Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 237K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.423
Πόντοι
16.235
Μα εγω οταν τελειωσω το χεσιμο τα αποβάλλω ολα ,γιατι οχι αμεσως μετα καθηγητά μου??
Γίνεται και αυτο όμως εγώ προτιμώ να γίνει η εκκένωση βράδυ ,να κοιμηθω άνετα και να είμαι φρεσκαδουρα με άνεση χρόνου την ώρα της μάχης.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.397
Πόντοι
206
Γίνεται και αυτο όμως εγώ προτιμώ να γίνει η εκκένωση βράδυ ,να κοιμηθω άνετα και να είμαι φρεσκαδουρα με άνεση χρόνου την ώρα της μάχης.
το χειροτερο απ ολα φανταζομαι θα ειναι να πας για σεξ ενώ δεν εχεις χέσει την προηγουμενη μερα και εισαι φουσκωμενος μεσα σου απο τα σκατά.Λογικα μπορει να σε επηρεάσει και αρνητικα στον σεξουαλικο τομέα αυτο το βαρος

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.423
Πόντοι
16.235
το χειροτερο απ ολα φανταζομαι θα ειναι να πας για σεξ ενώ δεν εχεις χέσει την προηγουμενη μερα και εισαι φουσκωμενος μεσα σου απο τα σκατά.Λογικα μπορει να σε επηρεάσει και αρνητικα στον σεξουαλικο τομέα αυτο το βαρος
Ενδεχομένως ναι ,γιατί η προσοχή σου θα είναι στραμμένη όχι μόνο στον αγώνα όπως είναι το σωστό αλλά και στο να μην ρίξεις κάνα κλανιδι ενώ θα είστε ΠΟΛΥ κοντά....
Κάνε την δουλειά σου και μετά κλανε στο δρόμο αλλά εκείνη την ώρα πρέπει να είσαι απερίσπαστος .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.423
Πόντοι
16.235
Άσε που αν είναι διαθέσιμη για γλειφοκωλαδα θα πρέπει να το κάνει με όρεξη και όχι να έρθει σκατιλα στην γλώσσα και στα ρουθούνια της...
Κάτι μπιχλιαρηδες μονο για βασικό πρόγραμμα είναι ,εγώ θέλω και κομφορ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom