίκρα και ας ακούγομαι ανώμαλος ! Αν ήταν να γλείφουμε μουνια και κωλους και να γευόμαστε σαμπουάν τότε θα γλείφαμε τα σαμπουάν από την αρχή! Ο κωλος είναι κωλος !
Πάντως προτιμω την ευωδία σαπουνιού, οχι αψητου κοκορετσιου...
christos(3)
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 185
- Πόντοι
- 0
Δεν νομίζω να μείνει ανοιχτό. Μένω στη περιοχή και ξέρω πολύ καλά ότι η τύπισσα που έχει το παιδικό σταθμό έχει πολύ καλό " δόντι", και είναι πολύ μεγάλη καριολα. Μακάρι πάντως να μείνει ανοιχτό και ν ανοίξουν και τα άλλαGood News!
Δεν ξέρω αλλά τους οίκους ανοχής της Ρεμούνδου πάντα τους είχα μέσα στην καρδιά μου!
Οι οίκοι αυτοί είναι σε μία ωραία πολύ ήσυχη γειτονιά και έχουν μία τρομερή παλιά όμορφη αρχιτεκτονική....που σε ταξιδεύουν πίσω στην δεκαετία του 50'.
Και φυσικά εκεί είχαν παιχτεί οσκαρικές σεξαρες!
Τι να πρωτοθυμηθω από τις κορασίδες?
Το τέλειο στήσιμο στα 4 της Νίκης καυλουσκα....και να μου λέει Ντάβαη χύνω!
Να παίζω σαν να είναι μπάλες του μπάσκετ με τις 7αρες φυσικές βυζάρες της Κορίνας!
Η της τεράστιες και μακριές ρογες της Έλενας που της πιπιλαγα σαν να ήθελα να πιω γάλα!
Η την Νάντια να μου είναι στα 4 και να χορεύει twerk και να μου χαμογελάει!
Η τα παθιασμένα καυτά ρωσικά γλωσσοφιλα και ακαπωτα τσιμπούκια με Τελειωτικό στο στόμα των καυλομουναρων Αντζέλικας και Ιβανας!
Ακόμη το μετανιώνω που δεν της πήρα παρτουζα αυτές τις αλογες!
Η το ιεραποστολικό με το τέλειο άνοιγμα των πανέμορφων ποδιών της Λαρισας....που θα ζήλευε ακόμη και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών!
Όμορφες αναμνήσεις.....
Μακάρι να της ξαναζήσουμε.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.108
- Πόντοι
- 48.067
Αλλη μια επιτυχημένη κατάθεση στη μουνάρα Ρίτα στο Κολωνου 32.
Καθε φορά που την παιρνω ειναι και καλύτερη. Σήμερα μου έκανε το χατίρι και εχωσε το δαχτυλο της τερμα μεσα στο μουνι της το ποτισε καλα με υγρα και μου το εδωσε να το γλειψω.. απόλυτη καύλα.
Καθε φορά που την παιρνω ειναι και καλύτερη. Σήμερα μου έκανε το χατίρι και εχωσε το δαχτυλο της τερμα μεσα στο μουνι της το ποτισε καλα με υγρα και μου το εδωσε να το γλειψω.. απόλυτη καύλα.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Ρε μάγκες πέρασα πριν 5 λεπτά απο φ65β για ν δω Γουέντι π είπε ένας φίλος εδώ αλλά είδα μια κορινα που μ έψησε παρότι δν είμαι του σκιννυ! Ωστόσο διάβασα κάτι κριτικές κ είδα ότι ήταν μούφα μεσα! Αν έχετε καμία πρόσφατη εμπειρία καλύτερη απο τις γραφόμενες πείτε γιατί μ τρώει ο κωλος μ 

Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.857
- Πόντοι
- 746
Χαχαχαχααχααχχαχα τόσο κακό ε; Θα το κάψω δλδ το 20αρικο κριμα ρε πούστη και έχει πολύ δυνατό στήσιμο!![]()
Αυτο θελει η Κορινα με τον γεματο κουβα του δωματιου βεβαια
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις