βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Εδώ που τα λεμε μπουρουχα είναι,με το συμπάθειο.Πρωινη καταθεση πριν το σουπερ στη Σονια με τις βυζαρες Κων166. Καλη δεν μπορω να πω.
Εδώ που τα λεμε μπουρουχα είναι,με το συμπάθειο.Πρωινη καταθεση πριν το σουπερ στη Σονια με τις βυζαρες Κων166. Καλη δεν μπορω να πω.
Σε δύο μέρες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεταξουργείο είμαι τώρα δεν παίζει κάτι ωραίο ..
Πέρα από Μπιάνκα σπιτάκια πολλά και δεν αξίζει μια ..
Έχουμε κάποια πρόταση ;
πεσ τα χρυσοστομε γιατι την εχουν κανει θεα εδω τη ξενερωτη σπαστικια μεχρι εκει που δε παιρνει απορω πως εχει πελατειαΑπό περίεργια γτ λέτε τόσοι για πιπα δυναμίτης κτλ για τη Σόνια από Φιλιππίδου..τη μιλφ αυτή..πήγα κ απορώ γτ μπήκα καταρχάς δε σαφήνει να πιάνεις γενικώς κ πίπα κ όλα ένα μέτριο πράγμα..αιντε βαρεμενη ούτε στρίβει..πέταμα λεφτά θα επανορθώσω με Μιχαέλα κλασικά κ Μαίρη από Αχαρνών σύντομα!
Έριξα ένα φευγαλέο περαστικό άδειασμα στα μεγάλα νούμερα της Φυλής .
Ούτε όνομα θυμάμαι ,ούτε αριθμό. Μια νταρντανόψιλη ξανθιά και μια μικρούλα καστανη με καβλιαρικο πρόσωπο.
Άντε να μπω λέω με τη μικρή ,δεν έχω όρεξη σήμερα για πολλά πολλά.
Ήμουνα και ψοφιος. Πολύ τυπικά ,με πολύ ξεφούσκωτο νερουλό βυζι.
Με το που μπαίνει, αμέσως καπότα σε πεσμενο ? .
Μου σηκώθηκε μηχανικά στην πίπα από συνήθεια.
Τώρα έχω ψυχολογικά .
Μιλάμε για σαβούρα,πολύ σαβουρα πλέον στη Φυλής.
Από αύριο μονο μουναρους τύπου Καταλεγιας και πιπινια καλοφτιαγμένα ας είναι και φολες.
Στο παραδίπλα η Νελυ που μετά βίας στέκεται στα πόδια της και φαίνεται να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μηπως πρέπει να το καταγγείλει κανένας; Δίνει την εντύπωση ότι τη βάζουν με το ζόρι.
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Τάνια η λεπτή από Ιάσωνος
Ναι εκει ηταν εχθεςΚαλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Τάνια η λεπτή από Ιάσωνος 1β;
Πόλυ αποστερημένο πρόγραμμα αλλά μοντέλο πραγματικάΤι βάρδια είναι αδετφε αν ξέρεις ;
ναι απλά δουλεύει στο αριστερά μαγαζί τώρα, όπως τώρα αυτή τη στιγμή και στο δεξία δουλεύει η άλλη ξανθιά Τανια με το κοντό μαλλί μαζί με μια μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι.Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Τάνια η λεπτή από Ιάσωνος 1β;
Αστα,όσο παλιωνει και φολευει.Κοιταει την ξεπετα. Δηλαδή πριν είχε διάθεση αλλά ήταν άσχετη . Τώρα που παλιωνει και κάτι έμαθε κοιτάει να σε ξεπεταξει. Όχι πάντα αλλά θα δούμε. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και τα ψυχολογικά της.Αξιότιμε συναγωνιστά, ξέρεις στοιχεία γιά τήν Καταλέγια? υποθέτω ότι θά εννοής τό στουντιοκόριτσο...έχει μπεί καί στό δικό μου ραντάρ...σίγουρα είναι μούναρος, αλλά από υπηρεσίες/διάθεση, τί λέει?
Την κάναν θεά γιατί θυμούνται τα παλιά. Το ηλεκτροφόρο ακαποτο τσιμπούκι.πεσ τα χρυσοστομε γιατι την εχουν κανει θεα εδω τη ξενερωτη σπαστικια μεχρι εκει που δε παιρνει απορω πως εχει πελατεια
για κάνε μια περιγραφή της μυστη μου μιας και εγώ δεν έχω καταφέρει να την πετύχω κ να τη δωΠόλυ αποστερημένο πρόγραμμα αλλά μοντέλο πραγματικά
Με άσπρα εσώρουχα σήμερα,πολύ καύλα,παραμένει σταθερή αξία μέσα,να πω πως αρχικά πήγα στο 1β δεξί αλλά είχε την κοντή Τάνια εκεί και όταν ρώτησα την 2τσα για την ψηλή Τάνια δεν μου είπε ότι είναι δίπλα,μου λέει δεν ξέρω,εγώ αυτές έχω,καλά που πήγα και δίπλα δηλαδή και δεν είχε και κόσμο πριν λίγο που πήγα.ναι απλά δουλεύει στο αριστερά μαγαζί τώρα, όπως τώρα αυτή τη στιγμή και στο δεξία δουλεύει η άλλη ξανθιά Τανια με το κοντό μαλλί μαζί με μια μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι.
βασικά δε φορουσε άσπρα εσώρουχα, άσπρο κομπινεζον/νεγκλιζε φορουσε μόνο, τη πήρα πάλι, όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω φωτογραφίες από το δωμάτιο και αυτού του οίκουΜε άσπρα εσώρουχα σήμερα,πολύ καύλα,παραμένει σταθερή αξία μέσα,να πω πως αρχικά πήγα στο 1β δεξί αλλά είχε την κοντή Τάνια εκεί και όταν ρώτησα την 2τσα για την ψηλή Τάνια δεν μου είπε ότι είναι δίπλα,μου λέει δεν ξέρω,εγώ αυτές έχω,καλά που πήγα και δίπλα δηλαδή και δεν είχε και κόσμο πριν λίγο που πήγα.
Ναι έχεις δίκιο κομπινεζόν ήταν και από κάτω δεν φόραγε τίποτα,όμως απότι είδα απέφευγε τα δάχτυλα και το στήσιμο που έκανε για τσιμπουκι δεν σε άφηνε να βάλεις δάχτυλο,δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό με το ότι ήταν άρρωστη αρκετές μέρες,ίσως καμία ουρολοίμωξη και έκανε θεραπεία,γιατί πριν λείψει άφηνε κάργα δάχτυλα,τέσπα σε όλα τα άλλα ήταν πολύ καλή.βασικά δε φορουσε άσπρα εσώρουχα, άσπρο κομπινεζον φορουσε μόνο, τη πήρα πάλι, όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω φωτογραφίες από το δωμάτιο και αυτού του οίκου
επειδή πάλι ήταν τίγκα στη κρέμα...Ναι έχεις δίκιο κομπινεζόν ήταν και από κάτω δεν φόραγε τίποτα,όμως απότι είδα απέφευγε τα δάχτυλα και το στήσιμο που έκανε για τσιμπουκι δεν σε άφηνε να βάλεις δάχτυλο,δεν ξέρω αν σχετίζεται αυτό με το ότι ήταν άρρωστη αρκετές μέρες,ίσως καμία ουρολοίμωξη και έκανε θεραπεία,γιατί πριν λείψει άφηνε κάργα δάχτυλα,τέσπα σε όλα τα άλλα ήταν πολύ καλή.
κοιτα επειδη ειμαστε χρονια στο κουρμπετι κ εσυ κ εγω απο παλια εκανε τα σπαστικα της εποχες διδυμου κ λιοσιων αν θυμασαι μη το μαλλι μη το βυζι μη το μουνι το μονο θετιξο ηταν η πιπα της τωρα τη χαλασε κι αυτη μαλλον καιροσ για να κρεμασει τη κυλοταΤην κάναν θεά γιατί θυμούνται τα παλιά. Το ηλεκτροφόρο ακαποτο τσιμπούκι.
Τα τσιμπούκια αλλάζουν,οι άνθρωποι γερνούν και η Σόνια γέρασε,κρέμασε πατσαδες και προφανώς δεν έχει όρεξη να βάλει το τσιμπούκι στην πρίζα για να πάρει ρεύμα.