Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (17 μέλη και 192 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Φιλιππιδου 11Α, λίγο πολύ την ξέρετε από το Φωκαίας 27Β, δούλευε εκεί κάμποσο καιρό.
Κοντη πετιτ Μολδαβή, καστανο μαλλί, μικρο βυζι, μακριά μυτερη ρώγα, μικροκαμωμενη γενικά, όλα μικρά πανω της.
Πρόγραμμα, τσιμπούκι ακά, τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις.

Δεν πολύ ψηνόμουν να μπω μαζί της, καθώς δεν με τραβάει και πολύ εμφανισιακά, αλλά λίγο τα παιχνίδια της στο σαλόνι, λίγο ότι γενικά δεν έχει κόσμο στην περιοχή, λέω ας της τονε δώσω να περνάει η ώρα.
Ήρθε στο σαλόνι έξαλλη, λες και την είχαν φυλακισμένη για καμια δεκαετία και δεν είχε δει άντρα, ορμάει πανω μου με γλωσσοφιλα, ήθελε να με σπρώξει στο κρεβάτι αλλά την σήκωσα και την πέταξα εγώ, ξάπλωσα και με εγλειψε μανιωδώς σαν παγωτό σε όλο το σώμα, ρε τι πράμα είν' τούτο λέω.
Εκεί κατέβηκε κι άρχισε ακαποτο τσιμπούκι καλής ποιότητας, με αργές απαλές αισθησιακές κινήσεις, εκεί της τον βγάζω από το στόμα και την βαράω πουτσοσκάμπιλα μπας κι αγριέψει και τον πάρει πιο άγρια στο στόμα, έτσι κι έγινε, ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ, της λέω, μμμχχχμμμ σλουρπ σλουρπ, το κορίτσι απέδιδε επαρκώς.
Στο γαμησι νταξει, την κάνεις ο,τι γουστάρεις, μια σταλιά πλάσμα, από αριστερά από δεξιά, πάνω κάτω, πάνω σου στα όρθια, ούτε γάτα ούτε ζημιά, παράπονα μηδέν, δεκτική σε όλα.
Το μόνο μειονέκτημα ότι είναι πολύ τυπική στον χρόνο, μόλις χτύπησε την πόρτα η τσατσα άρχισε τη μουρμούρα, δεν γαμιεται, εγώ αυτό περίμενα, την πόρτα για να χυσω...
Χύνω, γεια σας και στο καλό.

Όσοι έχετε θέμα στο χύσιμο και θελετε τον χρόνο σας ήρεμα και ωραία χωρίς άγχη, θα απογοητευτειτε, όσοι είστε ψυχροι εκτελεστές και χύνετε όποτε πάρετε το μήνυμα, μπείτε άφοβα.
Κάνετε ο,τι γουστάρετε στο δωμάτιο, αλλά ο χρόνος, χρόνος.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλησπερα μαγκες ! Αυτη η Ευα απο αγκυρας 12 που χαθηκε παλι ? Την εχει πετυχει κανεις σε αλλον οικο ?
Τις προηγούμενες δύο νομίζω εβδόμαδες το μαγαζί την είχε αναφέρει 3-4 φορές στο πρόγραμμα του (στους δίπλα). Αν τώρα λέγοντας "πάλι" εννοείς πιο πρόσφατα τότε σόρρυ αλλά :dunno:
Καλή χομπίστρια κι αυτή πάντως...:cheesy:

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
359
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους .. μηπως γνωριζει καποιος αν εχει ερθει η ριτα απο κολωνου 32;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.804
Πόντοι
15.845
Νομίζω ο Πύραυλος/Ωξαποδω την αποκαλούσε αυτοκράτειρα Μπέτυ
Σωστά!
Η Μπέτυ πριν χρόνια ήταν επικεφαλής της Αυτοκρατορίας της Λιοσίων.
Το παλάτι της ήταν το μπουρδέλο-παράπηγμα Τροφωνίου 13.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.594
Πόντοι
4.646
Μεγάλη επιτυχία τυπε, πίπα τελειωτική μέσα στην Καποτά. Πόσο αγ@μητος παίζει να ήσουν??
"Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της,στο τελείωμα, με καποτα φυσικά"... Για όσους θυμούνται...:2funny::hi:

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
100
Πόντοι
0
Πέρασα από Ιασωνος 1β και 1γ πριν λίγο, δυστυχώς το β κλειστό και στο γ δεν ήταν η λιλιαν που ήταν και ο σκοπός της εξόρμησης.

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
506
Πόντοι
20
καλημερα μαγκες!!!
γνωριζει κανεις τι ωρα ξεκινα βαρδια η μιλενα απο δυδυμου ?

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.400
Πόντοι
481

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.122
Πόντοι
1.191
Βεργας 7 στο πανω μετα τις 7-8 το απογευμα ποια ή ποιες κοπελες ειναι ρε παιδια;Κανεις δεν ξερει;
Καλησπέρα στο πάνω βρήκα την Τζούλια 2η απογευματινή βάρδια αρχές εβδομάδας.

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.586
Πόντοι
3.491
- 10€ 10' ανακοίνωσε με βαριεστημάρα η τσατσά στο Ι. 1Γ σήμερα το πρωί για κάποια Άννα, αδιάφορη κατά τα άλλα. Τατουάζ πάνω από το αριστερό (για αυτήν) στήθος.
Όλα εκτός πρωκτικού.
Αποχώρησα για πρωϊνό στανταράκι μου αλλού.
Σουρεάλ η απλωμένη μπουγάδα στο δεξί υπερυψωμένο μπαλκόνι του οίκου καθώς και μια οικογένεια ανύποπτων τουριστών που ερχόταν προς το τέλος της Ιάσωνος.
Παραδόξως πλυμένο το πλακόστρωτο.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.122
Πόντοι
1.191
Σε λίγα στα κεντρικά :
Φιλιππίδου πάνω η βυζαρού Κορίνα με τελειωτικό στο σώμα, κάτω η Σόνια με φουλ.
Φωκαίας 17 πάνω η Άννα και η Κλεοπάτρα/Πάολα.
Φωκαίας 19 η Ειρήνη /Στέλλα που τιμήθηκε με άριστες εντυπώσεις, χρωστάω κριτική.
Καλησπέρα στη Φιλιππίδου πάνω η γνωστή Κορίνα από Ρεμούνδου - Φωκαίας? Ευχαριστώ

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.122
Πόντοι
1.191
Σε ευχαριστω! Ποιες απο αυτες ειναι bbw ξερεις μηπως;
K
καλημερα μαγκες!!!
γνωριζει κανεις τι ωρα ξεκινα βαρδια η μιλενα απο δυδυμου ?
Kαλησπέρα, είναι εκτός χώρας για 7-10 μέρες ακόμη, είναι συνήθως 2η βάρδια απόγευματινή από τις 17.00 - 17.30.

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.829
Πόντοι
7.185
Καποιος ειχε γραψει οτι η Τζουλια ειναι bbw; Δεν ισχυει;
Είναι μπόλικα παραπανήσια σε κοιλιά και κώλο (ευτυχώς και βυζιά) για αυτούς που θέλουν πιο αδύνατα κορμιά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετά για να σε ικανοποιήσει εσένα σαν λάτρη των bbw.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Είναι μπόλικα παραπανήσια σε κοιλιά και κώλο (ευτυχώς και βυζιά) για αυτούς που θέλουν πιο αδύνατα κορμιά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετά για να σε ικανοποιήσει εσένα σαν λάτρη των bbw.
Τόσα θα φτάσουν? να τ ’ αφήσω?:tooth:
toffal.gif

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom