Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.396
Πόντοι
6.256
Σαούλ μόλις βάλω βίντεο το βράδυ θα καταλάβεις οτι η ζήτηση σε ηλεκτρική ενέργεια δεν θα μπορέσει ποτέ να καλυφθεί....θα καταλάβεις και πόσο κατευθυνομενη είναι η κατάσταση με τα ηλεκτρικά οχήματα και γιατί υπαρχει τρομερή πίεση για να επιτύχει το πλάνο του διευθυντηριου της Ευρώπης
Εμένα μου αρέσει σαν τεχνολογία δεν έχω πρόβλημα

μπορεί να είναι πιο οικολογική μπορεί και όχι

έτσι και αλλιώς τα ορυκτά κάποτε θα τελειώσουν...αν δεν αναπτύξουμε τεχνολογίες για να εκμεταλλευτούμε τον αέρα και τον ήλιο....θα πάμε χαμένοι.

αυτό που δεν μου αρέσει είναι ο φανατισμός.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.753
Πόντοι
1.056

έτσι και αλλιώς τα ορυκτά κάποτε θα τελειώσουν...αν δεν αναπτύξουμε τεχνολογίες για να εκμεταλλευτούμε τον αέρα και τον ήλιο....θα πάμε χαμένοι.

Και γω είμαι υπέρ κάθε νέας τεχνολογίας (δεν είναι νεα)....αρκεί να βοηθά ουσιαστικά τον άνθρωπο....να εχει αντίκρισμα.....με τα στοιχεία που θα παραθέσω τις επόμενες μέρες θα καταλάβεις οτι δεν ειναι προς όφελος

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.792
Πόντοι
216

Kαλα τα λες! Ο τεχνικος (μηχανικος) ειναι κατι σαν τον φιλοσοφο, αν ειναι φανατικος, βιαστικος και ανυπομονος, μηχανικος δεν γινεται.
Τωρα μια χωρα σαν την Ελλαδα, μπορει να παραγει μεγαλο ποσοστο ηλεκτρικης ενεργειας που χρειαζεται. Και δεν ειναι αναγκη οι εγκαταστασεις να γινονται κοντα σε πολεις και χωρια. Τοσα βουνα και τοσα λαγκαδια εχουμε.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.396
Πόντοι
6.256
Kαλα τα λες! Ο τεχνικος (μηχανικος) ειναι κατι σαν τον φιλοσοφο, αν ειναι φανατικος, βιαστικος και ανυπομονος, μηχανικος δεν γινεται.
Τωρα μια χωρα σαν την Ελλαδα, μπορει να παραγει μεγαλο ποσοστο ηλεκτρικης ενεργειας που χρειαζεται. Και δεν ειναι αναγκη οι εγκαταστασεις να γινονται κοντα σε πολεις και χωρια. Τοσα βουνα και τοσα λαγκαδια εχουμε.
στην ελλάδα αν η φόρτιση δεν φτάσει να γίνεται σε 1-2 λεπτά το ηλεκτρικό αμάξι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει ποτέ το θερμικό.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.507
Πόντοι
3.836

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.177
Πόντοι
456

«Ποια κλιματική κρίση; Πολιτικό αφήγημα από το οποίο κερδίζουν λίγοι»- Δημήτρης Κουτσογιάννης​

Ζαγάρια άσχετα, προκλητικά μέσα στην ημιμάθειά σας, και επαρκώς ηλίθια, ώστε να μπορούν να σας παραπλανούν με την κατάλληλη προπαγάνδα και μάρκετιγκ, ΑΚΟΥΣΤΕ τι λέει ένα Ομότιμος καθηγητής τού Μετσοβείου για την κλιματική αλλαγή, τον ΣΤΟΧΟ πίσω από αυτό το αφήγημα και τις δουλίτσες με αφορμή αυτό (φωτοβολταϊκά, ανεμογεννήτριες, ηλεκτρικά αυτοκίνητα κτλ κτλ)
Τα ίδια έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Αντώνης Φώσκολος περί του αφηγήματος της κλιματικής αλλαγής.
Λοιπόν, γιά να τελειώνουμε εδώ μέσα, περιβαλλοντικό επιχείρημα για την χρήση των ηλεκτρικών κουβαδακίων δέν υπάρχει.
Εκτός αυτού, μέσα στις πόλεις τα ηλεκτρικά "κουβαδακια" είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, καθώς όταν πάς να κατέβεις το πεζοδρόμιο, αφού δεν ακούς θόρυβο, νά 'σου και έρχεται ένα και σε χτυπάει!
Πρέπει να ψηφιστεί νόμος να σέρνουν υποχρεωτικά 2-3 τενεκεδάκια, ώστε να κάνουν θόρυβο και να τα ακούμε!

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216
Κοίτα μπρο

η κανονική απάντηση είναι "όχι...δεν αναφέρομαι στην Τουρκία...ορίστε ένα λίνκ για το θέμα που αναφέρομαι"

Εσύ επειδή 100% των απαντήσεων βάζεις κοερδελάκια με σχόλια και παρατηρήσεις για τους άλλους λες και αυτά που γράφεις φέρουν κανένα σοβαρό νόημα και επειδή έχεις το κλασικό υπεροπτικό ύφος που έχει ο κάθε τυπάκος πίσω από το keyboard

Να στο θέσω αλλιώς....κανένας δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το αν έχεις δίκιο ή άδικο...δεν δίνεις διάλεξη σε πανεπιστήμιο ούτε περνάς συνέντευξη για εξωτερικός πωλητής στην BYD.

Αν δεν μπορείς να γράψεις μια απάντηση χωρίς σχόλια και σπόντες τύπου "κυραμαρίας" σίγουρα φταις.

Η κανονικη απαντηση ειναι οτι συνεχως γραφεις εξυπναδες και αλλαζεις θεμα ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις και παραποιεις αυτα που γραφω....
Φασκεις και αντιφασκεις....άρα εχουν όλα διαφορικό καποιου τύπου αρα και μειωτηρα...

Όποιος κατάλαβε

Αντιγράφεις από διάφορες πηγές αλλά δεν καταλαβαινεις τι γράφεις....

Συνέχισε έτσι....οχι για πολύ
Οχι φυσικα. Εσυ δεν καταλαβαινεις. Τα μοντελα με 4 ηλεκτροκινητηρες εχουν εναν κινητηρα συνδεδεμενο απευθειας με εναν τροχο με συγκεκριμενη σχεση μεταδοσης. Το διαφορικο ενωνει τον αξονα μεταδοσης με δυο τροχους ταυτοχρονα.

Eγω σαν μηχανικος, ξερω οτι αν ενας κινητηρας, ασχετα αν ειναι ηλεκτρικος, θερμικος, ατμου, πυρηνικος η δεν ξερω τι αλλο, δινει κινηση σε δυο τροχους, απαιτηται διαφορικο. Αλλιως ο ενας τροχος θα γυριζει δεξιοστροφα κι ο αλλος αριστεροστροφα. Επισης, σαν μηχανικος εμπορικου ναυτικου, ξερω οτι, εμπορικα πλοια ηλεκτροκινητα ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο.

Ναι μονο που με την ηλεκτροκινηση δεν ειναι καθολου απαραιτητο ενας κινητηρας να δινει κινηση σε δυο τροχους. Στα premium μοντελα εχουμε ηλεκτροκινητηρες που δινουν κινηση σε εναν τροχο μονο. Ηλεκτρικα πλοια, ακομα και ferry boats υπαρχουν ηδη σε λειτουργια. Ποσο καιρο εχεις να χρησιμοποιησεις το google search?
Ηλεκτρικα τρενα, αεροσκαφη κτλ. επισης υπαρχουν αλλα η μαζικη παραγωγη περιμενει μεχρι να ξεκινησει πρωτα η μαζικη παραγωγη των μπαταριων στερεης καταστασης που παρεχουν πολλαπλασια ενεργειακη πυκνοτητα απο τις τωρινες μπαταριες.

στην ελλάδα αν η φόρτιση δεν φτάσει να γίνεται σε 1-2 λεπτά το ηλεκτρικό αμάξι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει ποτέ το θερμικό.

Γιατι ετσι ομως; Η Νορβηγια και αλλες χωρες που σχεδον κανενας δεν αγοραζει θερμικο αυτοκινητο πλεον, η φορτιση δεν γινεται μεσα σε 1-2 λεπτα. Στο Νεπαλ που 4 στα 5 νεα αυτοκινητα ειναι ηλεκτρικα, ειναι καλυτερα απο την Ελλαδα; Εχουν καλυτερες υποδομες;

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216

Ακομα και στην Κινα, η αυτονομη οδηγηση ειναι σαφως καλυτερη απο την ανθρωπινη. Δειτε το βιντεο για να καταλαβετε τι πραγματικα συμβαινει.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216

40 χιλιαδες ευρω, 4Χ4, μηκος 4,45 μέτρα και βάρος 2 τονοι. 450 αλογα !!! 0-100 χλμ. σε 3,9 δευτερολεπτα... Ροπη 560 ΝΜ. Μεγιστη ταχυτητα περιορισμενη στα 200 χλμ. την ωρα.

