You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Στα μεγάλα νούμερα της Ιάσονος στις πολλές πόρτες ,δε θυμάμαι σε ποια.ονομα μπελά .δεν τρελάθηκα μα ήθελα τόσο πολύ να κατουρισω που έδωσα το δεκαρικο και μπικα.τα αμολισα στο νεροχύτη και ξαλαφροσα.μετα ήρθε η Μπέλα μου πήρε μια πίπα με πολύ χέρι, έπεσε στα τέσσερα όπου μου ζιτησε σιγά σιγά.νταξι καλό κολαρακι η κολοτριπιδα της χονι.με χαζευα στον καθρέφτη.το γραμομενο μου κορμί και το 18 πόντων πουτσομου να μπενοβγενει.στο μουνακι της Μπέλας .γενικά είχα μια ναρκισιστικη διάθεση.τη ροτισα από πού είναι και τέτοια.περασε το δεκάλεπτο.φοναζει ο Τσάτσος.της ρίχνω και ένα χύσιμο και γεια σας.
Εγκρινω αν έχετε μεγάλη ανάγκη για κατούρημα.
Για χοντρό πού να πηγαινουμε;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Όποιος μάθει πρώτος σιγά μην το πει. Θα το κρατήσει για την πάρτη του.74 διαβάζω, Λίζα διαβάζω.
Όποιος συναγωνιστής κατέβει σήμερα, ας μάθει μέρες-ώρες να ξέρουμε!!!
Δεν χωράνε εγωισμοί εδώ ?Όποιος μάθει πρώτος σιγά μην το πει. Θα το κρατήσει για την πάρτη του.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Λοιπόν πάω κάτω ,άμα δω Λίζα ,σιγά μην το πω. Θα γίνει περιφορά του Επιτάφιου στη Φολής μετά.
Και επίσης υποψιάζομαι ότι πρόκειται για φύκια. Αυτός που την είδε αν την είδε ίσως του φάνηκε μουναρα ,στη νοσηρή φαντασία του.
Είναι δυνατόν να ξέφυγε του Σμύρνη που ξημεροβραδιάζεται στα μπουρδέλα;
Και επίσης υποψιάζομαι ότι πρόκειται για φύκια. Αυτός που την είδε αν την είδε ίσως του φάνηκε μουναρα ,στη νοσηρή φαντασία του.
Είναι δυνατόν να ξέφυγε του Σμύρνη που ξημεροβραδιάζεται στα μπουρδέλα;
Που, πότε, τι ώρα; ?Εμένα που την είδα πάντως απλά μου φάνηκε ωραίο μουνί, όχι και μουνάρα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Τι σημασία έχει, ψέματα λέω;Που, πότε, τι ώρα; ?
Να καταλάβουμε τι παίζει με την τυπισσα.Τι σημασία έχει, ψέματα λέω;
Πότε δουλεύει, πότε όχι. ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.297
- Like
- 296.512
- Πόντοι
- 47.170
0000 για αυτές που δε συνεχίζουν απο 2η , στο μεταξύ εμφανίστηκαν δύο που την έχουν δεί αλλά περιγραφή δε κάνουν...αν δε δούλευα πρωινός αύριο θα πήγαινα και στη 3η βάρδια να μου φύγει η περιέργειαΚαραλάικ για το 74 αλλα απόψε δεν μπορώ,αλλιώς θα πήγαινα σούμπιτος.
Η Βραδυνή τι ώρα ξεκινάει;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.611
- Πόντοι
- 5.827
Το προηγούμενο ΣΚ την είχα δει, νομίζω απόγευμα.Να καταλάβουμε τι παίζει με την τυπισσα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.297
- Like
- 296.512
- Πόντοι
- 47.170
φωτογραφίες από το δωμάτιο του Ιάσωνος 1β αριστερά όπου το μεσημέρι πήρα για άλλη μια φορά τη Τατιάναβασικά δε φορουσε άσπρα εσώρουχα, άσπρο κομπινεζον/νεγκλιζε φορουσε μόνο, τη πήρα πάλι, όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω φωτογραφίες από το δωμάτιο και αυτού του οίκου

κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.746
- Πόντοι
- 9.450
πήγα στο Διδύμου 22 να ξελαφρωσω στη Ραμονα αλλά ήταν κλειστό, έτσι πήρα τη 2η επιλογή μου τη 30χρονη Βουλγάρα Αλις στο Φωκαίας 27Β πάνω, πολύ καλή, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική καθώς και φωτός του δωματίου.
Την πήρα και γω δύο φορές σε μια βδομάδα..όντως πολύ καλή.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.943
- Πόντοι
- 9.846
Δεν είναι και η μοναδική.Αρκετες είναι έτσι.Να καταλάβουμε τι παίζει με την τυπισσα.
Δηλαδή να τις ψάχνεις.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.297
- Like
- 296.512
- Πόντοι
- 47.170
φωτογραφίες από το δωμάτιο όπου πήρα την Αλις , αρκετά καλή μέσα , δεν είναι τόσο της πρωτοβουλίας αλλά είναι δεκτική και δε βιάζεται καθόλου , λεπτομέρειες στη κριτικήπήγα στο Διδύμου 22 να ξελαφρωσω στη Ραμονα αλλά ήταν κλειστό, έτσι πήρα τη 2η επιλογή μου τη 30χρονη Βουλγάρα Αλις στο Φωκαίας 27Β πάνω, πολύ καλή, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική καθώς και φωτός του δωματίου.

Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.455
- Πόντοι
- 721
Τι να σου πω... με μένα η Μισέλ ηταν γατούλα. Ηθελε τον τρόπο της.Όχι και η μοναδική, λαμπρό παράδειγμα ήταν αυτή,πώς την λέγανε με τις βυζάρες στο Κο32β η αδερφή της Εστελ. Κουβάλαγε βυζοθηρικά αλλά ήταν μη μου άπτου.
Διαβασα πως έφυγε από Ελλάδα. Ας ειναι καλά εκεί που βρίσκεται.
apollon444
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 5.013
- Πόντοι
- 1.056
Καταδρομική από της 9 μέχρι -12 ..
Κάποιες τσαταδες ήταν αγενής με έδιωξαν έξω γιατί είπα ότι έχω σειρά είμαι Έλληνας ..μου είπε ότι δουλεύουν. Με Πακιστανούς ..
Γενικά βρήκα δύο τρία γκομενάκια ..
Αρχίζουμε με Μελίνα Ελληνίδα πιτσιρικά λίγο νταρνανα στον κώλο μπούτια όμορφο πρόσωπο ευγενική και γλυκιά ...δεν Θυμάμαι οίκο ..τελικά δεν μπήκα και το μετάνιωσα ..
Έχει πάει κάποιος άλλος ;
Πήγα στα σπιτάκια τα πολλά στην Μπιάνκα ..
Ήξερα ότι δεν αξίζει είπα να δώσω ευκαιρία ..
Μουνακι ωραίο ,μέσα δεν κάνει και πολύ πίπα και ούτε τον τρώει όλο ..εμφανισιακά παίζει ..γλυκιά κοπέλα ευγενική μου μίλησε ώρα ..
Γενικά μαζεύει λεφτά και το κάνει από αγγαρεία ..
Αν με άφηνε να την ξεπατωσω στα 4 θα ξανά πήγαινα ..
Αυτά μάγκες ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περδικα πάνω κλειστό χωρίς λόγο ..
Και πολλά στον κολωνου κλειστά από τη
Η τσατσα ειπε οτι θα ειναι αργοτερα - αργα στο 74 , το γραφει πιο πανω που το λεει η τσατσα .0000 για αυτές που δε συνεχίζουν απο 2η , στο μεταξύ εμφανίστηκαν δύο που την έχουν δεί αλλά περιγραφή δε κάνουν...αν δε δούλευα πρωινός αύριο θα πήγαινα και στη 3η βάρδια να μου φύγει η περιέργεια
Ναι περιμενε να κανει ολα αυτα,παντως απο το διπλανο σαιτ που διαβασα ειναι μουφα η κοπελα,καλης εμφανισης μεν αλλα φολα δε,αποτι ανεφερε συναγωνιστης,αν αληθευει, αυτο δεν αξιζει ουτε για 10ρικο,την ειδα κι εγω αλλα πολυ λιγο πριν μερικες μερες,ξανθο μετριου αναστηματος ειναι με καλη φατσα αλλα μες στην ξυνιλα στο σαλοναρισμα και το ειχα αναφαιρει και τοτε οτι βαρεσε το φολομετρο κοκκινο και εφυγα πηγα Ειρηνη στο Φ17 οροφο, σουπερ το κοριτσι.Αυτη η λιζα άραγε κανει:
1) Γλωσσοφιλικια
2) 69
3) ελ. Στοματικό
4) γλύψιμο τα αρχιδάκια,?
5) δακτυλακι στο μουνάκι της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77