You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 294.291
- Πόντοι
- 47.170
11β, 1η συνήθως, αλλιώς τσέκαρε και Φωκαίας 27ΒΦιλιππιδου τι νουμερο και τι ωρες δουλευει η κοπελα ξερετε παιδια;
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.331
- Πόντοι
- 1.056
Καλο απογευμα Εξ......λες ο Σαμπινογατουλης να ηταν .....παντως ειχε πλακα....δεν ηταν Κακο Παιδι...Παρατηρώ ότι ο santsopantsa αυτοανεφλέγη και εξερράγη, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί στο παρελθόν και με τους άλλους κλώνους του![]()
υσ.Γατουλη αν με διαβαζεις γυρνα Πισω....να θυμασαι Οποιος Αγαπαει Παιδευει.......
Συνημμένα
Καλησπέρα συναγωνιστές, απο βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα για μόνιμα. Θα ηθελα να μου πείτε ποια σπιτάκια έχουν τις καλύτερες κοπέλες στο Μεταξουργείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τόν χρόνο σας!!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 131
- Like
- 10.557
- Πόντοι
- 9.115
Τυπε οι καλύτερες μαζεύονται οδός Δεληγιώργη και οδός Κολοκυνθούς. Οπωσδήποτε να περάσεις σε κάποιο σπίτι από αυτά.Καλησπέρα συναγωνιστές, απο βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα για μόνιμα. Θα ηθελα να μου πείτε ποια σπιτάκια έχουν τις καλύτερες κοπέλες στο Μεταξουργείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τόν χρόνο σας!!!
Sir Sexy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.079
- Πόντοι
- 1.446
Τον άφησε να στραγγίξει κιόλας.."Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της,στο τελείωμα, με καποτα φυσικά"... Για όσους θυμούνται...![]()
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.451
- Πόντοι
- 2.727
ΦΙλε αυτη η ερωτηση σκαει εδω κατα καιρους αλλα ειναι πολυ γενικη για να παρεις καποια απαντηση,Καλησπέρα συναγωνιστές, απο βδομάδα κατεβαίνω Αθήνα για μόνιμα. Θα ηθελα να μου πείτε ποια σπιτάκια έχουν τις καλύτερες κοπέλες στο Μεταξουργείο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και τόν χρόνο σας!!!
το καλο εχει να κανει με τα γουστα του καθενος..
Οσο αφορα το Μεταξι εγω θα ξεκινουσα απο Κολωνου 27α, β και γ
Απο κει και περα μετα μετα οτι διαβασεις εδω..
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
εμενα μου σφύριξαν ότι ειναι έγκυος...Η Λίλιαν έχει πάει διακοπές έτσι μου είπε η τσα2 την Δευτέρα που πέρασα
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Ρε μαγκάκια ξερει κανεις για τη ριτα την μουναρα κολωνου 32 αν θα επιστρέψει ; Ειμαι απο πατρα και εχω παει αθηνα 2 φορες τις τελευταιες 3 εβδομαδες και δεν την εχω πετυχει πουθενα .. μακαρι να ημουνα αθηνα μα πηγενα καθε μερα να τσεκαρω .. αν ξερει καποιος να μας ενημερώσει
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.795
- Πόντοι
- 11.096
Σήμερα το πρωι εκεί ήταν.Ρε μαγκάκια ξερει κανεις για τη ριτα την μουναρα κολωνου 32 αν θα επιστρέψει ; Ειμαι απο πατρα και εχω παει αθηνα 2 φορες τις τελευταιες 3 εβδομαδες και δεν την εχω πετυχει πουθενα .. μακαρι να ημουνα αθηνα μα πηγενα καθε μερα να τσεκαρω .. αν ξερει καποιος να μας ενημερώσει
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Ευχαριστω πολυ αδερφε , αυτη συνηθως απο ενημερωσεις λενε ουι δουλευει τριτη βάρδια .. οποτε να δω με την πρωτη ευκαιρια που θα κατεβω και το πρωιΣήμερα το πρωι εκεί ήταν.
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.886
- Πόντοι
- 3.436
Διακοπές σε ποιο ξένοδοχειο...Η Λίλιαν έχει πάει διακοπές έτσι μου είπε η τσα2 την Δευτέρα που πέρασα
στο Ανδρέας Συγγρος..Δραγούμη 5 Αθηνα
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.604
- Πόντοι
- 4.646
Κι από Καλλέργη 33 θα πρόσθετα, μύστη μου! Απλά επειδή αυτόν τον καιρό δεν έχουν κοπέλα εξυπηρετεί η τσα2, το τραβελι...Τυπε οι καλύτερες μαζεύονται οδός Δεληγιώργη και οδός Κολοκυνθούς. Οπωσδήποτε να περάσεις σε κάποιο σπίτι από αυτά.

I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.400
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα η Ίνκα από Ιωαννίνων 3 λέει τίποτα ;;
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
παιδες καλησπερα , παιζει πουθενα καμια μαυρη μοντελε με καλο προγραμμα ?
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 201
Απογευματινή πορνό βόλτα. Κατέληξα στα σπιτάκια στην Ιωαννίνων. Περίμενα στο 3 ισόγειο και ήρθε η Αναστασία για αρχή βάρδιας. Κάνω να φύγω αλλά με έπιασε από τον πουτσο επιθετικά και δε με άφηνε. Είπα δε γαμιεται και περασα. Προσπαθούσε για πολλά φιλιά. Δε ενέδωσα τόσο. Καλή πίπα και γλυψιμο στις μπάλες. Σεξ όχι τίποτα ιδιαίτερο. Όταν έφευγα και πήγα να βγω από τον οίκο βγήκε και πάλι προσπάθησε για φιλιά και μου τον έπαιζε λίγο εκεί μπροστά στη πόρτα. Αυτά από μένα. Καλά γαμησια
Captainmikel
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα!!Αλινα από Διδύμου 16;;Επειδή πέρασα χτές το βράδυ από την πιάτσα όντως το μαγαζί της Ράνιας είχε κλειστό το φως και κάποια στιγμή αργότερα ξανάνοιξε. Σιγά μην πληρώνουν πάντως οι συγκεκριμένοι τόσα λεφτά για μια ώρα. Πακιστανούς πάντως δεν είδα πουθενά.
Ετιμήθη η Μαρίνα (πρώην Αλίνα) στο Φιλιππίδου ισόγειο για πρώτη φορά. Φιλιά ασταμάτητα από την ώρα που μπήκε μέχρι την ώρα που βγήκε, γλυψίματα, συμμετοχή φουλ, δεκτική στα πάντα. Πραγματικά μετά από πολύ καιρό ευχαριστήθηκα γαμήσι σε μπουρδέλο.
Αυτη την Μαρία στο Φωκαίας 17 ισόγειο την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει την γνώμη του?
Kaλημερα, επίσκεψη το μεσημέρι στην ειρήνη/Στέλλα στη φ.19 ο οίκος άδειος βγαίνει η τσα. Έχουμε την ειρήνη την έχεις δει λεωόχι βγαίνει μετά ένα λεπτά ωραίο μωρό με χαμόγελο, έχω διαβάσει στης κριτικές είναι καλή ,λέω εντάξει ετοιμαζομε μέχρι να έρθει ,αμέσως πεσανε γλωσσοφιλια ,την ξάπλωσα κάτω της έκανα ένα γλυφομούνι είδα που το ευχαριστήθηκε πολύ,. μετά μου έκανε πίπα ,πέρασε από μπάλες λίγο doggy μετά σηκώθηκα το έβγαλα στο στόμα της μέχρι να τελειώσω ήταν gfe κατάσταση θα ξαναπάω σίγουρα μου είπε δουλεύει πρωί και απόγευμα καλές τσάρκες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις