Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (9 μέλη και 129 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
διαβασα τα πρωτα ποστ αυτης της σελιδας και σε ορισμενα πραγματα θα συμφωνησω ...
Αν και πλεον δεν τρελενομαι για της πουτανες οπως εκανα παλια.. παω μονο απο αναγκη και απο τα φετιχ που εχω... μονο για αυτα... ο καθε ανθρωπος στην ζωη του κανει κυκλους...
Υπαρχει ο ενθουασιασμος στην αρχη, η εμπειρια στην μεση, και ο κορεσμος στο τελος...
Αλλα για να μην ξεφευγω, υπηρχαν ακρετοι εδω μεσα που λεγανε οτι με το 20αρικο μπορεις να βρεις καλυτερες απο αυτες των στουντιο,απλα δεν εχετε παει ποτε σε καποιο στουντιο, η εχετε καποιο μενος.. σε τοσες και τοσες εχω παει φυλης.. και παπαρια μαντολες, για το πουτσο καβαλα, βιασυνη στο φουλ, οι βρωμογριες να βαρανε πορτες πριν το 10λεπτο ,ναι μεν εγω εχω βρει 2 στανταρακια, αλλα βαριεμαι καθε φορα να πηγαινω με της ιδιες, οι αλλες δεν πρεπει να γινουν στανταρακια?
Θυμαμαι μια τσαρκα πριν 2-3 βδομαδες πεταγεται ο γνωστος γεροτσατσος με τα χοντρα γυαλια στην φυλης και λεει < ολο βολτες κανετε,κανενας δεν μπαινει , θα πρεπει να χρεωνουμε 1 ευρω για να δειτε απο εδω και περα>

σωπρα ρε μπαρμπα που θες και ενα ευρω για να μπει καποιος να δει καποια κοπελα? :jerking:  ποια ειναι ρε, η  παναγια?

Πεταγεται ενας συναγωνιστης και μου λεει γιατι να παει καποιος εδω οταν μπορει με 10 να βρει κανα δυο καλα στο κεντρο κατω?

ναι μεν ειναι ποιο βρωμικα.. αλλα ειναι 10 ευρω μειον ρε αδερφε, ειναι 50 της εκατω ποιο κατω... Εχω περασει πολυ καλυτερα σε 3-4 σπιτια εκει κατω απο οτι στην φυλης...

θα μου πειτε εκει γαμανε και πακιστανοι... αλλα εχω να σας πω ποιος κανεις δεν ξερει ποιον και ποιον εχει παρει η καθεμια τους,η στην φυλης η στα στουντιο..

