Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 326 άτομα (25 μέλη και 301 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Κατάθεση στην Σάντρα στο Ιάσωνος 1γ.
Η Σάντρα μοιαζει εξωτερικα αρκετα με την Λιλιαν , ισως μια πιο αναβαθμισμενη version. Μυριζει αλκοολ απο μακριά.Προγραμμα ιδιο με της Λίλιαν και οποιος κατάλαβε καταλαβε... :wink::wink::wink:
Εγω αντιστάθηκα σθεναρά. Χυσιμο στο στομα της. Την βρίσκετε στον οικο απο της 6 το πρωϊ μεχρι της 4 το απόγευμα. Λεπτομέρειες στην κριτική.
Έχει δουλέψει και με άλλα ονόματα στα Ρεμουνδου 21α ,Βέργας 3 ,Φυλής 109β ,παλιότερα τα καταπινε κανονικότατα

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Φυλής 66α Καιτη η κοντή κοκκινομάλλα πιτσιρικά , σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, αρκετά τατουάζ, όπως κάτω από τον αυχένα και αναμεσα στα βυζια , απλό πρόγραμμα.
To 66α ειναι αυτο με την κοκκινη πορτα;
Γιατι πηγα χθες για την Καιτη το απογευμα και μου ειπε η χοντρη τσατσα οτι η Καιτη δουλευει μονο βραδυ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Γιατι πηγα χθες για την Καιτη το απογευμα και μου ειπε η χοντρη τσατσα οτι η Καιτη δουλευει μονο βραδυ
Μαλακιες σου είπε, άμα δεις τις ενημερώσεις μου δουλεύει και απογεύματα, ενώ όταν πρώτοήρθε από τα Φιλιππιδου 11 δούλεψε και πρωι

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.503
Πόντοι
1.336
Δουλεύουν απόγευμα εναλλάξ η μιά είτε η άλλη δεν ξέρεις σίγουρα ποιά θα πετύχεις.
Το στάνταρ συνήθως είναι πρωί Ιλόνα,νύχτα Καίτη και απόγευμα μια απ τις δύο αλλά πάει κι η Μαίρη από 66δ.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.529
Πόντοι
3.172
Τι ωραία είναι τώρα που κάνει κρύο στην φυλής...σου προσφέρει ένα αίσθημα ζεστασιάς μπαίνοντας στον οίκο... Φωκαίας 13 υπόγειο Εύα... τιμήθηκε.. άπλετος χρόνος...τις εγλυψα καλά την μουναρα . παθιασμένο τσιμπούκι.. βυζάρες...στο υπόγειο της Φώκαιας αντί για την καινούργια Μαρτίνα ήταν μια Σοφία που έμοιαζε σαν lady boy

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Τι ωραία είναι τώρα που κάνει κρύο στην φυλής...σου προσφέρει ένα αίσθημα ζεστασιάς μπαίνοντας στον οίκο... Φωκαίας 13 υπόγειο Εύα... τιμήθηκε.. άπλετος χρόνος...τις εγλυψα καλά την μουναρα . παθιασμένο τσιμπούκι.. βυζάρες...στο υπόγειο της Φώκαιας αντί για την καινούργια Μαρτίνα ήταν μια Σοφία που έμοιαζε σαν lady boy
Την είδα και εγω εχτες τη Σοφία. Εχει σημαδια ακμής στο προσωπο που την αγριευουν. Στο πρόγραμμα της εχει ελεύθερο τσιμπούκι και 69, κορμι μπομπα οπως της Μαρτινας. Μαλλον εκανα λάθος επιλογή εχτές.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.529
Πόντοι
3.172
Την είδα και εγω εχτες τη Σοφία. Εχει σημαδια ακμής στο προσωπο που την αγριευουν. Στο πρόγραμμα της εχει ελεύθερο τσιμπούκι και 69, κορμι μπομπα οπως της Μαρτινας. Μαλλον εκανα λάθος επιλογή εχτές.
Με ρεγουλα ... πόση τεστοστερόνη παίζει ν έχεις..γαμας σχεδόν κάθε μέρα

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Μετά από σχεδόν έξι μήνες κατάφερα επιτέλους χθες και να πετύχω την Σαμπίνα και χωρίς πολύ κίνηση, τρίτος στην αρχή της βάρδιας της. Κάπως εκνευρισμένη μπαίνει στο δωμάτιο ρωτώντας με που χάθηκα τόσο καιρό και να πάω σε αυτές στην φυλής που δεν έχουν πολλή δουλειά γιατί είναι φόλες μέσα στο δωμάτιο και όχι σαν αυτήν που έχει πολλούς πελάτες γιατί είναι καλή στην δουλειά της. Επειδή όμως εγώ την έχω γαμήσει κυριολεκτικά από το ξεκίνημα της, πρώτη εβδομάδα στην δουλειά Γενάρης του 18, ξέρω τα κουμπιά της σαν την παλάμη του χεριού μου. Με ηρεμία, κουβέντα και με ιστορίες του παρελθόντος θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε και κάναμε ξανά ένα έντονο δυνατό γαμήσι. Μπορεί πλέον η Σαμπίνα να έχει γίνει γυναίκα με τα gucci και τα lv της, αλλά πάντα θα έχει μέσα της κάτι από εκείνο το τρυφερό 18χρονο καυλίδι του πρώτου καιρού, που δεν είχες προλάβει ακόμα να βγάλεις τα ρούχα σου και είχε μπει μέσα στο δωμάτιο σαν σίφουνας, σε είχε αρπάξει και αρχίσει στα γλωσσόφιλα , είχε πιάσει τον πούτσο σου και ......., ας μην τα πούμε όλα για τότε ας κρατήσουμε και κάτι για μας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Μετά από σχεδόν έξι μήνες κατάφερα επιτέλους χθες και να πετύχω την Σαμπίνα και χωρίς πολύ κίνηση, τρίτος στην αρχή της βάρδιας της. Κάπως εκνευρισμένη μπαίνει στο δωμάτιο ρωτώντας με που χάθηκα τόσο καιρό και να πάω σε αυτές στην φυλής που δεν έχουν πολλή δουλειά γιατί είναι φόλες μέσα στο δωμάτιο και όχι σαν αυτήν που έχει πολλούς πελάτες γιατί είναι καλή στην δουλειά της. Επειδή όμως εγώ την έχω γαμήσει κυριολεκτικά από το ξεκίνημα της, πρώτη εβδομάδα στην δουλειά Γενάρης του 18, ξέρω τα κουμπιά της σαν την παλάμη του χεριού μου. Με ηρεμία, κουβέντα και με ιστορίες του παρελθόντος θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε και κάναμε ξανά ένα έντονο δυνατό γαμήσι. Μπορεί πλέον η Σαμπίνα να έχει γίνει γυναίκα με τα gucci και τα lv της, αλλά πάντα θα έχει μέσα της κάτι από εκείνο το τρυφερό 18χρονο καυλίδι του πρώτου καιρού, που δεν είχες προλάβει ακόμα να βγάλεις τα ρούχα σου και είχε μπει μέσα στο δωμάτιο σαν σίφουνας, σε είχε αρπάξει και αρχίσει στα γλωσσόφιλα , είχε πιάσει τον πούτσο σου και ......., ας μην τα πούμε όλα για τότε ας κρατήσουμε και κάτι για μας.
Μη τα λές αυτά τύπε γιατί θα χαλάσεις το story σε αυτούς που την έχουν βγάλει φόλα και αυτή και πολλές από τη πρώην μοντελοαλυσιδα που ανάθεμα αν είχαν περάσει ποτέ με καμία τους στο δωμάτιο γιατί θυμάμαι έλεγαν ότι έκαναν και απλό πρόγραμμα ενώ όλες μέσα έκαναν τα εξτραδακια τους εδώ κολλάει και η φράση που χρησιμοποιεί ο φίλος @Pa Luki Luk
όποιος ξέρει ξέρει....εγώ θα συμπληρώσω όποιος δε δοκιμάσει δε θα μάθει

ΥΓ θυμάσαι τη μουνάρα τη Νταϊάνα?

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
632
Πόντοι
81
21000 τον χρόνο με πρόχειρους υπολογισμούς
Περίπου 1.000 γαμήσια το χρόνο ισχυρίζεται ότι ρίχνει ο άγνωστος Χ ΧΧ Δημήτρης, δηλαδή ξοδεύει πάνω από 1000 ευρώ το μήνα για να πηδάει στα μπουρδέλα!

Λεφτά υπάρχουν!

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Μη τα λές αυτά τύπε γιατί θα χαλάσεις το story σε αυτούς που την έχουν βγάλει φόλα και αυτή και πολλές από τη πρώην μοντελοαλυσιδα που ανάθεμα αν είχαν περάσει ποτέ με καμία τους στο δωμάτιο γιατί θυμάμαι έλεγαν ότι έκαναν και απλό πρόγραμμα ενώ όλες μέσα έκαναν τα εξτραδακια τους εδώ κολλάει και η φράση που χρησιμοποιεί ο φίλος @Pa Luki Luk
όποιος ξέρει ξέρει....εγώ θα συμπληρώσω όποιος δε δοκιμάσει δε θα μάθει

ΥΓ θυμάσαι τη μουνάρα τη Νταϊάνα?
Εννοείτε ότι θυμάμαι αυτόν τον μούναρο. Ίσως το πιο ωραίο μουνί που έφερε η μοντελοαλυσίδα στα τελευταία του χρόνια, και λέω ίσως γιατί είχα μεγάλη αδυναμία και στην Ξένια το μωρό, αν την θυμάσαι από το μακρινό 15. Απλά η Νταϊάνα έκατσε λίγο καιρό και δεν πρόλαβε να αφήσει το στίγμα της. Όσο για τις υπηρεσίες που λες ακόμα και για την ξακουστή μοντελοαλυσίδα(φολοαλυσίδα για πολλούς) και εκεί έπαιρνες το κάτιτις. Φαντάσου να έλεγες πχ, λέω εγώ τώρα, ότι ο μουναρομούναρος Άννα Ιλόνα άμα γούσταρε πολύ τον άλλον μπορεί και να του τα κατάπινε, αλλά σε ποιόν να το έλεγες και ποιός να σε πίστευε. Αυτά και άλλα πολλά από τα περασμένα μεγαλεία του παρελθόντος.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
37
Like
10.786
Πόντοι
3.436
Όσο αφορά το Μετάξι έκανα μια βόλτα χθες πρωι και είδα στο στενό της Πέρδικκας στο δεξί δελο μια ωραία καβλιτσα, αδυνατη με ευθυτενες κορμοστασιά, καλη αρκετά φάτσα, αλλά βαριεστημενο σαλοναρισμα. Το πορνοενστικτο - αραχνοαισθηση μου με προειδοποίησε για φωλα (οχι πως θα τη γάμαγα, αλλά λέω). Ισχύει @n.smirni76 ; Ή κάνω λάθος; Θεωρητικά ήταν το καλυτερο μουνακι του Μεταξουργείου την ώρα που περασα, πρωι.
Μαλλον θα εννοεις την Καρμεν...στην αρχη την παρουσιαζαν σαν Ρωσιδα αλλα η Νατασσα που δουλευε μαζι της μου ειπε οτι ειναι Τουρκάλα...ωραιο καυλάκι παντως που θα στεκοτανε ανετα και στη Φυλης...δυο φορες την εχω δοκιμασει...βεβαια πως γινεται να ειναι Τουρκαλα και να φοραει σταυρουδακι στο στηθος δεν ξερω....παντως ουτε και για καθαρη Ρωσιδα μοιαζει...πιο πολυ για Βουλγαρα την κανω....και η τσατσα οταν την ρωτησα απεφυγε να μου πει την καταγωγη της....το κακο ειναι οτι δεν πολυκαταλαβαινει ουτε Αγγλικα...παντως την δευτερη φορα οταν τελειωσα εχοντας την ιεραποστολικα της ειπα "σπασίμπα" (ευχαριστω στα Ρωσικα) και εκεινη μου απαντησε "Παζαχουλστα" (παρακαλω στα Ρωσικα) .....ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του....

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Εννοείτε ότι θυμάμαι αυτόν τον μούναρο. Ίσως το πιο ωραίο μουνί που έφερε η μοντελοαλυσίδα στα τελευταία του χρόνια, και λέω ίσως γιατί είχα μεγάλη αδυναμία και στην Ξένια το μωρό, αν την θυμάσαι από το μακρινό 15. Απλά η Νταϊάνα έκατσε λίγο καιρό και δεν πρόλαβε να αφήσει το στίγμα της. Όσο για τις υπηρεσίες που λες ακόμα και για την ξακουστή μοντελοαλυσίδα(φολοαλυσίδα για πολλούς) και εκεί έπαιρνες το κάτιτις. Φαντάσου να έλεγες πχ, λέω εγώ τώρα, ότι ο μουναρομούναρος Άννα Ιλόνα άμα γούσταρε πολύ τον άλλον μπορεί και να του τα κατάπινε, αλλά σε ποιόν να το έλεγες και ποιός να σε πίστευε. Αυτά και άλλα πολλά από τα περασμένα μεγαλεία του παρελθόντος.
Τύπε, η Άννα-Ιλόνα δούλεψε επί εποχής Covid στο Λαγουμιτζή 23 και στο 80ρι έκανε τα πάντα εκτός κώλου. :zfuck:
Κάποιοι βέβαια έλεγαν ότι όταν ρούφαγε κοκαΐνη (δυνατή χρήστης) έδινε και κώλο! :kiss-mark:
Και τέλος, όταν μπούχτιζε από την άσωτη ζωή έτρεχε στα μοναστήρια για τη θεϊκή εξιλέωση :priest:
και μάλιστα έκλεγε με μαύρο δάκρυ για τα σφάλματα της ζωής της. :priest:

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
632
Πόντοι
81
Αυτά και άλλα πολλά εσείς οι παλαιοί να τα λέτε για να μαθαίνουν και οι νεώτεροι ότι όλες οι πουτάνες κάνουν πολλά εξτρά με όσους πελάτες γουστάρουν ιδιαίτερα !!!

Μόνον έτσι θα εκλείψουν οι αγαπούληδες που χαλάνε την πιάτσα!

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
18
Like
1.954
Πόντοι
1.196
Παιδιά σορυ που σπαμάρω το νήμα:
Αντισθένη , admin , κε διαχειριστα, παρακαλώ πολύ τα φώτα σας .
Μπορώ να μάθω από ποιον κ γιατί διαγράφονται κριτικές μου ;;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Μαλλον θα εννοεις την Καρμεν...στην αρχη την παρουσιαζαν σαν Ρωσιδα αλλα η Νατασσα που δουλευε μαζι της μου ειπε οτι ειναι Τουρκάλα...ωραιο καυλάκι παντως που θα στεκοτανε ανετα και στη Φυλης...δυο φορες την εχω δοκιμασει...βεβαια πως γινεται να ειναι Τουρκαλα και να φοραει σταυρουδακι στο στηθος δεν ξερω....παντως ουτε και για καθαρη Ρωσιδα μοιαζει...πιο πολυ για Βουλγαρα την κανω....και η τσατσα οταν την ρωτησα απεφυγε να μου πει την καταγωγη της....το κακο ειναι οτι δεν πολυκαταλαβαινει ουτε Αγγλικα...παντως την δευτερη φορα οταν τελειωσα εχοντας την ιεραποστολικα της ειπα "σπασίμπα" (ευχαριστω στα Ρωσικα) και εκεινη μου απαντησε "Παζαχουλστα" (παρακαλω στα Ρωσικα) .....ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του....
Ρωσίδα ειναι η Κάρμεν απλα έχει ζήσει και δουλέψει πολλα χρόνια στην Τουρκία. Νομιζω εχει και παιδί με Τούρκο και επισκέπτεται την Τουρκία συχνά. Έχει πολυ ωραίο δέρμα τρυφερό και απαλό.
Βέβαια πρέπει να ελαττώσει λιγο το τσιγάρο, ολη την ωρα καπνίζει και ξεροβηχει. Ειχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ιασ 32 ευθεια μαζι με την Χριστίνα τη Ρωσίδα του Ιασ 39 πορνομολ και την πιτσιρίκα Αναστασία που ολοι ειχαμε καταγαμησει και μετά μαθεύτηκε οτι ήταν λιγο ανήλικη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom