Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bigtolis00

Μέγας
Εγγρ.
14 Νοε 2021
Κριτικές
50
Like
2.141
Πόντοι
4.401
Αγωνιστικό χωρίς ταχύτητες;
Αυτόματο;

Ρε θέλετε και τα λέτε ;

Εγώ όταν οδηγούσα πριν 7 χρόνια αυτόματο,κόντευα να αποκτήσω θέμα με τον γοφό γιατί στο φανάρι πατάς μονίμως φρένο και έντονα,δεν ηρεμείς ποτέ …
Μεγάλη μαλακια
Ισχύει όσοι έχουμε συνηθίσει με ταχύτητες δυσκολεύεσαι

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Αν είναι να νομίζω πως ξέρω τα πάντα όπως εσύ και να χαρακτηρίζω τους υπόλοιπους με τρόπο που φωτογραφίζει την δικιά σου προσωπικότητα, τότε ναι, καλύτερα να είμαι αυτό που εσύ ονομάζεις "άσχετος".

Αν ρωτήσεις το ΑΙ, θα σου εξηγήσει εάν όποιος νευριάζει όταν οι συνομιλητές του έχουν διαφορετική άποψη, και αντί να προβάλλει επιχειρήματα αρχίζει να βρίζει και να πετάει χαρακτηρισμούς, έχει σοβαρά θέματα προσωπικότητας και όχι μόνο.

Δεν πιστεύω να θεωρείς το ΑΙ φοβερή ανακάλυψη και αλάνθαστο όσον αφορά την εφαρμογή του στο FSD, και ταυτόχρονα τελείως άχρηστο και λάθος όταν του θέτεις απλά ερωτήματα :coffee:

Να εισαι καλα με εκανες και γελασα παλι. Το chatGPT που νομιζεις εσυ οτι ειναι το επιστεγασμα του ΑΙ, δεν ειναι και τοσο.... Α.Ι. στην πραγματικοτητα.
Το οτι μπερδευεις το FSD με AI search engines της πλακας, δειχνει τι επιπεδο αντιληψης εχεις. Στο FSD μπορεις να ρωτησεις που εχει κοντα φθηνο σουπερ μαρκετ και να σε παει εκει, χωρις να εχει καμια αλλη πληροφορια. Απλως θα βρει τα κοντινοτερα σουπερ μαρκετ και θα ελεγξει τις τιμες βασει δεδομενων που βρισκει στο ιντερνετ και μετα θα το βρει στον χαρτη και θα σε οδηγησει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Επισης μπορει να οδηγησει και εκτος δρομου, μεχρι ενα σημειο τουλαχιστον. Το Off Road mode ειναι ακομα σε φαση αναπτυξης.

Ολα τα λογισμικα Α.Ι. δεν ειναι ισα ουτε ομοια για να τα συγκρινεις και να λες ΑΝΟΗΣΙΕΣ του τυπου "δεν πιστευω να θεωρεις το ΑΙ φοβερη ανακαλυψη κτλ.".

Δεν φταιω εγω αν η Airbus δεν εχει το λογισμικο επιπεδου SpaceX και αρα κατωτερο επιπεδο τεχνητης νοημοσυνης....

Παμε και στην ψυχαναλυση. Ρωτησα το ΑΙ τι συμβαινει οταν ενας τυπος κανει επιδειξη επιπεδου aviation guru και μας λεει οτι εγω δηλωσα πιλοτος ενω κατι τετοιο δεν συνεβη ποτέ, καθως δηλωσα μονο οτι πεταω σε simulators. Ψαξου λιγο για Ναρκισσιστικη Διαταραχη Προσωπικότητας. Σε λιγο θα μας πεις οτι μολις γυρισες απο τον πολεμο, παρκαρες το F16 Viper και ετοιμαζεσαι να φυγεις με Β738.

Μια που εισαι τοσο ιδιοφυια, πες μου αν η παρακατω εικονα ειναι ΑΙ ή αυθεντικη......

1776017749927.jpeg

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Το τι είναι καλύτερο για εσένα το ξέρουν άλλοι. Αν ήταν έτσι θα είχαμε μείνει στις σπηλιές και δε θα χτίζαμε σπίτια. Ούτε θα είχαμε αυτοκίνητα διότι τα άλογα τρώνε μόνα τους και δε τα γεμίζεις βενζινα.

Εσύ θεωρείς ότι το να αλλάζεις ταχύτητα είναι κατόρθωμα. Η βιομηχανία όμως έχει αντίθετη άποψη. Βρες μου σήμερα ΕΝΑ αγωνιστικό αυτοκίνητο που έχει χειροκίνητο κιβώτιο. ΜΗΧΑΝΙΚΟ. Δεν υπάρχει κανένα. Όπως δεν υπάρχουν και κανονικά αυτοκίνητα με μηχανικό. Μόνο κάτι φτηνά χρεπια που απευθύνονται σε άτομα που δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τσίχλες.

Επίσης η δήθεν δικαιολογία του να μην σου αρέσει η οδήγηση και να πάρεις ταξί δεν πιάνει. Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται στον αστικό ιστό και σε μέρη που ξέρεις καλά. Ο λόγος είναι το ότι εκεί χαλαρώνεις υπερβολικά και νομίζεις ότι έφτασες σπίτι. Οπότε ΝΑΙ θέλω να έχω αυτόνομη οδήγηση για να με γλιτώνει από τέτοιες καταστάσεις. Και ΝΑΙ παραδέχομαι ότι δεν είμαι υπεράνθρωπος ώστε να είμαι 100% εκεί. Είναι μέρες που είμαι κουρασμένος, νυσταγμενος κτλ και θέλω το αυτόματο που εσύ απορρίπτεις. Εσύ που λες να πάρω ταξί πόσες φορές το εκανες όταν κουράστηκες μετά τη δουλειά σου και έπρεπε να πας σπίτι; Μήπως οδηγήσες "κομμάτια" και πηγές να προκαλέσεις ατύχημα χωρίς να το καταλάβεις;

Α είσαι και εσύ από αυτούς που πιστεύεις πως "οι άλλοι" νοιάζονται για το δικό σου καλό και όχι πάνω από όλα για τα δικά τους συμφέροντα.

Με την ίδια λογική γιατί επιμένεις πως μόνο εσύ ξέρεις το σωστό για σένα και βγάζεις λάθος όσους έχουν διαφορετική άποψη ακόμη και αν δεν προσπαθούν να στην επιβάλλουν;

Μάλλον εννοείς πως το δικό σου καλό το ξέρουν "οι άλλοι" όταν αυτοί συμφωνούν με τις απόψεις σου και τοὺς χρησιμοποιείς ως επιχείρημα για να αυξήσεις την αξιοπιστία των σκέψεων σου.

Τα χεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου μου φαίνεται.

Εσύ μπορεί να θες να χρησιμοποιήσεις το calculator app στο κινητό σου για να κάνεις μια απλή πρόσθεση ή έναν πολλαπλασιασμό. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που θέλουν ακόμη να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους. Πρέπει να τους το απαγορεύσεις ;

Και ποιος σου είπε πως όταν κάποιος είναι κουρασμένος δεν θα πάρει ταξί ή δεν θα επιλέξει να διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο πριν συνεχίσει το ταξίδι του επειδή οδηγάει αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο ;

Μήπως στην πραγματικότητα το ρίσκο θα το πάρει αυτός που έχει αυτόματο κιβώτιο και autopilot διότι θα βασιστεί πάνω τους, ενώ δεν έχει τα αντανακλαστικά να παρέμβει άμεσα εάν χρειαστεί ;

Έχω δει βίντεο με οδηγούς Tesla να κοιμούνται ενώ το αυτοκίνητο πηγαίνει.

Ποιος θα μπει πιο εύκολα σε πειρασμό να οδηγήσει υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών ; Οδηγός που έχει όλους τους αυτοματισμούς ή αυτός με το χειροκίνητο;

Εσύ μάλλον έχεις τη μύγα και θες να έρθουν γρήγορα τα πλήρως αυτοματοποιημένα στην Ελλάδα.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Εγώ όταν οδηγούσα πριν 7 χρόνια αυτόματο,κόντευα να αποκτήσω θέμα με τον γοφό γιατί στο φανάρι πατάς μονίμως φρένο και έντονα,δεν ηρεμείς ποτέ …
Μεγάλη μαλακια

Εεεε δεν σου ειπε καποιος που ξερει απο αυτοματα κιβωτια οτι οταν σταματας στο φαναρι σε δρομο χωρις κλιση, δεν χρειαζεται να πατας το φρενο καθολου, ουτε και να εχεις τον επιλογέα στο D... To N για αυτο υπαρχει... για να μην φθειρεις τζαμπα το κιβωτιο οταν εισαι σταματημενος για μισο λεπτο ή και για ενα λεπτο με ταχυτητα μεσα επιλεγμενη.... insert ‍♂️

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Γεια σου καραγκιοζη. Εχω πολλες ιδιοτητες και πολλαπλα πανεπιστημιακα διπλωματα. Η μονη ιδιοτητα που σιγουρα δεν εχω ειναι... ταρίφας ή ταξιτζης γιατι απλως δεν το επελεξα. Δεν θα ειχα κομπλεξ να γινω παντως... Απο τι επαγγελματα εχω περασει, ουτε καν μπορεις να το διανοηθεις, σχετικα ή ασχετα με τους πανεπιστημιακους τιτλους που εχω.
:2funny::2funny::2funny:
Εννοείται ότι έχεις "πολλαπλά πανεπιστημιακά διπλώματα".
Κάνει μπαμ.
Τι είσαι; Κάνας αμμόρφωτος; Σε κόβω να 'χεις και 10500+ σε ένσημα στα επαγγέλματα που έχεις περάσει.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις νούμερο.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
:2funny::2funny::2funny:
Εννοείται ότι έχεις "πολλαπλά πανεπιστημιακά διπλώματα".
Κάνει μπαμ.
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις νούμερο.

Eσυ τι δουλεια εχεις εδω; Το νημα αυτο δεν ειναι για εσενα διοτι δεν εχει τιτλο "resp: ο καραγκιοζης των μπουρδελων".

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Eσυ τι δουλεια εχεις εδω; Το νημα αυτο δεν ειναι για εσενα διοτι δεν εχει τιτλο "resp: ο καραγκιοζης των μπουρδελων".
Ρε, άστα αυτά. Το έφαγες το ξεφτίλισμα όταν έπρεπε.
Κανένα τρέιλερ πήρες; Ή πήρες μπαγκαζιέρα;
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις νούμερο. :tooth:

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Ρε, άστα αυτά. Το έφαγες το ξεφτίλισμα όταν έπρεπε.
Κανένα τρέιλερ πήρες; Ή πήρες μπαγκαζιέρα;

Ξεφτιλισμα μονο στο μυαλο σου πηρα...
επειδη εισαι αρρωστημενη πουταναρα.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Να εισαι καλα με εκανες και γελασα παλι. Το chatGPT που νομιζεις εσυ οτι ειναι το επιστεγασμα του ΑΙ, δεν ειναι και τοσο.... Α.Ι. στην πραγματικοτητα.
Το οτι μπερδευεις το FSD με AI search engines της πλακας, δειχνει τι επιπεδο αντιληψης εχεις. Στο FSD μπορεις να ρωτησεις που εχει κοντα φθηνο σουπερ μαρκετ και να σε παει εκει, χωρις να εχει καμια αλλη πληροφορια. Απλως θα βρει τα κοντινοτερα σουπερ μαρκετ και θα ελεγξει τις τιμες βασει δεδομενων που βρισκει στο ιντερνετ και μετα θα το βρει στον χαρτη και θα σε οδηγησει με ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Επισης μπορει να οδηγησει και εκτος δρομου, μεχρι ενα σημειο τουλαχιστον. Το Off Road mode ειναι ακομα σε φαση αναπτυξης.

Ολα τα λογισμικα Α.Ι. δεν ειναι ισα ουτε ομοια για να τα συγκρινεις και να λες ΑΝΟΗΣΙΕΣ του τυπου "δεν πιστευω να θεωρεις το ΑΙ φοβερη ανακαλυψη κτλ.".

Δεν φταιω εγω αν η Airbus δεν εχει το λογισμικο επιπεδου SpaceX και αρα κατωτερο επιπεδο τεχνητης νοημοσυνης....

Παμε και στην ψυχαναλυση. Ρωτησα το ΑΙ τι συμβαινει οταν ενας τυπος κανει επιδειξη επιπεδου aviation guru και μας λεει οτι εγω δηλωσα πιλοτος ενω κατι τετοιο δεν συνεβη ποτέ, καθως δηλωσα μονο οτι πεταω σε simulators. Ψαξου λιγο για Ναρκισσιστικη Διαταραχη Προσωπικότητας. Σε λιγο θα μας πεις οτι μολις γυρισες απο τον πολεμο, παρκαρες το F16 Viper και ετοιμαζεσαι να φυγεις με Β738.

Μια που εισαι τοσο ιδιοφυια, πες μου αν η παρακατω εικονα ειναι ΑΙ ή αυθεντικη......

1776017749927.jpeg

Δώσε καλύτερα 500€ να πετάξεις ένα FFS level D αντί να να πετάς τα χρήματα σου σε φθηνές απομιμήσεις. Εχει εκπαιδευτικό κέντρο η Αιγαίου στο αεροδρόμιο
. Για πιο χαμηλή τιμή σου προτείνω το εκπαιδευτικό κέντρο στη Σόφια (100€ πιο φτηνά ανά ώρα). Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο εκπαιδευτής.

Πολλοί simmerάδες νομίζετε πως μπορείτε να πετάξετε αεροσκάφος επειδή χρησιμοποιείτε υπολογιστή.
Το κατανοώ πλήρως διότι ακόμη και οι πιλότοι με χαμηλή εμπειρία περνάνε από αυτό το στάδιο μόλις καταφέρουν να κάνουν σωστές προσγείωσες.
Όταν αποκτήσουν εμπειρία 2-3000 ωρών καταλαβαίνουν πως ο χειρισμός δεν είναι το παν. Το να αναπτύξεις αλλά competencies σε κάνουν ασφαλή και σωστό πιλότο.
Μερικοί φτάνουν τα 50-55 και δεν καταφέρνουν ποτέ να αναπτύξουν τα απαιτούμενα skills και competencies για το αριστερό κάθισμα.

Αφού τελείωσαν τα επιχειρήματα και αφού ξέμεινες από χαρακτηρισμούς, άρχισες να ανεβάζεις φωτογραφίες για να αποδείξεις και γώ δεν ξέρω τι σε αγνώστους που γράφουν σε ένα forum. Μήπως το ΑΙ δίπλα στην ναρκισσιστική διαταραχή έβγαλε και τη φωτογραφία σου σαν παράδειγμα;

Επίσης το γραφείο σου αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό σου .

IMG_3687.gif

Βλέπω και ένα μεγάλο φάουλ στο setup.

Μου χεις πάρει side stick και μανέτες Airbus και δίπλα έχεις βάλει το ανεμιστηράκι λες και είναι κανένα Antonov :jerking:

IMG_3688.jpeg

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Ξεφτιλισμα μονο στο μυαλο σου πηρα...
επειδη εισαι αρρωστημενη πουταναρα.
Ρε, τρέιλερ πήρες; Μη σε κοροϊδεύουν κι οι Κινέζοι, τετοιον "πολλαπλά διπλωματούχο";
Αν κι εκεί που στο πουλήσανε σε δουλέψανε. Το δίπλωμα Γ και Δ κατηγορίας δεν είναι πανεπιστημιακό δίπλωμα.
Οδήγησης είναι.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.095
Πόντοι
456
Batman εσυ ειναι γνωστο οτι εχεις μια ιδιοτητα και ενα επαγγελμα. Παπατζης - παπαρολογος. Αν εσυ εισαι γεωπονος, εγω ειμαι σαμουράι, με τοσες μαλακιες που γραφεις. Σιγουρα δεν εισαι κλιματολογος ουτε μετεωρολογος ουτε ειδικος στην Φυσικη της Ατμοσφαιρας, οποτε οι παπαριες που γραφεις για τα αερια του θερμοκηπιου εχουν μηδενικη αξια. Εγω τουλαχιστον παραθετω σοβαρες μελετες χωρις δικες μου ερμηνειες. Τα συμπερασματα μιας μελετης εφοσον αναφερονται ρητα απο τους συντακτες της, δεν μπορεις ετσι απλα να τα απορριψεις επειδη δεν σου αρεσουν ή επειδη θεωρεις οτι το κανουν λιανα για να το καταλαβει ο κοσμος.
Το πρόβλημά σου ρε θλιβερέ είναι ότι δεν μπορείς να αξιολογήσεις μία δημοσίευση. Δεν με ενδιαφέρουν τα εκλαϊκευμένα άρθρα σου "γιά να τα καταλάβει ο κόσμος". Δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τις αυθαίρετες παραδοχές (κάτι σαν αξιώματα) , που στις πετάνε πολύ ύπουλα και συνεχίζουν τις λογικές συνεπαγωγές τους γιά να βγάλουν εσφαλμένα συμπεράσματα. Ή επίσης διάφορα τρύκ στα διαγράμματα που παρουσιάζουν ώστε να σε προκαταλάβουν, γιατι είσαι σαβοφάγος και χαφτεις ό,τι σου λένε...
Όσο περισσότερο εκστομίζεις τον βόθρο σου, τόσο περίγελως γίνεσαι...

Υ.Γ.
Παρουσιάζω γιά όσους σκέπτονται εκτός πλαισίων ,δύο παραδείγματα τρύκ, που μπορούν να καταλάβουν όλοι, ανεξαρτήτως γνώσεων, εάν είναι απλώς παρατηρητικοί, αλλά εάν τα εκλάβουμε όπως μας τα παρουσιάζουν, οδηγούμαστε σε προκατάληψη:
α) Στο παρακάτω διάγραμμα της IPCC, που περιλαμβάνω σε μία μελέτη μου, παρουσιάζει σχηματικά τις ανθρωπογενείς εκπομπές (emissions) του CO2 προς την ατμόσφαιρα με ένα τεραστίου πλάτους βέλος, ώστε να προϊδεάσει ότι είναι σημαντικές, ενώ είναι αμελητέες, της τάξεως τού 4% των συνολικών. Κανονικά θα έπρεπε να είναι μία γραμμούλα με στυλό, αλλά τότε ο κάθε αναγνώστης θα αναρρωτιόταν: Καλά, γιά αυτό το κλάσμα κάνουμε τόση συζήτηση;
β) Παρουσιάζουν το φαινόμενο της "υπερθέρμανσης" με την γνωστή σας εικόνα ενός καθρέπτη να ανακλά πίσω προς το έδαφος την υπέρυθρη, κάτι που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, αφού, μετά την απορρόφηση της ακτινοβολίας από το μόριο του CO2, αυτή δεν ανακλάται, αλλά επανεκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση.

Συνημμένα

• Φαινόμενο θερμοκ.4.JPG
    Φαινόμενο θερμοκ.4.JPG
    173,7 KB · Εμφανίσεις: 15
Τελευταία τροποποίηση:

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
Ρε, τρέιλερ πήρες; Μη σε κοροϊδεύουν κι οι Κινέζοι, τετοιον "πολλαπλά διπλωματούχο";
Αν κι εκεί που στο πουλήσανε σε δουλέψανε. Το δίπλωμα Γ και Δ κατηγορίας δεν είναι πανεπιστημιακό δίπλωμα.
Οδήγησης είναι.

Ρε τύπε δεν είδες πως είναι ακόμη στο πτυχίο το παιδί ; Μας ανέβασε και φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο με τα χειριστήρια του υπολογιστή και της κονσόλας παιχνιδιών.

• Χαχα
Αντιδράσεις: resp

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.095
Πόντοι
456
Πρόσεχε μην κλάσεις και κανεις βρακι και παντελόνι μες το σκατο μλκ ηλεκτρολόγε που θα αλλάξεις και φώτα.
Ναί, αλλά εσύ πετάχτηκες σαν την πορδή, να υποστηρίξεις τους συναδέλφους σου λοβοτομημένους σανοφάγους...
Στην λάτζα σου γρήγορα...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.187
Πόντοι
16.411
Το νήμα έχει γίνει άκρως διασκεδαστικό

72080eeb8.gif

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
1. Πολλοί simmerάδες νομίζετε πως μπορείτε να πετάξετε αεροσκάφος επειδή χρησιμοποιείτε υπολογιστή.

2. Αφού τελείωσαν τα επιχειρήματα και αφού ξεμείνεις από χαρακτηρισμούς, άρχισες να ανεβάζεις φωτογραφίες για να αποδείξεις και γώ δεν ξέρω τι σε αγνώστους που γράφουν σε ένα forum. Μήπως το ΑΙ δίπλα στην ναρκισσιστική συμπεριφορά έβγαλε και τη φωτογραφία σου σαν παράδειγμα;

3. Επίσης το γραφείο σου αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το μυαλό σου .

1. Το αν νομιζω πως μπορω να πεταξω αεροσκαφος, ειναι δικη σου υποθεση. Εγω δεν νομιζω, ξερω οτι το simulation απο μονο του δεν μου δινει PPL ποσο μαλλον CPL, αρα δεν ειμαι σε θεση να πεταξω χωρις την πληρη εκπαιδευση. Τωρα αν κανουμε υποθεση οτι πεταω μαζι με CFI και εκεινος παθαινει ανακοπη.... ε νομιζω οτι ενα Cessna 172 θα μπορεσω μαλλον να το προσγειωσω χωρις να γινει ζημια.