πολλες φορες εχω δει και εχετε δει ολοι σας κοπελες της φυλης να πανε σε στουντιο, αλλα αυτες απο καπου αρχησαν, μεταξουργειο,δρομο η δεν ξερω τι...
Συμφωνω απολυτα μαζι σου...!Επισης καποια στανταρ που ειχα πλεον εκοψαν το only greek....!Αυτο σημενει οτι εχει πεσει ΠΕΙΝΑΑΑΑ. Tα στουντιο αξιζουν σε σχεση με τα μπουρδελα γιατι εαν ξενερωσεις με καποια σιγουρα θα πας στην επομενη αρα νασου το 40αρι..!ΑΛΛΑ οι τιμες στα στουντιο πρεπει να πεσουν λιγο...το 50αρι ειναι πλεον ΑΚΡΙΒΩ για πολλους
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Η καθιερωμένη Σαββατιάτικη βόλτα απέδωσε τους εξής καρπούς:
Στο Διδύμου 20 ήταν η Αλεξάνδρα νοστιμό μιλφάκι απο Ρωσία,κοντό,με ξανθά μαλλάκια και τατού ένα κόκκινο φιόγκο πίσω στην μέση.Γλύφει καλά.
Στο Διδύμου 16 η Σόνια.Στο Διδύμου 7 το αριστερό ήταν η Νατάσα κλασσικά μιλφ ζουμερό με ξανθά μαλλιά.
Στο Φυλής 40 ήταν η Τζούλια κλασσικά,κοντούλα με κόκκινα μαλλιά,λευκό δέρμα,λίγο ζουμερή με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.
Το Φυλής 69 όροφος κλειστό.Σήμετα η Τατιάνα (Λούβα) δούλευε στο ισόγειο.Μιας και δεν είναι εποχή για πειραματισμούς πέρασα στο στανταράκι μου.Παραμένει vfm.
Aλλαγή προορίσμου για το Μεταξουργείο για να κάνω έναν πιο φθηνό πειραματισμό στο δεκάρικο.Άλλο να χάσεις είκοσι και άλλο δέκα.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 20 ισόγειο δούλευε καινούριο μιλφ. Λεπτή,με λευκό δέρμα και καστανοκόκκινα φουντωτά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Αλβανικά χαρακτηριστικά προσώπου.Φορούσε ένα ροζ-κόκκινο κορσεδάκι να κρύβει τις ατέλειες.Έκφυλο προσωπάκι.Την λένε Άντζελα,την κάνω σαραντάρα και μου είπε οτι είναι απο Βουλγαρία.Δεν με πολυέπεισε πάντως λόγω χαρακτηριστικών.Όπως θα καταλάβατε μετά το τελείωμα της τσάρκας πέρασα σε αυτήν την κοπέλα.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο υπόγειο ήταν η κοπέλα που δούλευε στο Φυλής 86 όροφος το προηγούμενο Σάββατο.Ψηλή,νταρντάνα,λευκή,με καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,βουκολικά χαρακτηριστικά,αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Ανακοίνωσε κώλο στα 15 ευρώ και κανονικό στα 10. Στην Φυλής είχε ανακοινώσει και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η Ροζαλίντα μιλφ απο Αλβανία,λεπτή,λευκή,με μαύρα μαλλιά πιο κάτω απο τους ώμους.Παίζει κλασσικά εκεί αλλά και στον όροφο και έχει δουλέψει και στο Ακομινάτου.Κώλος στο δεκάρικο.Ο όροφος είχε την Μπέλλα που έπαιζε πριν ένα χρόνο σταθερά εκεί.Αλβανίδα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά,μέτρια.
Έχει περάσει και απο Ακομινάτου,Μεγ Αλεξάνδρου 20 και Κολωνού 11 όροφος.
Απέναντι στο Μεγ Αλεξάνδρου 15 είχε την Αννίτα.Είναι η γνωστή Ρωσίδα granny Nτιάνα απο το Μαγνησίας 1 καθώς και Έλλης 3 παλιότερα.Φουλ στο δεκάρικο.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 17 μετά απο χρόνια είδα κάτι αξιόλογο.Αλβανικό  μιλφ,ψηλό,με ξανθά κοντά μαλλιά,κανονικών κιλών,πρόσωπο σκυλέ καβλωτικό.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 44 αριστερό ήταν κοπέλα βουκολικής εμφανίσεως,λευκή,πλαδαρή,με πιασιματάκια και καστανοκόκκινα πυκνά μαλλιά καρέ που μάλλον είναι περούκα.Κώλος στα 15 και απλό στα 10.Παίζει κλασσικά εκεί και μάλλον την λένε Σόνια.
Στο Ιάσωνος 46 όροφος 2 κοπέλες.Η Αλεξάνδρα απο το Ιάσωνος 36 με την μεγάλη αυλή.Κοπέλα με βυζάρες και κωλάρα πεταχτή με καμπύλες μάλλον αθίγγανη εξ Αλβανίας,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω.Σε αυτό το μπουρδέλο για λόγους αντιπερισπασμού μετονομάστηκε σε Λάουρα.Και η Αλεξάνδρα έταιρη κοπέλα καινούρια η οποία δεν μιλά Ελληνικά,ψηλή,νταρντάνα,με λίγα πιασιματάκια χωρίς να είναι παχουλή,λευκή,με διάφανο μαύρο ολόσωμο,καστανά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα,ανοιχτού χρώματος οφθαλμοί,όμορφο πρόσωπο.Κανονικό πρόγραμα 10 ευρώ,παρτούζα με 20.Αφού καβλάντισα με τα κορίτσια,αποχώρησα.Πάντος η δεύτερη κοπέλα μου έκανε κλικ.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο είχε την Αλέξια απο το Ιάσωνος 27 υπόγειο και στο αριστερό ισόγειο την μιλφ υπέρβαρη Αλίνα.
Στο Περδίκα 3 το δεξιά κοπέλα κοντή,λεπτή,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους και πρόσωπο μέτριο.Είχε βγεί έξω στο δρόμο και έκοβε κίνηση.Εμφανής αναδουλεία.
Στο Μεγ Αλεξάνδρου 28 η χαρά του χονδρόφιλου.2 κοπέλες υπέρβαρες η Ανδριάννα,ξανθιά με κοτσίδα και γυαλιά μυωπίας πρέπει να είναι η γνωστή υπέρβαρη που έπαιζε μπάλλα παλιά στην αλυσίδα Φωκ 22.Μαζί της η Πάολα η αδελφή της Βερόνικας.Όποιος χοδρόφιλος της πάρει αυτές τις 2 παρτούζα σίγουρα θα το ευχαριστηθεί.Άλλωστε δεν βρίσκει κάθε μέρα κανείς 2 χονδρές νέες κοπέλες στην τιμή των είκοσι ευρώ.
Στο Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο είχε την γαζέλα που παίζει τελευταία εκεί μετά την γαζέλα Τζούλια.Στον όροφο αθίγγανο μιλφ με το όνομα Μαρία.Άσχημο πρόσωπο και λίγα παραπανίσια κιλάκια.Κώλος,γυμνό τσιμπούκι στα 15 και απλό στα 10.'Εχει παίξει μπάλλα και στο Αχιλλέως 40.
Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο πήγα να δώ το πιπινοειδές που γράφετε αλλά δυστυχώς το βρήκα κλειστό.Στο χόστελ δίπλα είχε λεπτή γαζέλα νοστιμούλα.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Μίρκα/Μαρία η λεπτή,μιλφ με το ωραίο σώμα που μιλάει ένα υβρίδιο Ρουμανικών-Ιταλικών στο δωμάτιο και έχει αλλοπρόσαλη συμπεριφορά.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 20 είχε τριαντάρα με δαντελωτό διάφανο μαύρο ολόσωμο κανονικών κιλών,με φουντωτά μαύρα μαλλιά.Λευκή.Έίχε ξεκινήσει πρόσφατα το καλοκαίρι απο το Περδίκα 3 αριστερά.Απλό στα 10.Νοστιμούλα εμφανισιακά.Στο δεξιά ισόγειο η Λαρίσα ξανθιά,λεπτή,λευκή με το χαρακτηριστικό τατού την πατούσα αιλουροειδούς πάνω απο το το στήθος.Το μπουρδέλο ανελκυστήρας ήταν κλειστό.Στο Ιάσωνος 19 ισόγειο πρέπει να ήταν η Άννα με τα βαμμένα χείλη που έπαιζε μπάλα στο επάνω δεξιά της Φωκ 22 λίγο πριν κλείσει.Κοντή,με ξανθά μαλλιά,σώμα ζουμερό με καμπύλες χωρίς να είναι παχουλή.Απλό στα 10.
Στα Ιάσωνος 1 απέξω χτυπούσαν ενέσεις τέσσερα άτομα σε κοινή θέα.Στο μεσαίο  στον ημιόροφο στην δεξιά πόρτα είχε την "Ισπανίδα" με μαύρο μαλλί,λευκί,με όμορφη τουρλωτή κωλάρα που είναι το μεγάλο ατού της και βυζάρες.Όμορφο σωματάκι με καμπύλες.Μού έτριβε τον πούτσο με τα κωλομάγουλα της τα οποία χούφτωσα.Το πρόγραμμα απλό στο δεκάρικο.Η αριστερή πόρτα ήταν κλειδωμένη με φώς όμως στο δωμάτιο.Μάλλον θα κοιμούνται οι κοπέλες εκεί υποθέτω.Στο αριστερό ισόγειο είχε υπέρβαρή με καστανά πιασμένα μαλλιά με όνομα Σοφία.Στο δεξιό ισόγειο είχε ξανθιά κοπέλα,λευκή,κανονικών κιλών με μακριά ξανθά μαλλιά και piercing στα χείλη.Έχει παίξει μπάλλα πρόσφατα και στο Περδίκα 3 δεξιά οπού εκεί είχε ξανθά μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες.Όλα τα λεφτά ένας πρεζάκιας που έκανε οκταράκια έξω απο τα μπουρδέλα και κόντεψε να με τρακάρει βγαίνοντας έξω.
Στην γωνία Κωλονού-Αγησιλάου υπήρχε τοξικομανής κατάκοιτος και είχε έρθει ασθενοφόρο να τον περισυλλέξει.Στο Κωλονού 11 όροφος ήταν τριαντάρα,λευκή,με ξανθά μαλλιά με μπούκλες,κανονικών κιλών,σχετικά νοστιμούλα με απλό στο δεκάρικο.Την είχα ξαναπετύχει στο ίδιο σχετικά πρόσφατα.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Κωλονού 27 όροφος πέτυχα την Έρρικά,αδύνατη με καστανόξανθά μαλλιά,πεταχτά αυτιά και ποντικόφατσα.Με καβλάντιζε για να μπώ στο δωμάτιο.Κώλος στο δεκάρικο.Έχω γράψει για αυτήν όταν την είχα πάρει στο Κεραμικού 15 όροφος σχετικά πρόσφατα.Άλλα σπίτια που έχει δουλέψει είναι και το Κεραμικού 13 υπόγειο και πρόσφατα το Φυλής 136 όροφος που αποχώρησε γρήγορα γιατί η κοπέλα κακά τα ψέμματα δεν κάνει για Φυλής.Έχει παίξει και στα μεγάλα της Ιάσωνος παλιότερα.
Στην Κεραμικού υπήρχαν μαύροι αλλά και Σύριοι η Αλγερινοί πρεζέμποροι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.Ήταν ένα μεγάλο μπουλούκι γύρω στα 30 άτομα απο δαύτους έξω απο το καφενείο συγκεντρωμένοι.Ευτυχώς πέρασα ανέπαφος.Στο Κεραμικού 15 ισόγειο η γνωστή τριαντάρα απο Αλβανία με τα μακριά μαύρα μαλλιά,λεπτή με λευκό δέρμα.Κώλος στο δεκάρικο.Στον όροφο ήταν η Καμέλια ψηλή,λευκή,κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά.Δέκα ευρώ και κάνει μόνο τα βασικά.Ούτε 69,ούτε πιασίματα,ούτε cob αφήνει.
Στο υπόγειο δούλευε κοπέλα με το όνομα Μιρέλλα,λεπτή,με γυαλιά μυωπίας και ξανθά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα.Υπάρχει πιθανότητα κατά 50% να είναι η Τζουλιάννα απο το Ιάσωνος 30 αλλιώς μάλλον έχουμε καινούρια κοπέλα με γυαλιά.
Στο Ακομινάτου 2 ήταν η κοπέλα με τα μακριά μαύρα μαλλιά και την πρησμένη κοιλιά απο Κολωνού 11 όροφος,Μεγ Αλεξάνδρου 20&22.
Στο Κολωνου 47 ισόγειο εμφανίστηκε υπηρεσία η Βίκυ απο το Καζακστάν με φούστα καθημερινής μεσήλικης νοικοκυράς,γυαλιά,και όχι ιδιαίτερο μέικ απ.Εμφάνιση κλασικής τσατσάς.Την κοιτούσα επίμονα όση ώρα περιμέναμε στο σαλόνι να βγει η κοπέλα.Η κοπέλα ήταν η Χριστίνα,κοντή,με μακριά καστανόξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με αδιάφορο πρόσωπο και σώμα.Στο τέλος δεν άντεξα και ρώτησα την υπηρεσία αν είναι όντως η Βίκυ.Ταραγμένη μου αρνήθηκε λέγοντας μου οτι δεν είναι και ότι και άλλοι που μπήκαν στο σπιτάκι την έχουν ρωτήσει το ίδιο πράγμα. Όμως η φωνή της που είναι λεπτή και κάπως ιδιαίτερη την είχε ήδη προδόσει. Είμαι πεπεισμένος οτι η κυρία που ήταν σήμερα υπηρεσία είναι η Βίκυ απο το Καζακσταν . Να προσθέσω οτι η Βίκυ έχει προσθέσει και άλλα κιλά.Η Βίκυ για όσους δεν γνωρίζουν είχε διαπρέψει μαζί με την φίλη της την Ζάνα στα ακάποτα τελειωτικά τσιμπούκια και τις γλυφοκωλάδες.Μαγαζιά που έχει δουλέψει είναι τα Αλκαμένους 117 όπου έκανε το ντεμπούτο της, Διδύμου 18 υπόγειο, Έλλης 3, Καλύμνου 48 ισόγειο και προσφάτως πριν φύγει στο Ιουλιανού στο υπόγειο.
Κλείνω λέγοντας οτι έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.Έχουμε δει υποβιβασμούς,προαγωγές, έχουμε δει Ελληνίδες μεσήλικες τσατσάδες να περνάνε στην ενεργό δράση και ιερόδουλες να γίνονται τσατσάδες.Παρτούζες με είκοσι ευρώ.Αυθαίρετες κατασκευές μπουρδέλων στις πυλωτές καινούριων πολυκατοικιών. Μπουρδέλα εντός πολυκατοικιών. Ελληνίδες που έχουν βγει στο κλαρί στην Ιταλία για να μην γίνουν γνωστές στην Ελλάδα."Ιταλίδες" που είναι απο Αλβανία και Ρουμανία που κάνουν σεξοταξιδάκια στις αγορές της Ιταλίας και της Ελλάδας και μας παραμυθιάζουν οτι είναι Ισπανίδες και Ιταλίδες. Πρεζούδες που γαμιούνται ακάποτα αλλά και Ασιάτες που μας έχουν φέρει ασθένειες οι οποίες δεν υπήρχαν στην χώρα μας η είχαν μπει σε καραντίνα όπως σύφιλη,φυματίωση κλπ.κλπ.
Μετά απο αυτόν τον επίλογο να έχετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο!   

 
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
40
Πόντοι
16


  Ρε προφέσορ..... δελτίο τύπου έβγαλες ρε Χριστιανέ μου!!!


Κομπούτερ είσαι;


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.231
Like
402
Πόντοι
36
Ίσως μούχει ξεφύγει, αλλά έχω καιρό να δω στο ρεπορτάζ (ακάποτα τελειωτικά) νέα για τη ρωσοφινλανδέζα Τζούλια και το θωρηκτό Ποτέμκιν Ζάνα.  :think:

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ προκαταβολικά.  :grin:
 

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Μηνύματα
326
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ποιός συναγωνιστής θα μας ενημερωσει τελικά εχθες το απόγευμα προς βράδυ στο Φυλής 67

τι λέει αυτή η νταρντανα με τις βυζούμπες?

 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Πολύ καλή καί λεπτομερής η σημερινή ενημέρωση του κυρίου καθηγητού " professorx ", αν καί πιό πολύ ασχολήθηκε με το Μεταξουργίο παρά με την Φυλής καί τα πέριξ αυτής δρομάκια. Πάντως ο άνθρωπος ασχολήθηκε σοβαρά καί όχι όπως άλλοι συναγωνιστές που γράφουν κάποιες ακαταλαβίστικες προτάσεις καί τρέχα γύρευε να βγάλεις άκρη καί νόημα.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.229
Κριτικές
498
Like
63.221
Πόντοι
40.362
ξερει καποιος που βρισκεται η αννα η ρουμανα που δουλευε ιασωνος20 απογευμα μετα τη λαρισα ?
 

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.090
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
  Ρε προφέσορ..... δελτίο τύπου έβγαλες ρε Χριστιανέ μου!!!


Κομπούτερ είσαι;


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολλές φορές η επιλογή της κατάλληλης κοπέλας απο τους συναγωνιστές κρίνεται ακόμα και στην λεπτομέρεια.Οι ενημερώσεις για τις κοπέλες πρέπει να είναι χρηστικές για να βοηθούνται οι περισσότεροι απο εμάς.Επίσης όπως τα δελτία ειδήσεων ενημερώνουν για τον καιρό αν είναι αίθριος η νεφελώδης έτσι και εμείς οφείλουμε να ενημερώνουμε αν τα πράγματα είναι ασφαλή η επικίνδυνα στους δρόμους του αγοραίου έρωτα και ιδίως στο Μεταξουργείο που είναι το Σικάγο της Αθήνας.Εγώ περιμένω και απο άλλους συναγωνιστές να βγάζουν δελτίο τύπου και να ενημερώνουν όχι μόνο εμείς οι λίγοι που γράφουμε.Η ροή της πληρόφορίας οφείλει να είναι αμφίδρομη και όχι μονόδρομη έτσι θα βοηθούμαστε όλοι μας.
Παρεπιπτώντος περαστικά κιόλας φίλε μου. 


Πολύ καλή καί λεπτομερής η σημερινή ενημέρωση του κυρίου καθηγητού " professorx ", αν καί πιό πολύ ασχολήθηκε με το Μεταξουργίο παρά με την Φυλής καί τα πέριξ αυτής δρομάκια. Πάντως ο άνθρωπος ασχολήθηκε σοβαρά καί όχι όπως άλλοι συναγωνιστές που γράφουν κάποιες ακαταλαβίστικες προτάσεις καί τρέχα γύρευε να βγάλεις άκρη καί νόημα.
Ευχαριστώ φίλε. Πάντα ασχολούμε σοβαρά.
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Σήμερα στις 21:00, η Φυλής ήταν κλειστή.

Άρα, λογικά, πάμε για την 3η βάρδια.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.013
Κριτικές
490
Like
36.754
Πόντοι
41.447

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Μηνύματα
10.069
Κριτικές
44
Like
7
Πόντοι
1.396
Μονο τα δυο στην Χωματιανου ηταν ανοικτα,ολα τα αλλα κλειστα παντου,οι υπηρετες ειπαν κατα τις 24,00 θα ανοιξουν!!
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.175
Κριτικές
1.245
Like
195.730
Πόντοι
45.465
Μονο τα δυο στην Χωματιανου ηταν ανοικτα,ολα τα αλλα κλειστα παντου,οι υπηρετες ειπαν κατα τις 24,00 θα ανοιξουν!!
όπως πάντα δηλαδή...αν και συνήθως ανοίγουν μετά τις 00.30
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.407
Πόντοι
3.636
[[[το Κωλονού 27 όροφος πέτυχα την Έρρικά,αδύνατη με καστανόξανθά μαλλιά,πεταχτά αυτιά και ποντικόφατσα.Με καβλάντιζε για να μπώ στο δωμάτιο.Κώλος στο δεκάρικο.Έχω γράψει για αυτήν όταν την είχα πάρει στο Κεραμικού 15 όροφος σχετικά πρόσφατα.Άλλα σπίτια που έχει δουλέψει είναι και το Κεραμικού 13 υπόγειο και πρόσφατα το Φυλής 136 όροφος που αποχώρησε γρήγορα γιατί η κοπέλα κακά τα ψέμματα δεν κάνει για Φυλής.Έχει παίξει και στα μεγάλα της Ιάσωνος παλιότερα.]]]Τι μουρλο ειναι αυτο τυπε μου;;σημερα την δοκιμασα ωρα 4 και μιση...θα αναιβασο κριτικη πολυ γελιο μειλαμε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

jororo

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
84
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια,μια Σακιρα που δουλευε στο φυλης 59,που ειναι τωρα?
 

stastasta

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια μια ερωτηση μιας και δεν ειμαι απο αθηνα αλλα θα ανεβω για μια μερα τη δευτερα...ετυχε και ηταν κλειστα τετοια ωρα χθες σαββατο η ειναι γενιο αυτο??και αν ετυχε τελικα τι ωρες ειναι ανοιχτα? ευχαριστω εκ των προτερων.
υ.γ. : μιας και ειμαι ασχετος με αθηνα παρολο που εχω διαβασει απειρες κριτικες δεν εχω βγαλει ακρη, καμμια καλη προταση για επισκεψη? δεν εχω ιδιαιτερα φετιχ χοντρες κλπ.
 

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Μηνύματα
169
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
1
μια ερωτηση γιατι τα σπιτια εχθες κλεισανε απο της 7 μμ στην φυλης αλκιβιαδου και λιωσιον?ξερει κανεις?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom