Μετά από σχεδόν έξι μήνες κατάφερα επιτέλους χθες και να πετύχω την Σαμπίνα και χωρίς πολύ κίνηση, τρίτος στην αρχή της βάρδιας της. Κάπως εκνευρισμένη μπαίνει στο δωμάτιο ρωτώντας με που χάθηκα τόσο καιρό και να πάω σε αυτές στην φυλής που δεν έχουν πολλή δουλειά γιατί είναι φόλες μέσα στο δωμάτιο και όχι σαν αυτήν που έχει πολλούς πελάτες γιατί είναι καλή στην δουλειά της. Επειδή όμως εγώ την έχω γαμήσει κυριολεκτικά από το ξεκίνημα της, πρώτη εβδομάδα στην δουλειά Γενάρης του 18, ξέρω τα κουμπιά της σαν την παλάμη του χεριού μου. Με ηρεμία, κουβέντα και με ιστορίες του παρελθόντος θυμηθήκαμε τα παλιά, γελάσαμε και κάναμε ξανά ένα έντονο δυνατό γαμήσι. Μπορεί πλέον η Σαμπίνα να έχει γίνει γυναίκα με τα gucci και τα lv της, αλλά πάντα θα έχει μέσα της κάτι από εκείνο το τρυφερό 18χρονο καυλίδι του πρώτου καιρού, που δεν είχες προλάβει ακόμα να βγάλεις τα ρούχα σου και είχε μπει μέσα στο δωμάτιο σαν σίφουνας, σε είχε αρπάξει και αρχίσει στα γλωσσόφιλα , είχε πιάσει τον πούτσο σου και ......., ας μην τα πούμε όλα για τότε ας κρατήσουμε και κάτι για μας.