Η ψημη η Φωτεινη απο Διδυμου 27,που εχει παει και τι ωρες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάει Φ 109Η ψημη η Φωτεινη απο Διδυμου 27,που εχει παει και τι ωρες?
Νομίζω πρωιΈχει πάει Φ 109
Αν σου αρέσει η εμφάνιση μπες,είναι εγγύηση,δουλεύει και στο Βέργας 6β πάντα 3η βάρδια νομίζω και παλιά στο Αλκιβιάδου 16α.Τώρα έχει πάρει αρκετά κιλά και δεν μου αρέσει εμένα προσωπικά εμφανισιακά,αλλά από υπηρεσίες είναι πολύ καλή.Καλησπέρα η Ίνκα από Ιωαννίνων 3 λέει τίποτα ;;
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Πρωινό πέρασμα από Σοφία Ι44. Ρε μάγκες, ήταν όλα τοσο μηχανικά και γρήγορα σαν ξεπέτα . Πραγματικά απορώ από τις κριτικές που γράφουν μερικοί. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι αυτοί που τις γράφουν είναι χρόνια πελάτες και παίρνουν διαφορετική περιποίηση.
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα!!! Θα ήθελα χωρίς να κράζετε παρακαλώ να μου προτείνετε μια κοπέλα από Φυλής, Φώκαιας να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 293.959
- Πόντοι
- 47.170
τώρα live
Φιλιππιδου 11β Κορινα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 4-4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 13 δεξια Παολινα ξανθιά χοντρή με μαλλί αλά Βαλντεραμα Χ 2, 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 17β Αννα με κάστανο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο σώμα, ακόμα πιο ωραία κωλαρα, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 19 κλειστο, μάλλον θα ανοίξει αργότερα.
Φωκαιας 25α, 25β & 24 κλειστά.
Φωκαιας 27α Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη με πράσινα μάτια 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.
Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11β Κορινα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 4-4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φιλιππιδου 11α Σονια ξανθιά μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι,τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 13 δεξια Παολινα ξανθιά χοντρή με μαλλί αλά Βαλντεραμα Χ 2, 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 17β Αννα με κάστανο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό ωραίο σώμα, ακόμα πιο ωραία κωλαρα, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 19 κλειστο, μάλλον θα ανοίξει αργότερα.
Φωκαιας 25α, 25β & 24 κλειστά.
Φωκαιας 27α Κατερίνα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη με πράσινα μάτια 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και πρωκτικο.
Φωκαίας 27Β κάτω Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β πάνω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.619
- Πόντοι
- 40.423
ιρινουσκα με χιλια και μετα περνα και μια καρολινα πιο κατω.Καλημέρα!!! Θα ήθελα χωρίς να κράζετε παρακαλώ να μου προτείνετε μια κοπέλα από Φυλής, Φώκαιας να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
μια χαρα θα εισαι, θα ισιωσεις.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.690
- Πόντοι
- 9.450
Καλημέρα... καμία...αν δε σε νοιάζει η εμφάνιση πήγαινε στη Κατερίνα τη Πολωνέζα Φωκαίας 27...ίσως εκεί βρεις πιπάραΚαλημέρα!!! Θα ήθελα χωρίς να κράζετε παρακαλώ να μου προτείνετε μια κοπέλα από Φυλής, Φώκαιας να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
petrosmounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχουμε δει πουθενά τη Τάνια από Διδυμου 27?
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.446
Ότι σου επε ο @papaphilips για Ιρινα μπες τρένο όταν την δεις στο σαλόνι.....για Καρολίνα δεν ξερω δεν την έχω δοκιμάσει μόνο οπτικά την συνάντησα....Καλημέρα!!! Θα ήθελα χωρίς να κράζετε παρακαλώ να μου προτείνετε μια κοπέλα από Φυλής, Φώκαιας να παίρνει πιπάρες τώρα το πρωί. Ευχαριστώ!!!
Δυστυχώς όχι ακόμη, πουθενά...αν την δει κανείς...ας ενημερώσει ευχαριστώ.Καλησπέρα έχουμε δει πουθενά τη Τάνια από Διδυμου 27?
mastrogod
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 601
- Πόντοι
- 290
Θεία Τάνια!!!! Λείπεις....Καλησπέρα έχουμε δει πουθενά τη Τάνια από Διδυμου 27?
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Τελικά η Ρίτα δουλεύει πρωινά ή βραδια?Ρε μαγκάκια ξερει κανεις για τη ριτα την μουναρα κολωνου 32 αν θα επιστρέψει ; Ειμαι απο πατρα και εχω παει αθηνα 2 φορες τις τελευταιες 3 εβδομαδες και δεν την εχω πετυχει πουθενα .. μακαρι να ημουνα αθηνα μα πηγενα καθε μερα να τσεκαρω .. αν ξερει καποιος να μας ενημερώσει
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
Δεν ξερω ρε φιλε εγω ειμαι απο πατρα .. θα κατεβω μαλλον δευτερα και θα τσεκαρωΤελικά η Ρίτα δουλεύει πρωινά ή βραδια?
captain922
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.140
- Πόντοι
- 206
Όχι φίλε μου, καμμία σχέση.Καλημέρα!!Αλινα από Διδύμου 16;;
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.690
- Πόντοι
- 9.450
Η Αλίνα δουλεύει Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο μετά τις 22.00.Καλησπέρα. Νομίζω ότι η προαναφερθείσα Αλίνα έχει σταματήσει, δεν επέστρεψε ποτέ μετά την καραντίνα.
Αν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι ας το μοιραστεί μαζί μας. Και εγώ την αναζητούσα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Για όσους ενδιαφέρονται η Ρίτα στο Κολωνού 32 επέστρεψε, απόγευμα όπως πάντα. Μην με ρωτήσετε ωράριο, δεν γνωρίζω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις