Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλό????τραβελος Ελενα απο Γκαζι
Οχι αυτες ειναι μουφα!!!
Στην πραγματικοτητα ειναι πιο καλη!!!
Οτι δεν ειναι!!!ΟΚ. Σχετικά με το αν είναι τραβέλι ή όχι, τι γνώμη έχεις;
Οτι δεν ειναι!!!
Καλησπέρα!
Πήγα στην Φυλής, για να πάρω μια ιδέα & να δω τι παίζει.
Στις 19.15, μπήκα πρώτα στο 71Β, όπου η τσατσά, επιδεικνύοντας την κοπέλα, περιέγραψε τις υπηρεσίες της. Δεν μ' έλκυσε & βγήκα έξω.
Άκουσα κάποιον, που τηλεφώνησε σε φίλο/γνωστό & του έλεγε ότι δεν έχει κάτι καλό εδώ & ότι θα πάει στην Ελβίρα, για σιγουριά.
Ήθελα να συνεχίσω στην Φυλής, αλλά η περιέργεια για την Ελβίρα, με γύρισε σπίτι. Έψαξα & διάβασα τις κριτικές -που δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ των- στο Εφέσου 11.
Ωστόσο, θέλω να ρωτήσω: Υπάρχουν πολλά studio-girls, για κατάθεση. Θα την προτείνατε ως vfm;
Την έχω δει σε φωτογραφίες & μου άρεσε. Αλλά, αν είναι να δώσω 50euro, σε studio, θα προτιμήσω την Άννα Μαρία.
Ποιά είναι η γνώμη σας; Εμπνέει σιγουριά;
η οποια χαραμιζεται σε ενα τετοιο χωρο, να μου επιτραπει να προσθεσω......Ελβιρα αστερι πραγματικο αποκαλυψη στο χωρο των στουντιο..σκετη καυλα μουναρος ανεπαναληπτος............
Η προσωπικη μου εμπειρια μου επιτρεπει να πω πως ειναι μια γυναικα που κανει οτι μπορει για να περασει καλα ο επισκεπτης της, με υψηλη τεχνικη και διαθεση και τιμαει τα χρηματα που παιρνει.Καλησπέρα!
Πήγα στην Φυλής, για να πάρω μια ιδέα & να δω τι παίζει.
Στις 19.15, μπήκα πρώτα στο 71Β, όπου η τσατσά, επιδεικνύοντας την κοπέλα, περιέγραψε τις υπηρεσίες της. Δεν μ' έλκυσε & βγήκα έξω.
Άκουσα κάποιον, που τηλεφώνησε σε φίλο/γνωστό & του έλεγε ότι δεν έχει κάτι καλό εδώ & ότι θα πάει στην Ελβίρα, για σιγουριά.
Ήθελα να συνεχίσω στην Φυλής, αλλά η περιέργεια για την Ελβίρα, με γύρισε σπίτι. Έψαξα & διάβασα τις κριτικές -που δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ των- στο Εφέσου 11.
Ωστόσο, θέλω να ρωτήσω: Υπάρχουν πολλά studio-girls, για κατάθεση. Θα την προτείνατε ως vfm;
Την έχω δει σε φωτογραφίες & μου άρεσε. Αλλά, αν είναι να δώσω 50euro, σε studio, θα προτιμήσω την Άννα Μαρία.
Ποιά είναι η γνώμη σας; Εμπνέει σιγουριά;