Περασμα πριν λίγο στην Μαρίνα απο Φωκαιας 19.
Μελαχρινο κορίτσι που λέει ότι είναι από Ουκρανία, μιλάει Ρουμανικα αλλα σαλονι παρουσιάζεται ως Ρωσίδα.
Ψηλη σχετικά, γυρω στο 1.80 με τακούνι, ωραιο λεπτό κορμι, βυζακια μεσαίου μεγέθους και όμορφα, ωραίος κωλος για φίλημα, φατσα ολίγον τι αδικημένη, καθώς έχει πειράξει φουσκώσει τα χείλη της -κακως- αλλα απωθητικη δεν την λες.
Εχει slavic type προσωπο με μεσογειακά χαρακτηριστικά το οποιο μ'αρεσει.
Στο δωμάτιο μπήκε ευδιάθετη, αν και πιστευα ότι θα είναι ψιλοφόλα καθώς μοιάζει και λιγο χαζοχαρουμενο στο σαλόνι, αλλά λέω μιας και είναι κάτι καινούριο, ας φάω.
Μπήκε με όρεξη για πλακιτσα, με λίγες αγκαλιές χάδια, πεσανε τα πρώτα γλωσσοφιλα.
Την έστησα στα 4 και ρουφηξα τα μουνοχειλα της τα ωραια , τα οποια είναι πεντακάθαρα.
Έπειτα ξάπλωσα και ξεκίνησε μια ωραία ακά πιπα σε στάση 69 οπου την έγλειψα κι εκεί.
Ανέβηκε πανω μου και ξεκινησε να χοροπηδάει πανω στο πουτσο μου με μανία και χαρα, τα βυζια της χτυπούσαν τη μούρη μου, απόλαυση, αρκετά ευκίνητη&φιτ και το 'χει, απο ο,τι κατάλαβα είναι σίγουρα από τις αγαπημένες τις στάσεις.
Επειτα την πήρα σε ιεραποστολικη σταση όπου πεσανε πολλά γλωσσοφιλα και γρατζουνιές απο μεριάς της .
Δεν γινόταν βεβαια να μη την πάρω και στα 4, όπου προσπαθεί κάπως να κλέψει εκει, αλλα με μια πονηρη ευθυγράμμιση και ζυγοσταθμιση απο μεριάς μου, τον πήρε ολο.
Τελείωσα πάνω στην πλάτη της, αν και θα προτιμούσα στα βυζιά αλλα δε προλαβα, δε γαμιεται , την αλλη φορά.
Σημπερασματικα η Μαρίνα, αν και δε της φαίνεται με την πρώτη ματιά, λόγω αρκετά καλης εμφάνισης, ειναι μια τίμια περίπτωση
Μπορώ να πω ότι απο εμφάνιση σίγουρα είναι στο top 5 της περιοχής, καλα οχι και τοσο δύσκολο με τόσα μπάζα που εχει μαζέψει.
Θύμισε όμως λιγάκι παλιές εποχές απο Φυλης η εμφάνιση της.
Την αξιζε την δοκιμη, και θα επαναληφθεί.