Με 40 χιλιαρικα τι ακριβως θα αγορασεις απο θερμικο αυτοκινητο; Τετρακινητο με 450 αλογα σιγουρα οχι. Πρεπει να δωσεις τα διπλασια χρηματα τουλαχιστον.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216

Οταν δεν υπαρχουν δασμοι για να ακριβυνουν τεχνητα τις τιμες των αυτοκινητων, δειτε τι πραγματικα συμβαινει....

Geely Ex2 (China's Best Selling EV) Gets 480km Range for $12,000.​

Με 11.000 ευρω παιρνεις μικρομεσαιο ηλεκτρικο στην Κινα. Στην Ευρωπη θα κοστιζει 20.000 ευρω περιπου. Μηκος 4,13 μέτρα. Η πιο ακριβη εκδοση φτανει τα 13.500 δολαρια ΗΠΑ στην Κινα πάντα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.396
Πόντοι
6.256
Η κανονικη απαντηση ειναι οτι συνεχως γραφεις εξυπναδες και αλλαζεις θεμα ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις και παραποιεις αυτα που γραφω....
ζήσε τον μύθο σου στο bou.com μην πτοείσαι με τίποτα :sopase:
Γιατι ετσι ομως; Η Νορβηγια και αλλες χωρες που σχεδον κανενας δεν αγοραζει θερμικο αυτοκινητο πλεον, η φορτιση δεν γινεται μεσα σε 1-2 λεπτα. Στο Νεπαλ που 4 στα 5 νεα αυτοκινητα ειναι ηλεκτρικα, ειναι καλυτερα απο την Ελλαδα; Εχουν καλυτερες υποδομες;
Τώρα σοβαρά συγκρίνεις το όσλο με την Αθήνα...το βιοτικό επίπεδο και τους ρυθμούς ζωής του μέσου ανθρώπου στην Νορβηγία και στην Ελλάδα? :tooth: :tooth::tooth:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216
ζήσε τον μύθο σου στο bou.com μην πτοείσαι με τίποτα :sopase:

Τώρα σοβαρά συγκρίνεις το όσλο με την Αθήνα...το βιοτικό επίπεδο και τους ρυθμούς ζωής του μέσου ανθρώπου στην Νορβηγία και στην Ελλάδα? :tooth: :tooth::tooth:

Ελληνικα δεν βλεπω να ξερεις να διαβαζεις... Μιλησα και για το Νεπαλ, επισης. Στο Νεπαλ εχει καλυτερο βιοτικο επιπεδο; Γιατι εκει αγοραζουν ηλεκτρικά αυτοκινητα οι 4 στους 5; Το Κατμαντου εχει καλυτερες υποδομες απο την Αθηνα;

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216
Ακομα και στην Κολομβια, τα ηλεκτρικα αυτοκινητα τα προτιμουν ενας στους πεντε... Πολυ πιο πανω απο την Ελλαδα. Δεν ειναι οι υποδομες το προβλημα. Το προβλημα ειναι το μυαλο των εξυπνων Ελληναραδων που τα ξερουν ολα και δεν ξερουν τιποτα. Το πιο κλασικο συμπτωμα αμορφωσιας ειναι οτι νομιζει καποιος οτι τα ξερει ολα, ακριβως επειδη δεν ξερει τιποτα.

Palasios

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Εμένα το αυτοκινητό μου αξίζει πέριπου 2000 ευρω και θέλω 1000 το χρόνο για βενζίνη !

Ε δε λέει....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.396
Πόντοι
6.256
Ελληνικα δεν βλεπω να ξερεις να διαβαζεις... Μιλησα και για το Νεπαλ, επισης. Στο Νεπαλ εχει καλυτερο βιοτικο επιπεδο; Γιατι εκει αγοραζουν ηλεκτρικά αυτοκινητα οι 4 στους 5; Το Κατμαντου εχει καλυτερες υποδομες απο την Αθηνα;
Έγραψες πρώτα για την Νορβηγία ή όχι?

Επίσης...για να μην μπλέκουμε σε βαρετές συζητήσεις χωρίς πάτο,

αν μπορείς πείσε εσύ τον Κο Χρήστο που μένει στον 3ο όροφο στην Κυψέλη και ψάχνει κάθε μέρα 1.5 ώρα να παρκάρει το σαραβαλάκι 25ετίας..που βγάζει ετήσιο εισόδημα 20Κ όλη η οικογένεια...να το δώσει και να αγοράσει ένα ηλεκτρικό με 30 χιλιάδες και κάθε βδομάδα να πετάει μπαλαντέζα από το μπαλκόνι για να το φορτίσει...με την γυναίκα του να κρατάει το δρόμο μην περάσει κανένα φορτηγό...

κατά τα άλλα δεν με νοιάζει εγώ έχω γκαράζ και σπίτι και στη δουλειά...θα μπορούσα να φορτίζω όποτε θελω...δεν έχω καμιά έχθρα με τα ηλεκτρικά ή κάποια εμπάθεια θα μπορούσα άνετα να τα χρησιμοποιήσω.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216
Έγραψες πρώτα για την Νορβηγία ή όχι?

Επίσης...για να μην μπλέκουμε σε βαρετές συζητήσεις χωρίς πάτο,

αν μπορείς πείσε εσύ τον Κο Χρήστο που μένει στον 3ο όροφο στην Κυψέλη και ψάχνει κάθε μέρα 1.5 ώρα να παρκάρει το σαραβαλάκι 25ετίας..που βγάζει ετήσιο εισόδημα 20Κ όλη η οικογένεια...να το δώσει και να αγοράσει ένα ηλεκτρικό με 30 χιλιάδες και κάθε βδομάδα να πετάει μπαλαντέζα από το μπαλκόνι για να το φορτίσει...με την γυναίκα του να κρατάει το δρόμο μην περάσει κανένα φορτηγό...

Ανεφερα την Νορβηγια οχι επειδη συγκρινεται με την Αθηνα αλλα επειδη δειχνει το μελλον.... Δεν σου περασε απο το μυαλο αυτο;
Ανεφερα και τριτοκοσμικες χωρες επειδη ακριβως τα ηλεκτρικα ειναι πιο οικονομικά και προσιτα.
Το ηλεκτρικο προφανως με δοσεις το αγοραζεις οπως αλλωστε τα περισσοτερα αυτοκινητα που αγοραζουν ιδιωτες και οχι με εταιρικο Leasing.

O κυρ Χρηστος που μενει στον 3ο οροφο στην Κυψελη δεν θα αγορασει ηλεκτρικο. Βασικα συντομα δεν θα μπορει να συντηρησει ουτε το σαραβαλο του.
Η φορτιστη στον δρομο γινεται κυριως με φορτιστες πεζοδρομιου που τοποθετουν οι ιδιοι οι δήμοι στο εξωτερικο...

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216
Εμένα το αυτοκινητό μου αξίζει πέριπου 2000 ευρω και θέλω 1000 το χρόνο για βενζίνη !

Ε δε λέει....

Ποσα πληρωνεις για τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια και συντηρηση;

Κατι μου λεει οτι θα εδινες λιγοτερα αν δεν το ειχες καν και χρησιμοποιουσες μονο ΜΜΕ. 1000 ευρω βενζινη τον χρονο = 500 λιτρα βενζινη τον χρονο = 1,5 λιτρο βενζινη την ημερα... Αν καις μονο 10 λιτρα στα 100 χλμ. πραγμα δυσκολο με αυτοκινητο τοσο μικρης αξιας, σημαινει οτι κατα μεσο ορο διανυεις καθε μερα μολις 15 χλμ. περιπου.
Ποσο κοστιζει ομως συνολικα ανα ετος η χρηση του αυτοκινητου; Η βενζινη μονο δεν λεει πολλα. Τελη κυκλοφοριας, ασφαλιστρα, σερβις κτλ.?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.396
Πόντοι
6.256
Ανεφερα την Νορβηγια οχι επειδη συγκρινεται με την Αθηνα αλλα επειδη δειχνει το μελλον.... Δεν σου περασε απο το μυαλο αυτο;
Ανεφερα και τριτοκοσμικες χωρες επειδη ακριβως τα ηλεκτρικα ειναι πιο οικονομικά και προσιτα.
Το ηλεκτρικο προφανως με δοσεις το αγοραζεις οπως αλλωστε τα περισσοτερα αυτοκινητα που αγοραζουν ιδιωτες και οχι με εταιρικο Leasing.

O κυρ Χρηστος που μενει στον 3ο οροφο στην Κυψελη δεν θα αγορασει ηλεκτρικο. Βασικα συντομα δεν θα μπορει να συντηρησει ουτε το σαραβαλο του.
Η φορτιστη στον δρομο γινεται κυριως με φορτιστες πεζοδρομιου που τοποθετουν οι ιδιοι οι δήμοι στο εξωτερικο...
Στο μέλλον τα ορυκτά δεν θα είναι επιλογή έτσι και αλλιώς...δεν είναι επιχείρημα αυτό. Στο μέλλον (πολύ άμεσα) μπορεί να πρέπει να παρουσιαστείς και για επιστράτευση...και στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να ζεις και κάτω από τη γη επειδή από πάνω θα έχει ραδιενεργά απόβλητα.

Στην Ελλάδα ΜΟ των οχημάτων είναι 20ετίας...γιατί δεν παίρνουν με δόσεις καινούρια έστω θερμικά μαλάκες είναι? όχι επειδή δεν έχουν φράγκο??? Εσύ γιατί δεν παίρνεις με δόσεις??? το μπουρδελοκράτος όμως για να προωθήσει τα ηλεκτρικά σε λίγο θα σε βάζει να το αποσύρει με το ζόρι το παλιό θερμικό.

Άρα εσύ μιλάς γιατί? για το αμάξι της ελιτ??? όπως έλεγε ο άλλος όποιος δεν έχει να πάει με τα πόδια??

Δε ξέρω από ποια πόλη είσαι...αλλά αν έρθεις ποτέ αθήνα κατέβα σε μέρη όπως είναι τα πατήσια, ο κολωνός ή το κέντρο του πειραιά...και μετά έλα να πεις για φορτιστές στους δρόμους :confused:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.449
Πόντοι
216
Στο μέλλον τα ορυκτά δεν θα είναι επιλογή έτσι και αλλιώς...δεν είναι επιχείρημα αυτό. Στο μέλλον (πολύ άμεσα) μπορεί να πρέπει να παρουσιαστείς και για επιστράτευση...και στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να ζεις και κάτω από τη γη επειδή από πάνω θα έχει ραδιενεργά απόβλητα.

Στην Ελλάδα ΜΟ των οχημάτων είναι 20ετίας...γιατί δεν παίρνουν με δόσεις καινούρια έστω θερμικά μαλάκες είναι? όχι επειδή δεν έχουν φράγκο??? Εσύ γιατί δεν παίρνεις με δόσεις??? το μπουρδελοκράτος όμως για να προωθήσει τα ηλεκτρικά σε λίγο θα σε βάζει να το αποσύρει με το ζόρι το παλιό θερμικό.

Άρα εσύ μιλάς γιατί? για το αμάξι της ελιτ??? όπως έλεγε ο άλλος όποιος δεν έχει να πάει με τα πόδια??

Δε ξέρω από ποια πόλη είσαι...αλλά αν έρθεις ποτέ αθήνα κατέβα σε μέρη όπως είναι τα πατήσια, ο κολωνός ή το κέντρο του πειραιά...και μετά έλα να πεις για φορτιστές στους δρόμους :confused:

Οι φορτιστες μπαινουν στα πεζοδρομια, σε οποια μπορουν να μπουν, και ειναι πολυ μικροι σε ογκο ωστε να χωρανε στο πεζοδρομιο.
Ξερω πως ειναι η Αθηνα, ο Πειραιας, η Πάτρα, η Θεσσαλονικη και ολα τα αστικα κεντρα αφου τα εχω επισκεφτει όλα...
Γιατι αποκαλεις αυτα τα αμαξια.... της ελιτ; Ειναι πιο ακριβα; Ισα ισα. Πιο οικονομικά ειναι και στην χρηση και στο σερβις και στην ιδια την αγορα τους.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.396
Πόντοι
6.256
Οι φορτιστες μπαινουν στα πεζοδρομια, σε οποια μπορουν να μπουν, και ειναι πολυ μικροι σε ογκο ωστε να χωρανε στο πεζοδρομιο.
Ξερω πως ειναι η Αθηνα, ο Πειραιας, η Πάτρα, η Θεσσαλονικη και ολα τα αστικα κεντρα αφου τα εχω επισκεφτει όλα...
Γιατι αποκαλεις αυτα τα αμαξια.... της ελιτ; Ειναι πιο ακριβα; Ισα ισα. Πιο οικονομικά ειναι και στην χρηση και στο σερβις και στην ιδια την αγορα τους.
Αν καταργήσουν υποχρεωτικά τα θερμικά ή αν τα υπερφορολογήσουν και ο μέσος άνθρωπος που ΔΕΝ έχει λεφτά να αγοράσει ούτε θερμικό ούτε ηλεκτρικό θα μείνει χωρίς αμάξι.

Και τώρα τα ηλεκτρικά της ελιτ είναι...τα παίρνει όποιος έχει τα +5,10 χιλιάρικα που κοστίζει και όποιος έχει δικό του χώρο να το φορτίζει.

Εσύ όλα αυτά τα λες θεωρητικά...εσύ γιατί δεν έχεις ηλεκτρικό αμάξι? τι σε σταματάει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom