Transition
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2026
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 216
δεν ειναι η Αθηνα για ηλεκτρικα λογω υποδομων και δε ξερω αν θα γινει ποτε
οχι δεν εχει παντου αλλιως θα φορτιζα και το πλαγκ ινOυτε και το Οσλο ηταν για ηλεκτρικα οταν ειχε μηδεν φορτιστες στα πεζοδρομια πριν απο χρονια..... Τωρα ειναι γεματο φορτιστες παντου.
Εχω γνωστο που εδινε περιπου τα ιδια για 3-4 χρονια,μετα βρηκε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο και γλιτωσε κατιτις.Υγ να ακους τις συμβουλες του μισθωτου,πληρωσε 2-3 υβριδικα για να συντηρει το σαξοε ναι, που να το πάω?
στον κυρ Μήτσο της γειτονιάς?

αν δεν το πηγαινα εξουσιοδοτημενο να ξερεις ΡΥΖΙΑΡΗ φιλε μου θα ειχε τιναξει τα πεταλα αρκετο καιρο πρινΕχω γνωστο που εδινε περιπου τα ιδια για 3-4 χρονια,μετα βρηκε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο και γλιτωσε κατιτις.Υγ να ακους τις συμβουλες του μισθωτου,πληρωσε 2-3 υβριδικα για να συντηρει το σαξο![]()
Ακόμη το έχω σε εγγύηση, δε μπορώ να το πάω αλλού.Εχω γνωστο που εδινε περιπου τα ιδια για 3-4 χρονια,μετα βρηκε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο και γλιτωσε κατιτις.Υγ να ακους τις συμβουλες του μισθωτου,πληρωσε 2-3 υβριδικα για να συντηρει το σαξο![]()
ΟΧΙ στο λεω συνεχισε σε εξουσιοδοτημενοΑκόμη το έχω σε εγγύηση, δε μπορώ να το πάω αλλού.
Για αργότερα θα δούμε.
Δεν νομιζω οτι ισχυει πλεον,αν και ολοι το ιδιο κανουμεΑκόμη το έχω σε εγγύηση, δε μπορώ να το πάω αλλού.
Για αργότερα θα δούμε.

λόγω των ηλεκτρονικών δύσκολο να το πάω αλλού...ΟΧΙ στο λεω συνεχισε σε εξουσιοδοτημενο
οχι δεν εχει παντου αλλιως θα φορτιζα και το πλαγκ ιν
Ολα τα μπλέκεις μεταξύ τους και στο τέλος δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Το τεστ ειναι τριπλο. Επιταχυνση - επιβραδυνση - στριψιμο. Ειναι ενδεικτικο των δυνατοτητων τους.
Σε πραγματικη οδηγηση απλα το BMW δεν εχει λογο υπαρξης. Κοστος αγορας και συντηρησης πολλαπλασιο, ποιοτητα κυλισης κατωτερη αφου η επιταχυνση και οι αλλαγες ταχυτητας δεν εχουν την αισθηση μαγικου χαλιου που εχει το Τεσλα και φυσικα το Τεσλα δεν εχει να ζηλεψει απο ποιοτητα... Συν οτι ειναι ανωτερικο τεχνολογικα αφου πλεον οδηγει και μονο του 100% απο παρκινγκ σε παρκινγκ κατι που ειναι αδιανοητο για ενα BMW.
γαμημενα ηλεκτρονικα επαθα μια κασκαρικα μεγαλη η μαλλον 2λόγω των ηλεκτρονικών δύσκολο να το πάω αλλού...
οχι ρε καλλιτεχνη εκει που δουλευω και μενω δεν εχει κατι δεν ηξερα να το παω στην αλλη ακρη της Αθηνας για να φορτισωΕισαι Αθηναιος στο Οσλο μηπως;
κι΄εγώ αλλά μου το έφτιαξανγαμημενα ηλεκτρονικα επαθα μια κασκαρικα μεγαλη η μαλλον 2
τσαμπα 120 ευρω στην δευτερη περιπτωση στην πρωτη εφτιαξε μονο του και μου ειπαν τι να προσεχωκι΄εγώ αλλά μου το έφτιαξαν
και τώρα έχω ένα θεματάκι, περιμένω να έρθει το σερβις
Eιναι δυνατον,καινουργιο αυτοκινητο?Αλλα δεν πηρες σαξο να ξενοιασειςκι΄εγώ αλλά μου το έφτιαξαν
και τώρα έχω ένα θεματάκι, περιμένω να έρθει το σερβις

Και όμως είναι...Eιναι δυνατον,καινουργιο αυτοκινητο?Αλλα δεν πηρες σαξο να ξενοιασεις![]()
αν παρω δευτερο αμαξι μου αρεσει πολυ το φορντ το πουμα το ηλεκτρικο και σε πολυ καλη τιμη και 8 χρονια εγγυηση...θα το παιρνει κυρα και θα το φορτιζει οσο δουλευει στο βενζιναδικο ευτυχως εκει εχει που δουλευειΚαι όμως είναι...
Αλλά δεν τρελαίνομαι, πάω το φτιάχνω, τέλος
Ολα τα μπλέκεις μεταξύ τους και στο τέλος δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Η ποιότητα κύλισης το «μαγικό χαλί» μπορεί να είναι βολικό αλλά ΑΦΑΙΡΕΙ από την εμπειρία της οδήγησης…Χάνεις feedback…σε ένα σπορ αυτοκίνητο αυτό είναι μείον.
Επίσης οι αλλαγές και οι σχέσεις τους κίνητρα εινα που δίνουν το 50% της οδήγησης.
Καλά από ποιότητα άστο…δεν έχεις μπει ούτε σε τέσλα ούτε σε M3…η ποιότητα του τεσλα δεν είναι συγκρίσιμη με τα μοντέλα αυτά της bmw μην πας να το αντικρούσεις το γνωρίζω και εσύ όχι.
Εσυ διαβάζεις και μεταφέρεις τα φυλλάδια, τα specs και γνώμες όσων προμοτάρουν τα τέσλα. Δεν έχεις οδηγήσει ούτε και όμως εκτιμάς τι είναι η σπορ οδήγηση.
Απόδειξη ότι θεωρείς ανώτερο ένα αμάξι που σε πάει από parking σε parking μόνο του. Πάρε ταξί δεν χρειαστεί να σκάσεις 70Κ.
Ένα βολικό αμάξι δεν χρειάζεται να κοστίζει 100Κ
Η m3 δεν είναι βολικό αμάξι είναι σπορ αμαξι
Το τέσλα έχει μόνο τα specs τα νούμερα
Οδηγικά δεν σου προσφέρει κάτι σποτ πέρα από την ροπή.
Σελαν παρω δευτερο αμαξι μου αρεσει πολυ το φορντ το πουμα το ηλεκτρικο και σε πολυ καλη τιμη και 8 χρονια εγγυηση...θα το παιρνει κυρα και θα το φορτιζει οσο δουλευει στο βενζιναδικο ευτυχως εκει εχει που δουλευει

ουτε ξερω δεν την εχω ρωτησει αλλα εχει φορτιστη