Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Δεν έχω φίλους , μόνο γνωστούς.. Πόσο με εκφράζει αυτός ο στίχος
Δεν έχω φίλους , μόνο γνωστούς.. Πόσο με εκφράζει αυτός ο στίχος
Ράνια με τα μπούνια, να φύγει η φουρτούνα...live φυλης τωρα λογω δουλειας εκει στα περιξ,
65 οροφος μαρια,
μελαχρινο μοντελε μετριου αναστηματος, πονηρη ωραια φατσουλα, φυσικα βυζια νορμαλ προς μεγαλα, ωραιο κωλι, ωραιο συνολο γενικως αν και λιγο αχρωμη στο σαλονι, μαζι με ενα συννεφο φολας να αιωρειται. παρολα αυτα, αξιζει λογω ωραιας εικονας μια δοκιμη πιστευω,
84 ισογειο ρανια ξανθια γνωστη,
84 οροφος στελλα γνωστη απο 71 απεναντι,
86 οροφος αννα,
μοντελε με βαμμενα κοκκινα μαλλια μετριου αναστηματος, ωραια ασιατικη φατσα, μικρο βυζακι ωραιο και λιγο ακωλη λογω αναλογης χωρας και κουλτουρας εννοειται, φυσικα ολα, χαμογελαστη και γενικα ωραια εικονα σα συνολο. πιστευω αξιζει δοκιμη χαλαρα και αυτη.
86 ισογειο αντζελα,
καστανη μπαμπατσικη προς παχουλη μετριου αναστηματος, μετρια φατσα ελαφρως ψευδη, μικρο βυζακι για το συνολο, λιγο μεγαλη περιφερεια
σαν γενικη εικονα αδιαφορη,
67 ηλεκτρα τσιβιλικας γνωστη,
71 ισογειο ελλη μελαχρινη γνωστη.
τα αλλα του τετραγωνου κλειστα.
κριμα που δεν ειναι μελαχρινη ποιητη, γιατι στα καπακια θα ταιριαζε το...Ράνια με τα μπούνια, να φύγει η φουρτούνα...
Ρανια φυλάκισέ με στων μπουτιών σου την φυσούνα...
Ράνια δροσερό μου αγέρι , του φιλιού σου το μυστικό σπάνια κανείς το ξέρει...
Ράνια γλυκιά μου οπτασία,
σε κοιτώ και οι νότες της καρδιάς μου παίζουν συναυλία..
Ράνια όμορφο μου ξανθό αγγελάκι,
της ματιάς σου η σπιρτάδα με ποτισε γλυκό κρασάκι..
Ράνια με τα μπούνια, να φύγει η φουρτούνα...
Την Καλησπερα Φιλε Tony.....Περιμενουμε με Αγωνια την φετινη συμμετοχη σου στα βραβεια.....δηλωσε συμμετοχη...ευελπιστω να σε στηριξει η Κοινοτητα του Bou.....Ράνια με τα μπούνια, να φύγει η φουρτούνα...
Μια εβδομάδα θα κάτσω, οπότε θέλω να εξερευνήσω και τις 2 επιλογέςΘες σε απλό αποστειρωμένο και πιο ασφαλές προγραμμα ; Η σε αυτές που ρισκάρουν όσο αναφορά τον κορώνα ;
Θα γράψεις μήπως και κριτική για τη πηδηχτικότητα του Γιώργη και του Νικολή;;;Καλησπέρα συναγωνιστές
5.40 συνάντηση φυλής και Φώκαιας εχθές πήγα με τον Γιώργο την περασμένη βδομάδα με το Νίκο σήμερα να δούμε ποιος έχει σειρά για τρίο με τα πουτανακια για παρτουζιτσα
Είναι πολυ καιρό στον ίδιο οίκο, την ίδια βαρδια. Τσέκαρε την αδερφέ. Μην τα περιμενεις όλα στο πιατο. Εξάλλου έχει κι αρκετές κριτικές.Πώς μοιάζει αυτή η Άναμπελ πια; Τόσο ωραία είναι;
Βρε ναι που είναι; Οίκος; Νούμερο και ώρα βάρδιας εγώ πάω μεσημέρι σχεδόν πάντα.Είναι πολυ καιρό στον ίδιο οίκο, την ίδια βαρδια. Τσέκαρε την αδερφέ. Μην τα περιμενεις όλα στο πιατο. Εξάλλου έχει κι αρκετές κριτικές.
Καλο ειναι να μη περιμενουμε τα ΠΑΝΤΑ από συναγωνιστές και μερικοι να επιλέγουνε επί του καναπέως....
Για να μην την έχεις δει λοιπόν έχεις ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΣΑΡΚΑΡΕΙΣ.
Μιλαω παντα φιλικά χωρίς καμία τάση ειρωνείας, παρ'το σαν συμβουλη.
Μικρό Μωλλ Ιασωνος δίπλα από το 36 και στον πρωτο όροφο. (Στο ισόγειο έχει αλλά δυο)Βρε ναι που είναι; Οίκος; Νούμερο και ώρα βάρδιας εγώ πάω μεσημέρι σχεδόν πάντα.
Κατάλαβα πολύ βρώμα εκεί. Και συνήθως τις ώρες που περνάω είναι κλειστά πάνω...Μικρό Μωλλ Ιασωνος δίπλα από το 36 και στον πρωτο όροφο. (Στο ισόγειο έχει αλλά δυο)
Ανοίγει μόνο στη βαρδια της Αναμπελας. 12:00 με 24:00. Αν κάνω λάθος με το ωράριο της ας με διορθώσει κάποιος συναγωνιστης.Κατάλαβα πολύ βρώμα εκεί. Και συνήθως τις ώρες που περνάω είναι κλειστά πάνω...
Υπάρχει γωνία στο Μετάξι που δεν είναι βρωμερή; Πέρα από 4 - 5 οίκους;Κατάλαβα πολύ βρώμα εκεί. Και συνήθως τις ώρες που περνάω είναι κλειστά πάνω...
για να βάλει μισιακή βάρδια η γιαγιά Ντιάνα πάει να πει είχε δυσκολέψει πιά το μεροκάματο..Περνοντας απογευμα μια βολτα μπηκα στο Μαγνησιας 1 και βρηκα την Ειρηνη απο Αλκιβιαδου 16γ μαζι με την Ντιανα και απο οτι ρωτησα και εμαθα θα δουλευει η Ειρηνη εκει απογευματα