Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (20 μέλη και 180 επισκέπτες)

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
21000 τον χρόνο με πρόχειρους υπολογισμού

Μετά από σχεδόν έξι μήνες κατάφερα επιτέλους χθες και να πετύχω την Σαμπίνα και χωρίς πολύ κίνηση, τρίτος στην αρχή της βάρδιας της. Κάπως εκνευρισμένη μπαίνει στο δωμάτιο ρωτώντας με που χάθηκα τόσο καιρό και να πάω σε αυτές στην φυλής που δεν έχουν πολλή δουλειά γιατί είναι φόλες μέσα στο δωμάτιο και όχι σαν αυτήν που έχει πολλούς πελάτες γιατί είναι καλή στην δουλειά της. Επειδή όμως εγώ την έχω γαμήσει κυριολεκτικά από το ξεκίνημα της, πρώτη εβδομάδα στην δουλειά Γενάρης του 18, ξέρω τα κουμπιά της σαν την παλάμη του χεριού μου. Με ηρεμία, κουβέντα και με ιστορίες του παρελθόντος θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε και κάναμε ξανά ένα έντονο δυνατό γαμήσι. Μπορεί πλέον η Σαμπίνα να έχει γίνει γυναίκα με τα gucci και τα lv της, αλλά πάντα θα έχει μέσα της κάτι από εκείνο το τρυφερό 18χρονο καυλίδι του πρώτου καιρού, που δεν είχες προλάβει ακόμα να βγάλεις τα ρούχα σου και είχε μπει μέσα στο δωμάτιο σαν σίφουνας, σε είχε αρπάξει και αρχίσει στα γλωσσόφιλα , είχε πιάσει τον πούτσο σου και ......., ας μην τα πούμε όλα για τότε ας κρατήσουμε και κάτι για

Γιασμίν πιτσιρικά ομορφουλα κορμάρα περνάς μόνο γι αυτό, Όλγα μιλφακι με καλή συμμετοχή και υπηρεσίες, τίμια μέσα.
Αυτη η jasmin τι ωρες τι βρίσκουμε στον οίκο

jaitornunez

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
194
Πόντοι
0
Πριν σχεδόν μια 10ετία στο πάλαι ποτέ Αδανών έκανε τέρμα ρομαντικό :kiss-mark: πρόγραμμα, το οποίο εγκατέλειψε μόλις τσίμπησε παράσημο!
Κι εγώ που απλά τη ρώτησα κάποτε εάν κάνει ΑΚΑ μησιγά, μου το απέκλεισε και μάλιστα έκτοτε φοβάται να με βάλει
στο δωμάτιο. :2funny:
έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.

pinvestor

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
15
Πόντοι
0
Γνώμη κανείς για Εσμεράλντα από Λιοσίων 73α/β που εμφανίστηκε;

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Μάγκες μια Julia bbw που δίνει φουλ κόλο
Ξέρουμε σε ποιο είναι

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.214
Πόντοι
201
ονειρο να γεμισει η φυλης με τετοια ΑΛΦΑΔΙΑ,προς το παρων ας βολευτουμε με το 75% της ΣΑΠΙΛΑΣ και τα λεμε,καυλημερα...

Συνημμένα

• 859b571353367697.jpg
    859b571353367697.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 56

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Ρε τύποι, η Τζανίνα στο 25 τι έγινε;
Γνώρισε κανέναν αγαπουλη στην Κρήτη που πήγε το καλοκαίρι για διακοπές και μας την έκανε;

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
έχω να την πάρω από όταν δούλευε στο φωκαίας 27 πάνω.
όχι απλά έκανε ακάποτα γαμήσια αλλά αν της άρεσες προσπαθούσε κιόλας να την γαμήσεις ακάποτα.
Πες τα, χρυσόστομε! :rockon:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
Γνώρισε κανέναν αγαπουλη στην Κρήτη που πήγε το καλοκαίρι για διακοπές και μας την έκανε;
Η Τζανίνα είναι παντρεμένη με Αλβανό, ρε! :kiss-mark:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.908
Πόντοι
47.170
Τη προηγούμενη βδομάδα Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή εκεί ήταν, απ ότι έχω καταλάβει δε βγαίνει σε όλους στο σαλόνι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.908
Πόντοι
47.170
Πες τα, χρυσόστομε! :rockon:
καλησπερααααααααα ρε τυπε μου ευκαιρία ψάχνεις να αναμασας τα ίδια και τα ίδια...οκ όλα είναι γνωστά, έχουν γραφτεί, τα έχεις γράψει και εσύ τα έχουμε γράψει και άλλοι ,δε χρειάζεται οποίος θέλει μπορεί να τα ψάξει, υπάρχει εργαλείο πάνω δεξιά βάζειςλέξηκλειδί κλπ, αντε να προχωρήσουμε παρακάτω όπως έλεγε παλιό μέλος,κοντεύει δεκαετία σε λίγο που η ίδια τα έχει κόψει τα λάθη του παρελθόντος

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Εδώ και 20 χρόνια ψάχνω να βρω κάποια ωραία πουτάνα που να είναι και κωλοπαρθένα!

Ποιός έχει γνωρίσει να την γνωρίσω κι εγώ;
...θα σου ελεγα την Τζουλιανα απο το Φ 65 αλλα εχει αποσυρθει χρονια....

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.779
Πόντοι
11.096

Συνημμένα

• Esm_jose_armando.jpg
    Esm_jose_armando.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 43
Τελευταία τροποποίηση:

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.591
Πόντοι
4.646
καλησπερααααααααα ρε τυπε μου ευκαιρία ψάχνεις να αναμασας τα ίδια και τα ίδια...οκ όλα είναι γνωστά, έχουν γραφτεί, τα έχεις γράψει και εσύ τα έχουμε γράψει και άλλοι ,δε χρειάζεται οποίος θέλει μπορεί να τα ψάξει, υπάρχει εργαλείο πάνω δεξιά βάζειςλέξηκλειδί κλπ, αντε να προχωρήσουμε παρακάτω όπως έλεγε παλιό μέλος,κοντεύει δεκαετία σε λίγο που η ίδια τα έχει κόψει τα λάθη του παρελθόντος
Μύστη μου, κατ' αρχάς ρισπέκτ για το έργο σου! Κατά δεύτερον, επειδή κάποια είναι νέοι και δεν γνωρίζουν τα εργαλεία
αναζήτησης του σάη, αναμασάω τις ίδιες πληροφορίες ''για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι''. :rockon:
Άλλωστε, το παρελθόν δικαιολογεί το παρόν και το μέλλον...:woldman:
Οπότε, ναι, συμφωνώ και επαυξάνω: Προχωράμε παρακάτω σε νέες ΑΚΑ και μη εμπειρίες! :hi:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.969
Πόντοι
28.636
Μύστη μου, κατ' αρχάς ρισπέκτ για το έργο σου! Κατά δεύτερον, επειδή κάποια είναι νέοι και δεν γνωρίζουν τα εργαλεία
αναζήτησης του σάη, αναμασάω τις ίδιες πληροφορίες ''για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι''. :rockon:
Άλλωστε, το παρελθόν δικαιολογεί το παρόν και το μέλλον...:woldman:
Οπότε, ναι, συμφωνώ και επαυξάνω: Προχωράμε παρακάτω σε νέες ΑΚΑ και μη εμπειρίες! :hi:
Βρε δεν είπαμε να αλλάξεις πορεία, πάλι τα ίδια???
:bottom::bottom::bottom:

johnvironas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
1.289
Πόντοι
201
Καλημέρα σε όλους τους μύστες
Πρωινή βάρδια15/01/23 σε όσα μπήκα

Ιάσωνος 1α Σάντρα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ώριμη Ρουμάνα με θητεία και σε άλλα καταστήματα.. Προχθές ήταν στο 1γ ..Γενικά είναι ρεπατζου εκεί στα μικρά της Ιάσωνος από ότι έχω καταλάβει..

Ιάσωνος 1β το αριστερό Αννα
Απερίγραπτη γιαγιά με κοντό μαλλί κοντή χοντρή Ρωσίδα η ουκρανιδα ελεύθερο στοματικό τελειωτικο

Ιάσωνος 1γ Πατσαβούρα χοντρή και ασχημη που απορώ πως της δίνουν μεροκάματα και που υπάρχουν άνθρωποι που την γαμανε.

Ιασωνος 20 πηγα για την αδύνατη Αννούλα αλλά το β και γ ήταν κλειστά οπότε δεν την είδα.
Μόνο το α ήταν ανοικτό αλλά μόλις είχε μπει δωμάτιο και έφυγα.

Φυλής 72 Κατερίνα Πολωνέζα φουλ πρόγραμμα
Φώκαιας ημιόροφος πήγα για το Ιρινακι αλλά ήταν σβηστό το φώς όπου και απεχώρησα με την ουρά στα σκέλια..

Καλή συνέχεια και υπομονή
Θα έρθουν καλύτερες μέρες!

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
688
Πόντοι
80

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.104
Πόντοι
48.067
Φώκαιας ημιόροφος πήγα για το Ιρινακι αλλά ήταν σβηστό το φώς όπου και απεχώρησα με την ουρά στα σκέλια..
Οταν ειναι κλειστό το φωτακι σημαίνει οτι εχουν πληρώσει ηδη 5-6 πελάτες και περιμενουν να γαμησουν, το κλείνουν γιατι έτσι και αλλιως δε μπορούν να δεχτουν άλλους. Επρεπε να κάνεις μια βόλτα και να επιστρέψεις μετα απο καμμια ωρα. Αξιζει την αναμονη η Ιρίνα :smitten::smitten:μας ειναι αστέρι και μας αγαπάει ολους τους πελάτες της.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.338
Πόντοι
32.758
Στο πορνομολ στην Ιάσονος στο (2) δεξιά στο υπόγειο. Νικόλ Ρωσίδα κατά δήλωσή της, ντυμένη όπως ακριβώς πρέπει να ντύνεται η πουτανα. Κόκκινα εσώρουχα, καλτσοδετες , Κόκκινα πορνοπάπουτσα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου και μπήκα.
Στα 10 ευρώ είναι ληστεία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom