Να εισαι καλα με εκανες και γελασα παλι. Το chatGPT που νομιζεις εσυ οτι ειναι το επιστεγασμα του ΑΙ, δεν ειναι και τοσο.... Α.Ι. στην πραγματικοτητα.
Το οτι μπερδευεις το FSD με AI search engines της πλακας, δειχνει τι επιπεδο αντιληψης εχεις. Στο FSD μπορεις να ρωτησεις που εχει κοντα φθηνο σουπερ μαρκετ και να σε παει εκει, χωρις να εχει καμια αλλη πληροφορια. Απλως θα βρει τα κοντινοτερα σουπερ μαρκετ και θα ελεγξει τις τιμες βασει δεδομενων που βρισκει στο ιντερνετ και μετα θα το βρει στον χαρτη και θα σε οδηγησει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Επισης μπορει να οδηγησει και εκτος δρομου, μεχρι ενα σημειο τουλαχιστον. Το Off Road mode ειναι ακομα σε φαση αναπτυξης.
Ολα τα λογισμικα Α.Ι. δεν ειναι ισα ουτε ομοια για να τα συγκρινεις και να λες ΑΝΟΗΣΙΕΣ του τυπου "δεν πιστευω να θεωρεις το ΑΙ φοβερη ανακαλυψη κτλ.".
Δεν φταιω εγω αν η Airbus δεν εχει το λογισμικο επιπεδου SpaceX και αρα κατωτερο επιπεδο τεχνητης νοημοσυνης....
Παμε και στην ψυχαναλυση. Ρωτησα το ΑΙ τι συμβαινει οταν ενας τυπος κανει επιδειξη επιπεδου aviation guru και μας λεει οτι εγω δηλωσα πιλοτος ενω κατι τετοιο δεν συνεβη ποτέ, καθως δηλωσα μονο οτι πεταω σε simulators. Ψαξου λιγο για Ναρκισσιστικη Διαταραχη Προσωπικότητας. Σε λιγο θα μας πεις οτι μολις γυρισες απο τον πολεμο, παρκαρες το F16 Viper και ετοιμαζεσαι να φυγεις με Β738.
Μια που εισαι τοσο ιδιοφυια, πες μου αν η παρακατω εικονα ειναι ΑΙ ή αυθεντικη......