n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.466
- Πόντοι
- 47.170
ψάξτε και λίγο... όλα έτοιμα τα θέλετε...αφού γράφω στα 27αριαγια το α η το β φωκ27? αν και αποτι ειδα ειναι μαλλον για αλλη
ψάξτε και λίγο... όλα έτοιμα τα θέλετε...αφού γράφω στα 27αριαγια το α η το β φωκ27? αν και αποτι ειδα ειναι μαλλον για αλλη
ρε συναγωνιστη τις εψαξα αυτες αλλα λεει ειναι 30φευγα. η χθεσινη ηταν προς 50!ψάξτε και λίγο... όλα έτοιμα τα θέλετε...
αντε να το ξαναγράψω... να ψάχνεις...ρε συναγωνιστη τις εψαξα αυτες αλλα λεει ειναι 30φευγα. η χθεσινη ηταν προς 50!
Πώς λέμε "τους κάναμε το τραπέζι"; Εμείς του κάναμε το κρεβάτι!υ.γ και αλλη μια ιδεα .... τραπεζομάντιλο ταβερναςκαι μετά το πετας μια χαρα.
Λειτουργεί φίλε μου μέχρι 9-10 ήμερες πριν ήταν μια με μεγάλα βιζιά, κοντό μαλλί ρώτησα για την Αννούλα και μου είπε ότι ενδέχεται να μην γυρίσει. Περνούσα μαζί της συχνά.Το μαγαζί αυτό έχει κλείσει και η μόνη παλιά που έχουμε πετύχει αλλού είναι η Λάνα στο Λιοσίων 73.
Η Χριστίνα έμοιαζε με την Jennifer Lawrence.Της το χα πει μια μέρα και με κοιταζε λες και της μίλησα κορακιστικαΩραίες αναμνήσεις με
Νικολ
Βίκυ
Χριστίνα στο ξεκίνημα της.
Ειδικά η Νικόλ ήταν πιπινι εμφάνισης 7-8 με καλό service.
Ρε μεγάλε με όλο το θάρρος αλλά πως κατάφερες και έγραψες σωστά τη λέξη έπαινος αλλά εκτέλεσες τις:μαλι,σομα, γαμιση τι να σου πω είσαι θεόςΑπογευματινή βάρδια Ιάσονος στα μεγάλα νούμερα στις τέσσερις πόρτες στη μέση επανο.
Όνομα Ναταλία
Ψιλή ξανθιά με κοντό αγορέ μαλι.σομα κανονικό όχι χοντρό.φατα έτσι κι έτσι.
Πίπα καλή.και χορταστική.
Γαμιση στα τέσσερα που γουσταρε τρελά πολύ τρελά.
Αν προσποιούνταν το έκανε πολύ καλά.
Εγκρινω μετ'έπαινο
Αρχικά ότι και να λες το μετάξι είναι άθλια βρομερό, δεύτερον φίλε μου κ αποστειρωμένο να κάνει κάποια πρέπει ένα φρεσκάρισμα να γίνεται είτε θες για λόγο ιδρώτα δικού της είτε του πελάτη, είτε θες να να σκουπίσει το καποτολαδο είτε εάν την έγλειφε ο άλλος στα βυζια είτε οτιδήποτε ρε φίλε πρέπει ένα φρεσκάρισμα να γίνει τώρα να βγαίνει απο το ένα δωμάτιο κ να πηγαίνει κατευθείαν στο άλλο είναι απαράαπαρ
Για πια χριστινα λες;στο περδικκα;Η Χριστίνα έμοιαζε με την Jennifer Lawrence.Της το χα πει μια μέρα και με κοιταζε λες και της μίλησα κορακιστικα
Η Χριστίνα πρόσφατα έγινε μανούλα.Η Χριστίνα έμοιαζε με την Jennifer Lawrence.Της το χα πει μια μέρα και με κοιταζε λες και της μίλησα κορακιστικα
Μόνο καλές αναμνήσεις έχω να θυμάμαι απο Αγκυρας Πιπίνου,και στιγμές ανεπανάληπτες που δέν ειχα ξαναζήσει στην πολυετή μου καριέρα στους οίκους.Διακατέχονταν απο μια σπάνια για το χώρο τιμιότητα και σοβαρότητα αυτοι οι οίκοι,και οι κοπέλες επίσης. Έτσι για την ανάμνηση θα αναφέρω πως σε μια απο τις κοπέλες είχα δανείσει χρήματα τα οποία μου τα επέστρεψε μέχρι τελευταίου ευρω,ανατρέποντας όλα τα λόγια φίλων πως θα έκλαιγα τα λεφτά μου.Επίσης με δυο απο αυτές περάσαμε έντονες στιγμές εκτός οίκων,και πολλά αλλα είχαν συμβει την τετραετιία 2015-2019 περίπου.Τελος θα κλείσω λέγοντας πως οι περισσότερες κοπέλες που εργάστηκαν σε αυτους τους οίκους ζουν μια φυσιολογικη ζωή πλέον ευτυχισμένη!!!!Κάποιες μένουν μόνιμα στην Ελλάδα!!!Επί του πιεστηρίου.......
Το Πιπίνου 118 περνάει κι αυτό στην ιστορία......
Ανακαινίζεται μέν, αλλά θα γίνει όπως το Αριστομένους 72, δηλαδή ένας είδος ξενοδοχέιου όπως μου ΄πανε εκεί οι εργάτες.
Ηδη έχουν ξηλωθεί τα πάντα ΄κεί μέσα.
Αχ ρε Χριστινάκι...Η Χριστίνα πρόσφατα έγινε μανούλα.
Σωστός ο παλιός.Υπόγειο μύστη στο φ17 δεν υπάρχει...μήπως εννοείς 27???... ήρθε μαυρούλα εκεί?
Ρε μεγάλε με όλο το θάρρος αλλά πως κατάφερες και έγραψες σωστά τη λέξη έπαινος αλλά εκτέλεσες τις:μαλι,σομα, γαμιση τι να σου πω είσαι θεός
αν είναι η ίδια που ήταν παλιά στο υπόγειο Φωκαίας 27 ή απέναντι στο Φωκαίας 24 υπάρχουν κριτικές. Είχα περάσει παλαιότερα, έκανε καλή πίπα, στο σεξ μέτρια γενικά.Είδα χθες μια Ναταλι μιλφ, ξανθια, κοντο μαλλι και τατουαζ πανω απο κωλο στο Φυλης 59 πανω όροφο οχι κατω. Λέει τιποτα μεσα? Την ξερει κανεις?
Πόσοι μήνες ή χρόνια λέτε να πρέπει να περάσουν για να επανέλθουν τα μπουρδέλα στα προ πανδημίας επίπεδα;
φίλε καναρίνι σου ξέφυγαν μερικά 'μαργαριτάρια' --- επανο αντι επάνω / ψιλή αντί ψηλή / φατα αντι φάτσα
και το κερασάκι στο τέλος -- μετ' έπαινο αντι μετ' επαίνων, δηλ. σύνταξη αποκλειστικά σε γενική πτώση.
Μαλλον προκειται για έναν νέο giasou in the making...αλήθεια που χάθηκε αυτή η ψυχή?..
οπως και η τζενιφερΗ Χριστίνα πρόσφατα έγινε μανούλα.