Ναι θελει προσοχη μην φας το πομολο στην μαπα,αλλα ειχε ησυχια,δεν ειχε μουσικη και αγουγα τα τακουνια της,να πω και στον jon smith μιας και το ανεφερε οτι στο κομοδινο υπηρχε σεντονι μιας χρησης,δεν ξερω αν και σε αλλα εχουν,αλλα σε κανα δυο που εχω μπει δεν εχω δει.Είχα γνωστό που πήγε σαν κι εσένα να ρίξει βλέφαρο από την κλειδαρότρυπα που ανέφερες και ΔΕΝ πρόλαβε να σκύψει του μπήκε το πόμολο στο μάτι...
Ακόμα το θυμάμαι και κλαίω... ????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Elafokinigos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2021
- Like
- 1.567
- Πόντοι
- 201
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΆΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΠΕΡΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ: Δευτέρα που μας πέρασε λοιπόν ώρα Ελλαντος 13:00 και κατέβηκα στο ένδοξο Μετάξι Χιλς μήπως τη βγάλω λίγο στην φτηνια. Παρκάρω τον Σκαραβαίο μου και δίνω και 2€ σε ένα Πάκι να το προσέχει να μη μου το γρατζουνισουν... Κατεβαίνω στην υπογα δίπλα από το κουρτίνατο στου Μ.Στρατηλατη Χριστίνα με καλό αδύνατο σώμα και μια λιπαρή Βυκι νομίζω. Επιλέγω Χριστίνα μελαχρινάκι σε απλό. Το δωμάτιο μες την μπιχλα. Το Ρωσίδακι προσπάθησε με μέτρια πιπουλα και τα ψιλοκαταφερε~ έφαγε μερικές τρυπανιες στα τέσσερα και την γυρίζω στο 'θρησκευτικό' άρχισα όμως να ιδρώνω σαν πουστης με το κλιματερ κλειστό και άρχισε να κάνει νερά το τρυπάνι τι έγινε μου λέει? Τι να γίνει λέω θα βράσω εδώ μέσα...το τέλος δεν ήρθε ποτέ αφήστε που στο 7λεπτο φώναξε η άλλη η μαλακω η Τσα. Sorry μου λέει δεν γαμιεσαι και εσύ λέω από μέσα μου. Τσιμπάω το WV μου αγρατζουνιστο και πάω Διδυμου εκεί που δούλευε η Άντζελα στο γωνιακό δεν τα πάω καλά με τα νούμερα έχει σκαλάκια με άλλο σπιτάκι ακριβώς από πάνω. Το όνομα αυτής Ραμόνα κοκκινομαλλικο σγουρό καλό σώμα ένταση και όρεξη με καραμελωμα μπάλες που γουστάρουμε τελείωμα εκεί που ανακοινώθηκε
Τιμιος αγώνας με τα όλα του??!! Τιμή για είσοδο στο ρινγκ μπλέ ολοκαινούργιο χαρτονόμισμα με το κεφάλι της Μέρκελ. ?

Τελευταία τροποποίηση:
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Χρόνια τώρα είναι γνωστό πως η κοπέλα είναι επιλεκτική και όχι επαγγελματίας !!!Λοιπόν παιδιά μαύρο στην Άννυ πορνοστάρ απαράδεκτη κ βιαστική ξεκάθαρα έφαγα φολα ενώ παλιά έχω περάσει κ καλά..είχε σερρυ δωμάτια κ την είδε Cathy heaven της φυλής..πήγα αμέσως να ρεφαρω στη Μιχαέλα φωκαιως που μου τον έκανε κατάρτι κ είχε σπασμούς κλασικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο και μόνο από την φωνή της έτσι όπως μειλαει στο σαλόνι καταλαβαίνεις το ποσό σπαστική και ψωνισμενη κοπέλα είναιKαι εγω εχω ασχημη εμπειρια απο αυτη μια φορα που περασα μαζί της. Απορώ που καποιοι την εχουν για Θεά. Μακρυά από την καριόλα.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Νωρίς απόγευμα γύρω στις 17:00Τι ωρα την πηρες - βαρδια
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.130
- Πόντοι
- 736
" Ίσως αν υπήρχαν τίποτα σεντόνια μιας χρήσης " πολύ καλή ιδέαΒέβαια για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να έχουν μια ολόκληρη αποθήκη από σεντόνια και πλυντήρια όπως των πλοίων για να τα πλένουν. Ίσως αν υπήρχαν τίποτα σεντόνια μιας χρήσης;

vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Σεντόνια από νάιλον με 0,40 το τεμάχιο. ;)" Ίσως αν υπήρχαν τίποτα σεντόνια μιας χρήσης " πολύ καλή ιδέασυναγωνιστή αλλά ............
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Ναι ρε εγώ την εκραξα γτ παλιά είχα περάσει κ καλά.. ακόμη κ στη πιπα άθλια.κ πας μετά Μιχαέλα κ καταλαβαίνεις γτ σε 2 3 μήνες έχεις μπει καμία 20αρια φορές εκεί τέρμα καβλα γουστάρει φουλ έχουμε χημείαKαι εγω εχω ασχημη εμπειρια απο αυτη μια φορα που περασα μαζί της. Απορώ που καποιοι την εχουν για Θεά. Μακρυά από την καριόλα.
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.734
- Πόντοι
- 9.450
Σήμερα το πρωί γάμησα μια μαύρη στο Φώκαιας 17 υπόγειο.. δυνατή με βελούδινο μουνι και δέρμα .. ακαποτη πίπα ..τις εγλυψα την κολοτρυπιδα..έχυσα στο μουνάκι τις ..έχουν πιο στενό μουνι η μαύρες ;χύνω πιο εύκολα σχετικά
Υπόγειο μύστη στο φ17 δεν υπάρχει...μήπως εννοείς 27???... ήρθε μαυρούλα εκεί?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.291
- Like
- 295.648
- Πόντοι
- 47.170
Το 27α εννοεί, δουλεύει η Τζοϊ αλλά δεν έχει σταθερό ωράριο, είναι σα να κάνει guest εμφανίσειςΥπόγειο μύστη στο φ17 δεν υπάρχει...μήπως εννοείς 27???... ήρθε μαυρούλα εκεί?
Εκλεκτικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.298
- Πόντοι
- 3.446
Επί του πιεστηρίου.......
Το Πιπίνου 118 περνάει κι αυτό στην ιστορία......
Ανακαινίζεται μέν, αλλά θα γίνει όπως το Αριστομένους 72, δηλαδή ένας είδος ξενοδοχέιου όπως μου ΄πανε εκεί οι εργάτες.
Ηδη έχουν ξηλωθεί τα πάντα ΄κεί μέσα.
Ανακαινίζεται μέν, αλλά θα γίνει όπως το Αριστομένους 72, δηλαδή ένας είδος ξενοδοχέιου όπως μου ΄πανε εκεί οι εργάτες.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Πάει κι αυτό.Επί του πιεστηρίου.......

ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 39
- Like
- 7.047
- Πόντοι
- 15.205
Ωραίες αναμνήσεις μεΕπί του πιεστηρίου.......
Νικολ
Βίκυ
Χριστίνα στο ξεκίνημα της.
Ειδικά η Νικόλ ήταν πιπινι εμφάνισης 7-8 με καλό service.
Εκλεκτικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.298
- Πόντοι
- 3.446
Τριάδα φωτιά με τη "ναυαρχίδα" του στόλου τη Βικάρα!Ωραίες αναμνήσεις με
Νικολ
Βίκυ
Χριστίνα στο ξεκίνημα της.
Ειδικά η Νικόλ ήταν πιπινι εμφάνισης 7-8 με καλό service.
Για τι εποχη μιλαμε;Τριάδα φωτιά με τη "ναυαρχίδα" του στόλου τη Βικάρα!
Πριν το 2017;
Εκλεκτικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.298
- Πόντοι
- 3.446
2015 - 2018Για τι εποχη μιλαμε;
Πριν το 2017;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.623
- Πόντοι
- 4.630
Τυπε το ταμπον ρουφάει ολον τον κρεμπιεχρόνια
Την θυμαμε από τώρα πρώτα βήματα της !! Στο σαλόνι ήταν τόσο ψεύτικη και παρόλο τα νάζια και τα δήθεν ερωτικά νοήματα ήταν τόσο ξενερωτη η όλη φάση και ποτέ δεν πέρναγα όταν την συναντούσα πέρα από όλα αυτά έχει μια σπαστική φωνή που την κάνει ακόμα χειρότερη με το δήθεν ναζί που πάει να πλασαρη !!Kαι εγω εχω ασχημη εμπειρια απο αυτη μια φορα που περασα μαζί της. Απορώ που καποιοι την εχουν για Θεά. Μακρυά από την καριόλα.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.023
- Πόντοι
- 3.436
Δευτέρα -Σάββατο απο 22:00 mexri 05:00 συνήθωςΤο 27α εννοεί, δουλεύει η Τζοϊ αλλά δεν έχει σταθερό ωράριο, είναι σα να κάνει guest εμφανίσεις
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Το μαγαζί αυτό έχει κλείσει και η μόνη παλιά που έχουμε πετύχει αλλού είναι η Λάνα στο Λιοσίων 73.Γνωρίζει κάποιος η Άννα ξανθιά από Αγκύρας 12 έχει γυρίσει???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις