openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.909
- Πόντοι
- 1.666
Φιλαράκι, αν δεις κριτικές και σχόλια για την κοπέλα, θα δεις 9/10 να έχουν/έχουμε γράψει καλά.λογια για το πρόγραμμα της ... το πρόβλημα για μένα αλλά και για άλλους όπως φαίνεται είναι.... πως παίρνει πακιστανους αβέρτα... εγώ -αν διαβάσεις και λίγες σελίδες πριν που έκανα σχόλιο- την έκοψα για αυτό τον λόγο... ε δεν μπορώ να ξέρω πως πριν έγλυψε έναν βρωμερό πακι από πάνω μέχρι κάτω και γλωσσοφιλα και μετά να... γλύφει εμένα... πρόσεξε αναφέρω πακι γιατί συγκεκριμένα έτυχα σε τέτοιο σκηνικό... σε παρέα Πακιστανών που φάνηκαν κολληταρια της και ο ένας (που πέρασε στο δωμάτιο) βρωμάνε μασχαλιλα από km.... άρα όπως φαίνεται δεν... πολυχαμπαριαζει.... προφανώς μπορεί να πέσει και σε άλλης εθνικοτητας βρωμιαρη.... και φυσικά να πάει μαζί του... απλά όταν βλέπω τέτοια ξενερώνω.Καλησπέρα μάγκες! Μετά την κριτική του μέγιστου Σμύρνη πέρασα να δω τη Μαριάννα στο Διδύμου 22 επάνω, ωραίο γκομενάκι, πολύ λεπτή αλλά όμορφη. Ήτανε και μια Γιολάντα έτσι κι έτσι αυτή. Τίγκα το σαλόνι, ήτανε και κάτι μπαρμπάδια λες και μόλις είχανε κατέβει από το ΚΤΕΛ από το χωριό. Έφυγα γιατί είχε πολύ αναμονή και πιο μετά πήγα στην Αλεξάνδρα, Χωματιανού 11 στο πάνω, που δεν την είχα δει και ήμουν ο πρώτος της πελάτης. Χόρτασα γλωσσόφιλα μάγκες, μέχρι που κι έναν καθαρισμό στον οδοντίατρο που έλεγα να κάνω, τώρα σκέφτομαι να τον ακυρώσω. Πολύ ώρα προκαταρκτικά η Αλεξάνδρα, ωραία πίπα, ευχάριστη διάθεση, απορώ που την κράζουν κάποιοι συνάδελφοι, αλλά γούστα είναι αυτά.