Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
δεν ειναι η Αθηνα για ηλεκτρικα λογω υποδομων και δε ξερω αν θα γινει ποτε

Oυτε και το Οσλο ηταν για ηλεκτρικα οταν ειχε μηδεν φορτιστες στα πεζοδρομια πριν απο χρονια..... Τωρα ειναι γεματο φορτιστες παντου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.264
Πόντοι
16.631
Oυτε και το Οσλο ηταν για ηλεκτρικα οταν ειχε μηδεν φορτιστες στα πεζοδρομια πριν απο χρονια..... Τωρα ειναι γεματο φορτιστες παντου.
οχι δεν εχει παντου αλλιως θα φορτιζα και το πλαγκ ιν

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
ε ναι, που να το πάω?
στον κυρ Μήτσο της γειτονιάς?
Εχω γνωστο που εδινε περιπου τα ιδια για 3-4 χρονια,μετα βρηκε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο και γλιτωσε κατιτις.Υγ να ακους τις συμβουλες του μισθωτου,πληρωσε 2-3 υβριδικα για να συντηρει το σαξο:confused::confused::confused::coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.264
Πόντοι
16.631
Εχω γνωστο που εδινε περιπου τα ιδια για 3-4 χρονια,μετα βρηκε ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο και γλιτωσε κατιτις.Υγ να ακους τις συμβουλες του μισθωτου,πληρωσε 2-3 υβριδικα για να συντηρει το σαξο:confused::confused::confused::coffee::coffee:
αν δεν το πηγαινα εξουσιοδοτημενο να ξερεις ΡΥΖΙΑΡΗ φιλε μου θα ειχε τιναξει τα πεταλα αρκετο καιρο πριν

Eraser..

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
33.067
Πόντοι
6.256
Ακόμη το έχω σε εγγύηση, δε μπορώ να το πάω αλλού.
Για αργότερα θα δούμε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.273
Πόντοι
6.256
Το τεστ ειναι τριπλο. Επιταχυνση - επιβραδυνση - στριψιμο. Ειναι ενδεικτικο των δυνατοτητων τους.

Σε πραγματικη οδηγηση απλα το BMW δεν εχει λογο υπαρξης. Κοστος αγορας και συντηρησης πολλαπλασιο, ποιοτητα κυλισης κατωτερη αφου η επιταχυνση και οι αλλαγες ταχυτητας δεν εχουν την αισθηση μαγικου χαλιου που εχει το Τεσλα και φυσικα το Τεσλα δεν εχει να ζηλεψει απο ποιοτητα... Συν οτι ειναι ανωτερικο τεχνολογικα αφου πλεον οδηγει και μονο του 100% απο παρκινγκ σε παρκινγκ κατι που ειναι αδιανοητο για ενα BMW.
Ολα τα μπλέκεις μεταξύ τους και στο τέλος δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Η ποιότητα κύλισης το «μαγικό χαλί» μπορεί να είναι βολικό αλλά ΑΦΑΙΡΕΙ από την εμπειρία της οδήγησης…Χάνεις feedback…σε ένα σπορ αυτοκίνητο αυτό είναι μείον.

Επίσης οι αλλαγές και οι σχέσεις τους κίνητρα εινα που δίνουν το 50% της οδήγησης.

Καλά από ποιότητα άστο…δεν έχεις μπει ούτε σε τέσλα ούτε σε M3…η ποιότητα του τεσλα δεν είναι συγκρίσιμη με τα μοντέλα αυτά της bmw μην πας να το αντικρούσεις το γνωρίζω και εσύ όχι.

Εσυ διαβάζεις και μεταφέρεις τα φυλλάδια, τα specs και γνώμες όσων προμοτάρουν τα τέσλα. Δεν έχεις οδηγήσει ούτε και όμως εκτιμάς τι είναι η σπορ οδήγηση.

Απόδειξη ότι θεωρείς ανώτερο ένα αμάξι που σε πάει από parking σε parking μόνο του. Πάρε ταξί δεν χρειαστεί να σκάσεις 70Κ.

Ένα βολικό αμάξι δεν χρειάζεται να κοστίζει 100Κ

Η m3 δεν είναι βολικό αμάξι είναι σπορ αμαξι

Το τέσλα έχει μόνο τα specs τα νούμερα

Οδηγικά δεν σου προσφέρει κάτι σποτ πέρα από την ροπή.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.264
Πόντοι
16.631
λόγω των ηλεκτρονικών δύσκολο να το πάω αλλού...
γαμημενα ηλεκτρονικα επαθα μια κασκαρικα μεγαλη η μαλλον 2
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εισαι Αθηναιος στο Οσλο μηπως;
οχι ρε καλλιτεχνη εκει που δουλευω και μενω δεν εχει κατι δεν ηξερα να το παω στην αλλη ακρη της Αθηνας για να φορτισω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.264
Πόντοι
16.631
κι΄εγώ αλλά μου το έφτιαξαν
και τώρα έχω ένα θεματάκι, περιμένω να έρθει το σερβις
τσαμπα 120 ευρω στην δευτερη περιπτωση στην πρωτη εφτιαξε μονο του και μου ειπαν τι να προσεχω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.264
Πόντοι
16.631
Και όμως είναι...
Αλλά δεν τρελαίνομαι, πάω το φτιάχνω, τέλος
αν παρω δευτερο αμαξι μου αρεσει πολυ το φορντ το πουμα το ηλεκτρικο και σε πολυ καλη τιμη και 8 χρονια εγγυηση...θα το παιρνει κυρα και θα το φορτιζει οσο δουλευει στο βενζιναδικο ευτυχως εκει εχει που δουλευει

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Ολα τα μπλέκεις μεταξύ τους και στο τέλος δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Η ποιότητα κύλισης το «μαγικό χαλί» μπορεί να είναι βολικό αλλά ΑΦΑΙΡΕΙ από την εμπειρία της οδήγησης…Χάνεις feedback…σε ένα σπορ αυτοκίνητο αυτό είναι μείον.

Επίσης οι αλλαγές και οι σχέσεις τους κίνητρα εινα που δίνουν το 50% της οδήγησης.

Καλά από ποιότητα άστο…δεν έχεις μπει ούτε σε τέσλα ούτε σε M3…η ποιότητα του τεσλα δεν είναι συγκρίσιμη με τα μοντέλα αυτά της bmw μην πας να το αντικρούσεις το γνωρίζω και εσύ όχι.

Εσυ διαβάζεις και μεταφέρεις τα φυλλάδια, τα specs και γνώμες όσων προμοτάρουν τα τέσλα. Δεν έχεις οδηγήσει ούτε και όμως εκτιμάς τι είναι η σπορ οδήγηση.

Απόδειξη ότι θεωρείς ανώτερο ένα αμάξι που σε πάει από parking σε parking μόνο του. Πάρε ταξί δεν χρειαστεί να σκάσεις 70Κ.

Ένα βολικό αμάξι δεν χρειάζεται να κοστίζει 100Κ

Η m3 δεν είναι βολικό αμάξι είναι σπορ αμαξι

Το τέσλα έχει μόνο τα specs τα νούμερα

Οδηγικά δεν σου προσφέρει κάτι σποτ πέρα από την ροπή.

Εσυ που τα λες αυτα για εμενα που δειχνω βιντεο με ατομα που δοκιμασαν και τα δυο αμαξια ταυτοχρονα, εχεις οδηγησει και τα δυο και εβγαλες το συμπερασμα αυτο;

Μπηκες σε Model S Plaid? Ποτε ακριβως;

Η εμπειρια της οδηγησης για την οποια μιλας ειναι πρωτον υποκειμενικη, δεν εχουν ολοι τα ιδια γουστα και δευτερον αν πραγματικα σε ενδιεφερε μονο η εμπειρια της οδηγησης, παρε χειροκινητο κιβωτιο, με αγωνιστικα καθισματα για να νιωσεις πραγματικος οδηγος, με τιμονι χωρις υποβοηθηση φυσικα για πραγματικη αισθηση.

Ειναι αστειο αυτο που λες. Εγω οδηγουσα ενα απο τα καλυτερα drift cars, το Nissan 200SX S13 1.8 Turbo και ξερω πολυ καλα πως ειναι στη βροχη να προσπαθω να ξεκινησω στην ευθεια και το αμαξι να πεταει κωλο συνεχως ακομα και οταν δεν το ηθελα γιατι και το ελαχιστο γκαζι προκαλουσε drift. Ελευθερο διαφορικο, turbo lag και δεν συμμαζευεται. Δεν ειχε traction control φυσικα. Ηταν αυτοκινητο του πραγματικου οδηγου. Το διασκεδασα; Ναι, μεχρι που αρχιζε να κουραζει καπως.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
αν παρω δευτερο αμαξι μου αρεσει πολυ το φορντ το πουμα το ηλεκτρικο και σε πολυ καλη τιμη και 8 χρονια εγγυηση...θα το παιρνει κυρα και θα το φορτιζει οσο δουλευει στο βενζιναδικο ευτυχως εκει εχει που δουλευει
Σελ:think::confused::confused::confused::coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom