Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
όχι σε μένα έχω γκαράζΟ γειτονας που δεν σε γουσταρει;
ενα τυχαιο κωλοπαιδο που δεν του αρεσε το χρωμα του αυτοκινητου σου;
Δεν ξερω... Παντως συμβαινουν κι αυτα.
δεν μου κάνουν ζημιές δεν το αφήνω ποτέ εκτεθειμένα αυτοκίνηταΘα σου φτιαχνει η μικτη καθε δευτερο μηνα τις ζημιες που σου κανουν τα ζωα?
Ποιο από τα κινέζικα αυτοκινητα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά τώρα έχουν αυτόνομη οδήγηση;
δεν μου κάνουν ζημιές δεν το αφήνω ποτέ εκτεθειμένα αυτοκίνητα
Κανένα διοτι δεν εχει εγκριθει στην Ευρώπη το VLA της Xpeng που δεν ειναι καν ισαξιο με αυτο της Τεσλα...Ποιο από τα κινέζικα αυτοκινητα που υπάρχουν στην ελληνική αγορά τώρα έχουν αυτόνομη οδήγηση;
Ρε τυπεΑρα δεν πηγαινεις ποτέ σε μερος που πρεπει να το παρκαρεις σε εξωτερικο χωρο.... Περιεργο. Ουτε σε παρκινγκ δημοσιο ή εξω απο καταστημα π.χ. ΟΚ..........
Όπως εχει πολλά ποδήλατα
Αλλά παράγει πετρέλαιο και φυσικο αέριο....
Και πως παράγει ρεύμα είπαμε?????Που πουλαει στους ιθαγενεις με τις εξατμισεις για να πλουτισει...
Τα μεταχειρισμενα θερμικα αυτοκινητα στη Νορβηγια εχουν μεταπωλητικη αξια που πεφτει γρηγορα μεχρι να μηδενισει σχεδον.
Τα πρατηρια καυσιμων κλεινουν και το range anxiety πλεον δεν αφορα οσους εχουν ηλεκτρικο αμαξι αλλα οσους αγωνιουν μηπως δεν βρουν καυσιμα για τον κινητηρα εσωτερικης καυσης που εχουν....
Norway’s domestic electricity mix is among the cleanest in the world, with over 98% of power generated from renewable sources. Hydropower dominates the grid at roughly 89%, followed by wind power at about 9%, and the remaining balance coming from solar and bioenergy. Fossil fuels account for just over 1%.Και πως παράγει ρεύμα είπαμε?????