2. Πρωτα απο ολα δεν τελειωσαν τα επιχειρηματα μου και σιγουρα δεν εχω ξεμεινει απο χαρακτηρισμους. Εσυ εισαι ανικανος να απαντησεις σε απλα πραγματα, εγω ξεμεινα; Η φωτογραφια που ανεβασα δεν ξερεις καν αν ειναι πραγματικη ή Α.Ι. Γι αυτο δεν απαντησες στο ερωτημα που εθεσα... αν ειναι δικη μου φωτο ή Α.Ι. .......

3. Το γραφειο μου; Ποιο γραφειο μου; Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι Α.Ι. η εικονα; Η φωτο δειχνει ενα ακαταστατο γραφειο, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Βεβαια ενα ακαταστατο γραφειο μπορει να ανηκει σε διαφορετικα ειδη ατομων... απο τοξικομανεις μεχρι επιστημονες, άρα τι ακριβως δειχνει για ενα μυαλο; Για πες μου εσυ που ξερεις τοσα πολλα για το Α.Ι.???

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Ρε τύπε δεν είδες πως είναι ακόμη στο πτυχίο το παιδί ; Μας ανέβασε και φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο με τα χειριστήρια του υπολογιστή και της κονσόλας παιχνιδιών.
Αυτό μου θύμισε έναν συμφοιτητή που είχε κόλλημα με τα RC. Πετούσε συνήθως έτοιμα κιτ αλλά είχε φτιάξει κι ένα δικό του από μπάλσα. Γαμάτο αυτό. Ελικόπτερο με γυροσκόπιο.
Ο οποίος είχε την αυτογνωσία να δηλώνει στους υπόλοιπους που τον θαύμαζαν ως χομπίστα "Μάγκες ηρεμήστε. Το ότι πετάμε ένα τηλεκατευθυνόμενο δε μας κάνει πιλότους."
Βλέπεις το άλλο παλληκάρι παραπάνω μιλάει για μηχανικό κι αυτόματο κιβώτιο. Ενώ η λέξη κλειδί είναι το χειροκίνητο.

Thanos03

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
1.596
Πόντοι
216
1. Το αν νομιζω πως μπορω να πεταξω αεροσκαφος, ειναι δικη σου υποθεση. Εγω δεν νομιζω, ξερω οτι το simulation απο μονο του δεν μου δινει PPL ποσο μαλλον CPL, αρα δεν ειμαι σε θεση να πεταξω χωρις την πληρη εκπαιδευση. Τωρα αν κανουμε υποθεση οτι πεταω μαζι με CFI και εκεινος παθαινει ανακοπη.... ε νομιζω οτι ενα Cessna 172 θα μπορεσω μαλλον να το προσγειωσω χωρις να γινει ζημια.

2. Πρωτα απο ολα δεν τελειωσαν τα επιχειρηματα μου και σιγουρα δεν εχω ξεμεινει απο χαρακτηρισμους. Εσυ εισαι ανικανος να απαντησεις σε απλα πραγματα, εγω ξεμεινα; Η φωτογραφια που ανεβασα δεν ξερεις καν αν ειναι πραγματικη ή Α.Ι. Γι αυτο δεν απαντησες στο ερωτημα που εθεσα... αν ειναι δικη μου φωτο ή Α.Ι. .......

3. Το γραφειο μου; Ποιο γραφειο μου; Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι Α.Ι. η εικονα; Η φωτο δειχνει ενα ακαταστατο γραφειο, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Βεβαια ενα ακαταστατο γραφειο μπορει να ανηκει σε διαφορετικα ειδη ατομων... απο τοξικομανεις μεχρι επιστημονες, άρα τι ακριβως δειχνει για ενα μυαλο; Για πες μου εσυ που ξερεις τοσα πολλα για το Α.Ι.???

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Οδήγησης είναι.

Χαχα εισαι αρκετα αστειος για καραγκιοζης, τωρα πανε να παρεις κανενα τσιμπουκι ομως. Ξερεις εσυ πουτανα..

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Χαχα εισαι αρκετα αστειος για καραγκιοζης, τωρα πανε να παρεις κανενα τσιμπουκι ομως. Ξερεις εσυ πουτανα..
Τώρα δε μιλάς σωστά. Δώσε τα φώτα σου μην την πατήσουν κι άλλοι. Τελικά, σε κόβω να πήρες και τρέιλερ και μπαγκαζιέρα.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.438
Πόντοι
216
Το πρόβλημά σου ρε θλιβερέ είναι ότι δεν μπορείς να αξιολογήσεις μία δημοσίευση. Δεν με ενδιαφέρουν τα εκλαϊκευμένα άρθρα σου "γιά να τα καταλάβει ο κόσμος". Δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τις αυθαίρετες παραδοχές (κάτι σαν αξιώματα) , που στις πετάνε πολύ ύπουλα και συνεχίζουν τις λογικές συνεπαγωγές τους γιά να βγάλουν εσφαλμένα συμπεράσματα. Ή επίσης διάφορα τρύκ στα διαγράμματα που παρουσιάζουν ώστε να σε προκαταλάβουν, γιατι είσαι σαβοφάγος και χαφτεις ό,τι σου λένε...
Όσο περισσότερο εκστομίζεις τον βόθρο σου, τόσο περίγελως γίνεσαι...

Υ.Γ.
Παρουσιάζω γιά όσους σκέπτονται εκτός πλαισίων ,δύο παραδείγματα τρύκ, που μπορούν να καταλάβουν όλοι, ανεξαρτήτως γνώσεων, εάν είναι απλώς παρατηρητικοί, αλλά εάν τα εκλάβουμε όπως μας τα παρουσιάζουν, οδηγούμαστε σε προκατάληψη:
α) Στο παρακάτω διάγραμμα της IPCC, που περιλαμβάνω σε μία μελέτη μου, παρουσιάζει σχηματικά τις ανθρωπογενείς εκπομπές (emissions) του CO2 προς την ατμόσφαιρα με ένα τεραστίου πλάτους βέλος, ώστε να προϊδεάσει ότι είναι σημαντικές, ενώ είναι αμελητέες, της τάξεως τού 4% των συνολικών. Κανονικά θα έπρεπε να είναι μία γραμμούλα με στυλό, αλλά τότε ο κάθε αναγνώστης θα αναρρωτιόταν: Καλά, γιά αυτό το κλάσμα κάνουμε τόση συζήτηση;
β) Παρουσιάζουν το φαινόμενο της "υπερθέρμανσης" με την γνωστή σας εικόνα ενός καθρέπτη να ανακλά πίσω προς το έδαφος την υπέρυθρη, κάτι που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα, αφού, μετά την απορρόφηση της ακτινοβολίας από το μόριο του CO2, αυτή δεν ανακλάται, αλλά επανεκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση.

Ακουσε καλα, καραγκιοζη του φορουμ. Το IPCC εσυ το επικαλεισαι οχι εγω. Δεν με ενδιαφερει τι λεει το πανελ αυτο. Εμενα με ενδιαφερει τι λεει το WMO, το NOAA και οι λοιποι οργανισμοι που κανουν πραγματικες μετρησεις, χρησιμοποιουν τεραστιο ογκο δεδομενων και δεν ανεβαζουν μαλακιες διαγραμματα οπως κανεις εσυ. Το πανελ που επικαλεισαι ειναι πολιτικο και οχι επιστημονικο. Δεν αποτελει πηγη πληροφορησης, απλως αναπαραγει αποτελεσματα μελετων με σκοπους που σχετιζονται με την φορολογηση λογω ανθρακα και λοιπες παπαριες. Το οτι χρησιμοποιει δεδομενα για αλλοτριους σκοπους δεν ακυρωνει τα δεδομενα. Ουτε αυτο δεν καταλαβαινεις;

Εκεινο το γραφημα απο την Ανταρκτικη που εδειξες ηταν τροποποιημενο εντεχνως απο υπουλους σαν εσενα. Εκοψε την ακρη που εδειχνε οτι ο κυκλος ανοδου και καθοδου της ποσοτητας του διοξειδιου του ανθρακα που ειναι ευρυς καθως περνανε χιλιαδες χρονια απο τον ενα κυκλο μεχρι τον επομενο, εχει διαταραχτει και πλεον η ανοδος μεσα σε 150 χρονια εχει ξεπερασει τα παντα.

Το 4% της ανθρωπογενους εκπομπης αεριων του θερμοκηπιου δεν ειναι καθολου αμελητεο. Επαρκει για να επιφερει αλλαγες σε θαλασσια ρευματα, σε κλιματικά μοτιβα και οχι μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom