Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 216
Όπως εχει πολλά ποδήλατα
Αλλά παράγει πετρέλαιο και φυσικο αέριο....
Και πως παράγει ρεύμα είπαμε?????Που πουλαει στους ιθαγενεις με τις εξατμισεις για να πλουτισει...
Τα μεταχειρισμενα θερμικα αυτοκινητα στη Νορβηγια εχουν μεταπωλητικη αξια που πεφτει γρηγορα μεχρι να μηδενισει σχεδον.
Τα πρατηρια καυσιμων κλεινουν και το range anxiety πλεον δεν αφορα οσους εχουν ηλεκτρικο αμαξι αλλα οσους αγωνιουν μηπως δεν βρουν καυσιμα για τον κινητηρα εσωτερικης καυσης που εχουν....
Norway’s domestic electricity mix is among the cleanest in the world, with over 98% of power generated from renewable sources. Hydropower dominates the grid at roughly 89%, followed by wind power at about 9%, and the remaining balance coming from solar and bioenergy. Fossil fuels account for just over 1%.Και πως παράγει ρεύμα είπαμε?????
Πηγα να κανω μεικτη, αλλα ηταν τοσα πολλα τα ''μεν και τα αλλα'' που τους εδειξα κωλοδακτυλο και εκανα μια ιντερνετικη παμφηνηΡε τυπε
Εκτεθειμένο εννοώ στο δρόμο σπάνια παρκάρω εγώ συνήθως σε parking.
Τέλος πάντων όλα τα αμάξια του κόσμου ακόμα και οι Ferrari με τη μικτή τη βγάζουν…τώρα αν θες να μου πεις ότι η μόνη βιώσιμη επιλογή είναι οι κάμερες…
Αν με τρακάρουν με τράκαραν τι να κάνουμε;
Bro, αν δεν εισαι συνηθισμενος με Porsche και Ferrari, το τεσλα θα σου φανει F16αυτή την καύλα να καρφώνεις κατεβάζεις ταχύτητες , να είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος του αυτοκινήτου,
να το κάνεις να μουγκρίζει ,
κανένα ηλεκτρικό δεν μπορεί να προσεγγίσει
Ατέλειωτα ρισπέκτ κ σεβασμός στους οδηγούς
τα πράγματα είναι απλά με την μικτή δεν υπάρχουν μα και μουΠηγα να κανω μεικτη, αλλα ηταν τοσα πολλα τα ''μεν και τα αλλα'' που τους εδειξα κωλοδακτυλο και εκανα μια ιντερνετικη παμφηνη
Στην πραξη. Το αυτοκινητο το εχω παρακρισμενο Θεσσαλονικη αλλα λειπω πανω απο το 50% του χρονου
Εχω ολοκληρη συλλογη απο βιντεο που το κοπανανε, οταν θελω να το φτιαξω απλα στελνω στην ασφαλιστικη μου ενα απο αυτα και ξεμπερδευω
Γρατζουνια πολυ μικρη στο κατω μερος του καθρεπτη (που ειναι πλαστικο και δεν βαφτεται) μου το αντικατεστησαν με κοστος 500+ ευρω
Δεν νομιζω η μεικτη να το αντικαθιστουσε