papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.620
- Πόντοι
- 40.423
traper που ειναι και της μοδας καλυτερα.
Λιγα λογια και για την Λιντα απο Χωματιανου 11(οροφος).
Λοιπον, προκειται για ενα ομορφο,αδυνατο, μελαχρινο, τουμπανειρο 'Original Latin Girl By Venezuela'
Τα καλα σταματουν εδω...
69 ειναι το μονο που κανει.
Σε ευχαριστώ...η φυλης 92, η φωκαιας 7α, την ειχα πετυχει μεσημερι
Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουμε και να λέμε μακάρι να μην μου τον "φάει" και να αισθάνεσαι τα δόντια της να σε τραυματίζουν.
Κι απορώ ειλικρινά που άτομα αναζητούν κοπέλες τύπου Σόνια και ρωτούν στις ενημερώσεις, που η τύπισσα μου έκανε την χειρότερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ και πόναγα μέχρι το επόμενο πρωί.
μάλλον φιλιππιδου 11α & Φυλής,θέλεις να πεις συναγωνιστή.Εκει που ήταν,διδύμου 11α και δουλεύει 3η βάρδια
...-Τροποποιημένη ως προς τι;Τροποποιημένη ως προς τι;
Έχεις πάει μαζί της;
Φυσικά 100% είναι. Μην λέτε ρε τύποι ό,τι να ναι. Έλεος.
Επίσης αν η Άντζελα έχει όντως σιλικόνη, τότε πρόκειται για μια από τις καλύτερες δουλειές. Σε αντίθεση με τη φολοΜαίρη του 71 που δεν της έκαναν καθόλου καλή δουλειά. Μη με ρωτήσετε ποια Μαίρη, όλοι την ξέρουν. Δείτε τη κριτική μου.
...-Τροποποιημένη ως προς τι;
• Ότι είδα από κριτικές ανέφερα.
•
-Έχεις πάει μαζί της;
• Γι αυτό υπάρχει το site για να μάθω πληροφορίες πριν πάω.
-Φυσικά 100% είναι. Μην λέτε ρε τύποι ό,τι να ναι. Έλεος.
• Δεν χρειάζεται να ποστάρεις τόσο πομπώδεις απαντήσεις ούτε να θίγεσαι χωρίς λόγο.
-Επίσης αν η Άντζελα έχει όντως σιλικόνη, τότε πρόκειται για μια από τις καλύτερες δουλειές...μπλα μπλα μπλα
• Δεν ανέφερα σιλικόνη για την Άντζελα.
Επίσης κάτι ακόμα, εγώ που είμαι από το 2011 εδώ μέσα δεν λέω ότι να ναι, εσύ που είσαι περσινός καλό θα είναι να προσέχεις τι λες και που το λες!
Λίζα από Φωκαιως 24 κάνει το καλύτερο να παςΜπορεί κάποιος υπεύθυνα να μου πει ποια κοπέλα στην περιοχή της Φυλής κάνει σωστή και απολαυστική πίπα χωρίς καθόλου δόντι και γενικά καλές υπηρεσίες εκτός αυτού; Το πακέτο αυτό δεν το έχω βρει.
Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουμε και να λέμε μακάρι να μην μου τον "φάει" και να αισθάνεσαι τα δόντια της να σε τραυματίζουν.
Κι απορώ ειλικρινά που άτομα αναζητούν κοπέλες τύπου Σόνια και ρωτούν στις ενημερώσεις, που η τύπισσα μου έκανε την χειρότερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ και πόναγα μέχρι το επόμενο πρωί.
Και ωραίο μουνί και φόλα ταυτόχροναΕχετε να προτείνετε κάνα ωραίο μουνί 2η βάρδια, και ας είναι "φόλα".