You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 65
- Like
- 9.653
- Πόντοι
- 5.436
συτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω. Λέτε λόγω της απεργίας των ΜΜΜ να πάμε απόγευμα και να βρούμε 2 στα 3 κλειστά; Αν είναι έτσι να το αναβάλω για αύριο, αν και ανυπομονώ...Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας
Αν πάει κάποιος συνάδελφος πρωινή βάρδια ή νωρίς απόγευμα και κόψει κίνηση, ας ενημερώσει εδώ, ευχαριστούμε.
Τελευταία τροποποίηση:
Άσχετο!!!!κ με συγχωρείτε!!!!!λόγω τις απεργίες κ επειδή δεν έχω όχημα θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει κάνα μαγαζί να πάω να κάτσω να δω μπάλα το απόγευμα.....στο Μεταξουργείο κοντά μένω..... Κεραμεικό..... ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποία βοήθεια κ συγνώμη αλλά επαρχιώτης είμαι κ δε ξέρω.....όλο κ κάποιος του Μεταξουργείου θα έχει να μου πει
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 261
- Like
- 13.590
- Πόντοι
- 20.705
Πρωινή απεργία
Διδυμου 27 μόνο η Μιλένα, μπαμπάτσικη στρογγυλοπρόσωπη, συμπαθής παρουσία
Φωκαίας 25 η Ρόζα, κολομβιανή τίγκα τατού, χάλια μάπα
Φωκαίας 19 Ρίτα Ριτάκι, της έκανα μια ζεστή αγκαλιά, τη χειροφίλησα κι έφυγα. Credits για την καλή διάθεση.
Φωκαίας 17 κάτω πιπινάκι Ναταλί από Ιταλία, όμορφη.
Διδυμου 27 μόνο η Μιλένα, μπαμπάτσικη στρογγυλοπρόσωπη, συμπαθής παρουσία
Φωκαίας 25 η Ρόζα, κολομβιανή τίγκα τατού, χάλια μάπα
Φωκαίας 19 Ρίτα Ριτάκι, της έκανα μια ζεστή αγκαλιά, τη χειροφίλησα κι έφυγα. Credits για την καλή διάθεση.
Φωκαίας 17 κάτω πιπινάκι Ναταλί από Ιταλία, όμορφη.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 216
φυσικα χωρις καποτα. Αφου εχουν σχεση με τον νταβατζή.Όχι μόνο δωρεάν αλλά και χωρίς καπότα!
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.621
- Πόντοι
- 216
μια φορα ειχα ζητησει κολο απο καποια, φαινοταν δουλεμενη η τρύπα της, δεν εκανε πρωκτικο στο μπουρδελο. Μου απάντησε <<κολο μονο στο σπίτι>>Καλησπερα για να μν πουμε για του κωλους που δινουνε εκτος μπουρδελου
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Τότε έπρεπε να της πεις: «καλά πάμε σπίτι σου, δεν έχω πρόβλημα»μια φορα ειχα ζητησει κολο απο καποια, φαινοταν δουλεμενη η τρύπα της, δεν εκανε πρωκτικο στο μπουρδελο. Μου απάντησε <<κολο μονο στο σπίτι>>
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.620
- Πόντοι
- 40.423
λιγο πριν σε ψιλοερημικη πιατσα και σε λιγα που μπηκα ενεκα δουλειας...
διδυμου 8 αριστερα βερονικα,
φυλης
66 δεξια σοφια (βεργας, χωματιανου),
66 αριστερα κωνσταντινα,
65 οροφος χριστινα,
65 σκαλακια αννα μαρια,
86 νικολ,
86 οροφος φολαννα ταϊ (ειπε καβλαντης που κατεβαινε και δεν εκανα τον κοπο),
φιλιππιδου
11 ισογειο τανια (φωκαιας 27 οροφος),
11 οροφος ινεζ.
φωκαιας
13 δεξια ιζαμπελα,
17 αριστερα ναταλυ.
χωματιανου 11 οροφος αντριαννα.
περασμα με ναταλυ μετα απο πολυ καιρο και πρωτη φορα που θα μαυρισω κοπελα που ειχα περασει σουπερ.
οπως γραφω οταν περναω καλα η' πολυ καλα, ετσι γραφω και οταν περναω μετρια, χαλια η' αναθεωρω ακομα και με κοπελες που εχω "θεοποιησει" σε καποιες κριτικες μου. αν δειτε σχολια, θα καταλαβετε.
κοινως δε χαριζω καστανο, ουτε αγαπουλιζω, ιδιως σε εποχη που τα λεφτα βγαινουν δυσκολα πλεον.
κανω κοπι-παστα το σχολιο που εχω αφησει και στην κριτικη μου για να υπαρχει και εδω.
"επειδη θελω να, κοιταω να και ειμαι παντα δικαιος, αναγκαζομαι να αναθεωρησω την κριτικη μου στην κοπελια.
περασμα μετα απο καιρο και εφαγα την πιο επικη φολα σε ολη μου την πορνοκαριερα εβερ.
καμια σχεση με την πρωτη φορα (της κριτικης). παρα πολυ μεγαλη αρνητικοτητα απο την αρχη, μην ακουμπας εδω, μην ακουμπας εκει, οχι τετοια πραγματα δεν κανω, μπορεις να με βλεπεις μονο, αλλα οχι να με ακουμπας.
και υπ'οψιν με θυμοταν.
οπως καταλαβαινετε το λοιπον, οχι μονο δε μπορουσα να καβλωσω, αλλα μου εγινε γαριδακι απο την τρομερη ντεκαβλιαση.
αισθανθηκα λες και ειμαι δεμενος ξαπλα.
καλομαθε προφανως η κοπελια, ισως να επαιξε και ωραια το εργακι ετσι χαλαρο gfe και καλα μην τη ξεπατωσουμε και ολα οκ.
για πρώτη φορα στα χρονικα και οσο ειμαι μελος...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!"
διδυμου 8 αριστερα βερονικα,
φυλης
66 δεξια σοφια (βεργας, χωματιανου),
66 αριστερα κωνσταντινα,
65 οροφος χριστινα,
65 σκαλακια αννα μαρια,
86 νικολ,
86 οροφος φολαννα ταϊ (ειπε καβλαντης που κατεβαινε και δεν εκανα τον κοπο),
φιλιππιδου
11 ισογειο τανια (φωκαιας 27 οροφος),
11 οροφος ινεζ.
φωκαιας
13 δεξια ιζαμπελα,
17 αριστερα ναταλυ.
χωματιανου 11 οροφος αντριαννα.
περασμα με ναταλυ μετα απο πολυ καιρο και πρωτη φορα που θα μαυρισω κοπελα που ειχα περασει σουπερ.
οπως γραφω οταν περναω καλα η' πολυ καλα, ετσι γραφω και οταν περναω μετρια, χαλια η' αναθεωρω ακομα και με κοπελες που εχω "θεοποιησει" σε καποιες κριτικες μου. αν δειτε σχολια, θα καταλαβετε.
κοινως δε χαριζω καστανο, ουτε αγαπουλιζω, ιδιως σε εποχη που τα λεφτα βγαινουν δυσκολα πλεον.
κανω κοπι-παστα το σχολιο που εχω αφησει και στην κριτικη μου για να υπαρχει και εδω.
"επειδη θελω να, κοιταω να και ειμαι παντα δικαιος, αναγκαζομαι να αναθεωρησω την κριτικη μου στην κοπελια.
περασμα μετα απο καιρο και εφαγα την πιο επικη φολα σε ολη μου την πορνοκαριερα εβερ.
καμια σχεση με την πρωτη φορα (της κριτικης). παρα πολυ μεγαλη αρνητικοτητα απο την αρχη, μην ακουμπας εδω, μην ακουμπας εκει, οχι τετοια πραγματα δεν κανω, μπορεις να με βλεπεις μονο, αλλα οχι να με ακουμπας.
και υπ'οψιν με θυμοταν.
οπως καταλαβαινετε το λοιπον, οχι μονο δε μπορουσα να καβλωσω, αλλα μου εγινε γαριδακι απο την τρομερη ντεκαβλιαση.
αισθανθηκα λες και ειμαι δεμενος ξαπλα.
καλομαθε προφανως η κοπελια, ισως να επαιξε και ωραια το εργακι ετσι χαλαρο gfe και καλα μην τη ξεπατωσουμε και ολα οκ.
για πρώτη φορα στα χρονικα και οσο ειμαι μελος...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!"
Τελευταία τροποποίηση:
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 1.056
Ρε μυστη σε ευχαριστουμε που μας λες προγραμματα, αλλα με σκετα ονοματα δεν υπαρχει ουσια..λιγο πριν σε ψιλοερημικη πιατσα και σε λιγα που μπηκα ενεκα δουλειας...
Περιεγραψε μας και λιγο τα κοριτσια..
Στα λεω τελειως φιλικα..
captain922
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.140
- Πόντοι
- 206
Έτσι όπως είναι η κατάσταση την απεργία περιμένανε για να υπολειτουργήσουνε.Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 8.149
- Πόντοι
- 1.056
Εγω παντως που ειμαι ολη μερα στους δρομους, δεν συναντησα πολυ κινηση..
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.620
- Πόντοι
- 40.423
απο τις 0 κριτικες σου που βλεπω με ετος 2018, ειναι καποια που δε ξερεις, δεν εχεις παρει η' θες να παρεις?Ρε μυστη σε ευχαριστουμε που μας λες προγραμματα, αλλα με σκετα ονοματα δεν υπαρχει ουσια..
Περιεγραψε μας και λιγο τα κοριτσια..
Στα λεω τελειως φιλικα..
γιατι αν προσεξεις σε δικες μου παλιες ενημερωσεις, περιγραφη κανω μονο σε καινουριες κοπελες για μενα η' αν εχει γινει καμια αξιολογη αλλαγη στο λουκ καποιας.
δε χρειαζεται να γραφω τα ιδια η' να κανω κοπι-παστες, γιατι ολες οι παλιες υπαρχουν και εχουν αναφερθει ηδη.
για προγραμματα τελος, ποτε δεν εχω γραψει γιατι δε δινω σημασια και δε με ενδιαφερουν.
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.441
- Πόντοι
- 2.727
Ρωταω γιατι δε ειμαι σιγουρος οτι γνωριζω..Καπάκι μετά την Αουρόρα που με αστραποναρε πίτα και Φυλής 67 και έριξα ένα πουτσο στην Αλίσα
Άμα είσαι πολυαιγαλιο.!!!!¡
Σε αστραποναρε εννοεις οτι σου εχωνε ψευτικο καυλι στο γκωλο?
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
20 cm με ξεκολιασε.ατην αρχή ενθουσιάστηκε.αλλα γενικά δεν λέει είναι λίγο σιχασιαραΡωταω γιατι δε ειμαι σιγουρος οτι γνωριζω..
Σε αστραποναρε εννοεις οτι σου εχωνε ψευτικο καυλι στο γκωλο?
Katourokavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.441
- Πόντοι
- 2.727
20 cm με ξεκολιασε.ατην αρχή ενθουσιάστηκε.αλλα γενικά δεν λέει είναι λίγο σιχασιαρα
εεελα ρε φιλε, σε ξεκοιλιασε θες να πεις μαλλον..
Ατριδης Κολοτρυπιδης δλδ! Αυτα ειναι!!
Και να καταλαβω για να το κανεις αυτο και να πηγαινεις και με γυναικα εισαι Bisexual ετσι? Ή οχι?
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.892
- Πόντοι
- 31.618
Είμαι εδώ και χρόνια .το ψάρι ψηνεται και απ' τις δυο μεριές.
εεελα ρε φιλε, σε ξεκοιλιασε θες να πεις μαλλον..
Ατριδης Κολοτρυπιδης δλδ! Αυτα ειναι!!
Και να καταλαβω για να το κανεις αυτο και να πηγαινεις και με γυναικα εισαι Bisexual ετσι? Ή οχι?
Απόστολος γκλετσος
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.620
- Πόντοι
- 40.423
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)